Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #46625 üzenetére
Volt ugye ez a korábbi problémám. Amióta kikapcsoltan az Energia gazd.-ban az adapter kikapcsolhatóságát, azóta nem jött elő a probléma, de ma reggel megint. Próbáltam driver uninstall/reinstall-t, a legújabbal is, amit én szedtem le és az egyel régebbi verzióval is, de nem volt hatása a gép újraindítása előtt. Most az egyel korábbi van fent, meglátom ezzel mi lesz. Minden esetre furcsa, mert korábban ilyen nem volt, csak az ominózus Win újra telepítés után kezdte, ezért zárnám ki a hardveres hibát.
Remélem ez a driver megoldja, ha nem, akkor nem tudom mihez kezdhetnék? (Noti-ról van szó, ugye...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- Jackal RM-NWLR fehér 45cm LED körfény, körlámpa, ring light távirányítóval/álvánnyal
- Új Lenovo Yoga Slim7X 14.5" OLED 3K 90Hz Touch SD X Elite 12mag 32GB 1TB SSD AdrenoX1 WiFi7 Garancia
- Eladó Wraith Prism AM4 RGB hűtő ÚJ!
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest