- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- TP-LINK routerek
- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ASUS routerek
- A JavaScriptes Intelligencia (MIjs, AIjs) !
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Adobe Photoshop
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Router okozhat olyan hibát, hogy Laptop-Win10-SMB-Dune médialejátszós filmnézés közben egyszer csak kimerevedik a kép? Nem nyomkodok semmit, nem tekergetek, csak nézek egy 720p-s sorozatot. Megpróbáltam DLNA-n is, hogy tudjam, az SMB vacakol-e, de úgy is megállt, mint a szög. Kb. 5-6 perc várakozás után visszaáll alaphelyzetbe, de nem mindig. A jelenlegi routerem egy UPC Connect Box. Létrehoztam egy másik IP címet a lejátszónak, mert azonos volt a laptopéval, de most is fagy. Eddig (évekig) nem volt ilyen gondom a hálózatommal. USB-n nincs gondom, csak hálózatos lejátszásnál. A Dune új különben, tapasztalatom nemigen van vele, de ez már a második, mert az elsőt is pont emiatt vittem vissza a boltba 3 napon belül. Már nem tudom, merre menjek tovább. Köszönöm szépen előre is, ha segít valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest