- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Szia!
Én nem a menetközbeni sebesség különbségtől "aggódom", hogy hanem amikor kapcsolódok akkor mindig más sebessségűnek látja a routert, a kapcsolati sebesség az egy dolog, hogy változik de ettől még szerintem az atheros kártyát mindig 300 v 450Mbps sebességnek kellene látnia csak nem tudja kihasználni.
Itt van egy-két hozzászólásom az ATOM topicból, hogy jobban érthetőbb legyek képekkel.Én erre keresnék valami okot, de szerintem driver hibája lesz. (mert elvileg a kártya elég új fejlesztés) Hiába dobom fel a legújabb drivert akkor az adó teljesítmény már csak 15dBm lesz ezért gondoltam routerboard-os megoldásra, mert azok nem Home Made kategóriába esnek.
A kapcsolódási és a lehetséges max sebessségekre nézz rá. Ha egyszer a max-ot 195nek mutatja akkor hogy lehet 300-al kapcsolódi??? Ezek a gondok amikre választ keresek, és mivel nem vagyok villamos mérnök nagyon szivesen fogadom az építő, segítőkész kritikákat !!!Előre is köszönöm!!
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HIBÁS! eladó alaplap + proci + hűtő
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 16GB RAM - Ryzen 7 5800H - RTX 3050 - 10hó gyártói garancia
- Lenovo SFF Intel 14Gen i5 - 16GB DDR5 - 512GB nvme
- BRAUN 300S Férfi borotva, piros gyári dobozában
- Apple Watch Ultra 2, Black Titanium, kettő darab eredeti apple Ocean Band szíjjal! 28 hónap garancia