Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
Nalam kidobja ujra hogy hibas, gondolom nincs kedved az osszes beallitast beirni, vagy printelni, bar az enyem megosztottam elobb (hedo) es ugye azzal sem birok belepni.
Meg igen tanulo vagyok, vszinu vmi olyant rontok el ami neked alap, en meg nem jol csinalom, vagy pl gebasz, hogy hedo a win user is, meg a linux user ? ha bongeszobe belepek adminnal, akkor tudok egyeltalan userrel belepni ? (van csomo kerdes amire nem tudom a valaszt, csak mar en szegyelem kb, akkor gondolom nektek mennyire unalmas.) Eletembe nem tanultam hallozatot, se linuxot...[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Interactive Brokers társalgó
- Lexus, Toyota topik
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- ASUS notebook topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest