Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Keresés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
Nalam kidobja ujra hogy hibas, gondolom nincs kedved az osszes beallitast beirni, vagy printelni, bar az enyem megosztottam elobb (hedo) es ugye azzal sem birok belepni.
Meg igen tanulo vagyok, vszinu vmi olyant rontok el ami neked alap, en meg nem jol csinalom, vagy pl gebasz, hogy hedo a win user is, meg a linux user ? ha bongeszobe belepek adminnal, akkor tudok egyeltalan userrel belepni ? (van csomo kerdes amire nem tudom a valaszt, csak mar en szegyelem kb, akkor gondolom nektek mennyire unalmas.) Eletembe nem tanultam hallozatot, se linuxot...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- OLED monitor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nintendo Switch 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest