Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Egy jó kis kérdésem lenne.
IEast zenelejátszó program androidra csakis a pc-n, a felhasználó mappájában lévő gyári Zene mappában látja ami oda be van másolva. Na ez így gáz, mert pont a pc-t akartam kilőni az otthoni hálózatból. Fogalmam sincs, miért nem látja a nas-t, fel sem ismeri. Fájlkezelő most már lát mindent amit akarok, valamit bárki láthat, valamit csak user-jelszó párossal, ez eddig oks. Csak a telefon appja nem látja a nas-t, mint gépet.
Tudok valamit tenni ellene? Vagy felejtsem el, és marad az, hogy tablet-ről egy médialejátszó programmal wifin keresztül a nas-ról játszom le a zenét, amit elvileg át is másol, de ebben nem vagyok biztos.szerk.: vagy marad az, hogy beüzemelek egy lejátszót, és tabletről szól a zene. Egy ilyen kis vacakkal akartam kikerülni, telefonon elindítom pl. a rádiót, aztán szól az erre kötött hangfalon keresztül, nem kell neki utána telefon, csak ha mást akarok hallgatni.
https://smarterhome.sk/en/audio/ieast-audiocast-m5-355.html?SubmitCurrency=yes&id_currency=3&gclid=Cj0KCQiA6IHwBRCJARIsALNjViUs7ETeSOHguwryrdpCcoZIkkDrMszZQRlA7Q4GZ57WiFIwQbPrkRsaAkNiEALw_wcB[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest