Hirdetés
-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Megpróbálhatod, de nem nagyon írta senki, hogy a Factory reset megoldja a töltés gondot.
Én mindenképpen megpróbáltam volna 3 nap után is a cserét, mert ha nem a töltő a hibás akkor a teloval nem jó valami, mert 2-3 óra alatt fel kéne neki tölteni 0-100%-ra. Írták páran hogy nekik is sikerült így a csere csak a tecsos ügyfélszolgalatos rugalmasságán múlik ill. hogy mennyire hozzáértő áll a telefonos pultban (ha van olyan ott).
Máskülönben nincs semmi gond, ha lassan tölt, mert úgy sokkal tovább bírja az akku ill. csak akkor jön a probléma, ha nagy fogyasztású alkalmazásokat futtatsz (mint feljebb írtam) pl. GPS használatakor jobban merül, mint ahogy a töltést fel tudná venni.Esetleg próbáltad kivenni az aksit mikor teljesen fel van töltve, mert lehet csak rosszul mutatja a töltést igaz ez nem indok arra hogy ilyen sokáig bírja, de egy próbát megér. Azért előtte kapcsold ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- WD My Cloud NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asztalos klub
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- Elromlott? Lassú? Bővitenèd? Mi segítünk
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest