Hirdetés
-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Ha meg akarod tartani a telót vegyél egy betört kijelzőset és vagy átrakatod (kb. 2.000Ft) valami kis GSM szervizbe vagy megpróbálod magad áttenni az alaplapot az itt látottak alapján.
Nekemis egy új alaplappal megy most.
Neki (látom már irt is neked) pl. van egy ilyen készüléke és olcsón megszámítja neked is, igaz valószínű ez a telefon kb. 2-3 évre lett tervezve (használattól függően). -
UFO1
senior tag
Lehet, hogy te is úgy jártál mint én nekem 1x sikerült újra flash-elnem a rendszert, mert magától megmakkant, utána 2 hónapig még bírta azóta nem indul el (természetesen 1 hónappal a garancia lejárta után) más topikban azt írták EMMC hibás.
-
UFO1
senior tag
Keresek kijelzőhibás, de jó alaplapu, működőkepés telefont.
-
UFO1
senior tag
(#7037) debianos + (#7039) jjohn
Az volt a gond, hogy amit feltettem az a 208 szoftver volt, ezért nem ment rá a 213. Feltettem a recovery_Op3nDot_P4502_factory_NONmodified.img-t és már felment a 213 is.
Tegnap viszont megint lett valami vele nem én használom így nem tudom mi váltotta ki.
Röviden: bekapcsol fehér android logó, kék Hello felirat szépen kitágul, de utána csak kék képernyő. Pár perc elteltével 1 másodpercre felvillan a lezáró képernyő utána szabálytalan időközökben villog a launcher választó felirat (gyári és S Launcher) ugyanis rá lett téve az S Launcher.
Próbáltam megnyomni, hogy váltson át a gyárira, mert tavaly év végén az S Launcher-el volt valami az okozta a lefagyást a gyárival nem volt gondja.A legnagyobb baj, hogy nem tudom újra flash-elni sem, mert nem megy rá nem tudom miért pedig leszedtem egy másik tool progit is (ez direkt MT6582-höz való) mint itt is javasolták, de azzal sem ment semmi rá.
Az is érdekes, hogy nem jelenik meg saját gépben a telefon, ill. egyszer megjelent, de nem tudtam megnyitni.Mit csináljak? Aki tud kérem segítsen.
-
UFO1
senior tag
Valakinek van valami ötlete miért nem tudom újra flash-elni a telefont?
Párszor már megcsináltam, de most nem megy fel rá semmi.SP Tool-ba beolvasom a scatter fájlt utána bepipálom az androidot be is tallózom, download rádugom a telót felismeri, rendesen lefut a flash (a végén ok), de semmi nem megy rá. A legnagyobb gond, hogy így nem tudom 213-ra frissíteni, mert amint próbálnám kikapcsol és belép a recovery menübe. Azóta csinálja ezt amióta feltettem a gyári recovery-t is a rendszerrel együtt.
Mit csinálok rosszul? Ja az USB hibakeresés ki van pipálva!
-
UFO1
senior tag
Igen leírtad, de minden működött úgy is mint írtam is, ha csak az androidot tettem fel viszont, ha feltettem a recovery-t ami vigyori78 hsz-ában szerepel már nem ment fel a 213-as frissítés!
Kösz a segítséget a mentésről, de már nincs mit, mert nem indult el a telefon így fel-flash-eltem amit írtam és jó lett.
-
UFO1
senior tag
Tanácstalan vagyok találtam egy leírást az MTK flash-elésről az elején le van írva mi mit jelent.
Nem tudom kell e nekem a boot, framework, lk logó, MBR, secro, recovery. Utóbbi nekem egyáltalán nem fontos mert max. felhőbe mentünk minden adatot a rendszert meg vissza tudom tenni abból amit letöltöttem, ha megint gond lenne mivel 2 évet kihúzott rendszer visszaállítás nélkül elég forszírozott használat mellett (nem én nyúzom!).
Írja, hogy framework-ot véletlenül se pipáljam be, mert tégla lehet a telóból.Az az igazság csak az android betallózássál is tökéletesen működött minden frissült is 213-ra volt Open Dott logó meg minden (valószínű csak a rendszer sérült meg valami miatt), viszont mikor ráraktam a recovery-t már nem, de mint írtam nem is fontos, hogy legyen mentésem.
Másik telefonon is volt egy külső progi ami minden mentett még az SMS-eket is, de 1 év alatt már 2GB-ot foglalt, tehát a kérdésem sima rendszer telepítéssel lesz gyári visszaállítás funkcióm (sajnos nem próbáltam ki mikor úgy tettem fel). -
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Jó rég jártam erre, de tegnap megmakkant a teló.
Szerencsére szoftveres a gond, nem vagy nagyon nehezen indult el, de leginkább csak a kék helló felirat villogott.(Előre bocsájtom nem csináltam még ilyet és nem is értek hozzá, de a leírás alapján nem tűnt nehéznek).
Gondoltam egy bátrat és fel-flash-eltem egy „gyári rendszert” (remélem az) amit innen szedtem le.
Először csak a rendszert (android) – ami a 2. fotón látható – tettem fel, de így nem volt recovery (nem tudom egyáltalán kell e) és így felment a 213 frissítés.
Utána mint a saját fotón is látható betöltöttem a recovery-t is, de így nem ment fel a 213, hanem újraindítás után belépett a recovery-be, kiléptem és mint írtam nem ment fel a frissítés, ami azért fontos lenne, mert ez javítja a gyors akku merülést.A kérdésem a következő: a flash tool-ba tallózzam e be a saját fotómon alul található összes fájlt amit vigyori78 hsz-ábol töltöttem le, ha igen mit hova?
Természetesen aminek ugyanaz az a neve azzal nincs gondom, de pl. a boot a framework és az lk hova kerüljön, ha egyáltalán kell és mi legyen azzal amim nincs? Sajnos rendszert sosem mentettem nem is értek hozzá mint az elején leírtam, tehát mind fontos és amim nincs az kell e.Root-olni nem szeretném csak a fent leírtakban szeretnék segítséget kérni, hogy ne kelljen innen – onnan összevadászni az infókat.
Hozzátartozik az igazsághoz a telefon most lesz 2 éves (1 hét van még hátra) és nem szeretném több hétre szervizbe vinni jelenleg működik, de úgy szeretném feltenni a rendszert ahogy kell.
Még egy kérdés kell egyáltalán nekem recovery (tudom mit jelent) és ha fent van sok helyet foglal e mint pl. a PC-n a biztonsági mentés nálam legutóbb 200GB felett volt már amit átállítottam és töröltem is a felesleges adatokat.Előre is köszi a segítséget!
2. fotó
saját fotó
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Nem tudom hol láttál te zöldes kijelzőt talán meg kellett volna várni még betölti a rendszert,
mert a Hello alatt zöld csak, sőt kifejezetten szép a képe több nagy márkákkal összehasonlítva is, még derékszögben is tökéltessen láthatóak az ikonok. Persze lehet te egy hibás darabot fogtál ki, nálunk pont volt egy ilyen időleges hiba tárhely telítettségtől nem akart elindulni és csak egy halvány kék/zöld? képet mutatott, de ikonok nélkül. Volt teszt is róla ahol látható milyen a képe igaz a gyerek mond 1-2 marhaságot is.
-
UFO1
senior tag
Valakinek volt gondja a Wifi-vel, mert újabban eldobja a jelet 1-2 perc után. Telefon ki be kapcsolás után jó egy ideig, de volt olyan gond is vele, hogy nem kapcsolt be csak kék képernyő volt. Azt valószínű az okozta hogy színig volt a média tároló (a 3GB) és az SD is kis törlés után már bekapcsol. A Wifi hibára van valakinek valami tippje? A teló teljesen gyári nem volt buherálva.
-
UFO1
senior tag
Akinek gondja van az akku kijelzéssel ill. a kijelző villogással esetleg halk a hangszóró ott van fent a kereső (részletes keresés még jobb) az utolsó kivételével (ha nem növelhető normális mértékűre) szinte mindegyik orvosolható házilagosan!
Persze lehet hogy mégsem, ekkor csere vagy 3 nap után szerviz! -
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
robertho #3798 üzenetére
Sose bánd, a 2. bekezdést javaslom neked is!!
Különben elvileg, ha olyan a festék mint a tabon akkor körömlakk lemosó lehozta volna.
-
UFO1
senior tag
válasz
Járókeret #3782 üzenetére
Ott vagy egyedi hibáról van szó vagy mutter nem ért hozzá.
Ha eltávolítom az egyik simet (telo bekapcsolva) csak egyszerűen eltűnik a jel, visszateszem és autó matice felismeri nem is kell beírni a kódot.
Más telefonnal alacsonyabb OP rendszernél repülő mód be ki és utána be lehet írni a pint. -
UFO1
senior tag
válasz
zsaru00 #3745 üzenetére
Felismeri 32GB-ig csak ne valami hulladékot vegyél. A tabletes topikban őt ajánlják és a hazai ár töredékéért kaphatsz SD kártyát. Így SD+belső memóriával együtt az a cirka 35GB több mint elég szerintem.
És igen bármit áthelyezhetsz kártyára legyen az alkalmazás, játék root nélkül, köszönjük ezt meg az OP rendszerszer programozóinaknak, hogy megmokolták az amúgy buta kitkat-et.
-
UFO1
senior tag
A 2. mondatban leírtakat javaslom neked is. Érdeklődj ott is a hibaszázalékról!!
-
UFO1
senior tag
Az ikonok törléséhez miért kell root simán törlöd a főképernyőről persze ott marad az alkalmazásoknál aztán teszel fel valami launchert ami tetszik van rengeteg.
(#3637) Petyka3
Ha nem akarsz várni vagy rendelgetni akkor bemész az Auchanba. Teljesen jól szuperál kb. 1-2 hónapja van rajta és teljesen karcmentes!
Különben van rajta gyárilag fólia, de az semmire sem jó pár hónap alatt leválik és nagyon gyenge minőségű vékony valami. -
UFO1
senior tag
válasz
Petyka3 #3593 üzenetére
Fagyásról senki sem irt nálunk sem volt hasonló, sőt sokkal simábban fut mint egy dupla annyiba kerülő kategóriákkal feljebb levő márkás készülék.
Típushibák:
Akku kijelzés hiba (orvosolható).
Kijelző villogás (erre is van megoldás).
Halk első ill. hátsó hangszóró (valamelyest lehet erősíteni 1-2 progival, root nélkül is).
Lötyögő oldalsó gombok (tokban nem zavaró ill. vásárlásnál kiszúrható).A fent leírtak nagy szórása miatt ki kell fogni van ahol nem nagyon volt hibás van ahol több. Érdemes rákérdezni a telefonos pultban, hogy mennyit hoztak vissza meghibásodás miatt.
-
UFO1
senior tag
válasz
kicsizee #3472 üzenetére
A nálunk akkor az nem Magyarország ugye? Akárhol is veszed ki kell fogni, mert nagy a szórás. Van ahová szinte csak hibátlan készülék került, van ahol sok a hibás. Ki kell fogni.
Esetleg kérdezz rá a telefonos pultnál (ha van), hogy hoztak e vissza belőle, ha azt mondja az eladó hogy elég sokat irány egy másik Tesco. -
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
ahavasi #3403 üzenetére
És mire jó ez a Viper4Android csak egy zenelejátszó alkalmazás vagy a rendszerhangokat is lehet vele erősíteni? Speciel nekem a fülnél lévő hangszórót kéne hangosítani, mert az Engineer Mode MTK Shortcut-al csak minimálisan sikerült növelni a hangerejét (nincs root-olva a teló).
-
UFO1
senior tag
Elvileg, ha feltöltöd teljesen és kiveszed az akkut utána normálisan fogja jelezni és többet nem kell kiszedni, legalábbis másoknál ez megoldotta a problémát. Saját tapasztalat nincs, mert nálunk ilyen probléma nem jelentkezett.
Ha kikapcsolva töltöd be lehet állítani, hogy kapcsoljon be magától és akkor ébreszt, nem tudom létezik e olyan „okos”telefon amin kikapcsolva is működik ez a funkció. -
UFO1
senior tag
Megpróbálhatod, de nem nagyon írta senki, hogy a Factory reset megoldja a töltés gondot.
Én mindenképpen megpróbáltam volna 3 nap után is a cserét, mert ha nem a töltő a hibás akkor a teloval nem jó valami, mert 2-3 óra alatt fel kéne neki tölteni 0-100%-ra. Írták páran hogy nekik is sikerült így a csere csak a tecsos ügyfélszolgalatos rugalmasságán múlik ill. hogy mennyire hozzáértő áll a telefonos pultban (ha van olyan ott).
Máskülönben nincs semmi gond, ha lassan tölt, mert úgy sokkal tovább bírja az akku ill. csak akkor jön a probléma, ha nagy fogyasztású alkalmazásokat futtatsz (mint feljebb írtam) pl. GPS használatakor jobban merül, mint ahogy a töltést fel tudná venni.Esetleg próbáltad kivenni az aksit mikor teljesen fel van töltve, mert lehet csak rosszul mutatja a töltést igaz ez nem indok arra hogy ilyen sokáig bírja, de egy próbát megér. Azért előtte kapcsold ki!
-
UFO1
senior tag
Engedd rá a 2 frissítést és kb. 2 óra alatt fel fog töltődni, mondjuk gyorsabban is fog merülni, de így pl. GPS-t használva jobban merül, mint ahogy a töltést tudná felvenni.
(#3342) üszök
Azért az egy közel S5 szintű készülék kb. fél áron Full HD, 8 mag, 2GB RAM, 13MP hátsó 5MP első kamera, stb! Különben az nem utód lenne hanem egy másik típus 5”-os kijelzővel. -
UFO1
senior tag
válasz
kukinyo #3298 üzenetére
Bemész a madaras tecsóba és veszel vágható fóliát 500 pénzért valami 7”-os kijelzőre is jó és nem a kínai vékony fajta, élég strapabíró nem is nagyon karcolódik. Szike + vonalzó = kész. Nem kell kivágni sehol tökéletesen jó, ha takar mindent, sarkoknál egy körömvágó segíthet a kerekítésnél.
A saját logós terméket kell keresni. -
UFO1
senior tag
Tudom volt már róla szó, de csak most vettem észre (mivel nem én használom), hogy iszonyatosan halk a telefon normál hangszórója (nem a hátsó az jó) amikor fülhöz emelve beszélünk. Vissza is kerestem és felraktam az Engineer Mode MTK Shortcut amivel valamelyest lehetett növelni a hangerőt, de így is nagyságrendekkel halkabb pl. egy Samsungnál (a Mobileuncle MTK Tools-t próbáltam ugyan az a progi mint az előbbi!). Valószínű hibás a hangszórója vagy van más progi ami esetleg segítene? Végső esetben cseréltetném a hangszóróját ezért szervizes kollégát kérdeznék (vagy aki ért hozzá) jó e bele más típusnak a hangszórója. Nem nagyon szeretném a garanciális szervizbe vinni a több hét várakozás és az esetleges szétbarmolás miatt (ami a tabos topikban olvasható) inkább rászánnék 1-2 ezrest a cserére. Nincs rotolva a vas. Köszönöm előre is segítséget.
-
UFO1
senior tag
Az a módszer amit itt leírtak neked csak a gyárilag beállított csengőhangokkal működik az SD kártyán lévőkkel nem, ill. működik, ha annak a mappának a nevét „ringtone”-re változtatod. Esetleg valami fájlkezelővel bemásolod a telefon ringtone mappájába a saját csengőhangokat. A legegyszerűbb szerintem, ha letöltesz egy alkalmazást a play-ról. A Tone Picker lenne a legjobb, mert még hangerőt is lehetne rajta állítani, amit alapból az OP rendszer nem enged csak ezen az istenverése kitkat-on nem fut, a Tone Selector-al viszont semmi gond és így nem keveredik a gyári és a saját csengőhang. A használata is gyerekjáték.
(#3113) Office-R
Lehet pont olyan helyen vásároltál ahova a visszavitt vagy javított telókat árulták (vagy hibás szériát), ha nagyon tetszik és még van bizodalmad látogass el a soroksári M5 melletti Tesco. Párszor rákérdeztem az eladónál (mindig másnál), hogy mennyire hoztak vissza készüléket és azt mondta nem számottevő és képernyő ill. aksi gonddal nem vittek oda vissza.
Hasonló árban (ugyan az az alap vas van benne) sokkal jobb kamerával, ezt találtam pár hónapja. Minőségileg nem tudom milyen, de van fóruma, rákérdezhető. -
UFO1
senior tag
Van olyan fólia ami méretpontos: íme. Van választék, a 4 vagy kevesebb darabost érdemes választani, mert azok általában minőségibb vastagabb típusok. Az 3M meg azért olyan drága, mivel az már nem is fólia, hanem egy műanyag lemez.
Kis infó róla. -
UFO1
senior tag
Nem értem miért kell kikapcsolni nincs benne mozgó alkatrész ami elkopna az állandó üzemtől, sőt a ki-be kapcsolás (nagy áramfelvétel) talán még kevésbé tesz jót neki. Alvó módban szinte semmit nem fogyaszt, ha meg nem akarod hogy hívjanak azt a kártyát letiltod vagy repülő üzemmód.
-
UFO1
senior tag
Igen jó rá, sőt rengeteg fajta van még az a lényeg hogy a felső 3 kivágásút kell rendelni (a nagyító segít), mert a 2 lukú az nem passzol rá.
(#2421) mezois
Úgy sokkal drágább lesz (autóút vagy repülő jegy), mert legközelebb csak németbe kapható az eredeti típushoz. Nálunk nincs, csak ha valaki rendel és eladja jó áron. Eredeti ár! -
UFO1
senior tag
válasz
csibi826 #2388 üzenetére
Érdemes valamilyen tokot tenni rá. Neki volt, ha sürgős kínain van rávaló (keresni kell) csak a jack dugót kell kicsit kiszélesíteni egy nagyobb lyukasztóval ill. a hangszórónak kell kivágni a helyét (ahhoz + egy szike is kell).
Más:
Milyen 16 vagy 32GB kártyát érdemes hozzá venni ill. melyik indul el rajta (melyik típust ne válasszam). Gondolom SDHC Class 10-el nincs gond, de UHS-I Class 10-et felismeri, mert akkor az utóbbit rendelném.
Esetleg ha tud valaki olcsón Pesti boltot 16-32GB viszonylatában leírhatná, itt a legolcsóbb csak nem tudom ide e ér csütörtökre. -
UFO1
senior tag
válasz
Wallenberg #2248 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert én nem találtam meg szerintem nincs is benne. A Samsungon egyszerűen hang menüpont alatt lehet választani, mondjuk azon nem kitkat van („hál istennek”
).
(#2256) fszom
Hol „kukáztál” ilyen olcsón én ennél olcsóbbat nem találtam.
És ez nem is passzol rá teljesen (felső/hátsó kivágás). -
UFO1
senior tag
válasz
Wallenberg #2128 üzenetére
Nem minden akku hibás, ha nem tölt azonnal vidd vissza (3 napon belül cserélik) még ha csak a 10. lesz hibátlan akkor is. Esetleg érdemes lenne másik áruházba megpróbálni (ha van) lehet oda egy hibás széria érkezett, pl. Pest M5 mellettibe egy darabot sem vittek vissza hasonló hibával (1 pixelhibás volt csak).
Más: ha 5 percen belül több mindenkinek írsz szerkeszd a hsz.-t.
Így: Kimásolod a nevet pl.:(#2102) UFO1
kfghfkglk(#2128) Wallenberg
flkgfgjgjl
Köszi. -
UFO1
senior tag
Nem azt jelenti, beállíthatod hova mentsen alapból SD-re (max.32GB!) vagy a belső memóriába (3GB), de ha letöltötted a játékot utána is van lehetőség az áthelyezésre. + a fényképeket, videókat is be lehet állítani hova mentse SD-re vagy a másik 3GB tárhelyre. Így jön ki 2GB rendszer + 3GB médiafájlok + 3GB app-ok = 8GB!
Persze ez az opció csak akkor jön elő ha teszel bele SD kártyát!
[ Módosította: radi8tor ]
-
UFO1
senior tag
válasz
tpeter77 #2025 üzenetére
Azért azt látni kell hogy az a telefon egy közel S5 tudású és veri az S4-et közel fél áron. Minőségileg valószínű nincs egy szinten a fenti márkákkal, de aki kifog egy jó darabot (hibamenteset) és nem a névvel akar felvágni annak ez egy igen jó vétel lehet.
Persze ha lesz nálunk. -
UFO1
senior tag
Boldog Új évet és hibátlan készüléket!
-
UFO1
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a Tone Picker miért nem működik ezen a telefonon, vagy a 4.4 miatt van. Akinek van más típusú készüléke kipróbálná (és pont 4.4.2 fut rajta), mert ha pl. SD kártyáról akarok hozzárendelni valamihez hangot leáll hibaüzenetet küld és a hang beállítások sem működnek normálisan. Alacsonyabb OP rendszeren Samsungon tökéletesen fut.
-
UFO1
senior tag
válasz
delfin1 #1909 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe először a kereső használatát + (nálam) az első cikket, egyébként ha az alattad írtad szeretnéd csak után kell olvasni annak is mit hogy honnan kell. Itt az warez-nek minősül.
(#1947) ajaxon
Nem értem hogy még mindig ezzel szórakoznak a tecsóban, ha valakinek 1 évet akarnak adni meg kell kérni az ügyfélszolgálatost, hogy keressen rá erre: Op3n Dott sajtóközlemény. -
UFO1
senior tag
Ha gyorsan kell valami, mivel nálunk nem nagyon árulnak gyári tokot kinézel valami nagyobb piacra (kínai) és lehet rá találni, ami majdnem passzentos (csak műanyag). Kicsit nehéz rárakni, de a kamera kivágás tökéletes, egyedül a füles dugójánál kell egy nagyobb lyukasztóval „megszerelni”, mert kicsi a gyári. Oldalt nincs kivágás a gomboknak, de így is tökéletesen használható, esetleg ott is lukasztható. 1000 pénzért jó, míg meg nem érkezik a gyári és talán a kamera sem sérül meg addig, mert tok nélkül esélyes. Holnap megyek arra és megkérdezem melyik telóra való eredetileg.
Más:
Lezáró képernyőből próbáltam párat elsősorban Samsung jellegűeket kerestem, a Note3 lock screen a legegyszerűbb (nincs menüje) beépített, saját ill. fotózott képet tud betenni pár kattintással (magyar naptár).A Galaxy S5 LockScreen-ek az az előnye, hogy kiírja a nem fogadott hívásokat, SMS-eket, akku kijelzése is van és magyar a naptára. Egy hátránya, hogy csak kóddal lehet oldani nem lehet azt kikapcsolni.
A következő egy komplex lezáróképernyő (magyar naptár) ugyanúgy látható a nem fogadott hívás az SMS. Van közvetlen elemlámpa, kamera elérés ill. ha hozzáérünk a képernyőhöz a 6. képen látható alkalmazásokhoz jutunk azonnal. Sajnos nekem alul egy reklámsávot dobott fel, ezért oda nehézkes a kör lehúzása.
A My Locker is próbáltam itt át lehet méretezni a naptárat bele lehet tenni kis ablakban hívás kijelzést, fotót stb.-t. Saját kódos lezáró funkciója is van, de nem magyar.
Persze rengeteg van még különböző kinézettel.
S Launcher, ez ismét Samsung kinézetű, ennek teljesen magyar a menüje is. Sajnos lezáróképernyő nincs benne viszont tetszőleges mappákat lehet létrehozni, ha gyorsan ráhúzunk egy ikont a másikra, így ebbe a mappába kerül a két app. Nevet lehet adni neki és rengeteg funkciója van pl. átméretezés, több sor ikon, stb. Oldalról elő lehet húzni egy gyors menüt, a többit most nem írnám le.
Páran kérdezték mivel láthatnák mi indul el magától, a Clean Master-t már régóta használom alacsonyabb opp. rendszeren és itt sokkal több funkcionál jött elő. A RAM pucoláson ill. a felesleges fájlok legyalulásán kívül (fejlett mód csak profiknak) a lebegő vidgetre való rányomás után előjön egy gyors panel, ez alatt megjelennek az épp futó alkalmazások amiket egy nyomással bezárhatunk. A képernyő lehúzáshoz rengeteg gyors gombot be lehet tenni. Játék és app kereső is van benne ill. különböző közösségi oldalakra vagy portálokra is fel tudunk menni egy gombnyomással.
-
UFO1
senior tag
Mindenkinek hibátlan készüléket (pláne, ha a fa alól lesz) és
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket. -
UFO1
senior tag
válasz
Laccoss #1590 üzenetére
Már ne haragudj meg, de inkább kiadsz érte 3x annyit (2db-ért) ráadásul egy olyan fóliáért, amiről még normális kép sincs és köztudottan kétféle ARCHOS 45c Platinum fólia létezik! Ez a rossz, ez meg jó rá (6 db!!!) méretpontos minden lyuk a helyén van nincs elcsúszva semerre!!!!!!!!!!
Ezért javasoltam az első hsz.-ba a berakását!Ha meg nincs bankkártya be kell fáradni a UniCredit bankba (és csak oda lehet) a megnyitott PayPal számla nevével + személyivel, hogy szeretnéd feltölteni. Az utalás miért nem jó? Vagy párosítani egy elektronikusan is működő kártyával. Nem fogják lehúzni, mert a PayPal csak annyit vesz, le amennyit te a megrendelésen látsz + pár % jutalék! Ahogy nézem, viszont van már telefonos app-juk is.
-
UFO1
senior tag
Valaki levehetné a fóliát és nekieshetne egy nagy késsel, szikével, egyébbel.
-
UFO1
senior tag
Akkor ez root nélkül működik (mert még 3 nap a beüzemelésig)?
+ bedobhatnád az első hsz-ba a készülékhez való tok ill. fólia beszerzési lehetőségeit.
-
UFO1
senior tag
Nem hinném, hogy a telefont nagyon akcióznák (a Tabot is azért tolhatták lejjebb, mert ott nagyobb a verseny és talán nem vitték) max. jövő januárban, mikor uborkaszezon van – mindenkinek elfogyott a léje – ez ennyiért is nagyon jó ár. Hasonló tudású készülékek itthon jóval drágábbak (még 2 maggal is és kisebb felbontással), habár az is igaz egy nagy kiforrott márkán nagyon nincs ehhez hasonló típushiba.
Nemrég utánanéztem pár helyen: 1, 2, 3, 4 (a 2 kártyát be sem mertem jelölni!)
Hasonló árban nem magyar garanciával sincs nagyon, erre véletlenül találtam a PH-n ennyiért. -
UFO1
senior tag
válasz
fotozona.tk #1293 üzenetére
Akkor jól láttam, hogy ez való rá.
Pár kérdésem lenne: ez a vékonyabb (kínai piacos) vagy a merevebb vastag fólia. Bedobják postaládába ill. ajánlottan jön. Az ára 620Ft/6db és ahogy olvasom erre nem jön rá semmi más. -
UFO1
senior tag
válasz
Laccoss #1262 üzenetére
A kamerának sem fontos a kivágás legalább nem karcosodik össze az üveg (gondolom ez nem gorilla glass) akkor kellene, ha süllyesztve lenne, mert akkor körülötte nem tapad oda a fólia és levegős lesz. Pont ezért fontos a hangszórónál is a lyuk, vagy mint az első linknél a teljes kivágás felfele.
Más:
Tecsóban (Pest M5) nincs fólia hozzá, viszont volt 700-ért műbor tok, hát csúnyább volt, mint ez, vagy a kínain ugyanilyen csak az a puha tapintású (natúr bőrszerű) 1000-ért. Kérdeztem a fickót hoztak e vissza, azt mondta csak 1-et, azt is pixel hiba miatt (talán ide jó széria került) és cserélték azonnal és a hibásokkal sem fognak vacakolni (szerviz), hanem cserélik.
Kínain a fóliára csak lestek. Mondom, kínai telefonra kell, még jobban lestek, viszont van szilikon tok (amúgy csak műanyag) 1500-ért. Keresgélni kell, sokat! Nem pont rávaló, de a hátsó kamera/led kivágás tökéletes, szintúgy alul és felül. Egyedül a gombok nem passzolnak. Mondjuk a hangerő még csak-csak, de a bekapcsoló gombnál nincs dudor, ennek ellenére használható, tehát be lehet kapcsolni. A hátsó hangszórónál meg házilagosan egy nagyobb lyukasztóval, ill. egy szikével megoldható a kivágás ugyanez megtehető a gomboknál is, ha valaki olyat szeretne, mint a „gyári” 3000Ft-os.
-
UFO1
senior tag
válasz
Laccoss #1247 üzenetére
Az a 3 link 3 különböző fajta fólia. A 3.-on meg nem is látok kivágást sem. Az hogy a hangszóró nem egy lyuk attól még jó lehet az enyémre is van olyan fajta, bár arra gyári is van. Akit említettél pont rosszat rendelt, mert csak a kamera van kivágva és hozzá képest lejjebb van a hangszóró. Amit én linkeltem az feljebb és pont azt írta 2 mm lejjebb van az övén a hangszóró kivágás, tehát ezek így ránézésre akár passzolhatnak is rá!
Lehet rendelek reá egyet 600 pénz nem egy nagy kiadás csak először kinézek a kínaira hátra van valami hasonló. -
-
UFO1
senior tag
Valaki elmagyarázná, ha szoftveresen átírja a frissítés a töltőáramkört és e miatt hamarabb tölt fel az akku, attól mitől merül jobban. Megnő a fogyasztás is?
-
UFO1
senior tag
Végigfutottam ezt a pár sort, sajnos úgy néz ki későn, bár lehet kifogok (másé lesz) egy hibátlan példányt, ez viszont csak karácsony után fog kiderülni. Szorítsatok!
(#1185) Janiman_28
A két kártya között választás (4.0.4-en, de lényegében ez van a 4.4-ben is):
Először is felül az infó sávon 2 térerőt látsz és az éppen beállított sim számát 1 ill. 2.1.Ha tárcsázóba ütöd a számokat akkor alul van két lehetőség 1 sim, 2 sim.
2.Ha máshonnan hívsz (naplók, kedvencek, névjegyek), akkor csak az infó sávban beállított sim-el tudsz hívni. Ezt úgy tudod változtatni, ha lehúzod és ott látszik egy 1-es és 2 gomb azzal lehet váltani.
3.Van külön egy sim kártya-kezlő a menüben (beállítások) ott lehet tiltani bármelyiket, külön csengőhangot, háttérképet stb. tenni a kártyák mellé.Más:
Launcher-ek (a teljesség igénye nélkül).
Nem tudom melyikben lehet megváltoztatni a lezáró képernyőt, mert a samu-ban alapból engedi.Ebben azt hiszem nem lehet, de aki sokat jár a play áruházban keresgélni és persze nem találja a megfelelőt ebben van egy radar, ami NET hozzáférés mellett felajánl sok mindent. Az alsó sori ikonok alapvetően nem változnak meg csak 4 lesz az 5 helyett ill. saját mappákba rendezi az app ikonokat, na ott lehet „radarozni” felfelé húzva. Angol az egész cucc, de a mappákat át lehet nevezni tetszőlegesen. Ja és érdekes módon ezt használva gyorsabban fut minden, annak ellenére hogy kb. 50MB-ott eszik, ha még is belassulna van benne egy boost gomb, ami pillanatok alatt felszabadítja a memóriát. + még egy jó benne a középső (home) gomb megnyomásával választani lehet az eredeti kinézet ill. az APUS launcher között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest