- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
- Direct One (műholdas és online TV)
- Windows 11
-
IT café
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailbreaker
tag
válasz
sirarcheer #399 üzenetére
Ez nem optika. FTTH vagy GPON az optika.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Trailbreaker #395 üzenetére
Nálam mutatja az optikát, amikor beírom a címet. (HFC RFOG)
-
mcll
senior tag
válasz
Nálam is HFC-t hozza fel csak, holott most optikán vagyok (exDigis vagyok). Kell ezt még kicsit csiszolni
Ráadásul a mobilos One app-ba nem enged be, ott azt mondja hibás a login/pass páros, holott webes felületen meg elfogadja. -
zoli62
addikt
válasz
Nálam is ez a helyzet, mert betöltött a címem és meg tudtam nézni az ajánlatokat. Nyilván megéri a 4iG-nak hosszabb távon is fenntartani két párhuzamos technológiát, itt az utcában pont ez a helyzet, van koax és FTTH is.. (szarkazmus on)
-
kezo0
addikt
válasz
Trailbreaker #388 üzenetére
Én meg 2 db ("interaktív") boxért + 1 db mediacardért fizetek összesen 1000 Ft-ot. Ahogy korábban is írtam, ki mit tudott kialkudni magának, annyit fizet...
-
zoli62
addikt
Nálam már a címkeresésnél elhasal a rendszer.
-
pdr755
aktív tag
válasz
Trailbreaker #388 üzenetére
Nem tudom mi az interaktív box de nekünk a fekete vtv box 2x 750 Ft volt tavaly a 2. 3. helyre.
-
kezo0
addikt
Arról volt szó, hogy ma reggel 7h-ig tart az átállás, most 7:08 van, és...
"Épp azon dolgozunk, hogy még jobb élményt nyújthassunk neked!
Ezért weboldalunk átmenetileg nem elérhető. Kérjük, nézz vissza később!"
De hát mire is számítottunk... -
Trailbreaker
tag
iOS és Androidra elérhető a One alkalmazás frissítés.
-
gduck
addikt
Most jött meg a One (MyVodafone) app frissítése
Belépni még nem lehet...
-
kezo0
addikt
Értem, de
- akkor sem feltétlenül összehasonlíthatóak az eddigi tévés csomagok az újakkal (hiszen az újaknak más lehet a tartalmuk),
- akkor is igaz, hogy most senki sem fizet listaárat, mert (szinte?) mindenki kap több-kevesebb kedvezményt, melynek eredményeként ugyanazért a szolgáltatásért mindenki más és más összeget fizet (aztán ki tudja, ez így lesz-e ezután is).De kérlek szépen, íme az én számaim:
- "Net L" csomag (ez az 500-as neve): 3520 Ft,
- "TV HD Extra FilmBox Pro" csomag: 6800 Ft - ebben benne vannak az HBO és Cinemax csatornák a Max streaminggel + a FilmBox csatornák a FilmBox+ streaminggel + 3 db tévés eszköz (2 db box + 1 db mediacard), tehát plusz 2 db eszköz a listaáras csomagokban alapként szereplő 1 db-hoz képest.
Vagyis ez összesen 10 320 Ft - de hogy veted ezt össze az új csomagokkal (mondjuk a "HomeNet 500 + TV Family"-vel, amihez talán a legközelebb áll, de valószínűleg nem pont ugyanazok vannak az új tévés csomagban)? -
kezo0
addikt
Hajnali 3/4 5h-kor, tévénézés közben egyszer csak újraindult a box (a restart után a bootloaderben még mindig a szürke Vodafone logo jelenik meg, hehe), de nagyon nem látok változást.
Az alkalmazás verzió: 1.19.3-0
Az EPG frissült, ha legörgetek a legaljára, új csatornák sorakoznak, kiszürkítve. OK, nem nézhetők még (vagy lehet, hogy csomagváltás kellene majd hozzájuk…?), ellenben nem értem, miért nem rendeződtek be a sorszámuk szerinti helyre, miért a lista végén vannak?
-
kezo0
addikt
Csomagok:
(Vannak még HBO/Maxszel és Filmboxszal is megpakolt csomagok, de valószínűleg ezek lesznek a leggyakrabban előfizetettek.) -
DonMaster
addikt
Lakosságinál miért normális a 3 TV ?
már ha csak egy alap 3szobát nézel akkor is az 3 +1 nappali+1 konyha az már 5 tv, és akkor kb egy 80nm2 lakást néztünk családi háznál 80+nm2-nél van akár 4-5szoba is nappalival ott már 6tv is reállis lehet, és akkor még a normál ember méreténél vagyunk. Nem a kastély 20szoba meg társainál. A Legjobb a Digi-nél az volt, az áron kívül, hogy bármennyi tv-n tudtad használni, lehetett akár 10-en is max tettél jel erősítött a koax-ra és ment, most ez lesz max 3-ra korlátozva , akkor pont inkább hátrány a one tv mint előny.
Elöny a One tv-nél mi is? Mert felvenni adást okostv + külső hdd felvenni tekerni elöre hátra semmi korláttal kikapcsolt tv-vel is ment akár hbo is. Most ezt adják +1 távirányítóval lassú menü-vel . okos tv helyet meg vehetünk katód sugár csövest mert mindegy hiszen ugy is a box távirányító-val kapcsolgatód, csak a felbontás más . -
pdr755
aktív tag
válasz
Mexildos #370 üzenetére
Vállalatként vagy lakossági ügyfélként van most előfizetve a szolgáltatás? Csak mert írtad hogy egy irodában van az egész.
Szerintem a 3 vételi hely csak a lakossági szerződéseknél igaz, de mondjuk meg kellene nézni.
Egy cégnek nem lenne életszerű egy ilyen korlátozás, de amúgy is lesz egy idő mire egyáltalán kialakul ez az egész. Addig van szerintem lehetőség körbejárni. -
Mexildos
aktív tag
válasz
kabelmania27 #339 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Ez nem túl jó hír. Az épületben most úgy van megoldva a TV elosztás, hogy az ONT-ből kijön a koax és az az épületen belül sok helyre szét van osztva koax hálózaton keresztül. Vagyis nagyon sok helyiség van ahol van koax antenna végpont. Ha nem lehet több előfizetés, akkor ez így nagyon nagy szívás. Erre milyen megoldás lehetséges? Nem értem azt sem, hogy miért kell lekódolni. Ami idáig jó volt nem értem miért kell elrontani. Ez így sajnos nagyon nem szimpatikus idáig nekem.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
lócitrom #270 üzenetére
Elég sokszor volt a digi topikban, hogy nem kellenek ezek a praktikák, aztán kiderült, hogy mégis kellett, mert más valami terhelte közben a gépet és a böngészős mérés azért volt rossz... Nem kell senkinek elmagyarázni, elvégre azt írtad, hogy te mérted, amúgy egy anydesk segítségével még el magyarázni sem kell a dolgokat, csak a letöltési linket megadni elindítani és bediktálnia a számsort, amit kiír és máris tudsz otthonról is segíteni... Nálam meg semmi gond nincs a digi nettel és nem is volt, de a felvásárlás utáni időszakban a külföldi elérés javult, jobbak lettek a pingek is a külföldi szerverekkel rendelkező játékoknál...
-
Benhill
senior tag
Talán ha kedvezmények lesznek, akkor van értelme egyesíteni a két előfizetést jol gondolom?
Vagy nem is értem, ha látják hogy egy embernek két elfizetése is van, akkor nem lesz össze vonva alapbol? Igy volna értelme.
"Digi" az maradt minden számla és stb, árak meg minden.
-
gduck
addikt
Tőlem épp most ment el kék rucis amazon, csak előtte rányalta...
-
dombila
őstag
válasz
Nagymelák #362 üzenetére
Csak az ügyfélszolgálat és az online felületek kerülnek egyesítésre.
Minden szolgáltatás marad, ahogy eddig volt, esetleg más fejléccel kapsz számlát.
Ha majd holnaptól meg tudod nézni a lehetőségeket, akkor látod, hogy érdemes-e pl. kedvezmény miatt átszerződnöd.
Egyelőre semmilyen kényszer nem lesz az átszerződésre, később lehet hogy lesznek finom utalások, pl egyre jelentősebb szolgáltatásbeli különbségek. -
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Végig olvastam a fórumot ezt is és a mobilost is, megnéztem az új weboldalt, már amennyi látszik belőle. És nagyjából annyi jött le hogy jó magyar szokás szerint ezt a váltást sem sikerült egyszerűbben megugrani. A telefonos előfizetésem vodás volt a net és a tv digis, egyenlőre nem világos számomra hogy most akkor mit is akarnak majd? Most egyben fizetem a díjakat vagy külön, most át kell szerződnöm az one szolgáltatásra a digis cuccaimmal hogy akár kedvezményt is kapjon valaki a több szolgáltatásra. Tudom nem egyszerű de attól hogy átálnak talán egyértelműbben is lekommunikálhatnák hogy ki merre induljon ha akar.
-
zoli62
addikt
Egy kélrdés a One TV-vel kapcsolatban. Élúő műsort visszatekerni régebben három óráihg lehetett. Most úgy vettem észre, csak a műsor elejéig. Ezt jól látom?
-
nagysandor79
aktív tag
Sima digi műholdas előfizetésem volt, engem vajon hogyan érint ez a változás. 2 beltéri van.
-
Adams84
aktív tag
Néha lehet, néha nem, sokszor kell próbálkozni. De holnap már szabad a pálya (ha minden jól halad).
Azonban szerintem a volt digisek nem fognak tudni árakat és ajánlatokat nézni a weboldalon, mivel egyértelműen írják, hogy ők csak személyesen ügyfélszolgálati irodában vagy telefonos visszahívással válthatnak One-ra (legalábbis én így értelmezem)."Váltsd át DIGI szolgáltatásodat
Ha korábban a DIGI-vel szerződtél és január 1. után nem módosítottál a szerződéseden, lehetőséged van átváltani* szolgáltatásod One-ra.
...
Hogyan történik a váltás?
1. Kérd munkatársaink segítségét személyesen a hozzád legközelebbi üzletünkben, vagy kérj visszahívást." -
sa79
csendes tag
A 29-es körzetet milyen formában érintik a változások?
Az ASZF szerint sok esetben ott van a megjegyzés, hogy monori rezerparas korzetben nem elérhető. Pl. a TV family csomag sem.
Ha esetleg valaki tud infót.
-
Adams84
aktív tag
Az általam korábban linkelt csomagajánlat egy adott címre vonatkozott (érdemi konkurencia sajnos nincs a környéken, csak Telekom réz 30/5 Mbps maximum sebességgel).
Pont ezért elképzelhető, hogy ahol pl. Telekom optika is van, ott kedvezőbb ajánlatokat ajánl fel a rendszer.
Holnaptól már mindenki szabadon ellenőrizheti a lehetőségeket, árakat -
zoli62
addikt
Az kár, hogy ez csak HFC-s szolgáltatás, nálam ex Digis FTTH-n kellene ugyanez, de gondolom a meglevő koaxon adnák nekem ezt, ami gondolom szintén HFC. Viszont koax ED3+ FTTH között azért zongorázni lehet a különbséget. Az FTTH 1000 most nálam a Telekomnál van előfizetve, fél éven belül lejár a hűségem, majd merglátjuk, addog m,i történik, talán a 4iG ids kiforrja már magát.
Másrészt ebben nincs benne egy vezetékes telefon, mondjuk havi 100 óra erejéig, netán korlátlan.
-
pdr755
aktív tag
Plusz a streaming szolgáltatások jellegüknél fogva fragmentáltak. Ha én például nézem a TV-ben a NAT Geo/NG Wild a Discovery és a Spektrum adókon lévő műsorokat ezt streamingben csak Max+Disney+-al tudnám lefedni és ezzel is részlegesen.
Plusz ugyanez lenne ha a sportközvetítések többségét streaming platformok adnánk. Mittomen a BL menne az egyiken, az Eurosportos cuccok a Maxon, a Formula 1 a harmadikon, az NBA a negyediken stb stb stb
Macerában és költségben ugyanott lenne az ember vagy még rosszabban.Nem én vagyok a lineáris tévézés fő célközönsége annál is inkább hogy a magyar gyártású műsorok közül szinte csak az M4 sport produktumát nézem, de szerintem egy ideig még ellesznek.
Ameddig a 50+ törzsközönségük létezik addig főleg és szerintem az 50 mínusz korosztályban is van egy olyan rész (még ha nem is az egész) aki a TV2/RTL birodalom által előállított tartalom nélkül nem tudna meglenni. -
fer
őstag
Csak, hogy visszataláljak, ez érdekes.
-
pdr755
aktív tag
válasz
kabelmania27 #342 üzenetére
Lehet hogy off de:
Azért döbbenet hogy a 90es évek még mindig kísért.
Az egy dolog hogy akkoriban (90es vége, 2000s eleje) az ócska és túlárazott Matáv/Matávnet/Axelerós világnál is rosszabb volt az Invitel/Vivendi vagy akkor hogy hívták és még ennél is rosszabb a 29-es körzet.
De hogy ennek még 25 évvel később is ennyire legyen hatása.... -
dombila
őstag
Nem értem mi a baj a lineáris TV-vel. Én szeretem. Esténként bekapcsolom és mindig találok valamit, ami épp érdekel; lehet hogy ismeretterjesztő, lehet hogy film, nem kell nekem kitalálom mit is akarok nézni.
Mindemellett van 3 streaming szolgáltatásom is (max, Disney+, Prime), így ha célzottan szeretnék nézni valamit az is adott. -
Adams84
aktív tag
Egy ilyen TV+net csomagajánlatot dobott ki nekem egy bizonyos címre, ez alapján szerintem nem vészes a TV Family csomag havidíja.
[Csomagajánlat Net + TV Family] -
Adams84
aktív tag
Újabb, részletesebb infó az RTL+ Premiummal kapcsolatban, mely szerint az új TV Family díjcsomag beépített része.
[RTL+ Premium] -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
NoOne1976 #340 üzenetére
Ex Digi/Invitel koax területen sokan örülnének nagyobb csomagnak mert jelenleg 100/8 a max, a primer körzet DSL területről nem beszélve, igaz több helyen van már FTTH.
2011-ben a Fibernet egyharmada került a UPC-hez, Invitelnél de még a jogelőd Fibernetnél is lassabb csomagok voltak mint a UPC-nél. -
NoOne1976
őstag
Szerintem megszünhet. Bárhol a megkötött Digis szerződésben benne van, hogy online tvzést nyujtanak? Vagy, hogy van mobilos app?
A UPC-seknek is gond nélkül be kellett nyelni a Vodafone meférkezésekor, hogy nem volt része a szolgáltatásnak pl. a Wi-free.
Ettől függetlenül remélem, hogy előbb vagy utóbb mindenki ugyanazt a szolgáltatást fogja kapni. -
kabelmania27
Topikgazda
Ex Vodafeon/invitel koax területen egy netmodem és három tévére garantálják a jelerősséget, amikor invitel területen nem volt dvb-c azt mondta a szerelő, hogy kettőre lehet hivatalosan kötni, egy időben adtak olyan osztót, amelynek egyik kimenete volt a modem és kettő tévé.
-
válasz
namenlos #316 üzenetére
Mert egyébként a OneTelecom egy létező cég, itt tőlünk nem messze Dunakeszin van a székhelyük, régebben amikor felreppentek az első hírek "erről a másik One-ról", én is azt hittem, hogy róluk van szó. Aztán persze hamar kiderült, hogy nem.
-
woodworm
veterán
válasz
adika4444 #331 üzenetére
Feltünteti minden oldalon, hogy szolgáltatói hálózat vagy nagykereskedelmi partner hálózata. A 3. oldalon ott van egyértelműen, hogy szolgáltatói hálózat.
Az utóbbi években megindult már a saját gpon hálózat építése, ott bizony a gigabites csomag szimetrikus volt eddig is. -
Mexildos
aktív tag
Abban az esetben, ha idáig egy nagyobb irodaépületben koaxon egy DIGI TV előfizetés szét volt osztva az épületen belül (egy cég) akkor innentől mind a 7 TV-re meg kell venni az előfizetést külön-külön? Gondolom ez érinti majd azokat is akiknél egy háztartásban 3 tv van pl. Erről tud valaki valamit?
-
g0dl
addikt
válasz
Lackooo84 #328 üzenetére
És aki digi-ről nem vált át, annak megszűnhet-e jogszerűen az online szolgáltatás, ami eddig a csomag része volt. Az rendben van, ha csak alapszolgáltatás (streaming) elérhető egy új platformon az egyéb "prémiumnak" gondolt szolgáltatás nem.
Amúgy az a benyomásom a szolgáltatók (nem csak a ván) a jelen hozzáállással nagy lendülettel verik a szögeket a lineáris tévézés koporsójába, csak streamingben pedig messze nincsenek monopol helyzetben.
-
adika4444
addikt
-
zoli62
addikt
válasz
Lackooo84 #328 üzenetére
Elvileg csak az ügyféllszolgálatokat szervezték ki, hogy ki tudják szolgálni azt ex Digi és ex Vodafone elkőfizetők igényeit, iulletrve hogy meg tudják tartani a hr-t, mert ez elemi érdeke a 4iG-nek, nyilván nincs most arra idő, hogy sok új dolgozót felvegyenek, és betanítsanak.
-
Lackooo84
nagyúr
Egyébként ez nemtom mennyire lesz jogszerű, hogy bár papíron ugyanannak a cégnek vagyok ügyfele, belsőleg mégis meg vagyok különböztetve, és bizonyos szolgáltatásokhoz nem biztosítanak hozzáférést. Mondjuk az RTL+ engem pont nem érdekel, na de, hogy a digionline helyett pont mi nem kapunk majd online streaminget, az a pofátlanság teteje lenne...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #322 üzenetére
Remélem nem sértettem megint ÁSZF-t a személyes kulturáltan megfogalmazott véleményemmel. Ja bocsi elfelejtettem off-ba tenni. Bár mindegy, mert az ON hszeim is rendre eltűnnek...
-
dombila
őstag
Nekem a címkereső digis (FFTH) címre azt adja, hogy nem lehet online szerződést kötni, kérjek visszahívást.
Ex-UPC-Vodafone címre simán ajánl internet/TV csomagot. Mondjuk a másik Ex-UPC-Vodafonos címemen jelenleg működő csomagnál drágábban(Home 500 + Family TV, HBO pak)
-
kl122
tag
One - Jó helyen jársz
Január 1-jétől a Vodafone, a DIGI és a mindigTV PRÉMIUM ügyfeleinek a szolgáltatást már One márkanév alatt nyújtjuk.Korábbi DIGI és Vodafone szolgáltatásom is van
Ha átváltod korábbi DIGI szolgáltatásod One-ra, akkor akár kedvezményekben
részesülhetsz, egy számlán fizetheted be a szolgáltatásaid havi díját és egy online fiókod is lehet. Tudj meg többet a váltásról -
zoli62
addikt
válasz
kabelmania27 #319 üzenetére
Magyarul ez még egy fél év múlva várható.
-
-
tuto558
aktív tag
Nálam a címkereső már működik a one.hu-n, viszont egyelőre a címemre csak a HFC-s netet és DVB-C tv-t hozza ki, vagyis a korábbi Vodás kínálatot, hiába van digi optika is az utcában. Kíváncsi vagyok, hogy ezt holnap reggelig megoldják-e.
-
István89
tag
válasz
namenlos #316 üzenetére
Ráadásul az se igaz, hogy nem a DIGI állítja ki a számlákat. Félévig még kb igen, az összeolvadás az év második felében várható.
DIGI levélből kimásolva:
"Számlaszámunk és a számlázás, valamint a befizetés menete nem változik. Számláinkon 2025. január 1-jétől az új One szerepel majd, de szolgáltatóként és teljesítőként továbbra is a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. kerül feltüntetésre." -
namenlos
tag
válasz
kabelmania27 #304 üzenetére
"a One Telekom Zrt fogja kiállítani a számlát"
Tényleg bocs, de már másodjára akad meg rajta a szemem..Honnan szeded, hogy Telekom? Hivatalosan is: One Magyarország Zrt.
-
gabro0
őstag
Mi ez a GPON csomag (3. oldal)? [link] Szerepel benne egy Internet 1000 GPON nevű, ami szimmetrikus gigabit. Nekem furcsa még, hogy se csomagveztésre, se pingre nincs már garancia, eddig volt
-
kl122
tag
Csak úgy érdekességként, van információja valakinek arról, hogy itthon miért nem az One Albania és az One Montenegro arculatát vezették be?
-
zoli62
addikt
Nálam koaxon megy a VTV One. Viszont ha Digis netre szerződök, akkor érdemes csomagban, amiben szintén lesz tv. Kéréds, hogy az One Tv lesz, vagy a jelenleg kódolatlan csatornák megmaradnak egyelőre, mert ez esetben ugye hiába az egységesítés, például nem lesz felvétel funkció.
-
zoli62
addikt
válasz
kabelmania27 #297 üzenetére
Pont ez a kérdés, mikor vezetik be a kódolást, mert akkor mindenképpen át kell állni.
-
rackalew
tag
válasz
sirarcheer #301 üzenetére
Jelen állás szerint igen, de majd holnap reggel 7 órakor megint élesedik a weboldal, ott hivatalos információkat olvashatsz majd.
-
István89
tag
válasz
A decemberi ÁSZF-ben még úgy írták, hogy január 31-ig a meglévő jelszavakkal lehet még használni a DIGI online felületét, csak új jelszót nem lehet beállítani, de engem most nem enged be. Mindenesetre a válasz a kérdésre, igen. Ha kell az online, akkor át kell váltanod one-ra, de ezt írják is a weboldalon.
"Amennyiben hasonló szolgáltatást keres a One kínálatában, kérjük hívja a 1270-et vagy keresse fel bármelyik üzletünket." -
Zolifarkas
tag
Boldog újévet mindenkinek! Vajon a díjakban és a szolgáltatásokban is pozitív változás lesz?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Szia!
Holnap okosabbak leszünk, lehet hogy one tv online szolgáltatáshoz one csomagra kell váltani, de az is lehet, hogy a digisek is megkapják, a beolvadás alapból csak azt jelenti hogy Digi kft helyett a One Telekom Zrt fogja kiállítani a számlát. -
Adams84
aktív tag
válasz
István89 #296 üzenetére
Igen, akinek volt digisként nem fontos:
- hogy ezentúl is online nézhesse az adásokat (tekintettel arra, hogy 2025.01.31-i dátummal teljesen megszűnik a Digi Online)
- a One által kínált streaming (pl. RTL+ Premium)
- a One által kínált néhány új TV csatorna (amik digisként nem elérhetőek),
az simán maradhat a régi digis csomagokban. -
pdr755
aktív tag
Most hogy már van generatív mesterséges intelligencia, csinálni kellene olyat hogy CinizmusGPT.
Az lenne a feladata hogy internetes kommenteket ír a kontextusra reagálva minél inkább pesszimista, cinikus vagy nihilista szellemben.
Itt rengeteg ember munkáját meg lehetne spórolni vele, és a végtermék minősége semmivel nem lenne rosszabb. -
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Digi előfizetésem van, ami optikai kábelen van bekötve.
Ha jól értem akkor a digionline-t buktam, és ha szeretnék mobilon sporttv-t nézni, akkor váltanom kell egy ONE-csomagra?
Ha nem váltok, akkor maradok "DIGI" ügyfél, amíg nem váltok, vagy rá nem vesznek máshogy (Áremelés, más szolgáltatás elvétele/csökkentése).
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest