-
IT café
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheteshuta14
újonc
Sikerült megfogni a lényeget..
Kötelező lesz, mert le fogják kódolni majd az összes csatornát és át kell majd szerződni. Vagy egyszerűen jön egy trigger a One felől, hogy akkor most.. Ha az ügyfél nem fog kötni új szerződést, akkor nem lesz semmije, ugyan is itt (pár házsor) nincs más, a telekom már a 10-es évek elején kivonult.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz sheteshuta14 #4097 üzenetére
A tévés csomagért szerettek volna váltani az emberek + a nagy roham előtt, amikor kötelező lesz.
Sejtem mire gondolsz de olyan szerintem nincs, hogy kötelező. Az ügyfél fogja eldönteni köt-e új szerződést ha tényleg offolják a Digis csomagokat.....Amúgy milyen rohamra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
sheteshuta14
újonc
válasz kabelmania27 #4091 üzenetére
Egyáltalán nem ez volt itt a probléma (a szerelőnél mindenféle eszköz volt). A munkalap szarul van kitöltve, rossz, régebbi típusok vannak hozzárendelve a szerződéshez, amelyekkel nem működik az új androidos box. Ettől eltérő típust nem szerelhet be, mert nem fogják engedélyezni. A digis operátor, meg a beszereléssel foglalkozó alvállalkozók nem bírálhatják felül a One-t.
A tévés csomagért szerettek volna váltani az emberek + a nagy roham előtt, amikor kötelező lesz.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz MadMancs #4092 üzenetére
Jelenleg ZTE OLT-re ZTE ONT-t adnak, Huawei OLT-re pedig Huawei-t. Ez nem gyermekbetegség, csak egy ideig az FTTH bekötések pörgetése miatt elengedték.
Simán csak arról van szó, hogy össze-vissza rögzítik az eszközöket a rendszerben, amit viszont valami miatt nem tud kirakni a szerelő, ezért meghiúsul a bekötés. Ez lehet eszközhiány, egyébb utasítás, mást rendelt az előfizető stb.
-
veterán
válasz kabelmania27 #4093 üzenetére
Abban valóban igazad lehet hogy nem jót vittek ki, de nem a párosítás miatt.
Azt a kommentet megcáfolja azt hogy december elején szomszéd kötött FTTH, először ZTE ONT ot kapott, 4 nap után megpurcant, technikusnál akkor csak FiberHome volt így arra cserélte.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz kabelmania27 #4091 üzenetére
Már rég nincs ez az ont olt probléma, az a kezdeti gyermekbetegsėg volt.
Nálam pl FiberHome van, se nem Huawei se nem zte.
Exdigis topicban is láthatsz nem egy esetet amikor zte vagy épp Huaweit cseréltek más típusra minden gond nélkül. Viszont OLT csak a diginel rendszeresített eszközöket engedi. Azt nem tartom kizártnak hogy One olyan ONT ot küld ki amit pl Telekom hálón használnak vario csomag esetén, na ah valóban nem fog menni (legalábbis amíg nem engedélyezik exdigi hálózaton). De ez csak One b@lf@szsága.Míg digi csak nevében One lehet meg kellett volna hagyni digi technikai supportot akik majd betenítják exvodásokat hogy mi merre hogy működik Digi FTTH esetében.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz sheteshuta14 #4078 üzenetére
Elvileg az év második felében a Digi kft beolvad a One Magyarország Zrt-be, utána szvsz könnyebb lesz az ügyintézés. Jelenleg nem kötelező ex digis csomagról one csomagra váltani. Az ont aktiválás azért nem egyszerű mert Huwaei fejállomás (olt) Huawei ont-vel működik, ZTE olt pedig ZTE ont-vel, így ha nincs a technikusnál a megfelelő tipus akkor nem tudja aktiválni az új szolgáltatást.
-
trec12
addikt
Sweet tv-re próbálj rá kb. lehet helyettesíteni vele a One app-ot, Digi Online-t. Utóbbinál lényegesen komolyabb. Akár önmagában is megállja a helyét pl. kábeltévé előfizetés helyett. Több helyen nézhető egyszerre max. 4 eszközön. Van ingyenes próba időszak utána az L legnagyobb csomagra kedvező árat lehet kifogni.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu89
senior tag
-
-
kezo0
addikt
-
macgywer
tag
Sziasztok!Teljesen különálló MindigTv (One) topikot találok valahol,(tudom a régit lezárták)?Mert itt már követhetetlen az egész,mindigtv-vel kapcsolatban.
-
Örni
senior tag
A Digi app helyett, amivel lehetett nézni telón a tv csatornákat, most nincs is semmi?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
veterán
és vajon melyik műhold marad?
de már régebben is voltak olyan eretnek gondolataim, hogy az egész földfelszíni hálózat (94 site) tök fölösleges. itt azt írják, hogy 2,2%-ban néznek az emberek dvb-t sugárzással tévét (bár nem egyértelmű, hogy ez a fizetős mindigtv-re vonatkozik csak, vagy az egészre), szerintem sokkal olcsóbb lenne, ha azt a néhány háztartást felszerelnék műholdvevővel. a közszolgálati adók egyébként is foghatók műholdról, a többi ingyeneshez elég lenne 1-2 transzponder pluszban (de igazából erre se lenne szükség, mert a 4ig-nak így is vannak műholdas szolgáltatásai ezekkel a csatornákkal).
de tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, meg törvények stb., de szerintem a dvb-t durva pazarlás. nagyon nem ástam bele magam, de elvileg az eu sem kötelezi a tagállamokat arra, hogy kifejezetten földfelszínivel oldják meg a mindenki számára elérhető szolgáltatást.
svájcban meg 2019-ben le is lőtték az egész dvb-t hálózatot, amikor 2% volt a nézettsége. mondjuk az az ország halmozottan hátrányos helyzetben van földrajzilag meg nem is eu.szerk: közben találtam eu példát is, belgium flamand felén sincs már földi sugárzás:
just 45,000 people were using the DTT broadcasts as their means of reception, which was costing more than 1 million euros a year to sustain.[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
szabacsik
őstag
A voda tv box kb naponta 6x azt írja ki nincs internet holott van. Mitől lehet?
/\____/\
-
sheteshuta14
újonc
válasz sheteshuta14 #4078 üzenetére
A router alatt ONT értek. Ezen felül mind a telefonos, mind a személyes üfsz teljesen hülye volt az egészhez (főleg a személyes), nem igazán tudták, hogy működik a digis rendszer..
Én addig nem fogok váltani, amíg nem lesz szükséges..[ Szerkesztve ]
-
sheteshuta14
újonc
DIGI, FTTH-s terület, BP:
A közvetlen környezetemben több embernek nem tudták bekötni az új tévés csomagot.
Az a nagy helyzet, hogy az átállást az One(Vodafone) vezeti és a DIGIseknek semmi beleszólása nincs. Gyakran van, hogy szarul töltik ki a munkalapot a központban és a digiseknek nincs felhatalmazásuk hogy ezen változtassanak. A legtöbb probléma abból adódik, hogy rossz routert adnak meg a munkalapon, amire nem lehet rákötni az új boxot. Még akkor is, ha van nála jó router, akkor se tudja feltenni, mert nem engedik aktiválni...Nos ilyenkor mi van ? A szerelő jelenti a központnak és pár napon belül az One automatikusan felbontja a szerződést, tehát a régi marad érvényben.
-
garga01
őstag
válasz kovyhun #4073 üzenetére
Igen, már ahol kivezetik. Felénk a Digi rakott fel optikát, a T meg a régi telefonkábeles VDSL-el nyomul. Már ahol tud, nálunk 25-30/5 volt a sebesség, de van aki még távolabb lakik a központtól ott ennyi se jutott, megváltás volt az optika.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
kabelmania27
Topikgazda
Ex monortel/vodafon hálózat V-hálózat Zrt-hez tartozik általában fa oszlopokon van, az ex digi hálózat pedig a D-hálózat Kft-hez többnyire beton oszlopon, ITT az ötödik oldalon látható, hogy 2016-ban kb mennyien voltak ex UPC hálózaton, azóta szvsz kevesebb ADSL-es előfizető van. Van olyan RFoG-s település ahol fent maradt a koax és a telefonhálózat. Négy vagy nyolcportosak az ex digis kötődobozok?
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
válasz CosworthF1 #4072 üzenetére
Ja, nyilvan a digi optikaja marad meg, en is ezt irtam, a poznakra voltam kivancsi, mert a villanyoszlopon nyilvan berlik a helyet de van nekik sajat infrajuk amire akar at is lehet koltozteni az optikat. Sok ertelmet nem latom, de kiszedni az oszlopokat is penzbe kerul gondolom.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
kovyhun
tag
válasz garga01 #4071 üzenetére
Nálunk is már futtatja ki a T, nekünk még van, de ha valami miatt hozzá kellene nyúlni a szolgáltatásokhoz már nincs rá lehetőség, cserélnék optikára.
Nekem elég netre és videótárakra a stabil 45/15, tévézni meg nem akarok rajta. Szomszédot rákényszerítették a tányéros megszűnése miatt, havonta problémája van.
Mire nem lesz választásom talán sikerül nekik stabilra csinálni. -
CosworthF1
csendes tag
Logikailag azt gondolom, hogy idővel az adott terület legjobb technológiáját tartják majd meg, és idővel átterelnek majd mindenkit. Ahol én lakom, ott a ONE négy korábbi szolgáltatása is megtalálható (DIGI optika, Invitel ADSL és egyes részeken optika, PR-Telekom koax, Vodafone koax), gondolatom szerint itt a DIGI optikát és az Invitel optikát tartják majd meg. Vannak olyan települések, ahol az adott régi cég csak egy részét fedte le (pl. Várpalota és Szeghalon egy része DIGI optika, egy másik része Vodafone HFC), ott gondolom meghagynak majd több technológiát is. Én azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy idővel a Vodafone optikai részét is beintegrálják a DIGI optikai hálózatba, és egy ideig megy majd párhuzamban a HFC és natív optika is ugyanazon a fizikai hálózaton (úgy olvastam, hogy a párhuzamos üzemeltetés elvileg lehetséges).
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
Az ADSL-t biztos meg szüntetik, nagyon régi technológia és szűk a keresztmetszete, értelmes HD-s IPTV csomagokat se tudnak rajta adni, csak korlátozott készülékkel (ez a nagy gondja a T-nek is, főleg aki messze lakik a DSLAM-től...)
-
tag
sziasztok!
vu+ uno 4k se boxon openatv alatt sz*pok vele, hogy valahogyan a kábeles digi csatornáit a megfelelő számozással beszívja. van valami trükk/okosság? be kell valamit másolni a tuxbox könyvtárba? reset után elkezdi keresni a csatornákat, 2 óra alatt ügyesen végez is és egy óriás katyvasz az egész ahelyett, hogy az 1-es lenne az m1, stbstb. ha kiválasztom a digi románia bukarestet, akkor 2 perc alatt végez és ugyanaz a katyvasz születik meg. régebben valahogyan eleve sikerült megtalálnia, hogy digi budapest-ről van szó, ez is volt a bouquet neve, most simán csak last scanned és annyi. mit b*szok el/felejtek ki/nem jól csinálok? 🙏 -
Samott
addikt
válasz kabelmania27 #4023 üzenetére
Ha mar igy szoba kerult a 29-es korzet: nalunk az utcaban a villanyoszlopon fent van a telekom kabele, a digi optikaja. Es ezzel parhuzamosan allnak a monortel/upc/vodafone/one poznai, amin kabeltv es telefon (es azon adsl) van. Mi lesz ezekkel? Gondolom a digi optikajat tartjak meg. Atrakjak a masik oszlopra? Vagy azt ugy ahogy van felszamoljak? Teljesen felesleges ket parhuzamos infrastrukturat fenntartani.
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Volt digis FTTH területen lakok (jelenleg telekom magenta van), elvileg áprilistól lehet a neten szerződni meg komplett csomag árakat nézni, viszont csak 1 fajta vezetékes telefon csomagot találtam eddig, a 6000 Ft-os L csomagot. Csak ez az egy van a one-nál? A telekomnál havi 8xx forintért van olyan amiben nincsenek percek, használva csak hívás fogadásra van (azaz kidobva nem lesz).
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Toth_Jani
őstag
válasz kentucky #4060 üzenetére
Nálunk szintén Dél-Alföld szerdán volt ilyen, villamoshálózat karbantartás volt a helyi központ környékén, először semmi sem volt, majd a TV az visszajött, de internet a karbantartás végéig nem volt.
Gondolom a központban és útközben is kell áram, az egész hálózatra meg nem tesznek szünetmentes tápot.[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz kabelmania27 #4061 üzenetére
Nem sajnos…
-
kentucky
őstag
Dél-Alföld exDIGI FTTH: másnál is van probléma nettel? TV van, Internet led villog modemen, ÜFSZ szerint nem náluk van a baj…
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz CosworthF1 #4058 üzenetére
Köszi az infókat, megnéztem a telekom szolgáltatáskeresőt, eközműt és a google mapst is. Még a 29-es összefoglalóban volt beírva a HFC-Network.
-
CosworthF1
csendes tag
válasz kabelmania27 #4048 üzenetére
Köszi Még annyi hozzáfűzés , hogy a HFC-Network/Kalásznet koax hálózatát használja a Telekom Kókán (saját tapasztalat), de szerintem Tóalmáson is (ott is koaxot hoz a Telekom előminősítője), Szentlőrinckátán viszont optikán szolgáltat a Telekom (saját tapasztalat), ezek is érdekességek
-
veterán
válasz Intruder2k5 #4056 üzenetére
Egészen sokáig nem is volt ilyen, de januárban ez már a sokadik problémája. Lehet, hogy csak a recency bias, de nem hiszem, hogy ennyire feledékeny vagyok. Vagy ezek az eszközök így avulnak? Vagy az új menüvel és minden egyébbel simán kimaxolták szoftveresen és nem bírja? Nem értek hozzá, de olyan, mintha lenne itt memory leak is és rengeteg bug vagy integrációs hiba. A user experience jelenleg nem kielégítő, pedig alig nézek tévét.
-
MODERÁTOR
-
veterán
Ez valami rossz vicc vagy már ennyire tojunk az emberre, hogy este 9-kor nézem épp a tévét, erre a box fogja magát, újraindul és frissít... hosszű, bosszantó percekig. Ez így wtf?
Elnézést a hangnemért, de hetente legalább újra kell indítani, mert elveszti magát és most már főidőben is frissít... mi lesz még?
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz kabelmania27 #4039 üzenetére
Hát 23 fokos szobában 50 fok a műanyag burkolat, ennek melege lesz.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Joker88
őstag
másnál is előfordult hogy nem kapott csekket a mindigtv előfizetésre most ? mai napig kellett volna feladni a havi csekket,3500 ft, de semmitse kaptunk,pedig 2 előfizetés is van a mindig tv-re. az ügyfélszolgálat szinte elérhetetlen..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Voice24
őstag
Én úgy tudom, a Telekom (új) jelenti a Kaon-t, nekem is az van, így valószínűleg a Telekom (új) v2 a Sagemcom. Szerintem teljesen megbízható, stabilan működik, nekem a wifi-jével sincs bajom, sok méter távolságból megy róla egy kültéri kamera és a garázsban egy okoskapcsoló.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz CosworthF1 #4022 üzenetére
ITT van kijavított 29-es körzet táblázat, elvileg ezeken a területeken van RFoG.
[ Szerkesztve ]
-
Wasp91
aktív tag
válasz kabelmania27 #4046 üzenetére
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
kabelmania27
Topikgazda
Először az Ont lan 1 portjára rákötöd a saját routered wan portját, utána kiderül, ha kapott a saját router ipcímet akkor lesz internetkapcsolat. Előtte érdemes megnézni, hogy milyen ipcímet osztott az ont a gépnek pl ha az ont 192.168.0.x-et oszt, akkor a saját routert 192.168.1.1-re vagy 192.168.2.1-re érdemes állítani, hogy ne legyen ütközés.
Ont modem által saját routered részére kiosztott ipcímet beírod az ont oldalán a dmz funcióba, így minden érkező portszámot a modem a saját routered részére fog továbbítani illetve az ont oldalán betudod állítani, hogy a saját routered mac címéhez fix ipcím kerüljün kiosztásra. -
Wasp91
aktív tag
válasz kabelmania27 #4044 üzenetére
Ez a DMZ nekem kínai.
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
Wasp91
aktív tag
válasz kabelmania27 #4042 üzenetére
Köszi. Ez a Kaon mennyire megbízható eszköz? Úgy tudom PPPoE pt-re nincs lehetőség így ugrik a saját router.
-
Wasp91
aktív tag
válasz draco31 #4040 üzenetére
Sziasztok.
A ONE milyen ONT-ot szokott adni? ex Vodafone-os terület Telekom optikán.
Ebből nem nagyon derül ki, hogy mi micsoda.
Szerk.: Bocs nem válasz akart lenni.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz kabelmania27 #4039 üzenetére
Ez nem lesz kikapcsolva, max ha áramszünet van. Sosem kapcsolgatom a boxokat ki.
Akkor majd ha melege lenne nyáron, kap egy ventit, legalább lesz használva a rajta lévő USB csati.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz kabelmania27 #4026 üzenetére
Meg is volt a csere. Azt kaptam, ami az első képen van. Ez a melegedős fajta? Mert akkor kap egy venilátort majd.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
cocka
veterán
Ja amit még elfelejtettem.
A böngészős verzióban (feltéve, hogy nem a landingen landolsz) eddig simán működött és természetes.. kvázi intuitívan elvárható (mert gyakorlatilag minden videólejátszó oldalon így van), hogy a lejátszáskor a lejátszási sávra kattintva a csúszka az adott pozícióra ugorjon. Na itt nem ugrik, meg kell fogni az egérrel és odahúzni az adott helyre, mert anélkül nem méltóztat odaugrani a kívánt helyre.
Tehát attól még, hogy ők egy másik koncepciót követnek, nem kéne az ezer éve más platformokon/weblapokon működő és széles körben elfogadott működési elveket sutba dobni, mert sokan fognak anyázni.
Más kérdés, hogy nekem az egésznek a logikája sem tetszik... korántsem nevezhető felhasználóbarátnak például fent említett hülyeségeik miatt.
A felvételkezelés című őskáoszukban simán elveszhet úgy felvételed, hogy nem is tudsz róla, hogy elveszett.[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Engem az is idegesít, hogy bizonyos felvett műsorokat nem hajlandó a felvételeknél listázni. Ezért kénytelen vagyok a keresőhöz fordulni. A kereső találati listájában viszont nem lehet egyértelműen megkülönböztetni, hogy melyik a felvett adás és melyik a visszanézős.
A kereső használata továbbra is egy agyrém, mely úgy tűnik, hogy egy általános problémából fakad: a régi VTV szoftverben a dedikált gombokat kihasználták. Itt gyakorlatilag majdnem minden művelethez használd a kurzorgombokat meg az OK-t, ráadásul pont ebből adódóan pont ez az 5 gomb van a távon a legtöbbet csesztetve, tehát csak idő kérdése, hogy mikor megy végleg tönkre.
Néhány példa a dedikált gombok kukázására:1. A keresőben a számgombokkal már nem lehet betűket írni, többszöri gombnyomásra kizárólag csak számokat írnak. Bár a kurzor megjelenik a kereső szövegmezője elején, de egyúttal a virtuális billentyűzet alján is ott figyel a kijelölés, szóval a gépelés megkezdéséhez kénytelen vagy egy fel gombot nyomni, utána pedig a kurzorral szenvedhetsz a betűk keresésével.
Megoldási javaslat lehetne, hogy ha már basznak kihasználni a számgombok betűfunkcióit, legalább USB-n lehessen már csatlakoztatni billentyűzetet a gyorsabb gépelés érdekében.
2. Tekerés elcseszése: Vissza kéne végre állítani, hogy az oda-visszatekerés gombok folyamatosan tekerjenek, a csúszka pedig ennek megfelelően haladjon előre vagy hátra a csíkon, ahogy az a VTV szoftverben eredetileg is volt a 3 sebességgel. Ha jól rémlik, a hülye 20 másodperces ugratásuk ugyanúgy elérhető a kurzorgombokkal is, ha folyamatosan nyomod, tehát tul.képp a tekerőgombokat is feleslegessé tették.
Az már csak ilyen hab a tortán, hogy a régi 20 másodperces ugratógombok funkciót ugyanúgy megváltoztatták tul.képp teljesen felesleges funkciókra: bal gomb: <- újrakezdés, mintha egy OK gomb után nem lehetne eleve a megjelenő menüből kiválasztani az újrakezdést, jobb gomb: -> kilépés az élő adásba, ami meg elérhető szintén másképp, ha kétszer nyomsz egy exit gombot. (bal alsó a kurzor mellett)
A bélyegképek mutatását nem sírom vissza, mert a gyakran nézett műsoroknál úgy is tudod, hogy nagyjából hova kell tekerni a műsor kezdéséhez, meg amúgy annyira nem sok időveszteség, ha közben gyorsabban pörög a cucc előre-hátra.A rendszer kommunikációja is baromi idegesítő, mert pl. a hangerőszabályzó sokszor meg sem jelenik. Ha pl. maxon van, de szeretnéd "felhangosítani" = csak látni, hogy milyen hangerőn áll, mondjuk az esetek 70%-ában meg se jelenik a szabályzó.
A régi VTV rendszer legalább értesített arról, ha egy csatornán az adást vagy a műsort nem lehet előretekerni, itt meg nyomod a tekerést és nem történik semmi. Ugyanez vonatkozik az olyan csatornákra vagy műsorokra, amiket nem enged felvenni, azoknál se történik semmi hiába nyomod a felvétel gombot.
Bár a hangerőt úgy mond javították, maxon sem kéne torznak lennie és nem igaz, hogy ez a tesztelőknek nem tűnik fel.Az felettébb vicces, hogy a csatornák elrejtéséhez saját csatornalistára van szükség, viszont nálam az történt, hogy amikor ŐK önkényesen átszámoztak egyes csatornákat (pl. Life TV-t elrakták a 225-re), bár a sorrend maradt, de a régi helyen a csatornák megkapták új számukat. Ezután mikor bejött a 8 új csatorna, egyszerűen csak a sor végére csapták őket a random számozásaikkal együtt. Hát nem fantasztikus?
A felvételek kezelése továbbra is egy káosz, ugyanúgy az van, hogy ha törölsz egy epizódot az epizódok közül, az ott marad. Volt olyan, hogy egy beállított és állítólag felvett sorozat egyes epizódjainál a menüpontok ezt mutatták: epizód felvétele, sorozat felvétele.
Meg mutat nekem 7 órányi felvett anyagot, ami lehet, hogy a saját mércéjével mérve igaz, de csak azért, mert egy-egy epizódot vagy háromszor is felvesz, ha különböző időpontokban megy. Meg ilyenek, hogy ha egy műsor több különböző csatornán is megy, akkor a műsor epizódjainak listázásakor nem mindig mutatja mindet egyszerre. Szóval nem mindegy, hogy szerencsétlen user a találati listából melyik csatornán futó epizódra nyom rá, mert aszerint listázza az epizódokat. Legutóbb olyan is volt, hogy az epizódokat nem időrendi sorrendben listázta, hanem a növekvő sorrendbe beékelt egy korábbi epizódot persze alacsonyabb epizódszámmal. Példa: 20 után 17 aztán 21.Szóval haláli! A VTV felvételkezelés szempontjából a végén már teljesen jó volt.
-
trec12
addikt
válasz CosworthF1 #4020 üzenetére
Most néztem pár címet (szanaszét az országban), és van olyan cím, amelynél nem tudok róla, hogy Invitel ADSL-nél vagy Invitel koaxnál jobb technológiája lenne az adott címen a One-nak...
Nálunk is anno Invitel volt de itt a családi házakra már semmit nem dob, viszont társasházakra hozza a "Home GigaNet 1000", "HomeNet 500" és "HomeNet 250" csomagokat. Persze optika még sehol a társasházakban kizárólag exInvi réz van meg a helyi a HFC szolgáltató. (Amúgy lesz One optika is kiépítve az egész városban ez már biztos. Csak a Telekom alaposan beelőzte őket...)
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
Bekapcsolás után nálam is ez a szoftver verzió: 1.19.3-0
Hardver middleware verziója: 7.2.A00B.99aa(hua)
És mégsem mutatja az EPG-ben a műsorok csíkján, ha valamelyik előre be van állítva rögzítésre... Pedig ez lenne a legfontosabb, amire hosszú ideje vártam.
És ez már működik az appokban mindkét platformon, sőt, a webes-böngészős felületen is. Csak pont a boxon nem. Még megpróbálok egy áramtalanítást, hátha...Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
gduck
addikt
válasz milan26 #1704 üzenetére
Tesztelgettem picit ezt a boxot...
A gyári szoftver (elméletileg Android 11, nem ellenőriztem, nem volt releváns) rootolt, így nem megy rajta a OneTV alkalmazás. Neten volt régebbi szoftver, azt fel lehetett rá rakni számítógéppel és FactoryTool segítségével. Ez elméletileg Android 10. Mivel ez nem mókolt, így már "simán" elindult rajta a OneTV alkalmazás.
A probléma az, hogy ha nincs engedélyezve az elforgatás, akkor nem teljes képernyős az alkalmazás (nem tudja kirakni FullHD felbontásba), nem látszódik a teljes menü (1. kép). Ha engedélyezem az elforgatást, akkor teljes képernyős, csak éppen elforgatja (2.kép) Felvételt, élő adást indítva, már teljes képernyős a kép. (3. kép) Viszont a TV gombra kattintva kilép, azaz csatornát választani, csak a főképernyő csatornáim résznél lehet (4. kép)
Szóval TV-t lehet vele nézni, viszont elég körülményes eljutni a kívánt műsorig.
-
boborján2
aktív tag
válasz kabelmania27 #4029 üzenetére
Nálam is. De ha rákattintok pl. a kosárra , akkor már be van.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
boborján2
aktív tag
Másnál is így működik az oldal?
Hogyan jelentkezze be , ha egyszer be vagyok???
Sőt ha belépek, akkor a tv szolgáltatásoknál miért kell megadni a címem?
Feltételezem tudják hol lakom, ha előfizető vagyok.ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz CosworthF1 #4022 üzenetére
Ahol kiépítették az RFoG-t ott lekapcsolták az ADSL-t, ahol mellette van ex digi FTTH/egybetűs megmaradt, ITT az ötödik oldalon látható, hogy mennyien voltak ex UPC-sek 2016-ban, esélyes, hogy Ecser, Gyál, Gyömrő, Sülysáp, Mende, Vecsés, Üllő településeken már nagyon kevesen lehetnek ADSL-en, december 31 előtt a régi Vodafone oldalon kint voltak az ADSL-es csomagok és külön szolgáltatáskeresője volt a 29-es körzetnek.
[ Szerkesztve ]
-
CosworthF1
csendes tag
válasz kabelmania27 #4021 üzenetére
Ha van ADSL még a 29-es körzetben. Több településről tudok (mert minket is érintett), hogy az ADSL-t már lekapcsolták, Pándon és Szentmártonkátán már több éve, Nagykáta volt talán az egyik utolsó ilyen szempontból, konkrétan tavaly decemberben szüntették meg, és kellett átállnunk a volt Vodafone-os HFC technológiára.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz CosworthF1 #4020 üzenetére
Lehet ezek lesznek az egységes csomagok, igaz ADSL-en nem lesz változás. Érdekesség: 29-es körzetben elvileg ADSL már sehol sincs monopolhelyzetben, csak Pusztavacson nincs a One mellett másik vezetékes társaság, viszont RFoG hálózat van, így elérhető ez a három csomag.
[ Szerkesztve ]
-
CosworthF1
csendes tag
válasz kabelmania27 #4017 üzenetére
Most néztem pár címet (szanaszét az országban), és van olyan cím, amelynél nem tudok róla, hogy Invitel ADSL-nél vagy Invitel koaxnál jobb technológiája lenne az adott címen a One-nak, de hozza ezeknél is a "Home GigaNet 1000", "HomeNet 500" és "HomeNet 250" csomagokat. Elképzelhetőnek tartom, hogy a volt DIGI-s címekre (technológiától függetlenül) automatikusan hozzárendelték a fenti csomagokat.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Műholdas beltérit mit adnak mostanság? Kaon 1000HD elpusztult, mire készüljek lelkileg.
-
Faby
senior tag
válasz CosworthF1 #4013 üzenetére
Viszont a részletek hiányoznak, ha cím nélkül nézem, akkor is csak annyit ír, hogy a részletes infóhoz adjam meg a címemet, ha meg címmel nézem, akkor nincs is részletek gomb, teljesen hiányzik a lehetőség.
Tehát nem lehet tudni, hogy az 1000-es névleges letöltéshez milyen névleges feltöltés, és milyen "szokásos" és garantált minimum értékek tartoznak.Szerk:
A ‚A’ táblázat: Vezetékes internet-hozzáférési szolgáltatások leíró táblázata link alatt található pdf-ben benne van.
Csak győzzél kiigazodni a különböző elnevezéseken. exDigi terültre egyébként úgy sejtem a negyedik oldal: Helyhez kötött hálózat - Szolgáltatói hálózat - "FTTH" elnevezéssel vonatkozik.Ja, és az is vicces egy kicsit, hogy sem a pingre, sem a csomagvesztésre nem vállalnak semmilyen (tehát minden körülmények között hozhatóan magas) célértéket sem
[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
kabelmania27
Topikgazda
Ex invitel koax területen lévő címet beírva is Home GigaNet 1000, HomeNet 500 és HomeNet 250-es csomagokat hozza, miközben 100/8Mbites csomag érhető el, jelenleg 114-170Mhz között vannak a ds csatornák, dvb-c muxok 314-434Mhz vannak, 170-314 és 434-694Mhz között van hely új letöltési csatornáknak.
-
vmarci21
tag
És betehettek egy mobilnetes adatbázist is (vagy csak lecserélték a hibaüzenetet erre az ajánlatra mindenhol, ahol nincs kábeles szolgáltatás), mert régen ahol nem volt kábeles szolgátlatás, ott egy "sajnáljuk"-os szöveg jelent meg, most meg ajánl mobilnetet és műholdas vagy földfelszíni TV-t. Csak itt ár sincs :
[kép]>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz levin70 #4008 üzenetére
Ex invitel koax területen családi prémium hd csomagnál nem nyitja a CA modul a csomaghoz nem tartozó csatornákon kívül még ezeket: cnn, tv5, sat1, rai uno, cctv-4, nickelodeon hd, bbc earth, mtv00s, spiler2, fish and hunting, az angol nyelvű nickelodeon hd korábban nyitva volt, de a többi régebben sem volt nézhető.
[ Szerkesztve ]
-
CosworthF1
csendes tag
Úgy néz ki, elkezdték megcsinálni az adatbázisok összevonását Megnéztem olyan címeket, ahol csak DIGI volt; ahol csak Voda volt; illetve ahol mindkettő van.
Ahol csak Vodafone-hálózat van, ott felajánlja a "Home GigaNet 1000 (HFC RFoG)" (ha a terület tudja), a "HomeNet 500 (HFC RFoG)" és a "HomeNet 250 (HFC RFoG)" internetcsomagokat.
Ahol vagy csak DIGI-hálózat van, vagy mindkettő, ebben az esetben a jobb szolgáltatást hozza fel azzal a kísérőszöveggel, hogy "Sajnáljuk, ezen a címen az online megrendelés szünetel, de kollégáink szívesen segítenek üzleteink egyikében új szolgáltatásod kiválasztásában és megrendelésében.", de lejjebb tekerve kiírja, milyen szolgáltatás van az adott címen:
"Home GigaNet 1000", "HomeNet 500" és "HomeNet 250".
Ahol pedig a volt Inviteles koax- vagy rézhálózat található meg, azokat a területeket nem hozza fel. -
garga01
őstag
Jah igen, én főleg a Pana világában vagyok otthon, de más gyártó is csinált DVB-C tuneres felvevőt. Viszont eléggé keresni kell, a legtöbb gyártó kihozott 1-1 digitális tuneres modellt, aztán abba is maradt a gyártás. Kevés az érdeklődés ezekre az eszközökre.
-
mcll
senior tag
-
garga01
őstag
Régen a legtöbb műholdvevő 2 db CI fogadóval rendelkezett, aztán ez kikopott, inkább 1 CI és egy smart kártyaolvasó van (pl. Technistar K2/K4)
De most is vannak ilyenek, csak viszonylag kevés és azok is a felsőkategóriás eszközök, mint a Dreambox, Vu+ és Panasonic digitális tuneres DVD/Blue-ray felvevők.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest