-
IT café
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
Lackooo84 #6710 üzenetére
Amikor egy DECT telefont (kb. hordozható telefon) rákötsz az RJ11 végpontra, akkor hívások fogadásakor megkapja a központtól a hívás indításának időbélyegzőjét. Ezen dátumidő alapján be tudják állítani magukat a DECT telefonok, ha úgy van beállítva az időfrissítés. Na a Diginek ezt óraátállításkor mindig sikerül elfelejteni és a telefonon kiírt idő hetekig +/- 1 óra.
A nomadikus szolgáltatás megszűnt? Semmi infót nem találok ezen a csodálatos új honlapon.
-
gabro0
őstag
válasz
garga01 #5610 üzenetére
Közben Wiresharkoztam és tele TCP retransmissionnel a log
A LAN-ból kimegy a hostra a SYN és nem jön vissza ACK hosszú másodpercek után sem. 10 másodperc múlva meg működik ugyanarra a hostra.
Szerintem itt a CGNAT kavar be, mert ha újracsatlakozok, akkor egy rövid ideig jó. MTU és MRU 1492 a Mikrotik PPPoE interfészén. Nem tudok már mit kitalálni a CGNAT-on kívül, kérek publikus IP-t, mert ez így tarthatatlan.
-
gabro0
őstag
Valakinek akadt problémája mostanában Szegeden az internettel? Pár napja teljesen véletlenszerűen timeoutolnak nyitott TCP sessionök
Egyelőre CGNAT mögött vagyok, nem tudom mit alakítottak, mert több végponton is tapasztalom ezeket a hibákat.
-
gabro0
őstag
Mi ez a GPON csomag (3. oldal)? [link] Szerepel benne egy Internet 1000 GPON nevű, ami szimmetrikus gigabit. Nekem furcsa még, hogy se csomagveztésre, se pingre nincs már garancia, eddig volt
-
gabro0
őstag
Nálam be se jön se a régi Digis, se az új one-os weboldal
Már két féle 5xx hibakód jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Tesla topik
- Vallás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest