Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz dgyuri0123 #85212 üzenetére

    1. - elsősorban nem nekem kell megfelelni, hanem a szabványnak.
    2. - amikor valamilyen termék áráról beszélünk, akkor a használt vagy egyéb, másod-, harmadkézből származó termékek árairól nem érdemes említést tenni, az egy másik, történet.
    3. - amikor árról beszélünk, akkor az éppen aktuális áron lévő összehasonlítás a megfelelő. Sok értelme lenne egy most 1500 Ft-os kábelt összehasonlítani egy 10 évvel ezelőtt 1500 Ft-os kábellel, előbbi mondjuk Delock, utóbbi AQ. :) Szerinted ez valós összehasonlítás, amikor a piacon lévő kábelek árai szerint vetjük össze a tudást?

    Ennek fényében is azt mondod, hogy egészen biztosan van annyira jó az a kábel, mint a Pearl? :R - annak fényében írom, amiben valós az összehasonlítás (nem annak fényében, amit ide vizionálsz, hogy régi ár, meg használtan, másodkézből beszerezhető), és amit korábban írtam, linkeltem, tehát a mai áron beszerezhető 7e Ft-os és 70e Ft-os kábelek esetében egyértelműen van annyira jó kábel, kép- és hang minőséget illetően. Minden egyéb már egy újabb igénynek megfelelő követelmény lehet.

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés