Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz Brave_86 #59797 üzenetére
Megmérnéd nekem kérlek, hogy hány centire van a tv aljától az alsó furat a tv hátulján? Még mindig nem találtam erről sehol infót. Csak most így néz ki és félek, hogy a 65CX-nek jóval lejjebb van ez a négy rögzítő furat, így feljebb kerül a tv a falon.....így valószínű lejjebb kell majd rakni a konzolt......
-
Brave_86
aktív tag
Valaki nagyon bele nyúlt a hibás darabokba.
[link] 82.-86.sor feltehetően egy személyhez tartozik. -
őstag
Az input lag a Sonyn kb 15ms, az LG-n 7-8ms. Ezt meg lehet erezni?
Számodra nem fontos ekkora különbség.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
no!smak3r
kezdő
-
mrThomi
addikt
válasz Lacielvtárs #59783 üzenetére
Hálás köszönet a kollégáknak Lehet késöbbiekben lesznek kérdéseim a modellel kapcsolatban, vélemények, talasztalatok stb. Egyeblőre várok inkább a 65' leárazására
-
katsi
tag
válasz no!smak3r #59787 üzenetére
Ez jó hír! Én is csak exkluzívokat játszom a PS4-en, pár hete épp a God of War pörög.
El sem tudom képzelni, milyen lehet ez OLED TV-n. Már LCD-n is áll-leejtős, viszont csak 32"-os a jelenlegi TV-m, ezért is szeretnék váltani nagyobbra, s ha lehet OLED-re.
A God of Waron kívül még be van tárazva az összes Uncharted, a Last Guardian és a Last of Us mindkét része is.Érdemes kalibráltatni a Sony OLED TV-ket vagy tökéletes a dobozból kivéve is?
-
-
katsi
tag
válasz salapp #59785 üzenetére
ez jól hangzik, akkor veszem amelyik olcsóbb, de azt hiszem ugyanolyan árban találtam őket.
no!smak3r: köszi szépen mindkettőtöknek!Egyébiránt a HBO GO telepíthető rá a Google Play store-ból?
Valaki szokott játszani ezen a Sony oled A8-on pl PS4-gyel?
Mik a tapasztalataitok? -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Valaki meg tudná nekem mondani hogy mi a különbség a 2 modell között ?
LG OLED 55CX3LA (1199€)
LG OLED 55CX9LA (1349€)
(Saturn DE árak)Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
vilga
tag
válasz Pro Koryak #59777 üzenetére
Tessék sony
Bár így is drága mint a veszedelem -
katsi
tag
Sziasztok!
OLED TV-t szeretnek venni, mar lassan egy hete nezem az osszehasonlito videokat, teszteket es a keretbol (brutto 450-500k) valamint a rendelkezesre allo helybol (55"-os fer el) eddig 2 gyarto 2-2 modellje maradt a kalapban:
- Sony 55 A8 vagy A9 (mi a kulonbseg?)
- LG 55 CX vagy C11 (C12?)Szeretnek tanacsot kerni, hogy melyik lenne a legjobb valasztas. Leginkabb PS4, PS3, Switch jatekok fognak rajta futni, emellett Netflixet es HBO GO-t szoktunk a TV-n nezni.
Nem tervezek PS5-re valtani, es a PC-mben a videokartyan is csak HDMI 2.0 port van, szoval ugy erzem a fullHD@120FPS vagy 4k@60FPS nekem boven megfelelo. (PC gamer szemmel nezve amugy sem hiszem, hogy a 4k@120FPS-t barmelyik konzol kipreseli majd magabol a kozeljovoben, de ez mas tema)
Az input lag a Sonyn kb 15ms, az LG-n 7-8ms. Ezt meg lehet erezni?
Van egy bekebeli HiMedia HD200b mediaplayerem is, errol is szoktunk filmet nezni.A cel a keretbol elerheto legjobb kepminoseg mozgasmegjelenitesben, kontrasztban mind jatek mind filmek alatt. Szeretnem minimalizalni az eselyet, hogy rossz panelt fogok ki, itt a topicban olvastam rola, hogy az LG C9/CX-nel voltak ezzel gondok, de nem tudom, hogy a C1 ilyen szempontbol "jobbra" sikerult-e.
Mi a velemenyetek?
-
no!smak3r
kezdő
válasz Farkassacred #59772 üzenetére
HDR filmeknél automatikusan kikapcsol a fényérzékelő.
-
hegylako01
tag
válasz Brave_86 #59768 üzenetére
Nem tudják. Ez úgy működik, hogy ha baj van felhívod a biztosítót és elmeséled mi történt. Ha olyan dolgot említesz, ami kizáró tényező (pl. gyerek és állat okozta kár) akkor nyilván nem fizetnek. Ha nem mondasz ilyet akkor intézik a javítást vagy cserét.
[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz alaves #59771 üzenetére
Szerintem hdr filmnél megnézem majd, hogy változtat e valamit, ha kikapcsolom. A többi felhasználásnál minden frankón fényes, pont annyira hogy még ne süsse ki a szemem, tehát ott marad bekapcsolva. Köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
alaves
addikt
válasz Farkassacred #59770 üzenetére
Gyártótól is függ. B7-en használtam TV adásnál, mert a 25-re beállított OLED fényt nem vitte fel világosban sem, sötétben viszont levitte 80-90 nitre (15-17 OLED fény). OLED754-en nem használom, mert a beállított OLED fényt nem veszi figyelembe, így világosban felhúzza akár 100-ra is, sötétben pedig túl alacsonyra veszi.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Farkassacred
őstag
A fényérzékelő beállítással hogy álltok, érdemes bekapcsolva hagyni, vagy inkább nyomjam ki? Fényesebb lett a kép így kikapcsolva, de félek hogy azt bekapcsolva hagyva lehet hogy jobban védené a beégéstől. Ti hogy használjátok a tévéteket?
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
törölt tag
-
SG42
csendes tag
válasz Brave_86 #59762 üzenetére
Ez valami kiegészítő biztosítás, vagy már a garancia időszakra is nyújt szogáltatás pl törés?
Mert én garancia időszakban csere utalvánnyal vett új készülékre vittem simán át a euronicsban a biztosítást, de ez csak a garancia utáni kiegészítő volt.Mert ha a garancia időszakra nem nyújt semmit, akkor ez csak egy előszerződés arra az időszakra amikorra majd nyújtani fog, de addig szolgáltatás nyújtása nélkül nem jár díj, mégha ezt most előre ki is fizetted, szerintem.
-
-
Brave_86
aktív tag
válasz Brave_86 #59759 üzenetére
Közben felhívtam a MM okosvonalat is, hogy erősítsék meg.
Valóban, ha a végén készülék csere lenne, akkor a biztosítást bukom, ha megkötöttem (49.999 Ft).Az e-mailben megküldött biztosítási ajánlatot 5 napig lehet elfogadni. Majd 15 nap van a biztosítási díj átutalására. Így addig át lehet nézni a készüléket és el lehet dönteni, hogy erre igénybe veszem e.
részletek (amit az ajánlat véglegesítése előtt most láttam):
Igazolom, hogy az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. (Cg.01-10-041365 székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1, a továbbiakban: Biztosító) adatait, valamint a biztosítási szerződés jellemzőit tartalmazó Biztosítási Terméktájékoztatót is magában foglaló Biztosítási Feltételeket valamint a személyes adataim kezeléséről szóló Adatvédelmi tájékoztatót, a biztosítási ajánlat megtétele előtt megkaptam, azokat megismertem és elfogadom. Kifejezetten elfogadom, hogy i) a biztosítási szerződésből eredő igények 1 év alatt évülnek el, ii) hogy a biztosítási időszak a biztosítás tartamával megegyező időszak, iii) hogy a Biztosító előzetesen hozzájárul ahhoz, hogy a Biztosított a biztosítási szerződést a biztosított termék tulajdonjogának harmadik személyre történő átruházásával egyidejűleg e harmadik személyre átruházza, valamint iv) hogy jelen biztosítás a termék gyártói garancia vagy jelen szerződés alapján történő cseréje esetén nem terjed ki az eredeti termék helyébe lépő termékre.
Tudomásul veszem és megértettem, hogy a biztosítási szerződés abban az esetben jön létre, ha a biztosítási díj 15 napon belül beérkezik a Media Markt UniCredit Bank Zrt-nél vezetett 10918001-00000002-19850399 számú bankszámlájára, és az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. az ajánlatot nem utasítja vissza. A 15 napos határidő akkor kezdődik, amikor az ajánlatot a Media Markt részére elektronikusan visszaigazolom.
A szerződés létrejöttéről a Biztosító kötvényt állít ki, amelyet a Media Markt küld meg az e-mail címemre. -
alaves
addikt
Na jó, tényleg nehezen hihető már el a gyártóknak ez a sok HDR/DV képfeldolgozás jellegű szoftverhiba, amikor már többször rendbe hozták az előző évjáratú modellekben (ebben az esetben ráadásul a 805-ösökön rendben van és a 754-en is). Az rendben van hogy gigás méretű a szoftver és bonyolult, de az LG-nél is ez a játszadozás a javítgatásokkal, kicsit érdekes.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
huncut123
tag
Megvolt és a fényerő emelés is, meg a kontraszt és a gamma allitgatas is, de a egyik sem segített...
Közben a philips írt (hivatalos bejelentés a szervizbe), hogy a következő sw verzióban javítva lesz a hdr10+ tartalom kezelése. A többivel nem volt gondom.
--- Üdv: huncut123 ---
-
Brave_86
aktív tag
Nekem az imént érkezett meg az LG- CX.
Este tervezem beüzemelni. Igényeltem Garancia Plusz -Gold szolgáltatást is hozzá.
Azt mikor meddig érdemes befizetni? Mielőtt elkezdem kicsomagolni a készüléket (nehogy összetörjem?), vagy miután üzembe lett helyezve és ellenőriztem a panelt és úgy döntöttem, hogy nem szükséges visszaküldenem a készüléket?
Ha befizetem és más készülék lesz végül, akkor a garancia arra is átruházható?
Végső esetben, ha annyira nagy gond lesz, hogy a végén visszaküldöm és visszakérem a készülék árát, akkor a garancia szolgáltatás árát elbuktam?Az igényléskor a MM Okos vonallal egyeztettem, de ezek a kérdések akkor nem merültek még fel bennem csak most. (inkább csak adatok egyeztetése volt a téma)
[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
válasz magnum81 #59753 üzenetére
Infinitezimális a különbség, azt vedd, amelyiken jelentősebb akció van éppen, vagy amelyik okossága jobban teszik (android, magic remote, stb).
-
alaves
addikt
válasz huncut123 #59751 üzenetére
Többször volt erről szó. Gondolom minden képjavító ki állásban van (HDR perfect is).
Akkor azonos kb. az átlag fényerő SDR-ben és HDR-ben, ha referencia fényerőt használsz SDR-ben, amely 100 nit (legfeljebb 120 nit) /~25 OLED fény, azaz Philips-en kontraszt/. Sötét jeleneteknél HDR/DV-ben csutka OLED fényen is pl. 100 nit alatt marad a bőr és egyéb felületek (a példaképen a deszka). Ha SDR nem 100 nit, hanem jóval nagyobb, akkor persze hogy világosabb minden, mert SDR-ben minden fényt emel, HDR-ben pedig csak a csúcsfények nagyok.
Akinek ez nem tetszik, Philips-eken HDR-ben 63-as "brightness"-t használ (hozzáteszem, hogy Philips OLED-en a Mehanik HDR brightness teszt 75-ös brightnessnél adja a referencia feketét, viszont filmeknél pont 50-nél).[ Szerkesztve ]
-
magnum81
csendes tag
Sziasztok. Lg g1 vagy Sony A90J Mind kettő nagyon komoly de csak egyikük győzhet olvastam sokat de a Sony megbízhatobb .Amúgy nincs tapasztalatom egyikük terén hiába tudok róluk mindent ezért írok nektek. Mert nem tervezek 6-7 évig biztos.
-
huncut123
tag
Helló!
Nekem egy Philips 65OLED705 készülékem van és a HDR10+ tartalom nézhetetlenük sötét rajta, ti találkoztatok már ilyennel akár LG akár panasonic vagy sony esetében? HDR10+ és SDR tartalomról kép csatolva.
USB és DLNA (hálóztról) ról is próbáltam, beépített, kodi és plex-el is, sőt még prime videóval is, de mindig ugyan az.... nézhetetlen. Több filmmel is.
--- Üdv: huncut123 ---
-
junkpod
veterán
A 55BX antenna csatija hátrafelé néz, így oda érdemes 90 fokos dugót szerelni a kabelre.
Box's don't touch!
-
Peace
nagyúr
válasz #72042496 #59748 üzenetére
Remélhetőleg nem para. Csak ugye minimálisan előredől a tv és a hátlap alja van közel a falhoz. Legalábbis most a 65Q70R-el. De csak gondoltak erre is a megálmodásánál. Amitől tartok, hogy a 4 furat jóval lejjebb van, mint a Samun és így feljebb fog kerülni a tv. Úgyhogy lehet majd lejjebb fúrni azt a rohadt falra csavarozott keretet.........
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
LG 65CX-nél valaki meg tudja mondani nekem, hogy hány centire van az alsó fali konzol rögzítő furat a tv aljától? Talp nélkül természetesen.
-
adm
őstag
válasz Gtaati #59739 üzenetére
csatlakozom Balikához, vagy kábelezd be előre vagy érdemes kicsit feladni a vékonyságból, mert a 65"-osokon is csak 300×200 és 400×300 felfogatások vannak, így az akasztók 60-60cm-re lesznek a szélektől.
ekkora méretben tényleg inkább 3 emberes a felhelyezés, mert körömnyi kis füleket nem látsz takarásban. stell-ek nagyon jók ár érték arányban, már nem feltétlen a teherbírás lesz a vízválasztó, 25-30kg-ot már mindegyik bírja. inkább a fal adottságaira figyelj, ha gyenge vagy porózus, akkor minél nagyobb felületen oszd el a terhet.16core - 32thread - 64gb
-
törölt tag
válasz peete88 #59743 üzenetére
Rossz a linked (itt a jó, RTINGS C1 kalibráció); az újabb leírásokból nekem a színhőmérséklet hiánya tűnt fel. Az tudtommal éppúgy érvényes az új modelleknél is (Warm 2, illetve W40 az ajánlott). Én AVS Forumon utánakeresnék azért.
[ Szerkesztve ]
-
peete88
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
Tegnap barátnőm családjánál beüzemelésre került egy LG OLED48C12LA. 2 éve vettem én is egy C8-t és ugye anno szépen be is állítottam ratings.com ajánlás szerint, ami az összefoglalóban az első hsz-ben be van linkelve bejáratás végett.
Közben eltelt 2 év és ugye fejlődött technológia. Szintén a ratings.com találtam a OLED48C1hez ajánlott beállítást az alábbi linken.
A kérdésem az hogy ti mit javasoltok h a „régebbi” C8-as leírást szerint kéne belőni igy kezdésnek a TV-t vagy az újabb modellhez ajánlottal? Vagy estleg a kettő kombinációját?
Csak mert össze hasonlítva két leírást a régi C8-s részletesebb, viszont lehet hogy mivel C1 már újabb modell, sok minden megoldott ott és ezért nem kell annyira részletesen beálltani pár dolgot.
Amúgy vegyes általános felhasználáson lesz tv.(PS5/Netflix/TV2) napi 2-4 óra használat napvégén.
Köszönőn előre is segítséget[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gtaati #59739 üzenetére
Erre egy alap konzol, pl. Hama 108771 is teljesen jó lehet, de létezik extrább, mint pl. a Vogel's THIN 505. Viszont a fix konzol szopás lesz ha bármikor hozzá szeretnél férni a tévéhez, akár csak az oldalsó portokhoz, hogy átköss egy kábelt.
Van külön fali konzol topik is.
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Tudnátok jó minőségű és erős fali konzolt ajánlani a jelenlegi Lg 55B7-hez, de majd szeretnénk 65-s oledre váltani, tehát mindkét mérethez jónak kellene lennie. Nem kell forgathatónak lennie. Fix és minél kevésbé álljon ki a faltól. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
válasz junkpod #59736 üzenetére
Telefonon talalod a smartviewt, mint megosztási lehetőséget.
Tehat a telefonon a galeriaban kiválasztod a megosztást, mivel a kepeket szeretnéd megosztani, majd a megnyíló ablakban megkeresed a smartview-t, ezek utan a két készülék megtalalja egymást.
Vagy nezz a youtube-on how to use smartview videókat errol.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz lionshamlet #59734 üzenetére
Az mi és hol van? A tv-ben, vagy a telefonon?
YT egyszerű volt. Csak nyomtam gombot és már ott is volt...Box's don't touch!
-
GalaHU
őstag
válasz lionshamlet #59732 üzenetére
Nekem nincs vele gondom…
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
junkpod
veterán
LG BX tv-re akartam a telefon (redmi note 7) fotóit kivetiteni. De 1 óra nyomkodas után se jöttem rá, hogy kell... Azt hittem a mai 5v-k esetén ez könnyen megy.
Segítsetek kérlek, hogyan kel fényképeket kivetiteni a tv-re?Box's don't touch!
-
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, van koztetek olyan aki lightroomot használ?
A programból jpg-be exportalt képeket nem ismeri fel az lg c9.
-
Krisztian101
tag
válasz freemanone #59724 üzenetére
Jaa, oks!
-
Nescafé
őstag
Szaisztok
az LG CX -tv mindegyik portja tudja a 2.1 es HDMI-t? iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
freemanone
addikt
válasz Krisztian101 #59719 üzenetére
Köszi. Vagy veszel ebay/ali-ról szervíz távirányítót amin van in-service gomb, vagy kell egy androidos telefon infrával: [link]
[ Szerkesztve ]
-
wulfi
tag
Hali.
BX-nél tapasztalta más is, hogy lejátsza a Dts hangsávot? Régebben nem szólaltatta meg, így kerültem is ezt a hangsávot, de ma alapból ezzel indult a film és volt hang, először el sem hittem, aztán ráeresztettem olyan filmeket aminél beleszaladtam korábban, hogy csak dts hangsáv volt rajta és most mindegyiknél volt hang.
-
Krisztian101
tag
válasz freemanone #59710 üzenetére
Szia!
Tetszik a hsz.-od!!! Azt szeretném kérdezni, hogy-hogy tudom megnézni, futott -e már le pixelfrissítés? -
őstag
válasz gyurica úr #59714 üzenetére
Ha ez a westend, onnan jövünk. Azt mondta a srác, hogy az a kiállított darab, és be van égve, azért annyi.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
no!smak3r
kezdő
válasz Pro Koryak #59713 üzenetére
Banding szempontjabol rendben A tinting masik dolog...
-
aktív tag
válasz mQWeXgsf #59712 üzenetére
Köszi!
Tegnap este 10 fele kapcsoltam ki, és éjjel kettőkor kattogott, még a rádugott vinyó is felpörög ilyenkor, kb 2 perc után kattant újra, és a vinyó is leállt.
A múltkor reggel már ébren voltam, kávé, net, siri csend, és egyszer csak ugyanezt csinálta, akkor már 7-8 órája ki volt kapcsolva. Ha a frissítést kikapcsolás után csinálja, akkor az én esetemben mit csinál órákkal később? -
gyurica úr
tag
MM-ben a GZ55 1500E 350, míg a HZ65 2000E 950 eft.
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz jófejsrác #59681 üzenetére
Megerõsítem én is, a BX legújabb szoftvere (+ frissítés után gyári visszaállítás), megoldotta a tv adások True Motion problémáit is (filmeknél eddig se volt gond vele). Konkrétan tökéletes lett a cucc.
4 óra használat után, kikapcsolást követõen kis frissítés, pár ezer óra után, vagy ha te indítod, akkor a nagy. Ezek kattogtatják a tv-t, 7 perccel a kikapcsolás után. A nagy frissítés 40-50 percig is kattoghat.
-
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy 55BX-en fut-e automatikusan a pixel frissítés, vagy nekem kell indítani időnként? Ha én indítom, az a nagy vagy a kis frissítés? És még egy kérdés, többször hallottam éjjel, különböző időpontokban, hogy bekapcsol a tv kép nélkül 1-2 percre, olyenkor mit csinál?
Köszi!
-
freemanone
addikt
Egy fotóról ezt nem lehet megmondani... ha pl havas filmeknél nem zavaró ez a kékesedés akkor OK. Az is lehet, hogy a telód erősíti fel a kéket és élőben nem ennyire durva.
Nekem is egy 55BX-em van, kb fele harmad ennyire láttszik a kékesedés a széleknél, viszont filmek alatt nem látni, avagy nagyítóval kéne keresnem. Így nem cseréltem annó amikor vettem.
Arról már nem is beszélve, hogy volt kollegánál van egy B8 amit imád, istenít, hát olyan rózsaszín az egész hogy sírni tudnék, de Ő nem látja.Ha NEKED megfelel, akkor tök jó a panel. Nincs hibátlan panel, csak vannak jobbak és kevésbé jobban sikerültek, de inkább élvezni kell ezt, nem pixelszöszölni.
Egyébként, 2484 óra futás, 212 kis frissítés és 1db nagy pixel frissítő futott le eddig dec 18 óta. Beégésnek, elváltozásnak nyoma sincs, de a kékesedés idővel halványodott, mára majdnem homogén fehér a széleken is. Sokat van használva elsődleges monitorként.
[ Szerkesztve ]
-
no!smak3r
kezdő
[link] Próbáld ezekkel!
Van közte 5%-10% szürke kép, pendrivera fel és tv saját képkezelője kezeli.
FILMMAKER módot ajánlanám, mivel ha azon szép homogén, akkor mindenhol jó lesz.
Természetesen energiagazdálkodás kikapcs. :)
Youtube videókra én nem alapoznék.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
no!smak3r
kezdő
Milyen képmódban beállításokkal nézitek egyébként a paneleket 5% teszten?
Szerintem az lenne az igazi, ha minden panelt referenciaként ugyanazokkal a beállításokkal és korom sötétben fotózná mindenki!No meg az se árt, ha használjátok előtte 100-150 órát, bár az igazi az lenne, ha kibontás után egyből homogén lenne a kép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2