Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni, segítséget szeretnék kérni. Utóbbi időben az Lg 55B7 oled tv-nk furcsaságokat csinál. Eldobálja a netet(wifi), alig vagy nem akar vissza csatlakozni. Le áll, lefagy, megszakad a netflix, hbo max. Akkor volt hogy a tv látszólag lefagyott, kikapcsolt magától majd kattant és újra indult magától és bekapcsolt. Lassan 8 éves lesz, hibátlanul tette eddig a dolgát. Valakinek ilyen jellegű problémája lg oled-el volt e már ? Ha igen mivel volt gond, táp, alaplap stb?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz Matt89 #83407 üzenetére
Helló!
A mondandód végével teljesen egyet értek, napi szinten olvasom fórumot és egy 2017-es Lg 55B7 tulaja vagyok, több mint 6 éve olvasok és érdekel ez a téma. Szeretnék majd 65-re vagy 77-re váltani, mondjuk az utóbbi eléggé elérhetetlennek tűnik pillanatnyilag..... Szóval én is olvasok de lassan már attól is elmegy a kedvem, aztán hogy valaki véleményére reagáljak attól már el is ment! Miért nem írhatja le basztatás, lehurrogás nélkül akár egy grundig oled tulajtól kezdve egy panasonic oled tulajig, hogy számára a sajátja neki miért a csúcsot jelenti és miért van tőle elájulva és megelégedve, holott tisztában vagyunk vele, hogy akár hatalmas különbségek is lehetnek egy alsó kategóriás márka oledje és egy felsőkategóriás márka által gyártott csúcsmodell között minőségre, anyaghasználatra, operációs rendszerre és még sorolhatnám . Egyéni dolog, hogy ki miről váltott mire és az elődhöz képest az új mennyivel ad többet. Nah mindegy.... BÉKE!
-
Gtaati
őstag
Helló!
LG honlapon beregisztrálod a készüléket, számlát feltöltöd, ezt követően indítasz egy garanciális ügyet, ahol csatolod a képet a problémáról. Ezt követően Lg ügyfélszolgálat keresni fog és elmondják a továbbiakat. És kiküldik a lakcímed szerinti partnernek a problémát, megrendelik az új panelt és egyszercsak érkezik a szerelő az új panellal. B verzió a csere utalvány.
-
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy van itt valakinek a tv-hez garancia kiterjesztése és vagy biztosítása, akár telekom garancia max csomagja? Olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy ha megsérül a kijelző, pl. gyerek hozzá vág valamit stb.... , Ilyen esetekre kiterjedhet-e a biztosítás? Most is van oled tv és két gyerek, oda is figyelünk, és úgy neveljük őket, hogy vigyázzanak a dolgokra, de ugye ettől függetlenül bármi történhet..... Pl. Telekom ügyfélszolgálat állítása szerint igen, erre is kiterjed, de ezzel szemben a honlapjukon ez szerepel:
A Biztosító nem tartozik szolgáltatási kötelezettséggel:
A készüléket használó 16 éven aluli kiskorú személy tevékenységéért, mulasztásáért, bármilyen egyéb magatartásáért vagy olyan kárért, amely olyan készülékben következik be, amelyet 16 év alatti személyre bíztak. Kiemelten vonatkozik ez az iskolában történő lopásra, amennyiben a készülék a Biztosított 16 év alatti Hozzátartozójánál volt."
Valakinek volt-e itt bármelyik biztosítóval ilyen jellegű kárügyintézése, mik a tapasztalatok az egyes biztosítokkal?Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Ha már panel és hűtés szóba került. Korábban olvastam, hogy az LG G modellekben van valamiféle hűtése a panelnek, ezt hogyan kell elképzelni, esetleg lehet-e találni róla képet, vagy szétszedve róla bármit is. Google-be Lg G2-re keresve nem igazán találtam semmit, vagy rosszul kerestem.
-
Gtaati
őstag
válasz Skylukos #81863 üzenetére
Helló!
Erre kíváncsi lennék, esetleg egy videót nem tudsz egy ilyen jelenségről megosztani? Én még 2017-ben vettem egy Lg 55B7-t, nem rossz a képe, de mozgás megjelenítése hát finoman szólva is hagy kívánnivalót. Most gondolkodunk váltáson, 2022-es C vagy G modellre 65-s méretben. Nagyon érzékeny vagyok én is erre, és biztos hülyét kapok, ha 5 év alatt ezt nem tudták megoldani, eltűntetni.
-
Gtaati
őstag
válasz hakydakillah #65505 üzenetére
Helló!
Gratulálok! Meg szabad kérdezni, hogy mennyire jött ki akcióban, jöhet privátban is;) köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Akit érdekel LG 55A1 és elég neki a belépő szint, akkor érdemes az Euronics-ba benézni, tegnap a szegedi euronicsban láttam 296-ért vagy 299-ért
-
Gtaati
őstag
Helló!
Ma küldte a MediaMarkt a félelmetes BlackFriday ajánlatából az ízelítőt Lg 65A13 419900Ft, ja hogy most is annyi náluk... Már előre rosszul vagyok az egésztől, vicc az egész...
-
Gtaati
őstag
válasz wallace 234 #60537 üzenetére
Helló!
Nem veszem belekötésnek, sőt tanácsokat szívesen fogadok! Nem rég költöztünk, kb. 3 hete, és hát sok dolog van ami nem ideális, rengeteg az üres falfelület, nincs függöny stb stb. Kb. az egész fal 4,5 széles, így a frontok kb. 4 méterre vannak egymástól, nem tudom hogy ez soknak számít-e?... Majd még variálok és probálgatom, hogy lenne a jobb és többször be is mérem majd. Véleményed szerint jobb lenne ha az állvány két oldalához kerülnének a frontok és kimenne az egész szélére a sub? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
válasz Pro Koryak #60536 üzenetére
Ez igaz, vagyis nem egészen, mert épp a kedvenc tvénk(OLED) elhelyezését és az optimális-ideális nézési dolgait tárgyaljuk
-
Gtaati
őstag
válasz Pro Koryak #60424 üzenetére
Köszönöm szépen! Csak menne lentebb egy kicsit az ára
-
Gtaati
őstag
válasz Pro Koryak #60413 üzenetére
Helló!
Most 2017-óta egy LG 55B7 van otthon, igazából nincs vele gond, csak lehetne nagyobb Régóta tervezem, hogy váltok 65-re, de mindig más volt a prioritás.... Most pl. a házfelújítás és lassan a végére erünk... Ha költségvetés engedi akkor a közeljövőben szeretnék egy 65-s oledet és erősen elkezdtem a panákon is gondolkodni...
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
A Panasonic HZ1500 és HZ2000 között gyakorlatilag mi a különbség? Képi megjelenítésben van bármi különbség köztük? Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Tudnátok jó minőségű és erős fali konzolt ajánlani a jelenlegi Lg 55B7-hez, de majd szeretnénk 65-s oledre váltani, tehát mindkét mérethez jónak kellene lennie. Nem kell forgathatónak lennie. Fix és minél kevésbé álljon ki a faltól. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Jó öreg B7:) még mi is azt nyúzzuk:) csak kár, hogy nem 65-s:(
-
Gtaati
őstag
válasz no!smak3r #58788 üzenetére
Helló!
Ez elég csúnyának néz ki. Láttunk már itt hasonlót ami a használat és a pixelfrissítések rendbe tettek. Ha van még időd akkor használd, menjen sokat teljes képernyős nem fix tartalmas anyagokkal és a rövid és hosszú pixelfrissítés többször még menjen le. Ha ezután sem jó, illetve nincs időd ilyenre akkor visszaküldeni vagy cserét kell kérni.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Régebben volt itt szó a külső usb3.0-as lan adapterekről, valaki meg tudná mondani, hogy mely tipusú chip-el szereltek kompatibilisek a webos-el? Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Nem tudom, hogy itt olvastam-e, illetve jól emlékszem-e, ezért megkérdezném, hogy Panasonic termék esetén ha garanciális probléma van, akkor azt csak az első, "eredeti" vásárló érvényesítheti, vagy a következő tulaj is?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz FollowTheORI #49071 üzenetére
Helló!
Köszönöm szépen!! -
Gtaati
őstag
Helló!
Jött frissítés a jó öreg 55B7-re. Valaki esetleg tudja, hogy mi változott? -
Gtaati
őstag
válasz Lacielvtárs #47022 üzenetére
Helló!
Jó végre újra itt látni!!! Gratula az új tv-hez! Valóban ennyivel jobb a CX mint a B7? Én is már nagyon fontolgatom az 55B7 cseréjét egy 65-s oled Mi lett a B7 sorsa?
-
Gtaati
őstag
válasz Jorgi Kormi #46837 üzenetére
Hát van hozzá érzéke:) tudja mi a jó Csak ez már nem az a kategória, mint a csokival a boltban, hogy apa, apaaaa léci léci vedd meg!!!!
-
Gtaati
őstag
válasz Northlorien #46636 üzenetére
Hát igen, a panának a képminőségével kb. sosem volt probléma. Én örülök, hogy jól bevált nektek a Panasonic, biztos hogy nem volt rossz választás!! Én is kíváncsi lennék, hogy mi lehet köztük technikailag különbség amiből adódik a gyakorlati és a garanciális különbségek, eltérések.
-
Gtaati
őstag
válasz Northlorien #46633 üzenetére
Helló!
Ez így van, és nagy általánosságban nagyon jók a Panák is, de azért azt se felejtsük el, hogy hány darab Panát és hány darab Lg-t adnak el. Nyilván amiből sokkal többet abból hamarább lesz problémás darab is.
-
Gtaati
őstag
válasz #Morcosmedve #46131 üzenetére
Erre nem gondoltam, de valóban könnyen lehet, hogy úgy van, csak én nem tudok nettóban vásárolni...
-
Gtaati
őstag
válasz Pro Koryak #46098 üzenetére
Helló!
Én is kb. ilyen árazással értek egyet. A 150k környéke egy hibátlan 55B7-t azért nagyon kevés, vagy éppen alkalmi vétel. Nekünk is ilyen van és szerintem a használati értéke ettől jóval több, vagyis én ennyiért biztos oda nem adnám, akkor megy egy másik szobába....
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Valaki esetleg tud jó akciókat, kuponokat oled tvk-re Glamour napok alkalmából?
-
Gtaati
őstag
válasz daneel_hu #45809 üzenetére
Ezzel is teljesen egyet értek, nem értem a gyártókat, hogy mi a francnak adják ki a tvket ilyen beállításokkal, a user kiveszi a dobozból bekapcsolja használja, és 80-as oledfénnyel megy. Tudják, hogy ez problémás lehet de azért nem tesznek ellene. Sok átlag user aki nem ért hozzá és nem jár ide azok csak bekapcsolják és használják. Ez olyan mint, hogy kiadunk egy utcai sportautót 1000 lóerővel, de ha néhányszor meghajtják vagy padlógáz és széthullik, kikönyököl a motor Tudja az 1000 lóerőt és el is mondhatjuk róla mert jól hangzik, de azt is tudjuk, hogy nem fogja bírni De ugyanez mondjuk 800 lóerővel hosszabban tovább használható lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Egy pillanat srácok, senki se arról beszél, hogy egy youtube videó egyenértékű azzal, ha egy ideális helyen egymás mellett két tv készülékét összehasonlítunk én nem is gondoltam és nem is mondtam ilyet. Nyilván az utóbbi a tuti, de ha csak mi magunk is nem ilyennel foglalkozunk akkor kb. erre nem sok esélyünk van. Boltba bemegy az átlagos magyar, ahol fény áradat van, bolti üzemmódban mennek a tvk kalibrálatlanul és ott sem biztos, hogy az adott készülékek egymás mellett lesznek. Szóval elég nehéz bármelyik módon is megnézni őket.
-
Gtaati
őstag
válasz torma1981 #45632 üzenetére
Helló!
Mindkét tv kalibrálva volt, akármin is nézed ha van különbség akkor látszik, ha nincs akkor az tök jó lenne, mert mindkét készülék egyforma lenne bizonyos szempontból. Nem a képmozgásra gondoltam, hanem kifejezetten arra amikor tesztelte Vincent és a hibázik az algoritmus, lg-n volt hiba és szemetelt, míg sony-n nem. Oleden is néztem és telfonon is a videót. Tudom így minden viszonyítás kérdés, de ha ebbe belekötünk akkor egy profi kalibrátor és műszaki teszter miért készít videót róla? Teljesen értelmetlenül? És akkor ha ilyen videót néz valaki akkor csak referencia és kalibrált megjelenítőn tegye? Akkor kb. Vincent-nek elég lenne egy olyan videót feltennie a youtube-ra ahol fekete háttér mellett fehér betűkkel leírná az összehasonlított modellek előnyeit és hátrányait és kénytelen lesz mindenki elhinni Neki! Így már biztos mindegy lenne hogy a kíváncsi user milyen megjelenítőn nézné meg a szöveges pro és kontra érveket, ja nem mert fekete fehérhez is oled kell, mert csak ott tökéletes a fekete:) Nehogy mar szürkés felhős lcd-n olvasson már az ember
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Az Lg ide szériájában nincs mar olyan modell mint az E8 és E9 volt, gondolok itt az üveglapos megoldásra és dizájnra.. köszi!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Teljesen véletlenül belenéztem Vincent felé Lg GX vs Sony A8H tesztjébe és hát régi Lg tulajként azt kell, hogy mondjam a Sony jobb volt interpellációban és messze nem hibázott annyit mint az Lg, bfi-t is a Sony jobban megoldotta, illetve a fehér is fehérebb volt, Lg-n kicsit olyan piszkosabb volt a fehér. Bizonyos helyeken a sötét részletekből is több volt látható a Sony-n. Ezek után ha oda jutok, hogy 65"-ra tudok váltani akkor bizony bajban leszek, mert csak Lg-t akartam továbbra is, de ezek után a Pana és Sony is képbe fog kerülni erősen. Nem tudom, hogy a koreaiak ebben miert nem tudják utolérni a japókat, vagy szimplán megvenni tőlük ezeket a dolgokat......
-
Gtaati
őstag
Helló!
Tudom, hogy már korábban írtátok, de nem találom a keresővel... Az MKJ39170828 számú "szerviz" távon melyik gombot kell használni a szerviz menü előhívásához? Köszönöm!
Bocsi, megvan: az In Start?!
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Helló!
Aki használ külső usb3.0-as gigabites hálókártyát az segítene, hogy működik a dolog? Ki kell kapcsolni a wifit, csatlakoztatjuk az eszközt és menüben a hálózati beállításoknál látszódik valami vagy sem? Én vettem egy Edimax EU4306 usb3.0-RJ45 eszközt amin asix chip van, ha jól tudom másoknak is van ilyen chip-el szerelt eszközük és megy gond nélkül. Nálam az 55B7-el nem igazán működik, mondjuk csak ebédidőben gyors próbáltam....
-
Gtaati
őstag
Hát a tavalyi modellek kifutásánál volt pl a 65B8 350-ért meg 500 fölött a 65C8 és ha jól emlékszem az E8 600 alá benézett kicsivel.... én 600 körül szívesen vennék egy 65E9-t
-
Gtaati
őstag
Helló!
Nem kell engem semmiről meggyőzni! Szeretem az oledet és van is (55B7), minden "nyűgével" együtt. Tisztában vagyok azzal, hogy az itteni fórumból nem igazán lehet statisztikát csinálni és nem is akarok. Csak mostanában tényleg egyre több a problémával jelentkező! Valószínűleg azért mert egyre többen vesznek oledet és a túlnyomó többség Lg-t, így nyilván ott jelentkezik a legtöbb probléma számszerűen.
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Helló!
Érdekes, hogy a 2019-es modelleknél mostanában elég sok a kicsomagolást követő problémás eset:( számom kezd kicsit aggasztó lenni... :(
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
válasz Jorgi Kormi #42784 üzenetére
Huhaa, őszinte és nagyon korrekt vélemény! Őrülök, hogy lehet a mai világban ilyet is látni!!
-
Gtaati
őstag
válasz rothfb #42665 üzenetére
Én ezzel nem a Pana minőségét kérdőjeleztem meg, szó sincs erről. Samsung hibás dolgokkal már nem eggyel találkoztam és a családban is volt több. Lg-ről én csak személyes tapasztalatot tudok megosztani, mint ahogy Te is. Én a mai világban azt tudom mondani, hogy valaki ha szart gyár ami épp, hogy a garit túléli akkor én olyat többet nem veszek. Nálunk első normális tv a sugárcsöves után, minden fanatizmus nélkül Lg lett, tetszett nem volt gond vele és mai napig kollégámék használják(HD Ready plazma ), így a következő is az lett és így tovább. Ami azt jelenti hogy a kezeim között kb. 8 lg tv megfordult plazmák, lcd, oled, monitor aztán jöttek a háztartási dolgok hűtő, mosógép, mikró, telefonok, anno dvd-bluray lejátszó, író stb... és őszintén mondom nem romlott el belőlük semmi. Vagy szerencsém volt, vagy azért a Lg is egy általános minőségi szintet megüt. Ha nem csak ipari hulladékot gyárt egy cég akkor az szerintem be is zárhat.
-
Gtaati
őstag
válasz rothfb #42661 üzenetére
Ebben igazad van, nem többszöröse a Pana az Lg-nek, de sajnos a jelenlegi árkülönbség is elég Magyarországon, hogy túlnyomóan az olcsóbbat vegyék. Ha pl. a Pana és a Sony is kb. egy árban lenne az LG-vel szerintem nálunk is több fogyna belőlük... De ez csak az én meglátásom.
-
Gtaati
őstag
válasz Dale Cooper #41764 üzenetére
Köszönjük szépen a felvételeket! Jóval jobb videót sikerült csinálnod, mint nekem! Lehet majd próbálkozom még másik telefonnal....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból