Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz CptAdamica #60392 üzenetére
Arra még nem érkezett meg. Koreai oldalon még nem néztem
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
alaves
addikt
válasz ReFleXx #60388 üzenetére
Ha 14 napon belül vagy küldd vissza, ha már lejárt akkor kijelzőcsere a 2-3 éves gyári garancián belül bármikor, bármennyi pixelhiba esetén.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Peace
nagyúr
Nem. Nincs rá hatással. Bekapcsolhatod az összes játékjavítót vagy ki. HDR-t is ki-be kapcsolhatod. Igazából minden beállítást kipróbáltam már, minden esetben marad az inverse ghosting. [link] Sajnos ezeket a topikokat már csak akkor találtam meg, amikor megláttam a hibát otthon a játékok alatt.
[ Szerkesztve ]
-
wallace 234
őstag
Igen sajnos teljesen szétszedték a fogyasztó védelmet. Vicc, hogyha gondod van a kereskedő elhajt, ahelyett, hogy arra gondolna ha most korrekt lesz akkor legközelebb is ott vásárolsz. De nem inkább a pillanatnyi hasznot lesik, tisztelet a kivételnek! Fél millás tv ma már csak az áruk az a beltartalmom már közelében nincs.
-
Peace
nagyúr
válasz wallace 234 #60393 üzenetére
És nincs már ilyen, hogy fogyasztóvédelem. Édesanyámat is átirányította az oldal a békéltetőhöz. Neki szerencséje volt. A 4. hibás kávéfőző után nem akarta a kereskedő visszaadni a vételárat, de a békéltető határozatát elfogadta és visszautalta anyunak. De ehhez miért kell testülethez fordulni és hónapokat várni??!!!!! Elképesztő! Megveszed a majd fél millás tv-t. Közlöd, hogy **ar játék alatt, alátámasztod videókkal és képekkel , majd a szakszervíz közli, hogy hibátlan a tv, mert a beépített videókkal minden rendben. WTF? De persze bíróságra nem fogod vinni az ügyet, mert a kisember nem tudja finanszírozni a jogi csatát a mamutvállalattal. És pontosan erre számítanak.......
[ Szerkesztve ]
-
wallace 234
őstag
Az a baj, hogy a békéltető testületi ajánlást se kötelező elfogadni. Békéltető testület is egy vicc ebbe a formában! Meg van a véleményem róluk! Remélem sikerül valamit ki harcolni! Nincs egy rendes fogyasztói védelem, gyakorlatilag azt tesznek amit akarnak! Szerintem nincs még egy ilyen ország ahol ennyire semmibe veszik a vevők, jogait! Igen ha az ember észre vesz egy hibát, onnantól kezdve annyi,rá áll a szeme és vége.
-
Bilux
veterán
válasz CptAdamica #60387 üzenetére
Cx
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
GalaHU
őstag
Ez a “No signals” probléma az, hogy hiába küldöd rá a jelet az adott bemenetre, nincs kép? Mert akkor ez a frissítést feltenném, ugyanis hébe-hóba olyat játszik a TV, hogy az alaplapi boot-nál még van kép PC-ről, de mire bejönne a winfos, már csak a képkereteket lehet nézegetni…
Csak eddig ódzkodtam a frissítésektől a hdr mizéria miatt, de ez jobban idegesít.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
ReFleXx
addikt
lehet van tobb is amugy, direkt ilyen iszonyatosan feluletesen neztem at , mert 55os meretben 4ks felbontasban eleg pici egy alpixel ahhoz hogy normal korulmenyek kozott ne legyen zavaro.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
CptAdamica
veterán
válasz ReFleXx #60385 üzenetére
Nekem is van 2 zöld alpixel hibám, viszont ettől eltekintve a panelem jó és 99% nem is látom őket, pedig 1 méterre ülök kb. Szóval, ha jó a panel, akkor én nem cseréltetném, ha esetleg később valami baja lesz, akkor cserélik úgy is egyben az egészet.
Amúgy jött új firmware 03.23.15 verzióval, lehet javítás lesz sokaknak, akik várták.
Ezek változtak:
3. Changes ⓐ HDMI4 no signal improvement (03.00.35) ⓑ Improved HDMI No signal issue in eARC On state (03.00.45) ⓒ Some bug fixes (03.00.60) - in a particular set-top connected to improving not power down -Airplay improved app when the transmission of video in the iPhone TV noise -low volume, the set-top box (1-2) setting improved volume attenuated symptoms - Screen Saver execution error improvement - Improvement of pop-up message that Bluetooth service needs to be initialized ⓓ New model name added_OLED55_65_77CXFNA ⓔ Specific eARC equipment works as ARC improvement (03.00.70) ⓔ Voice mode, output mode, improvement of lip sync distortion when using the voice recognition button on the magic remote control / improvement of no video when switching IP channels (03.00.75) ⓖ Function correspondence (03.10.43) Improved Apple Airplay function
AMD FreeSync support (only OLED CX and GX supported) Improved sports alert function ⓗ Improvement of the issue of icons and text not being displayed properly or being output in a block shape (03.11.10) ⓘ New NVIDIA GeForce RTX 30 series compatibility issues improved (03.11.25) ⓙ HDMI 2.1 compatibility issue improvement (03.11.30) → Improved VRR performance so that there is no interruption in PC and console games ⓚ MR Minor 2 compatible (03.21.09) - Improved home launcher design - Listen to TV sound on mobile through ThinQ App - Added number keys/color keys for screen remote control according to the development of new magic remote control ⓛ Image quality improvement reflected (03.21.16) ⓜ Improvement of minor issues related to software (03.21.21) ⓝ Improvement of minor issues related to software (03.23.10) ⓞ Improvement of minor issues related to software (03.23.15)[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Peace
nagyúr
válasz wallace 234 #60381 üzenetére
Én világgá kürtölném, hogy milyen gusztustalanul undorító, amit művelnek. Minél több fórumon kellene eljuttatni az emberekhez, mert a Samsung telibe**arja a vásárlót. 450k-s 2019-es Qled tv inverse ghostingol játék alatt. Békéltető testülettel kellett kiharcolni, hogy egyáltalán méltóztassanak elvinni szervizbe, ahol közölték, hogy a Samsung belső videóival tesztelték és a tv hibátlan, nem jelentkezett a hiba. És mellékesen levélben közölte a Samsung, hogy semmiféle felelősséget nem vállalnak külső eszközzel való kompatibilitási problémára vagy ebből adódó képmegjelenítési gondra. De a tv hivatalos oldalán ott van teljes képernyőn promózva, hogy tökéletes minden játékos számára, mert fantasztikusan lehengerlő képmegjelenítést biztosít konzolokkal......anyátok, azt! Most fut a második kör a Békéltetőnél, amiben követelem, hogy vásárolják tőlem vissza a szarjukat. Gyanítom amúgy, hogy mi lesz a válaszuk....... de ez is egy olyan jelenség basszus, hogy amíg nem látod, nem zavar. De amint először feltűnt tavaly, onnantól kezdve sajnos mindenhol észreveszem. Bizonyos játékoknál kevésbé, de van, ahol nagyon. Most toltam végig RE Village-et, ott folyamatosan minden zölden volt elkenődve.....
-
ReFleXx
addikt
A frissen vasarolt CXen 1db halott zöld pixelt talaltam alul.
Igazából nem zavar annyira, 1 meterrol mar eszre sem venni a zold tesztkepen sem plane nem tartalom alatt, de orulok hogy akkor LGnel ennyire komolyan veszik a dolgot.
Amugy van valami hatarido, hogy a vasarlastol szamitva hany napig elhetek cserevel pixelhiba eseten?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
-
ReFleXx
addikt
LG OLEDeknel hogy van a pixelgarancia , vagja valaki?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
wallace 234
őstag
válasz attila7981 #60379 üzenetére
Lehet, hogy nyitni kéne egy topikot, hogy kinek mik a tapasztalatok, samsung, Sony, Lg szervizekkel, aztán aki olvassa dönthet belevág az adott márkába! Mert tényleg hatalmas különbségek vannak. Az se mindegy, hogy az ország melyik részén él az ember ha gondja akad.
-
HdRew
őstag
LG-nek +1 piros pont.
Még régebben (4-5 éve) vettem náluk egy nagyon gagyi tv-t, valami 72-73 ezer Ft volt, 1,5 év alatt a brutális mennyiségű PS-sel a hátsó világítás felmondta a szolgálatot. Szó nélkül kijöttek házhoz és olyan volt, mint a régi, nulla Ft-ért.
-
attila7981
csendes újonc
válasz wallace 234 #60369 üzenetére
Igen a SAMU bekaphatja 4 ével ezelőtt vettem 250000ft-os tv-t 4 nappal később 3 pixelhiba jött elő.Felhívtam és a R...ANC azt mondta várjak míg összesen 7 pixel nem hibásodik meg és akkor garanciába kicserélik.Na itt füstöltem le.Elvittem samsung boltba ahol meg is csinálták ingyen 12 napot vártam rá és azt mondta a csávó,hogy 85000ft lett volna ha nem garanciás pedig 102cm fos volt. Haver most akar venni Samsung q800t 8k-t probálom lebeszélni oledet vegyél mert nagyon rábaszol.
-
-
Pro Koryak
addikt
-
Migee
tag
Kinek mi a véleménye?
Panasonic HZ2000 vs SONY A8H,A83J,A90JBFI, IFC (Motion Flow) mozgásmegjelenítés 24fsp stutter
-
Müszi
senior tag
Plusz egy fő a Samu gyűlölők táborához. Második lapos TV-m tőlük jött. 25 hónaposan nem tudtam bekapcsolni ezért próbálkoztam a hivatalos supportjuknál de kapásból lepasszoltak egy szerződött szerelő kontaktjával.
Ez a szerelő akkor (kb.10 éve) 10k ft-ért jött volna el amit kétszer kellett volna megfizetni mert elvitte volna a TV-t (35km). Ráadásul a javítási költséget 40-50k ft-ban határozta meg (telefonon). Ment is ki a sufniba és azóta nem is vettem semmilyen Samsung terméket.Egy LG LA szériás LCD re esett a következő választás amit még két LG követett, majd nemrégiben egy LG Oled. A három LG LCD-ből egytől megváltam már, egy a családban, egy pedig továbbra is nálam működik és a mai napig mind hibátlanok.
LG Oleddel vásárlás után volt egy kis problémám.
Mivel nem találtam megoldást felhívtam a márkaszervizt ahol, bár nem hallottak ilyesmiről azért elsőre felajánlottak egy alaplap cserét amit a kollégájuk pár nappal később a megbeszélt időpontban precízen meg is ejtett.
Sajnos nem hozott javulást a beavatkozás és a szerelő szerint szoftveres lesz a gond amit továbbított és megnyugtatott, hogy a közeli jövőben valamelyik frissítés biztosan megoldja.
Így is történt.
A legutóbbi frissítés óta rendben minden.[ Szerkesztve ]
-
Abel-0101
aktív tag
válasz Celtis #60373 üzenetére
Mind2 be vannak merev, k*csög ügyfélszolgálatisak, bár nem pont samsung/LG-nél hanem telekomnál, de kitapasztaltam, hogy nekik le van írva egy eljárási sorrend, ami alapján kell beszélniük, segíteniük, szerintem a márkaszervízeknél sincs máshogy, Samsungnál pl kifejezetten tirpák szerencsétlenek vannak(többségben, tisztelet a kívételnek), hallottam már LG ről is érdekes dolgokat, de ott inkább többségben van a segítőkész, kedves ügyfélszolgálatis.
(Telekomnál is pl, nem azt a k*rva Vanda robot genyót kellene frissíteni, hanem hozzáértő munkatársakat kellene felvenniük, mint ahogyan a Samsungnál is...
-
Kratos75
csendes újonc
válasz Skyhunter #60371 üzenetére
A JZ2000 külföldi oldalakon is 3900 euró, az bizony meg alsó hangon is másfél millió....a JZ1500 3200 euró az átszámolva is Milla fölött van... én HZ2000 felé hajlok mert azt már láttam, hallottam, de a Sonyt is csekkolom majd ..amúgy Panasonic fan vagyok, de majd meglátjuk... csak a képminőség számít semmi más, ebbe szerintem nehéz lesz megverni a panát....
-
Abel-0101
aktív tag
válasz wallace 234 #60369 üzenetére
hát annyi szent , hogy samsung TV-t/Telefont nem fogok venni, (tizen rendszer élén).
A kijelző minősége egyik top, de strapabírósága 0val egyenlő... -
wallace 234
őstag
válasz Abel-0101 #60368 üzenetére
Nekem volt dolgom, samsunggal és sajnos tényleg nagy a kontraszt a szervizek közt. Egyik hihetetlen mennyire az alja! Míg a másik szerviz elképesztően korrekt módon jártak el! Így akinek rossz a tapasztalat egy adott márkánál eléggé el tudja dönteni, hogy a jövőbe mit is vesz!
[ Szerkesztve ]
-
Abel-0101
aktív tag
válasz lajbii #60363 üzenetére
Nah.. bárcsak lenne ilyen a samsung-nál, nem tudom elképzelni, hogy attól mert ők gyártják a paicon levő eszközöknek a 60%át, ennyire önteltek legyenek az ott dolgozok, fejesek...
Kiváncsi vagyok, de ahogy olvastam tiedből, meg fentebb is vannak márkaszervízek, ahol kifejezetten kedvesek, korrektek... pl nekem ez a szervízes dolog elintézte, hogy több samsung Tv-t ne vegyek.
Az ilyen "apró" dolgokra kellene figyelniük, hogy visszatérő vásárlókat szerezzenek... -
alaves
addikt
válasz Pro Koryak #60366 üzenetére
Erről többször is írtam: a Philips nem vágja a kontrasztot, ezért veszhetnek el részletek, különösen a nagyon világos tartományban, valamit, valamiért.
Amúgy érdekes, hogy az új modellek megjelenése párokban történik: először LG-Sony, utána Panasonic-Philips.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
Philips összeszerelő üzem (OLED is): [link] ... az a legjobb, amikor egy 65"-es OLED hátoldalát gumikalapáccsal megkopogtatja (ambilight minőségellenőrzés)
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
lajbii
tag
válasz Abel-0101 #60360 üzenetére
A samsung hozzá állása gusztustalan ahogy írod .... hát inkább hagyjuk
Az LG nálam nagyon korrekt volt.
Az én B9 -esem Vertical banding hibás volt azaz a sötét részeknél volt "sejtelmesen" de egyben zavaróan látható.
Bejelentettem az LG -nek.
Másnap hívott a szerelő hogy megrendelte az új OLED panelt
Ki sem jött megnézni a hibát!
kb 7nap múlva hívott hogy mikor jöhet megkapta a csere panelt.
Le egyeztettük az időpontot.
Pontosan Kijött , megnézte, lefotózta a hibát.
Semmi mellébeszélés nem volt a szerelő részéről!!!
Kb fél óra alatt kicserélte az otthonomba a magával hozott új gyári fóliás OLED panelt
Bejegyezte a jótállási jegyre a panel cserét, ami tökéletes azóta is
Ez a korrekt hozzá állás az LG részéről valós dolog !!![ Szerkesztve ]
lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
alaves
addikt
Jz2000 vs. OLED806 [link]
-
Abel-0101
aktív tag
válasz lajbii #60358 üzenetére
Reméljük nem az lesz mint a Samsung szervíznél, akik azt mondták hogy beallitásba állítson be minden képbeállitást amivel orvosolni lehet a kijelző hibát...
A segítőkészség, illetve az, hogy garanciára kicseréljenek valamit annyira csekély az esély...
A lehető leghamarabb lekoptatnak és a végén az egész cserét saját pénztárcából kell intézni...(Tisztelet a kivételnek) -
alaves
addikt
-
sakal83
addikt
válasz ForRedGlory #60349 üzenetére
Igen ez full beton. En is neztem itt keglit.
-
lajbii
tag
válasz norbertoth #60351 üzenetére
Ezt látni kéne, hogy mi is az a csík ami megjelent.
Azaz ha látható akkor az bizony hiba.
De mielőbb hívd fel az LG szervizt a hibát jelezd feléjük.
Szerintem ahogy írtam már ez valószínű OLED panel hiba amit a vásárlástól számított 3 éven belül díjmentesen cserélnek. A lényeg hogy a számla és a garancia levél meglegyen!lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
válasz salapp #60347 üzenetére
A 3 év garancia 250.e.ft felett 2021.01.01 utáni vásárlásokra van törvényileg szabályozva!
Azaz 2020.12.31 -ig vásárlásokra a tavalyi garanciális feltételek érvényesek!
Ami 2 évet biztosított a 2021 előtti vásárlásokra.
Pont emiatt hívtam az LG ügyfél szolgálatát.
Ha a OLED KIJELZŐ beégne a 2.év garancia letelte után akkor a vásárlás napjától számított 3 éven belül a kijelzőt díjmentesen javítják azaz cserélik.lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
norbertoth
senior tag
válasz lajbii #60343 üzenetére
Akkor nálam a halványan megjelent függőleges csík is pixelcsík lehet?! Vertical Banding. Szomorú hogy ez old-nél is jelen van, eleget szívtam vele a Led tv-nél anno, és most itt is visszatér.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
salapp
addikt
-
salapp
addikt
válasz lajbii #60343 üzenetére
De akkor nem úgy van, hogy 250ezer forint felett 3 év garancia jár?
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
sakal83
addikt
válasz ForRedGlory #60342 üzenetére
Bakker hol laksz? Az egri varban?
-
Kratos75
csendes újonc
Srácok ahogy tegnap is írtam malacpersely feltör, üres sörösüvegek visszavált, egyik vese elad aztán irány a MALL.hu. A Panasonic JZ2000 1459990 pénzért vihető valószínűleg ez körül lesz majd a hivatalos ára is... szóval részemről ez egy füstbe ment terv, sajna... Marad a gyüjtögetés Hz2000-re
-
lajbii
tag
válasz ROLI22 #60331 üzenetére
Heló. Én pont 3 napja beszéltem az LG - vel ahol elmondták hogy az OLED TV-kre 2 év teljeskörű garancia jár. De ha a 2 év garancia eltelt az OLED PANELT azaz a kijelzőt a 3. évben még kicserélik garanciában beégés vagy akár pixelcsík estén is!!!!
Szerintem a te esetedben az OLED PANEL azaz a kijelző hibája a pixel csík és nem az áramköré.
Ajánlom hívd fel az LG szervizt valószínű kicserélik garanciában!lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
adm
őstag
válasz ForRedGlory #60340 üzenetére
nincsenek 30kg-osak ezek a tvk, és 5e felett jellemzően ~50kg teherbírású konzolt lehet kapni. inkább a fal teherbírására figyelj, hogy jóval nagyobb felületen oszoljon el a teher mint a tv 400×200mm-es rögzítési pontjai igényelnének.
a vogelsnek vannak (pl W50080) ügyes billentő mechanizmusos galéria konzoljai, de azok is 15e körül vannak, ezeket jobb (vasbeton vagy szerkezeti kerámia) esetén simán bevállalnám.
ha kerámia válaszfal, vagy 2rtg. gipszkarton, akkor mindenképpen valami nagy alaplemezest választék - pl stell-ek ilyenek. 1rtg gipszkartonnál átgondolnám hogy falon van-e.[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
ForRedGlory
félisten
Sziasztok. Most cserélem a 65CX-et 77C1-re. Aki gali konzolt használ ilyen nagy TV-hez, az mit ajánl olyan max 50-60.000 Ft-ig? Nem szeretném, ha leesne a falról.
-
őstag
Félig viccnek írtam ha ugyanazzal a tartalommal látnám egymás mellett a CX és a HZ2000 akkor biztos észrevenném . Mikor még otthon voltam és néztem MM ben a tvket nem láttam jelentős különbséget.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz ROLI22 #60331 üzenetére
Akkor ezek szerint nem volt + garid. ( Én pont ilyen eshetőség miatt kötöttem + 3 évet a tévére , soha sem lehet tudni mikor sz@rik be )
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
őstag
Pont ez jutott eszembe egyszer elmennék hozzá megnézni azokat a tvket . Bár nekem nincs olyan jó szemem sztem nem látnám annyira a különbséget.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
ROLI22
csendes tag
Azt tudja valaki, hogy egy C9-be a panelcsere mennyibe kerülhet?
-
viera
őstag
Max 2 év múlva szeretném nagyobbra cserélni de ha lehet maradok a Panasonic-nál.Nálam a képminőség a legfontosabb a többi nem érdekel. Csak 4K-ra használom a Panasonic-ot.A másik szobában van egy 55CX azon Netflix megy többnyire de azt is inkább a feleségem nézi.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem lesz, sajnos. Megkérdeztem, így marad a JZ2000 65-ös-ben.
Nekem van már egy 65-ös HZ2000 tévém (is), annak megdöbbentő a képminősége, én nem hinném, hogy ezt a JZ2000 brutálisan túl tudja, vagy fogja szárnyalni, sőt megkockáztattom, hogy szemre alig lesz különbség, szóval túl jó tv lett a hz2000. A 83-as Aj90 tévét sem tudtam, még kalibrálással sem legalább hasonló, vagy valamelyest hasonlító szintre hozni, mint amit a HZ2000 tud.Egyszerűen megdöbbentő, hogy 4K dolby vision/hdr-ben mekkorát domborít a panasonic képminőségben, főleg egy cx mellett. Jz2000, nekem a vendégszobában lévő (amióta megjött a sony 83-as tévéje, azóta nem használt) 77-es cx-et váltja, ami a sony-tól is elmarad. A cx egyetlen előnye, hogy a menüje sokkal jobban átlátható és több mindent tud, mint a sony, vagy a fapados panasonic-é. De hát nem a menü a lényeg, hanem a kép(minőség).
-
viera
őstag
válasz Pro Koryak #60318 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok az új Panasonic OLED-re.
Mondjuk idén nem de talán jövőre le szeretném cserélni az FZ-800-at.Remélem lesz a Panának is nagyobb mert 77-es vagy 83-as képátlót szeretnék.Ha esetleg nem lesz nekik akkor marad a Sony.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Abel-0101
aktív tag
válasz Skyhunter #60321 üzenetére
Jó meglátás, bár mondjuk az a 'rettenet ár' elég relatív, ahhoz képest hogy 2020-ben milyen volt a felhozatal az árakhoz képest.. és most 21be jobban berobbant a covid is...
Mostani árakkal én már úgy vagyok, ha nélkülözni lehet, inkább várok egy kicsit, aztán anyagilag is célszerűbb lesz megvenni.(pl vga-kal is)
Az a legnagyobb probléma, hogy most olyan brutál infláció van, hogy tök mindegy mit vesz az ember hosszútávon ugy is bukni fog rajta.. vagy pedig esetleg olyan jó vételt csinálni...(bár ez csak használtal játszik).
-
Skyhunter
őstag
válasz Pro Koryak #60320 üzenetére
Sony A90 rettenet drága, az 55 colos 770k az MM-ben. Az A80/83 565k. Nem tudom ér-e még +200k-t az A90. Kérdés, hogy mi lesz pariban az A80/90-el és milyen árban. Bár gyanítom a 2 japán óriás egymás mellé fogja pozicionálni az árakat. Az A90 a JZ2000-el, a 980/1000 pedig az A80/83-akkal. Jz1500 ezek között féltávon.
-
Skyhunter
őstag
válasz Pro Koryak #60318 üzenetére
Félreértesz. Nem "jó" árakra várok. Csak a Sony A83 már elérhető, a Panák még nem, meg csak a 2000-esről van teszt, kisebbekről nincs. Ha megjelennek, lesz elég infó, azután döntök.
-
Skyhunter
őstag
válasz Pro Koryak #60316 üzenetére
Közben válaszolt a Panasonic Magyarország fbookon, augusztustól várható a magyarországi forgalmazás. Árakat nem tudnak. Egy 55 colosra pályázok, JZ1000-1500 vagy Sony A83 lesz. Várni kell egy kicsit, türelem..
-
Kratos75
csendes újonc
-
törölt tag
Talán a Flatpanels lehet az eredeti forrás, de a biztos az, amikor már kinnvan a frimware:
- "The Dolby Vision firmware update is coming to multiple 2020 models, starting with the CX and GX," an LG representative said in statement to FlatpanelsHD.
Már hogyha ez ugyanaz a firmware. Bocs, ha időszűkében másra válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Skyhunter
őstag
Pana JZ sorozatot mikor kezdik forgalmazni nálunk? Árakról van valami infó? Még csak a 2000-esről láttam pár unboxing videót.
-
Peace
nagyúr
Az csak egy pletyka volt, hogy a CX is megkapja frissítéssel a C1 game optimizer funkciót és menü opciókat? Mert Google nem ad ki ilyen találatot. Valamelyik topikban olvastam valakitől......
-
Daert
őstag
Üdv mindenki!
Az LG CX szeriára mèg mindíg jellemző a hibás panel?Vagy az egy jóval korábbi törtènet.
Esetleg Tudna valaki tesztvideót ajánlani amivel le lehet a hibát tesztelni??
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest