-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Darth Sith #24963 üzenetére
nem tudom melyik keprol beszelsz, mert minden masodik kepen van hazteto. azt sem, hogy hova akartal fokuszalni, vagy a gep hova fokuszalt. nincs exif se, azt sem tudom mekkora szenzor. ilyen teszt alapjan nehez barmit is mondani, de par kepen jonak tunik. de ha te szervizbe akarod vinni, akkor hajra
amugy f4-en max kozepen eles ez az obi ff-en. 40mm-en meg kb sehol. f5.6-tol kezd jo lenni. de sarok f13-f16-nal lesz igazan eles. enyem 20-24mm korul a legelesebb.
kalocsaynal decenter orvoslas sztem kb 15-20 korul lesz ennel az obinal, de kulfoldre kuldi, nem o csinalja. de ki tudja mit kell rajta csinalni, kerdezd ot arakrol. vagy vki mast, csinalnak meg paran itthon obikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest