-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
heno68 #10798 üzenetére
Az az obi egy nagyon jól eltalált darabja a Sigmának. Jó átfogás, viszonylag jó fényerő és stabiliziált. Már az előző verzióját is sokan szerették. Szerintem mindenképpen jó választás. Hogy jobb-e a képe mint a Nikon kitobinak, azt nem tudom, de nem szokott panaszkodni a képminőségére aki normális darabbal találkozott. És itt a hangsúly a normális darabon van. Ha mellette döntesz, akkor nagyon meg kell nézni, mert hát sajnos Sigma. Én is akartam ilyen obit az előző szériából csak használtan. 3-ból 3 szar volt, így más lett helyette, de ez nem azt jelenti, hogy te nem találhatsz jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest