Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbazsi123
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI CR-650 laptopom. A gyári Wifi/BT mini pci-e kártya max 150 mbit-en működik. A szolgáltatónk nemrégiben emelt (most éppen 40 mbit-es a net), a router 300 mbit-es, ami bőven nagyobb sávszélességet biztosít, mint amit a laptop enged. Vettem egy AzureWave AW-706h típusú mini pci-e kártyát (ebay a barátunk), ami elvileg megbírja a 300 mbit-et. Kicseréltem a gépben a kártyát, az antennákat megfelelően kötöttem be (gyári állapot: fekete madzag a bal csatlakozóra, szürke a jobb oldalira). A Windows 10 meg is találta a kártyát, és illesztőprogramot is telepített hozzá. A kártya elvileg megfelelően működik - mégsem tudom használatra bírni. A gépemen a Fn+F8 gomb kombóval lehet(ne) a wifi-t bekapcsolni, de nem reagál. A gépházban sem működik a radio switch ("ki" állásban van, ha rákattintok, egy töredék másodperce "be" állásba kerül, aztán visszaugrik). Az eszközkezelőben megnéztem, a speciális fülön van egy radio on/off menüpont, aminek az alapértéke Enabled. Elméletileg tehát semmi akadálya nem lenne a működésnek, mégsem tudom bekapcsolni. Ha visszarakom a régi kártyát, azonnal működik mind a billentyűs, mind a gépházas ki-bekapcsolás.
Amire tudok gondolni:
1. maga a laptop (alaplap) nem kompatibilis az eszközzel
2. ócska kamu cuccot vettem, ami csak kívülről néz ki annak, aminek tűnni akar
3. én vagyok a béna, és a világon semmi gond nincsTud valaki tippet adni, hogy mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest