Aktív témák
-
negyedes
addikt
Lazits! Ne igy fogd fel, tudom milyen erzes, jo ket honapja en is igy ereztem. Utanna elovettem egy par reg nem latott haver telefonszamat..... es most mar bulizok, lazitok
0 gorcs, 0 szomorusag. Most kezdek rajonni milyen jok is a baratok
k mindig ott lesznek, a nok meg jonnek-mennek(mig meg nem talalod az "igazit").
-
sagvary
aktív tag
Nem a partnerbe zúg bele egy tinédzser, hanem a szerelembe magába, amihez épp kéznél van egy vonzó leányzóóó! Tényleg lazíts, ezen mind átmentünk korábban, jött később az igazi, ő még sokkal inkább hozzád való lesz! Tanulj a kapcsolatból, ő is azt teszi, most próbálja ki magát, és ő is magába a szerelembe van belezúgva.
-
sagvary
aktív tag
Csemike már a gép előtt, pat86 meg még vásárolni van.
-
sagvary
aktív tag
Akkor lazíts! Mindennap más lehet. Semmit se jelent amit mond, vagy tesz, vagy épp nem tesz!
Nyugodtan lazíts, és élvezd, játszd az életet, mintha színházban lennél, pont annyira vedd komolyan. A huszonéves lányokra már érdemes kezdeni figyelni, a 35 körüliek már lehetnek tökéletesek! -
Lirion
addikt
-
negyedes
addikt
válasz
Lirion #40875 üzenetére
pl:el kell fogadd, hogy egy no soha nem lessz a tied. hiaba jarsz vele attol meg barmikor otthagy(hat) ha neki az ugy tetszik, vagy barkivel csalhat. egyszer minden no "meghulyul"(itt inkabb a fiatalabbakra ertem), vagyis raebred, hogy szep, jol nez ki es agyba- fobe kezd pasizni. ha a feltekenyseg szikraja felmerul erdemes elgondolkozni azon, hogy van-e ertelme.
mondom ezek nem az en gondolataim, de elgondolkoztatnak egyes dolgokon.
-
dragonfx
veterán
rájöttem egy ujabb angy igazságra.
a nők 99%a keménynek probálja mutatni magát, de közben mindnek a döntését az érzelmi oldal befolyálja, ha erre tudsz hatni ha akkor tiéd az irányítás joga. -
negyedes
addikt
elofordul. a logikat es logikus cselekvest ne is feltetelezd. megerteni ugysem fogod oket, kar a gozert.
Mostanaban sokat beszelgetek az egyik lakotarsammal, nagy nocsabasz a srac es olyan dolgokat mond amit eddigi eletem soran eszre se vettem(milyen szar vaksagban elni
).
-
sagvary
aktív tag
Exercitatio artem parat.
-
MiNiM
tag
jajj de nem értem a logikáát...
-
sagvary
aktív tag
Érdekes ennek a topicnak a régi részeit megismerni. Rászántam pár órát és átolvastam a 3 évvel ez előtti őszi témák egy részét és hozzászólásokat. Megérte! Aki, úgy mint én, akkor még nem szállt be ide, annak javaslom nézzen bele.
Nem részletezem.
-
dragonfx
veterán
nekem az ilyen felejtős.nem avgyunk 1 hullámhosszon.
ha lenyúlós nő kéne az legyne akkor 35-40. és kész.
ű -
dragonfx
veterán
volt egy randi nemrég de nem hozzámvaló a csaj társadalmilag.meg amugyis szende.
.jól néz ki de ha valakinek nincs állandó meloja, csak alkalmi ami átlagosan fizet, miből telik egyedül uj puntora, fenntartására, meg budai elit negyedbe albérletre?
...de komnolyan én vagyok hülye vcagy jogos a kérdés hogy miből?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
#56474624 #40854 üzenetére
Biztos rosszul fogalmaztam amit linkeltél.Szóval úgy értelmeztem, hogy ha nem szeretne biztos kevesebb időt töltene velem.De gyakorlatilag most telefonba megmondta, hogy az egész szünetét velem akarja.
És csak ismételni tudom magam, hogy tényleg köszönöm mindent bármennyire is hihetetlen de sok dolgot tanultam.És remélem még mentem a menthetőt. -
törölt tag
válasz
Bencus88 #40853 üzenetére
Akkor meg mitől félsz?
Élőben úgyis észreveszed, ha már nem stimmel valami.
A harcra pedig nem nekünk kell felkészíteni téged, te is tudod valahol, mit kellene tenned, meg hogyan. Mi csak próbálunk átbillenteni.Amikor ilyen aggodalmas leszel, nézz meg inkább egy akciófilmet, karatésfilmet ahelyett, hogy órákon át agyalsz, kattogsz marhaságokon tökfölöslegesen.
-
törölt tag
válasz
Bencus88 #40846 üzenetére
Hogy mi van? [link]
Egyébként nyilvánvalóan tragikus a dolog.
Ha azért várod a jelentéseket napi 3-4x, mert félsz, hogy megcsal valakivel, akkor meg komolyan átgondolnám, hogy érdemes-e neked kapcsolatban lenned ezzel a lánnyal, bizalom nélkül megette a fene az egészet, pláne hogy távkapcsolat. Az sem esik ám jól az embernek, ha folyton ellenőrizgetik, nálam ki tudja verni a biztosítékot. Egyszer-kétszer még elmegy (nem napjában, összesen), de ha engem naponta ellenőriznének, meg számon kérnének, hát úgy raknám ki a csajt, mint annak a rendje. Ha akarom, úgyis megcsalom.
Szóval értsd meg, úgysem tudsz tenni semmit ellene. Ha idegeskedsz, nem bízol meg benne vakon, azzal csak magadnak, meg a kapcsolatotoknak ártasz, aztán azt veszed észre, hogy tényleg megcsal. MSN-en egyébként sem tudsz elérni semmit, a valós érzelmek nem ott alakulnak ki. Azt ajánlom, inkább hétvégére rakd össze magad valami férfi-szerűvé. -
Bencus88
nagyúr
Köszi rendesek vagytok...
De ő úgy állta ki a bunkóságom, hogy én azért foglalkoztam vele elég sokat és megtettem érte úgy is sok mindent, hogy nem voltam biztos mit akarok.És meg akartam javítani a kapcsolatot.Próbáltam mindig a jót nézni és felejteni a rosszat.Mindegy péntektől egy hétig együtt leszünk addig kibírom ezt az egy napot aztán remélem jól alkul majd minden -
Bencus88
nagyúr
Türtőztettem magam ahogy javasoltátok.Egészen estig nem hívtam nem üzentem, de ő sem.Msn-en nem sokat beszéltünk nem tudom mi van most
-
sagvary
aktív tag
válasz
Bencus88 #40842 üzenetére
Igazuk van a barátainknak, ha kicsit lehiggadtál tegyél valamit a személyiséged stabilitásáért.
Ismerd meg magad, ha kell ehhez, egy régi jó barátod segítségét is vedd igénybe.
Ha már tudod, te ki vagy akkor mindenre jobb válaszokat fogsz kapni magadtól is.
Ha ezzel megvagy, ki kell alakítanod a jövőképedet, a céljaidat, a prioritási sorrenddedet. Ha meg már ezek is megvannak, akkor az alap stabilitást elérted, erre támaszkodhatsz, ekkor jöhet a gyakorlat.
Igazából csak az alap megléte után jöhetne a kifelé való nyitás, a kapcsolatok létrehozása. Annál sikeresebb lehet az ember e téren is, minél többet invesztált be önmagába. Más lesz a kritikai érzék, pontosabb a helyzetfelmérés, reálisabb a lehetőségek felismerése, nem utolsó sorban jobban kiismerhetőbbé, ill. elviselhetővé válik mások jelleme és cselekedetei.
Szóval igazuk van,szerintem is tedd magadat belül rendbe.
Quod erat demonstrandum!
-
törölt tag
válasz
_XXXXX_ #40835 üzenetére
Százszor előbb hallgatok egy szakadt csövesre, mint egy tipikus hülye picsára, szóval csak mert anyagilag nincs a topon, ne ők legyenek már az a szint.
(#40840) Ripper03:
Remek, most már csak annyit kell tenned, hogy visszafogod magad, és nem a csaj lesz neked az egyetlen dolog, amire támaszkodhatsz. Foglald el magad. Amit már írtak mások is: szerezz önismeretet, tanuld meg értékelni magad...
-
Bencus88
nagyúr
válasz
#56474624 #40839 üzenetére
Értem.Amúgy most hívott fel.Mondtam neki lent hagytam a telefonom és nem hallottam.Azt mondta már keresett, és hogy lebeszélte hogy mikor megy fotózásra.Sokkal másabb volt most telefonba.Vidámabb picivel.Megkérdezte mit csinálok ma meg, mondta, hogy hétvégén menjek hozzá és ott leszek vagy keddig ő pedig direkt vasárnapra tette a következő fotózást, hogy le tudjon jönni hosszabb időre.szerdán pedig ő jön vasárnapig.
Én úgy érzem, aki nem szeret az nem akar a másikkal ennyit együtt lenni.Remélem jól sül el a hetem meg a jövő hetemDrukkoljatok
-
-
törölt tag
válasz
Bencus88 #40836 üzenetére
Még jó, hogy nem fogadtam!
Olyan szép idő van, miért nem mész tekerni egyet? Én sokszor megyek úgy el bringatúrára, hogy telefont otthon "felejtem", órám külön nincs, tehát arról sincs fogalmam, mennyi az idő, így maximálisan kizárhatom a hétköznapi dolgokat. Próbáld ki majd egyszer.
-
Bencus88
nagyúr
Na srácok én megmondtam.ár keresett nemrég, de nem vettem fel.Most csörgettem csak vissza.
-
_XXXXX_
tag
válasz
Lirion #40833 üzenetére
Pontosan erre akartam kilyukadni amit írsz, hogy nem tudja mit akar vagy mi a jó neki, mert nincs önismerete. Tehát első lépés önismeret, második lépés kitalálja mit akar. A sorrend nem felcserélendő. Erre akartam rávilágítani, hogy nem tudja mit akar.
Viszont azt el kell ismerni, hogy van amit az ember nem tud megtenni, hiába mondják neki 100-an. Mert olyan a természete, csak ugye azzal is jó volna tisztában lenni, azaz megint önismeret. Ismerni kell a korlátokat és a határokat, aztán meg jól átlépni rajtuk. Te is tudsz biztos olyan dolgot magadról ami baromság, mégse tudod megtenni. Arra akartam még kilyukadni csak, hogy ne mindenkire összevissza hallgasson, hanem használja már a fejét. Mert ilyen alapon az utcán a csövesekre is hallgatni fog(persze lehet, hogy ők tudják a tutit). Legyen már egy kis öntudata na!
Egyébként teljesen egyetértek, hogy ne csináljon semmit se jelen helyzetben. Vagyis, de próbáljon meg felnőni, ami persze nem könnyű. Viszont semmi esetre se kezdeményezzen kommunikációt a csajjal, mert jelenleg csak ronthat.
-
sagvary
aktív tag
válasz
Lirion #40833 üzenetére
Iszonyú, hogy ha szerelmes az ember, akkor mennyire nem megy a racionális viselkedés, de hát ez sokunkkal így volt/van.
Ilyenkor sokkal védtelenebb az ember, kellenek a jó haverok, barátok akiknek kibeszélheti magát és ettől valamennyire mindig nyugodtabb lesz.
Lehet, hogy 2 napig valami nyugtató is elkellne ilyenkor, mert magát rendesen károsítja a csapdában, vagy ha tetszik, a mókuskerékben. -
Lirion
addikt
válasz
_XXXXX_ #40832 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy a legtöbb ember nem tudja, mi a jó neki, mert egész egyszerűen nem ismeri önmagát (sem).
Azzal pedig nagyon nem értek egyet, hogy azt alkalmazza, amit el tud fogadni. Ha így tesz, akkor nem fog egyről a kettőre jutni. Nyilvánvalóan ripper nem tudja elfogadni, hogy az a helyes, ha most nem keresi kicsit a lányt és nem idegeskedik rajta, mégis ezt teszi. A te tanácsodat követve pedig frankón megmagyarázhatja, hogy jól teszi, ha nem fogadja meg ezt az egyébként nagyon jó tanácsot. Aztán azzal a tudattal rombolja tovább a kapcsolatot az önbizalomhiányos viselkedésével, hogy ő most mindent jól csinál... -
_XXXXX_
tag
válasz
Bencus88 #40820 üzenetére
Baromság megint csak. Honnan a fenéből tudod, hogy jó az amit mond bárki is a topikban? Csak a sötétben véletlenszerű tippeket adunk, miközben a dolgok negyedét se látjuk át. Látom hogy mindenki befolyásol, hol erre hol arra. Ha most valaki azt mondja, hogy az a helyes, hogy ugorj a kútba, akkor beleugrasz? Persze kérdezz itt, nem ez a gond. Kérdezz aztán gondold át és alakítsd magadra a tippeket olyanra, mint amilyennek érzed, hogy helyes volna, amit eltudsz fogadni. Persze lehet így cselekszel, de jelenleg inkább úgy tűnik, mint akinek nincsenek önálló gondolatai. Nem tudhatjuk mi az ami valóban jó neked, azt csak te tudhatod. Kicsit tisztába kellene jönnöd önmagaddal.
(#40827) Ijk: Szerintem nem fogja kibírni
-
orbano
félisten
válasz
Bencus88 #40811 üzenetére
szerintem megkönnyebbülni fog, nem megijedni
bazeg a férfiak legnagyobb genetikai előnye, hogy el tudjuk terelni a gondolatainkat egy ilyen szituációról. elmész focizni, tanulsz, kocsmázol, akármi. ezzel szemben a lány egy konfliktus teljs ideje alatt ezen agyal és úgy pörög az agya, mint most Neked, bármit is csinál.
De tényleg hogy a viharba telik egy napod? Ücsörögsz a sarokban és ezen a szaron pörögsz? Ha ilyen ideges típus vagy (bizonyos helyzetekben én is rá tudok dolgokra így pörögni), akkor találkozz a barátaiddal, lógj valakinél/valakiknél egész nap. Legyél emberek között, nyivákolj nekik, hogy jajj de szar, majd élőben ők is elküldenek a p*csába, és nem hagynak hülye SMSeket írni. Szervezd fullosra a hét hátralevő részét, aludj koliban haverokkal, a lényeg hogy soha ne legyél egyedül és soha ne unatkozz. És soha ne írj a csajodnak SMSt és ne keresd.
Sőt, az sem ártana, hogy ha lemennél pár alkalommal szórakozóhelyekre vagy akárhova "terepszemlére", hogy kicsit éreztesd a szervezeteddel, hogy vannak még azért rajta kívól is jó csajok a világon. Sőt, ha olyanod van flörtölj kicsit, az is helyreteszi az egódat. -
törölt tag
Ha nagyon akarnám, akkor meg tudnám bundázni. Magammal is jót tennék, meg vele is. Megfontolandó.
Egyébként bunda nélkül eszem ágában sincs fogadni.
(#40828) Ripper03:
Leszarás nem azt jelenti, hogy nem kedves, hanem azt, hogy nem lohol nagyon a csaj után, van egyéb dolga.
-
-
törölt tag
válasz
Bencus88 #40823 üzenetére
Ha akar, majd keres ő, ha nem akar igazán, akkor meg hiába keresed, csak rosszabb lesz a helyzet.
(#40826) Ripper03:
Remek, remélhetőleg sikerül uralkodni magadon.
Ne tudd meg, egy haverom ezzel a leszarom hozzáállással (azért maximálisan nem szarja le, de azért játssza valamelyest a macsót) mit el nem ért a barátnőjénél. A világ túlsó felére is követi a csaj, feladja a saját karrierjét, nem először.
Azt nevezem én küzdelem nélküli abszolút győzelemnek. Így kell valahogy csinálni. -
Bencus88
nagyúr
Jól van srácok tényleg baromira köszönök mindent.Most sikerült megnyugodnom.Holnap szerintetek nem lesz gáz ha nem keresem?Úgy is fel fog hívni elég rosszul váltunk el.Legalább kiderül kicsit is érdeklem e.
-
törölt tag
válasz
Bencus88 #40820 üzenetére
Ez nem érzelgősség kérdése elsősorban, és kár is ezzel takarózni. Egy érzelgős ember is lehet önbizalommal teli, aki tudja értékelni magát, maximálisan hisz magában (lásd nagy művészek). Aki sok érzelemmel rendelkezik, annak is mindösszesen annyit kell tennie, hogy más fontos dolgokkal is leköti az érzelmeit.
Itt arról van szó, hogy gyenge vagy, vagy erős. Semmi másról. -
Bencus88
nagyúr
válasz
#56474624 #40819 üzenetére
Nem fogom olyan könnyen elengedni nagyon érzelgős típus vagyok.Tudom ha ezt folytatom kénytelen leszek.Most már tanultam az esetből tényleg csak párótoknak le kellett cseszni meg tényleg átélni ezeket a dolgokat.Innentől lazában veszem.
Tényleg innentől csak rátok hallgatok.Magamnak sem ártok annyit. -
törölt tag
válasz
Bencus88 #40815 üzenetére
Hát nem tudom, azt írtad a csaj gyerekes, ne is haragudj, de nekem te is annak tűnsz. Idő kérdése, mikor lesz vége. Fogd mostantól lazára, engedd el magadban, aztán még igyekezz pár "bónusz szexet" bezsákolni, majd lesz ami, lesz, ne törődj vele. Tartsd már magad valamire, azt hiszed, leszakad az ég, ha vége? Frászt szakad le. Hidd el, hogy rémségesen taszító, ha ilyen görcsölő, depis szerencsétlennek mutatod magad.
Alapvetően az a baj, hogy úgy kezeled te is ezt a szerelem dolgot, mintha enélkül nem lenne semmi. Lehetne fontosabb dolgod is, mint napjában ötször várni a jelzést a barátnőd részéről, hogy mennyire van még oda érted.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
_XXXXX_ #40816 üzenetére
Na most akkor elárulok egy titkot.Azért voltam vele olyan, mert elkezdett féltéknységből verekedni velem.Igen egyik pillanatba a csaj egy angyal másikba ördög.És itt kiábrándultam belőle, hogy ilyet mer csinálni és ezért viselkedtem vele így.Próbáltam megbékélni egyszeri eset volt, de nem...
-
_XXXXX_
tag
válasz
Bencus88 #40813 üzenetére
Bazeee ezt már olvasni is szörnyű. Most komolyan miből vagy te? Ha férfi lennél akkor ha megbántottad, akkor most viselnéd a következményeit. Saját magadat idegelted fel, magadnak köszönheted és most a csajjal van bajod? Inkább magadat kellene szidnod mikor mindenki türelemre intett, te meg csak idegesíted magadat azóta is. Ahelyett, hogy örülnél, hogy van még miért idegeskedni. Nem ismerlek, de a tipikus idegbeteg típusú vagy(van 1-2 ilyen haverom) aki nem bír magával. Marhára idegesítő emberek, de nem tehetnek róla, hogy annyira túl vannak pörögve. Mivel úgyse hat rád a szép szó és úgyse tudsz türelmes lenni, akkor csinálj valamit, de ne msn-ez meg sms-ezgess.
-
Bencus88
nagyúr
-
törölt tag
-
Bencus88
nagyúr
most tényleg ott tartok, hogy beveszek.Kiderült azért nem írt egy fél óráig meg nem ír.
Megkérdezem mit csináltál nem írtál.Mondja semmit lassan fekszik le.Mondom, de valamiért nem írtál.Elkezdi hogy Krisztiánnal beszélt (model ügynökségtől egy fotos)
mondom oké akkor legyél vele beszélgess vele enyi volt szia aztán elhúztam.A tököm tele van nem fogok már egy 18 éves kis csaj miatt szívrohamot kapni. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40810 üzenetére
Rohadtul felidegesített nem voltam képes álarcot felvenni és így ilyet írni.Most is tiszta ideg vagyok nem válaszol mondtam csináld csak... Aztán írja, hogy pillanat fél órája.Megvárom hétvégét ha nem javul szakítok vele.Talán attól megijed.
-
Lirion
addikt
válasz
Stalker-2572 #40804 üzenetére
Pedig igazán egyszerű: sok lánnyal ismerkedtem még mikor szabad voltam.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40807 üzenetére
Azt mondta, hogy nagyon szar napja van, de elmesélni nem mesélte mert hosszú meg bonyolult.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
sagvary #40805 üzenetére
Most beszélgettünk egy keveset még mindig fenn van msn-en.Megkért töltsek le pár zenét neki.Igaz egyszer elszakadt nálam a cérna, de nagyon finoman mondtam neki ezt a mai dolgot, hogy nem beszéltünk.
Bizony csak mire kivárom azt a jobb dolgot egy elég rossz és hosszú úton kell átmenjek. -
Stalker-2572
veterán
válasz
Lirion #40803 üzenetére
Gogo táncosokkal 2x volt eddig dolgom testközelben
Egyiknek nem volt foga, uh nem mertem megadni a számom (igaz nagyon jó teste volt és mozgása) meg volt egy ilyen kijelentése: "nézmád kiaz ott... a bátyám kijött a sittről"
Másik az pont ellenkezője volt: 19 éves kiscsaj (VIP vendégek voltunk uh nem volt fura beszélgetni velük, miután kijöttek a ketrecből) "idén nem vettek fel az egyetemre, de jövőre újra próbálkozom, otthon vár a barátom"
Fura néha az életAm nem válaszoltál honnan ismersz annyit táncos csajt
-
Lirion
addikt
válasz
Stalker-2572 #40802 üzenetére
A táncoslány nem csak gogo táncos lehet, lehet néptáncos, salsa-s, majorettes, modern táncos, stb..
Bár tavaly Siófokon rengeteg gogo táncos osztogatott szórólapokat, az egyikkel sikerült smárolni, de az elég laza erkölcsös csaj is volt. Pár ismerős viszont sikeresen elüldözte szegény csajt, pedig ki tudja, mi sülhetett volna ki belőle.. kár, hogy a törtélemben nincsen "ha".
Aktív témák
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest