Aktív témák
-
DerDer
tag
Én sajna nagyon nem bírom a husi csajokat.. nagyon válogatós vagyok..
majd kinövöm
-
MmDorian
őstag
aki olyan helyre vágyik, mint az így jártam anyátokkal című sorozat kocsmája, és találkozna a jövőbeli miszisz 'ted mosby'-val, nézze meg az oktogonnál a helvécia nevű kocsmát, egész hangulatos hely.
-
AMD Power
titán
Mi azért a biztonság kedvéért ma is elmegyünk bulizni egyet. Irány a Slágerterasz.
-
orbano
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #38873 üzenetére
leküldeni tejért....
-
MmDorian
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #38878 üzenetére
tök jók voltak a say no to racism plakátok a vébén a német meccsekken
tényleg off vége.zp-ben, és hasonló helyeken érdemes szétnézni ? nem suna után, hanem, ha barátnőt keresel.
-
Jojo5
őstag
hát ja jó szar duma ez van azért válaszüzibe ment, hogy ez nem szerelem és nem is tudom mi ez meg hogy hova vezet...bár kb mind1
erre a válasz meg, hogy: hát jó. rendezd le magadbanamúgy meg tényleg nem vágom ezt az egészet nem szokott az agyam így bezavarodni meg semmi de most tiszta káosz volt van és szar
és a vicc, hogy még semmi se volt..
-
Jojo5
őstag
incomming message: Nem akarom h szerlmes legyél. jobban szeretlek mint h megbántsalak!
nagyon szép elbaszásnak levés -
a Római ™
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #38882 üzenetére
Csak a vízágy játszik
-
a Római ™
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #38880 üzenetére
-
a Római ™
csendes tag
-
a Római ™
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #38876 üzenetére
Örültem is neki 1 hétig, aztán dobtam
A Dzsiháááááááád örökké tart!
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
a Római ™
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #38873 üzenetére
Nah takarodj.
Különben is kenyérért küldeném el -
HartgeH3-2.8
addikt
Ezzel az a probléma hogy egy átlagos leányzó aki mondjuk suliba jár és este pudingot eszik nem ilyen testalkattal rendelkezik és visszahúzódik pontosan az ilyen elvárások végett.
Na ezért hozom én fel rendszerint a picihusi kérdést!!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na erre mondjad hogy nem kéne kolléga
Asszem rád ülne és azt mondaná tiéd vagyok biztos nem küldenéd le tejért
-
MmDorian
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #38871 üzenetére
navárjál, az exemről jöhet kép ? ő még törpe is volt
mégse, nincs egész alakos.
-
a Római ™
csendes tag
Tré a csaj
De izlések és pofánb%szások -
HartgeH3-2.8
addikt
Nahh nekem ő az igazi House Wife tipus, kis szöszi átlag cicik, kis pocak (szülésnél úgy is lesz totál mindegy) kis popsi és ennyi.Legyen hűséges.Most lehet pont nem a legjobb példát hoztam fel elnézést érte de csak közelíteni akartam a kérdéshez.
Ennyi poci nem poci (BŐVEN JÓ)
..csak azoknak a lányoknak üzenem akik fogyni akarnak ilyen miatt.Ennyi kell.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Remélem nem moderálnak ki de max akkor törlik és keresek mást, de szerintem még belefér a kategóriába.
(Ha nem akkor bocs modik)
MmDorian Nézd meg azért nagyban is
-
MmDorian
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #38866 üzenetére
brrrrr.... a testyével még baj nem is nagyon lenne (nem nagyon), de az arcszerkezete
tedd be csak a linket, akkro nem lesz gáz.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nos ő nálam egy picihusi..
Nagyban
..hát nem édes? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
MmDorian #38863 üzenetére
Azért a "picihusi" lányokat meg kell védenem.Láttam azért pl husibb kategóriában is olyan igényes szép vonzó leányzót hogy azt mondtam ajjaj.Szóval úgy mondanám a molett az talán nem annyira.(De kinek A kinek B) izlések és csajok eltérőek.Van akinek a molett jön be (Tiszteletben tartom) egyébként meg tessék fogyni..én is kűzdök fele le akarok fogyni a régi katonakoromi súlyomra amikor még döglöttek utánam a nők (idézőjelben)
Ha engeditek mutatnék példát a picihusi kategóriára..google a barátomtól.
-
MmDorian
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #38861 üzenetére
nem csak ezzel van itt a baj.
a mai lányok, mondom én ezt úgy, hogy még nem vagyok 18, szószerint elkurvultak. nem azt mondom, hogy 16-17 évesen egy lány komoly kapcsolatot keressen, de ne csinálja végig 3 focicsapat. -
HartgeH3-2.8
addikt
Az a tapasztalat hogy el vannak korcsosodva a mai lányok tisztelet a kivételnek.Egyszerüen dolgoznak vagy suliba járnak látszik rajtuk nincs kedvük élőben ismerkedni.Na meg persze van a foglalt kategória.Én legalábbis azt látom nem nagyon hajlanak a face to face ismerkedésre..de cáfoljatok meg.
-
negyedes
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #38858 üzenetére
Szomoru.
Az egyik topikban a konyvtarat ajanlotak csajozasi helynek. Dogoljek meg kivancsi lettem, oktoberben nekiallok konyvtarba jarni.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
negyedes #38857 üzenetére
Nos hát köszönöm szépen.Igen valakivel már együtt kéne taposni a fiatal éveket.Nem ciki egy éve vagyok független.Barátnőm sajna hűtlen volt.Fél évig én nem akartam senkit mondom jó ez így most egyedül.Fél éve meg már nem találom.Szóval jó lenne már változtatni a helyzeten tényleg.Szép a szerelem
Ha van valakinek építő jellegű ötlete hol érdemes ismerkedni örömmel fogadom
-
negyedes
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #38854 üzenetére
isten eltessen!
valakivel egyutt kellene mar taposni.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
MmDorian #38855 üzenetére
Ez a tej dolog nem rossz, be is vált egyszer összejöttem a közértes csajszival.De nem tartott sokáig nem illettünk össze sajnos.Túl házisárkány volt meg túl vékonyka..tudom tudom ne legyek már válogatós de mondtam neki hízol 10-15 kilót elveszlek és max rendet tanulok
-
MmDorian
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #38854 üzenetére
és miért nem találod a párod ?
arra gondoltál már, hogy tejér ment a kisboltba ? .... bár 20adikán...
-
MmDorian
őstag
énse
mennyi idős vagy ?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok !!
Nem találom a párom
-
orbano
félisten
válasz
negyedes #38848 üzenetére
en hasonlo, de forditott sztoriba estem egyszer: bejöttem igencsak egy jánynak, de nem tetszett részegen az arca, viszont a barátnőjének, aki szarba se vett igen. naná, hogy rá hajtottam. másnap megnéztem őket iwiwen, mert az első jány felvett ismerősnek. na akkor fogtam erősen a fejemet, hogy bizony azt a(z annyira nem is szörnyű) fejet igencsak kárpótolta volna a testy
(finoman kell fogalmaznom mert a zasszony is olvas minket és letépi a tökeimet
)
és hát koliban nem világraszóló kapcsoaltok születnek ugye...
no mind1 is, ez csak eszembe jutott erről -
-
dragonfx
veterán
"Eddig 3 távkapcsolatom volt,és mindig rossz volt hogy nincs itt amikor jó lenne. Szar dolog az utazás is,meg hogy reggelente a takarót gyűröm ahelyett hogy páromat szorítanám magamhoz.
Megfogadtam magamnak hogy soha többé "messzi" csajt."detto....
nekem is nehéz volt most is az.
megszoksz avgy megszöksz kategória.
probálkozok. -
AMD Power
titán
Szerelmi banatot csak egy uj szerelemmel tudsz felulirni, semmi mas nem segit. Csajozas ezerrel, hatha egyikbe beleszeretsz
Ez nagy igazság... Én is most pont azért próbálok meg ismerkedni hátha találok valami olyan típusú lányt akit haza viszek anyunak bemutatni..
Nálam ez barátnőt jelent.
-
negyedes
addikt
az en kapcsolataim meg nembirjak a vakaciokat
eddig a 90%uk azert ment tonkre mert tul messze voltunk egymastol.
-
Möhe
addikt
sziasztok
Egy.urva nagy problémám van (najó van több is) és pedig az,hogy minden esetben olyan nővel hoz össze a sors aki tőlem minimum szomszédos megyében lakik/él de inkább a 100+ km-ről beszélhetek. Áruszállító/beszerzőként jövök megyek a nagyfaluba, de hogy pont vele alakuljanak úgy a dolgok,mint ahogy azt egy helybelivel szeretném,az szinte kizárt. Itthon egyszerűen nem tudok egy nekem tetsző nővel sem kialakítani egy ilyen helyzetet.Nincs rossz hírem,nem vagyok az a csajozós típus. Csajok szerint jól is nézek ki( csak egyikük volt meg
,de a házinyúl az télleg marhaság),és mégsem megy a dolog. Kollégáim 90%-a nő,munkakapcsolatból kifolyólag ugyan ez az arány az árubeszerzési részének is.Ugyan olyan viselkedés mellett a "messzi" lányok kedvesek,érdeklődőek és csak vigyorognak ha beszélgetünk.Ami nem abból áll hogy én "fűzöm a filmet" ,hanem párbeszéd van kettőnk között,magánjellegű dolgokat megbeszélünk egymással,és ha én nem veszem észre őket,akkor ők köszönnek rám a nyüzsgésben.Ebből nekem az jön le hogy nem lehetek olyan bunkó mint az itthoni tükör mutatja.
Eddig 3 távkapcsolatom volt,és mindig rossz volt hogy nincs itt amikor jó lenne. Szar dolog az utazás is,meg hogy reggelente a takarót gyűröm ahelyett hogy páromat szorítanám magamhoz.
Megfogadtam magamnak hogy soha többé "messzi" csajt.
Bakker,3 sort akartam írni és ez lett az eredmény. De nem is tudom hogy ezt miért írtam,mert ziher hogy hülyeséget csinálok majd. De úgy szép az élet ha zajlik.....trallala
Jah de ,megvan a kérdés amire kíváncsi vagyok: a közelben senkivel nem vagyok egy hullámra hangolva?
u.i.: útálom Murphy-t -
orbano
félisten
válasz
MmDorian #38823 üzenetére
de, direktbe nyomulni ebben az esetben gáz: társasággal van, amikor megközelítik, akik tudják, hogy van faszija. gondolod egy direkt közeledésre pozitívan fog reagálni? még ha bejössz neki és védekezni fog, hogy ne tűnjön könnyűvérűnek. Abszolút semlegesen, jófej módn közelíts, haverkodj a csapattal, oltogasd a casjt, a végén meg hívd el a barátaidat valahova, és mellesleg kérdezd meg, vagy említsd meg a jánykának, hogy jöhet ő is nyugodtan, nem tűnik olyan szörnyen unalmasnak, mint az átlag. egy jófej, vicces gyerek, aki le sem szar, nem nyomul, jobban fel fogja kelteni az érdeklődését, mert nem riasztod el.
szerintem.
ha meg elutasítja az ajánlatot, el ne kezdj dumálni vele arról, hogy miért nem. esetleg oltsd le érte, aztán hagy ott, de semmi képpen ne kezdj el tudakolózni, az nagyon gáz, egy jobbérzésű lánynak a hideg futkos az ilyentől a hátán.
-
Rica
senior tag
válasz
SzalaiG #38829 üzenetére
Mivel AMD Powert is erdekli, es vegul is ez egy no ugy, itt:
27 voltam, mikor mar szogre akasztva logott a vadasz puskam, es teljesen kiegve a sok ertektelen ribanc utan (nem altalonositas, csak azok, akik nekem jutottak) mar nagyon vagytam egy olyan lanyra, aki meg hagyomanyos ertekeket tisztel, es csaladot akartam alapitani. Ezert jartam imahazakba ismerosokkel, mert lelkeszek lanyait akartam becserkeszni (ez nem kis eses volt at a lo tul oldalara). Egy baptista templomban talakoztam a parommal, aki akkor 15 volt, es maganyosan ucsorgott. O meg azert volt ott mert a szociopata szulei elol menekult, es mashova nem engedtek el. Annyira ude es tiszta volt (lelkileg is), hogy bennem egy fel evig meg sem mozdult semmi, meg gondolat szintjen sem, amolyan aranyos kis hugi volt szamomra. Jokat beszelgettunk, fagyiztunk, hazavittem, stb., o meg kajalta a hulye humoromat. Fel ev utan lett belole reszemrol is szerelem. Attol kezdve minden nap egyutt voltunk. Az idiota szulok siman ram biztak, mert akkoriban gazdag csavo voltam. 3 honap telt el, mikor eloszor megcsokoltam, ujabb 3 utan eljegyeztem, es szex pedig csak akkor volt, amikor mar o nem birta tovabb. 16 evesen elhoztam a "szuloi" hazbol, 18 evesen elvettem felesegul. Ezt kovette 14 ev tokeletes boldogsag 3 gyonyoru csemivel. Tavaly ev elejen hulyult meg, de innen mar sokan ismerik a tortenetet. -
akos3
addikt
Nah most 10 napig nem leszek valszeg net közelben mert elutazom küldöldre. Majd ha hazaérek elmondom milyenek a montenegrói lyánykák. Vagy legalábbis az arra járó túristák
-
akos3
addikt
válasz
MmDorian #38825 üzenetére
Azért ennyire nem kell túlzásba vinni
Ha a barátaiddal jön ki ő is akk sima ügy. Ha meg másokkal, akk meg csak elhívod, h mentek páran (gondolom ismeri úgyis a barátaid) és h jöjjön ő is. Itt kitalász vmi nyomós érvet h elmennyen
(pl. Mert olyan sexi; mert szimpatikus; mert a barátaid sokat meséltek róla, h jófej; mert meg akarod húzni aznap este; mert el akarod venni, stb...)
-
akos3
addikt
válasz
MmDorian #38823 üzenetére
Ezt akkor mond, ha be is jött a dolog
Attól függ mennyire erős a nyomulás. A túlzásba vittet sem csipázzák a csajok, mert azhiszik, h csak ágyba akarod vinni. Viszont a töketlent se birják. Egy határozott magabiztos srácot alakíts! Azért minden lány oda van
Egyébként az én exem is az öllembe hullot. Jóformán Ő szedett fel engem egy bulin. De megtartani már nehezebb vt. ami nem is sikerült 100%-osan, mindössze 3,5 hónapig.. -
akos3
addikt
válasz
MmDorian #38820 üzenetére
jah az más. Akk meg intézd úgy, h az edzése után a barátiaddal sörözni mentek. Te oda mész az edző helyre, így rögtön már el is hívhatod a csajt is. Ha nem akar jönni, akk megvan a köv. beszélgetés elindító témája.. (miért nem ért rá stb..)
szerk: Nem nem vtam
Az említett szakításom óta msot nincs csajom, szal nem tudnád. Meg amúgy sem!
-
-
MmDorian
őstag
apropó, guruk !
vagy egy csaj, 2 haverommal edz, én meg kitaláltam, hogy kell nekem. valami közös programmal, ahova ő is eljön föl lehet szedni ?
most jött össze egy formával, de 2 napos a dolog.nem szeretnék olyan csajra rárepülni, akinek van valakie, de mint tudjuk, csak az a nő foglalt, akinek ló fekszik a sírján.
-
-
akos3
addikt
válasz
negyedes #38808 üzenetére
Nem. csak én is nyáron szakítottam, úgyh friss még mondhatni nálam is. Írtam anno én is ide akkor, kaptam is pár jó ötletet. Engem a kondi valamelyest helyre rakott, na meg a barái beszélgetések. Sokat gondoltam a lányra, szenvedtem is miatta, részegen volt h fel is hívtam, de mára talán elmúltak ezek az érzések. Nem mondom, h teljensen. Teljesen sztem csak a köv. bnő tudná elfelejtetni velem azt a lányt.
Mindenesetre én szakítás után próbáltam tovább lépni, nem gondolni rá. Nem mondom, h teljesen siekrült, naSzal ezért vok én ilyen marha "tapasztalt"
Szerk. Egyet ne kövess el soha: Ne sírd vissza magad! Mert nem csak h megalázó, de még nem is célra vezető. Hiába jönne újra össze a dolog, tuti nem működni most, nem hiába lett vége. Ezt fogadtam meg akkor én is, h nem sírom magam vissza akkor. Persze ez nem azt jelenti h ha esetleg évek múlva összekerülnénk akk eltaszaítanám magamtól. Csak most nem és kész. Így van jól.
-
negyedes
addikt
válasz
FehérHolló #38809 üzenetére
Ertem. Elgondolkoztato es megfogadando.
MmDorian csak jonne mar el az a par honap.
meg az a szerencsem, hogy nem haragban valtunk el. szep emlekek megmaradnak es ez a lenyeg.
-
negyedes
addikt
itt van nekem a ph!, trollkod majd itt jo sokat
, tobbet mint eddig. kancsi vagyom mit hoz a kozeljovo. mert meg mindig szeret, erzem, de mar nem az a tuzes szerelem sajnos. nem beszelunk jo sokaig, de egyetemre egy helyre fogunk jarni, szoval meg kitudja. de azert nem ringatom magam tevhitekbe!
mas:sok baratnod volt, hogy ilyen tapasztalt vagy?
-
akos3
addikt
válasz
negyedes #38804 üzenetére
Oh, szal ilyen hosszú vt már a kapcsolat?! Úgy még rosszabb akkor a szakítás
Nekem a kondi tényelg segített. De ha bringázni szeretsz akk tedd azt! Még jobb ha társaságban teszed! Ha nem merülsz el a szakítás dagonyájába hanem éled az életed tovább úgy lesz a legkönyebb Neked is! És még a csaj csőrát is baszni fogja...
-
negyedes
addikt
-
MmDorian
őstag
Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest