Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
MarioAna #38388 üzenetére
én sem azért teregettem ki mert nekem jól esett vagy hát szerinte bosszúból tettem, nem, én akkor ott, a szakítás pillanatában kiosztottam és nekem vége is volt ott, nincs onnantól miről beszélnem vele, csak aztán amiket visszahallottam az már nehezen ment le a torkomon és full hülyének néztek meg szemétládának a haverjaim meg az ismerőseim, mert, hogy egy hónappal előtte éltünk haltunk egymásért, meg majd megbánom még, és meg kellett védenem magam valahogy el kellett mondanom, hogy miért küldtem el melegebbre, mert ők, csak azt tudták, hogy én hogy beszéltem vele, természetesen azt is vágott B verzióban.
-
skiny83
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #38384 üzenetére
hehehe, cimborám exe mindkettőt bejátszotta!
-
AMD Power
titán
válasz
Nem dehogy... már csak az hiányozna.
Pat86: Hova is szeretnél elmenni?
-
MarioAna
senior tag
Hmm nekem is mondta pénteken egyik közös ismerősünk, hogy a csaj mondta hogy összevesztünk....legalább összevesztünk volna, én úgy tudtam csak nem beszélünk, de hát ha neki így jobb
.
Másik közös ismerős barátom meg egész este ki volt akadva egy csaj miatt a buliban, aki még suliból tetszett/tetszik neki, hogy a csaj hamarabb lelépett mielőtt ő rámozdult volna, aztán hallgathattam egész este hogy ő milyen balfasz stb....mikor 4szemközt maradtunk előadtam neki, hogy amit én csináltam az volt a balfaszság, és hogy ne eméssze már magát emiatt.
Jah és a kézfogás apu-anyu előtt végig szerinte sem csak baráti gesztus volt a csaj részéről. Viszont ha visszahallok fake infokat velem kapcsolatban a csajtól a közös ismerőseinken keresztül, akkor én is kiteregetek de az neki szerintem rosszabb lesz.
DE egyébként nem tennék ilyet, mert az már az ő szintjére süllyedés, csak jó érezni, hogy nekem van igazam -
pat86
tag
válasz
Nem csak kétségbeesésükben képesek rá
amúgy meg a férfiak között is van egy-két olyan egyén, aki hadd ne mondjam csúnyán
túl szárnyalják a hölgyek jellemzőit is.
Persze most jöhetnénk elő a sok hülyeséggel, de kivételek mindig akadnak. És minden ember csinál baromságot, amelyik nem az meg nem is él igazán. -
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
AMD Power #38378 üzenetére
a legjobb az ha ilyenkor nem beszélsz míg friss, maradj csöndbe ne adj táptalajt a dolgoknak hogy újra és újra megköpködjön, én ezt tettem és sokkal jobban fájt neki, majd aztán 1,5 - 2 hónap elteltével kiborítottam a bilit és akkor égett mindenki előtt... azóta nem is mer mondjuk még a közelembe se jönni hja és amúgy engem is törölt iwiwről
mondhatom rohadt sokat ért el vele
-
stufen2
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #38376 üzenetére
engem is végigköpködött a szakítás után az exem, a haverjaim előtt aztán amikor elmondtam hogy mi az én A verzióm mert ugy ő csak a vágott B -t adta elő, meg kiraktam eléjük az msn-es beszélgetéseket nyomtatva, meg az smseket akkor annyi volt a reakció: "jah hát ő ezt nem mondta" meg amúgy is mit várnak el egy nőtől de nem azért? Jelen esetben társadalmunk, egy nőtől nem vár el (ki)tartást, becsületet és gerincet, hiszen ezek férfiúi kvalitások. Ennek megfelelően - mivel nem elvártak egy nőtől - nem is kérhetők számon rajtuk. Ilyen egyszerű a dolog. Én nem mondtam, hogy minden férfi megfelel ennek, csak azt, hogy a férfiakkal szemben legalább létezik ez az elvárás a társadalom szintjén. Nőktől azonban nem várjuk ezt el, és mindent megbocsátunk nekik, mert hogy nők.
Mellesleg fél évszázad feminizmusa megtanította a nőknek, hogy hogyan kell úgy csavarni minden hibájuk és tévedésük, hogy az a férfi hibájaként legyen beállítva (pl. nem volt elég jó az ágyban, "nem éreztem magam nőnek mellette", stb.). A másik oldalon csak próbált volna Tiger Woods úgy védekezni, hogy "azért léptem félre, mert az asszony már nem pippantott elég erősen"...
szóval lehetnek a nők így angyalok úgy angyalok, ugyanolyan szemét és kancsó módon szakítanak és köpködnek utánna, ezt saját bőrömön éreztem amikor a szakításkor megpróbált belém rúgni, de hát arcon vágás lett belőle részemről felé péklapáttal. És ugye jött utána, hogy ő mennyire szeretett meg minden, meg három napig sírt egyfolytában mert szeretett.
-
D4rkm4n
őstag
Eltöltöttem egy napot a Velencei-tó partján egy gyermekkori exemmel meg az egyetemi ismerőseivel. Volt röpizés, éjszakai fürdőzés meg ilyenek...
Fantasztikus érzés hajnali 3-kor hanyatt lebegni a tó meleg vizében és a csillagokkal teli eget nézni...
Valami ilyesmi hangulat volt.
-
Csakénvagyok
őstag
Igen, kb ez van, annyit tennék hozzá ez nőknél sokkal általánosabb, ha lehet ígym ondani mint férfiaknál. Mármint hogy nem férfiasan oldják meg a dolgokat, inkább taktikáznak, talán kényszerőségből, mivel nő lévén kevesebb eszköz van a kezükben, talán csupán társadalni elvárásból adódik. Mindegy miért, de ez általában így szokott lenni. A férfi a külvilág felé mutattja hogy erős jellem, a nő meg hogy fondorlatosabb.
-
pat86
tag
válasz
AMD Power #38373 üzenetére
Azt nem tudom, hisz nem ismerem a hölgyeményt. De általában az ember azért csinál bizonyos dolgokat, hogy elérjen vele valamit.
Na már most ez nézőpont kérdése, hogy kinek, mit és hogyan fér bele. Vannak, akiknek még a kegyes hazugság sem elfogadható, megint mások még az igen csak durva eszközöket is lazán mintha természetes lenne vetik be céljuk eléréséhez.
-
AMD Power
titán
válasz
Csakénvagyok #38370 üzenetére
Szerintem ez kurv* gáz! Én miért nem kamuzik senkinek semmit sem?? És az a durva ,hogy olyan embernek mondja el akiről tudnia kéne ,hogy eljut hozzám az amit mondott. Ennyire buta lenne?
-
AMD Power
titán
válasz
Csakénvagyok #38368 üzenetére
A "mai" este után még biztosabb vagyok..... sajnos van közös barátunk.... megkezdődött az amit írtál. A kamuzás.
Sík ideg voltam egyből.
-
AMD Power
titán
válasz
dragonfx #38359 üzenetére
Ebben én is biztos vagyok.. mármint ,hogy puffog meg minden baja van. Nem mintha örülnék neki , de hát ez van. Én élem tovább az életem amennyire tőlem telik... én még egy pár hónapja úgy gondoltam ,hogy majd vele fogom élni... de a sors vagy Isten úgy gondolta ,hogy ez nem egy járható út. Így nélküle megyek tovább és megteszek érte mindent ,hogy így is boldog legyek. Hisz a boldogságot nem egy másik féltől kell várni vagy remélni. Ez szinte csak tőlünk függ.
-
dragonfx
veterán
válasz
AMD Power #38333 üzenetére
ez teljesen alap cselekvés.xard le.ő duzzog puffog magába téged nem vet vissza a dolog.örülj neki tudsz ilyne lenni.
ha akar majd ír felhív, visszajelöl.
Nálunk Zsuzsival volt ilyen vagy 3x....Érdekes én Mónikát letöröltem, de én mondjuk meg is indokoltma hogy a gusztustalan képmutatása miatt nem vélem alkalmasnak arra hogy az ismeröseim közt legyne tovább.
-
AMD Power
titán
válasz
Csakénvagyok #38355 üzenetére
Az már akkor mindennek a legalja.. érdekes én miért szeretnék hazudozni senkinek semmit sem róla vagy rólunk?!
-
AMD Power
titán
válasz
Csakénvagyok #38353 üzenetére
Akkor nagyon morcos leszek..... Bár ki nem nézme belöle.. mondjuk mást sem néztem.
-
Rica
senior tag
válasz
glutamin #38346 üzenetére
Nálunk elég nagy volt a korkülönbség (én 30 voltam, a párom 18, mikor összeházasodtunk, és akkor már 2 éve együtt voltunk). A tapasztalatlanság hiánya, vagy inkább érdekessége 15 év után nyalt vissza, amikor egy évre totál meghülyült a nem rég vitatott "egy kis szabadságra vágyik" témakör jegyében. Ezért mondom azt, amit Te is, hogy bizony a leány is égjen meg párszor a szerelemi bánattól, legyen jó pár pasija, hogy később értékelni tudja, ha kifog nagy szerencsével egy rendes pasit férjnek, aki már szintén elég érett és tapasztalt ahhoz, hogy nem borít meg egy családot, ha életében először pippantják le.
-
AMD Power
titán
válasz
Csakénvagyok #38350 üzenetére
Hazudni fog nekik rólunk vagy rólam? Vagy mire gondolsz?
Szerintem meg amúgy nevetséges volt amit csinált. Sőt inkább tök gáz ,hogy így reagált és törölt. Ha nem törölt volna akkor is tudnám ,hogy ideges de akkor nem lenne ilyen egyértelmű ,hogy ez neki mennyire nem esett jól vagy a franc se tudja.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
AMD Power #38333 üzenetére
22, 32 vagy 42, mindegy, bármelyik hölgyemény így reagálja le. Jólvan, szinte bármelyik. Nem helyeselem, sőt engem is zavarna (zavart anno). Sőt, ha közös barátaitok vannak, majd visszahallasz egy s mást, ami nem feltétlenül igaz, legjobb esetben is csupán részben, de nekik fontos hogy ők kerüljenek ki győztesen. Főleg ha a kapcsolatban, ami minimum a külvilág részére így van, a férfi a domináns.
-
glutamin
őstag
Így van. Ha az ember már kipróbált pár dolgot, akkor nyugodtabban megy bele egy házasságba. Sok olyan dolog van ami érettebbé teszi az embert (szakítás mindkét oldalról, megfelelő szexuális tapasztalat stb).
A húsz év körül házasodók naívságát irigylem kicsit
Nekem az az időszak elmúlt már. Amit néha sajnálok azért.
-
Rica
senior tag
válasz
glutamin #38301 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, sajnos tapasztalatból. Alap helyzetben viszont nem figyelgetném, hgy hűséges-e vagy sem, mert sok esetben (nevezzük negatív energiának, amivel a rosszat megteremtjük magunknak, vagy zöld szörnyetegnek, tök mindegy) ez visi a másikat félre. Még az édes hármas témához két dolog: egy jól működő kapcsolatban meg lehet beszélni (vagy inkább meg is kell) az ember titkos szexuális vágyait, mert általában semmilyen elfojtás nem hasznos, de ez lehet a legveszélyesebb. Ez így most kissé ellentmondás, de hát az élet csupa egyensúlyozásról szól. A másik dolog, hogy ma már azt gondolom, hogy a leány is csak akkor húzzon gyűrűt ha már jól kiélte magát minden területen.
-
AMD Power
titán
Az ex barátnőm most este először lépet fel az iwiw-re mióta szétmentünk... Meglátta ,hogy egyedülálló lettem meg kitöröltem a képeit... + arról dumálgattam a kollégáimmal ,hogy megyünk Görögországba.. + mióta szétmentünk voltam Siófokon + a Hungaroringen.... és már nem is vagyunk ismerősök...
-
D4rkm4n
őstag
Olyan helyen csináltam tegnap ahol még soha.
-
-
glutamin
őstag
-
CséZé
őstag
I_Am tibi666
-
pat86
tag
válasz
Lirion #38306 üzenetére
A gond már nem kevés.
Inkább legyen egyéb ok, mint harmadik fél. És lehetőség szerint ne állandósuljon...semmiféle probléma.
A bizalom kérdést már egyszer átrágtuk az ő részéről, most van egy picit az én részemről.
De azt hiszem jobban félek attól, hogy érzelmileg eltávolodik. -
I_Am
veterán
válasz
SzalaiG #38308 üzenetére
Csak a felének?
Ez vicces, mert a férfiaknak is naggyából a fele tetovált mára. Szóval meg is van kiknek nem jön be.
Amúgy vélemény? Barátnőmnek az oldaláról indul egy le a köldöke alá és ha nem egy amatőrrel csináltatja anno még jól is nézne ki, de azért nem rossz most sem. Majd megcsináltatom a tetoválómmal.
De én személy szerint egy igényesen tetovált női vádlitól padlót fogok.
Az általános divattetkokat, mint csípő, lapocka, boka megnézem, nyugtázom, de nem különösebben érdekes számomra. Viszont ha egyedi a dolog akkor akár még vonzóbbá is teheti az illető hölgyeményt a szememben.(őszinte öt percemet olvashattátok
)
-
SzalaiG
addikt
-
Lirion
addikt
Aminek fel kéne tűnnie, hogy csökken a szexuális vágya irányodba. Persze ennek sok egyéb más oka is lehet, de ha ez a csökkenés állandósul, akkor ott bizony probléma van.
Az viszont már régen rossz, ha odáig jutottok, hogy te gyanakodsz és vádaskodsz, ő meg tagad és védekezik. Elvész a bizalom, így pedig a kapcsolat is megromlik, még akkor is, ha nem volt 3. fél.
Aktív témák
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest