Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
Kezd alakulni a dolog, megvolt az első igazi randi. Nem hagyta hogy fizessek, de tök aranyos volt, ölelgetett, bújt, ölembe ült. Csókolózni nem akart, mondván cigizett, és nem szeretné ha az első csók cigiízű lenne, és ez maradna meg, ezért csak szájrapuszikat adott. Meglátjuk mi sül ki a dologból
-
Stalker-2572
veterán
Eszembejutott még egy indok, miért kerülnek könnyen kvák az ember vonzáskörzetébe: látszik, hogy csomó nem elkötelezett nő egyik legnagyobb perverziója, hogy "jön a gonosz bácsi és megb*sz"
ezt látván csak adni kellett alájuk a lovat és utána élvezettel számoltak be, hogy milyen izgalmas, élvezetes félrelépni. Csak aztán jön a szomorú felismerés és az erkölcsvesztett önmarcangolás, aminek aztán az lesz a vége, hogy visszamegy a régi barátjához
(vagy szingli marad)
Ezt egy nálam idősebb lánybarátom azt mondta: "egy kapcsolatot fel kell építeni, nem várhatod rögtön az végét" .... Teljesen igaza van
-
Stalker-2572
veterán
Mert ez az érdekes, könnyen megkapható kategória és én is azt hittem, hogy az ilyenből bármi lehet.... de nem
Ki a kurva? Aki csak élvezetből szexel, nem pedig azért, mert van egy társa, akivel olyan dolgokat is megoszt, mint senki mással. Hogy egy csomó férfi is ezt csinálja? Egy bizonyos szintig (érettségi fokig) biztos, de mi legalább nem szülünk gyereket ha valami nem úgy alakul
-
Jojo5
őstag
ó, hogy én még mindig előjövök...
úgy írod mintha én lettem volna a gyökér...
Már hónapok óta teljesen le van építve minden kommunikáció. én már kb. el is felejtettem a dolgokat felőle 1 jó buli meg kb. 100%-ig helyrerázottmás: Tegnap jöttem haza és leszólított 1 csaj olyan dumával, hogy ne haragudjak, de ismerek-e xy-t... szerintetek mekkorát néztem... aztán nyomta a rizsát tovább, de siettem és nem volt az esetem, de az egómnak jól esett az 100
-
Stalker-2572
veterán
Tudom, hogy nincs értelme agyani rajta, nem is teszem. Csak van viszonyítási alapom és tudom, hogy olyat találni akivel mindenben passzoltok nem könnyű. Nem az érzelgés beszél belőlem, csupán a logika.
Néha írok hülyeségeket, de sokszor csak azért, hogy magamat szórakoztassam
Amúgy most komolyan: ki regel ilyen oldalakra csajok közül??! Nehezen tudom elképzelni, hogy egy jó nő, akit 100-an bombáznak vágyna még extra kitettségre
Egyébként ha mondotok egy ilyen oldalt lelhet tartok egy terepszemlét
-
Stalker-2572
veterán
Haha, szerintem azért fogalmaznak ilyen értelmetlenül, mert meg akarják hagyni a lehetőséget, hogy azt olvassuk ki az üzenetükből, amit mi szeretnénk
Vagy csak tanulni kellett volna egy kis retorikát
Regeltem csajokéspasikra, 1 hét, 27 jelölés, mind borzasztó ronda
Mellesleg tegnap voltunk haverokkal egy szórakozóhelyen... elég sok fiatal csaj volt.
Talán még lett is volna olyan, aki külsőre szimpatikus
de ez még vajmi kevés, hogy érdeklődjek valaki iránt. Így viszont nem történik más pár összenézésen kívül.
Lehet még mindig az a csaj kéne, aki nem volt képes otthagyni a hosszútávú kapcsolatát miattam
párja nincs, de próbálok nem gondolni rá
-
-
barca4ever
tag
Nem amúgy van ebben valami olvastam vagy hallottam valahol már ha megölnek sem tudom megmondani de ilyesmi izé beállhat ha az ember ideges vagy ha nem volt szerencséje még nővel akkor elvileg az izgalomtól és az idegességtől előfordulhat!
de majd meglátjuk az öcsipajtásom most ivarérik ő majd beszámol -
LadyLorien
tag
Beteg voltam, majdnem elaludtam és akkor hívott és veszekedni akart. Letettem, hogy észhez térjek. Utána hívtam mindenkit, hogy mi van vele, mert nem veszi fel, hiszen hívtam, pedig alig van pénz a kártyámon. Tehát ezt is kihagyta.
Egyébként akkor is pofátlanság szerintem ide jönni, miközben a párja is itt van és telefon felvétel helyett ide leírni mindent.
Mindenesetre... azért köszi annak, aki egyáltalán elolvasta.
-
Ijk
nagyúr
Szerintem sincs semmi szükség hogy a továbbiakban ide írogassanak az ügyről. Majd szépen megbeszélik négyszemközt, ahogy azt kell.
Egyébként meg nem tudtam ki a barátnője, de ahhoz csak gratulálni tudok hogy ide tálalta az egész sztorit, miközben tudta hogy a leányzó PH tag.
Az meg remélem mindenkinek tanulságos hogy miért kell leszokni erről a féjszbúk baromságról. -
Apollyon
Korrektor
Hát, szerintem se force-oljuk a dolgot, de ha a hölgy gondolja akkor mesélje el nyugodtan ha lehet, én nem ítélkezek senki felett nekem tökmindegy.
Hja és úgy őszintén, a férfi nem sem szent, ha velem egy fordított eset lenne, akkor egy pontig biztos elmennék hogy megszerezzem magamnak a csajt akkor is ha együtt van valakivel és full boldogok...
Mert ha velem eljön a csaj és otthagyja a boldog kapcsolatát, akkor lehet később, másik valakivel is megtette volna ugyanezt...
Ebben van elítélendő dolog? Vagy abban hogy valaki otthagy valakit egy másik valakiért?
Az egy másik kérdés hogy hogy rendezzük le a dolgot..;P -
-
MmDorian
őstag
nem ilyesmiről nincs szó
még...
mondjuk, nemtudom mennyire lenne jó nekem...neadj isten megint beleszeretek, akkor van a szopás...nem neki, nekem(#45182) Jojo5 még akkoris, ha ő is...nem szeretném mégegyszer...aztán kitudja...
ajjajj...te még talán azt is tudod kiről van szó
-
Apollyon
Korrektor
-
elmoraan (r)
aktív tag
El hát. A végén jött a feketeleves.
(Amúgy ezért jó idegenül olvasni könyveket, mert ha szar a sztori, akkor legalább adott az ember a nyelvtanulásnak.)
Azt nem tudom, hogy előtte mit látott benne,.de miután szakítottam vele, csak lejött neki, hogy az úgy nem volt helytálló. -
elmoraan (r)
aktív tag
A piramis az még csak hagyján, de volt valami másik, amiben egy nő lelép a férjétől, elmegy valahová a halál nemesebb testtájaitól még egy kőhajtásnyira, ott felcsináltatja magát valami jöttmenttel azért, hogy ezzel rávezesse a férjét, hogy mennyire is szeretik egymást, vagy hogy. Na, ennek már a címére nem emlékszem, de azt tudom, hogy ex nyomta a kezembe még anno, hogy művelődjek. Nem sokkal később szakítottunk.
Just for the record, a Fifth Mountain pl. nekem bejött. Na de azt jellemzően nem is olvassák a nők.
-
Jojo5
őstag
bazzeg ezt én se értem 4 hétig minden okés volt most meg hiányzik a társasága...
Ijk: Szerintem ez teljesen normális, hogy a másik fél felé nem támasztasz elvárásokat... ha együtt vagytok minden hülyeségetekkel együtt vagytok és így jó míg ez a megváltozatom a másikat dolog nem szokott jól elsülni szerintem
Lirion: Szerintem rosszul jött át amit írt 1-2 ember mert ez nem negatív előítélet akart lenni csak a rossz amit láttak egyesek a női oldalról... ez nem azt jelenti, hogy minden hölgy ilyen és így viselkedik csak vannak ilyenek is...
-
Jojo5
őstag
he' ?
Az a csaj aki visszakérette magát akármennyire is nem akarom, de baszkurálja az agyamat, hogy most megint miért akar a közelemben tanyázni ha egyszer gyáva nyitni és tudja, hogy ő szúrta el a dolgokat...Azt hinné, hogy most evvel előrébb van a dolgokban legalábbis térben már biztos...attól még mindig nem szólunk egymáshoz és ez így oké vagy mi ?
Kíváncsi vagyok naA másik csajjal meg majd lesznek valahogy a dolgok... nem fogom adni alá a lovat, hogy kifakadjon meg vergődjön
-
Apollyon
Korrektor
Inkább ne hitegesd ezzel... Nem jó úgy elkezdeni "kigyógyulni" valakiből hogy még arra kell számítani hogy jönni fog még idegesíteni.
Haverom is idegesített ezzel, hogy áhh, még biztos felkeres. Minek? Inkább ne, hagyjon a pcsába, úgyis csak idegesítene, amúgy is leszarom mi van vele, felőlem ki is lőheti magát a Marsra.
Végiggondolom az én esetemet, SENKIVEL nem beszélek már az exek közül. Minek, már a múlté, egy a sok közül.
Mert onnantól fogva hogy szakítottak semmi közük egymáshoz... Előtte sem volt, utána sem lesz, ennyi.
Most már ha felkeresne, el sem hajtanám, csak simán nem válaszolnék neki. Nem kell, felesleges, minek.
-
szőröscica
addikt
Annyira hülye nem vagyok, hogy úgy indítsak, hogy fogyjál le bazzeg.
Ha úgy alakul, hogy összemelegedünk, akkor közös programnak lehet szervezni nagyobb túrákat, közös főzést, ahol valami könnyűt csinálunk, aztán azt is "lemozogjuk" az ágyban, hívhatom úszni magammal, stb! Nem ultimátum szerűen gondoltam, az tényleg nem lenne szép dolog.Közösen csinálnánk, jó hatással lenne rá és ránk, fogyna is. Én szerintem jó ötlet.
-
negyedes
addikt
semmilyenel.
2 het mulva lehet hogy lesz egy tali, ha nem jon ossze addig valakivel. szekelyfoldi es otthon nagyon csapja neki a szelet valaki..... de itt varadon van egyetemen cirka 400km kb a tavolsag, de amilyem hulyek tudnak lenni a csajok osszejon a csavoval a tavolsag ellenere is.
amugy sorra kaptam az elitasitasokat mint mindig.
-
negyedes
addikt
bazze nektek semmi se jo????
nepszter1 The Third Date Rule ez is nemsokara eljon.
-
Ijk
nagyúr
A lényeg, hogy Ba cy aztmondta, hogy a 40-es nők nem olyan kívánatosak mint a 20-asok. Ebből jött a felháborodás, hogy miért ne lehetne kívánatos egy 40-es nő. Aztán átment valahogy némi személyeskedésbe, közben én is beszálltam. Én azt mondtam, hogy 40-es nőnek nem lehet már olyan kívánatos fizikuma, mint egy 20-asnak. Közben kiderült, hogy a 40-eseknek magasabb az érzelmi intelligenciájuk. Aztán képbe jöttek az elmúlt évezred női ideáljai, akik 40-esek. Aztán a népművészetből kiderül hogy 20-asok. De barokkban meg 40-esek, meg kövérek. Valahogy így áll most.
Vladi: Tévedés.
-
Apollyon
Korrektor
-
Jojo5
őstag
*aszé' olvasod végig...
dangerzone: Ha szeretsz emberekkel kibaszni akkor még kitudsz vele talán..., de ha nem vagy olyan típüs ami nekem átjött a leírt dolgokból akkor hagyd a p*csába' nem vagy szerelmes belé.... ejtsd a témát keress újjat aki megérdemel csak ennyire ne kényeztess és ne légy önfeláldozó ez 2 személyes játék
a gyógyszer meg nem magyarázat arra, hogy hüle... én is pont most találtam egy HP-t akiről szentül meg voltam győzödve, hogy normalizálódik és kitartottam az egész szaros huzavona alatt...hát mit ne mondjak nem lett igazam...
-
Stalker-2572
veterán
jaj ez a legyél rossz fiú, mert arra buknak ez olyan béna....
mondjuk úgy h level 2
én azt mondom, hogy ne légy túl kedves, mert papucsnak látnak, ne légy túl bunkó, mert azt hiszik csak ennyit tudszszerintem elég csak határozottnak lenni, akiről látszik, hogy tudja mit akar......
A nőket amúgy is szeretni kell és nem pedig meccselni velük
-
Jojo5
őstag
Kiheveréssel nincs gond, remélem jövőhétre minden rendeződik, mert már ma is kimagaslóan jó volt a kedvem. Ezt persze sokan furcsállták, de az elültetős hadművelet nálam jól jött ki... nála meg ingerküszöböt rúgott és egész nap durci meg 1-2 sírásra utaló hajlam
mocsanisi: Sohase tartottam több vasat a tűzben egyszerűen, én nem olyan vagyok... Ha 1 nőben nem látom meg azt a kicsi + dolgot ami megfog amit megmagyarázni nem tudok akkor nem is szoktam kikezdeni... amúgy bepiálva az a kicsi + bármi lehet
-
Jojo5
őstag
ugy vagyok vele, hogy mostmar azert is kivarom az egesz veget.... ha valami kedvezotlen dolog fog kisulni amire nagy az esely akkor magamat 100%ig megnyugtatva szarom telibe
idomet nem vesztegeti mivel mindennap latom...
ha valami no kozbe jon persze nem fogok az osztalytars miatt aggodni ...
-
Jojo5
őstag
sejtem mi lesz ennek a vege mar csak azt varom mikor...amugy a gyereket nem akarja szarban hagyni...
amint kiderul, hogy marad visszakerulnek a teljesen leszarom allapotok...de mar addig nem is akarok pattogni... amint kiderul mi is van pontosan beadom a kulcsot hogy felejtsen el es ne szoljon hozzam...az meg ropke 2,5 ev lesz amit ki kell majd birni...
amugy ha mar 1 nap utan kiakadt hogy atneztem rajta mi lesz most ha a gyerek mellett marad?
-
Apollyon
Korrektor
Így van.. A kivégzést úgy értettem, hogy fölöslegesen cseszné el a kedvemet azzal hogy még ráteszünk egy lapáttal, hogy kimondjuk amit már úgyis tudunk... Bah.. Eleget büntetett már az elmúlt három hétben, így már nem is kommunikálok vele (mert amúgy nem beszéltük meg hogy mikor találkozunk, de ő úgy tudja hogy mindenképp fogunk), és kicsit megnyugtat az is, hogy most ő neki fog fájni a feje miattam. Ha meg parasztnak gondol majd emiatt, akkor legalább nem akar majd keresni semmiképp, és az nekem jó, előbb felejtek.
(#42591) negyedes: szerintem sem hazudott, bár tény hogy benne van a pakliban, de ez most tényleg nem szerintem. Ha meg igen akkor sem érdekel, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, ezt már megkaptam, így is elég nagy szopás a helyzet, nem bosszantom még magam azzal is hogy hű lehet még át is cseszte a fejem.
Facebookon van egy csoport, az a neve hogy "Leszarom bazmeg". Így érzek én mostAz elmúlt időszakban meg annyit voltam már ideges, hogy eskü jobb ez így is, hogy vége lett és legalább tudom már merre kell menni.
Piálni annyira szerintem nem fogok, inkább keresek valakit a helyére. Ez a legjobb megoldás, belefeledkezni az ösztönökbe.
Persze a többiekkel találkozni fogok azért a jövő héten -
Lirion
addikt
Én nem pénzért csajozok, nem fizetek egy lánynak azért, hogy velem legyen.
Csajoztam eleget hangos szórakozóhelyeken, nem hívtam meg senkit, én sem ittam alkoholt, mégis sok csajt felszedtem.Attól pedig nem lesz egy csaj szimpatikus, hogy jól néz ki. Felkelti a kíváncsiságomat és megpróbálom megismerni, hogy kiderítsem, szimpatikus-e, de nem támadom le rögtön azzal, hogy mennyire szimpi és hogy odavagyok érte...
-
Lirion
addikt
1. Rögtön felteszel neki egy olyan kérdést, amiben a javadra kéne döntsön, de kb. semmit nem tud még rólad. Miből gondolod, hogy majd a bnői helyett pont egy idegen sráccal megy el kettesben meginni vmit?
2. Te sem ismered a csajt, miért akarsz mindjárt italokat fizetni neki? Mással nem tudod elérni, hogy veled foglalkozzon pár percet?
3. Mi alapján döntod el egy ismeretlen csajról, hogy neked szimpatikus? Ha egy perc beszélgetés után kiderül, hogy egy üres fejű plázapicsa, akkor is szimpatikus lesz, vagy hirtelen megváltozik az előítélet alapján megformált vélemény (amit egyébként 10-ből 11 pasitól hall, szal nem túl egyedi)?
-
törölt tag
Meg fogsz lepődni, de én 18 éves lányból tudok ilyet, aki arról álmodozik, hogy főzni, mosni fog a barátjának, ha majd együtt laknak (jelenleg távkapcsolat).
Amúgy ott a család összes női tagja ilyen "hagyományos", és tényleg háziasak. És persze nem ők az egyetlen. Mondtam, nekem tökmindegy, hogy átlagban mi a helyzet, lényeg hogy legyen jó is, és van.
Egyrészt ez a véleményem, amit azért félig komolytalanul írtam le, nem kell mindent szó szerint venni. De azért a főzés-sütés, házimunka, nem túl nagy anyagi igény, na meg a sport fontos.
Másrészt meg számomra egy átlag 24-25 éves nőben legalább annyi kiábrándító dolog van, mint egy 19-20 évesben. Szóval nem mondanám, hogy előnyükre változnak átlagban akár csak életfelfogás tekintetében is. Egy 19-20 éves még idealistább, kevésbé realista életszemléletű, és ez nekem tetszik. Szerencsére valakinél megmarad ez az idealizmus, vannak bizonyos "felsőbb" értékek (csak ne valami vallás legyen), amelyek mellett kitartanak. -
törölt tag
Tudod mit? Igen!
Ez az öregedés biztos jele.
Egyébként nagy átlagban valóban jobban függ a kortól. Dehát azért akkor sem lesz egyforma. És mellesleg inkább legyen rendben személyiségileg, meg legyen szimpatikus, tetsszen külsőre, mint rendelkezzen komoly életszemlélettel. Leszarom. Én vagyok a férfi, ő meg tudja, merre van a konyha, hogy kell jól főzni, hol van a mosógép ajtaja, érje be max. 5 pár cipővel, stb.
És persze nyelje is le szó nélkül, ENNYI, túl van ragozva a téma.
-
törölt tag
Tényleg nem törvény, de valahol 25 év körül van a fordulópont, ez az eddigi tapasztalatom. 25-26 év felett már nem sok nőt látok, akire azt mondom, na ez igen, ő kéne.
(#41531) Stalker-2572:
Röviden: igen, van néhány, és nekem ennyi elég, már mondtam, hogy ritka madarakra vadászom.
-
Ijk
nagyúr
De senki nem mondott olyat hogy 25 felett minden nő lerobbant. Arról van itt kérem szó, hogy a 18 éves csajok 60-70%-át amikor meglátom elképzelem jónéhány pózban, miközben a korombeli csajoknál ez az arány úgy 20-30% jó esetben. Ennél egyszerűbben nem tudom neked elmagyarázni.
-
törölt tag
Én nem állítottam, hogy minden 24 és afeletti csaj le van robbanva, de egy jó része (jó nagy része) igen. Illetve talán nem is a lerobbant a megfelelő kifejezés, inkább úgy néz ki már, mint egy középkorú nő, úgy is öltözködik, minden. Nekem nem jön be. Most nem. És már mondtam, hogy ez nem kell mindig így legyen, de most én olyat szeretnék, aki fiatalos, nem pedig az egzisztenciára hajtó középkorú nő. Felőlem lehetne akár 23-24 éves is egyébként, ha belsőleg-külsőleg rendben van. De hogy 19-20, az csak még jobb. Az mégiscsak plusz 4 év, amíg el nem kezd l-e-r-o-b-b-a-n-n-i.
Egyébként nem fogom otthagyni kizárólagosan azért, mert külsőre már nincs annyira topon. De azt azért elvárom, hogy ne hagyja el magát magát, mert ha én meg tudom tenni, hogy heti több alkalommal sportolok, akkor ő is.
Nemrég volt osztálytalálkozóm, hát például egyik csaj látványa iszonyat kiábrándító volt. Már hízni is elkezdett de durván. Azelőtt meg egy jó alakú, viszonylag rendben lévő csaj volt, most meg egy elhízott középkorú nő, mint aki már szült két gyereket, azt még egyet se...
-
Ijk
nagyúr
Akkorra kellően belassul az anyagcsere és amelyikük nem sportol bizony elveszti a formáját. Meg ugye az egyetemi és munkahelyi stressz is megviseli a külsőt, elég sokan pedig még bagóznak is manapság. Rendszeres testmozgással és diétával persze jól karban lehet tartani, csak ugye kinek milyenek rá a lehetőségei vagy éppen az akaratereje.
Örülök neki ha elégedett vagy a pároddal, itt csupán statisztikáról van szó. Meg kell nézni a 18-20 éves csajok közt a formásak arányát és a 25 felettiek közt is. Azt hiszem elég egyértelmű.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest