Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Lirion #40797 üzenetére
Teljesen igazad van egy nyomorult vagyok már.Hihetetlenül fáj belül és olyanokon görcsölök amin nem kéne.Este hazaér akar beszélni megtalál, ha nem hát nem.Csak szar, hogy ha az ember oda van valakiért aki nem rég még szerette tiszta szívéből most megy egy üzenetet sem képes küldeni
-
Lirion
addikt
válasz
dragonfx #40796 üzenetére
Attól függ, hogy tudtál róla, esetleg te javasoltad neki vagy sunyiban csekkolta az sms-eidet. Ha utóbbi, akkor lapát gyanús a csaj, ha előbbi, akkor meg viseld emelt fővel a lecseszést és közöld vele rezignáltan, hogy meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy vannak lány barátaid is (vésztartaléknak ugye, ugye?
).
-
-
dragonfx
veterán
erősítsetek meg.ugye hogy ovoda ha a nő belenéz a pasi telojába kuztatási szándékkal?
és ha talál valami sms.t olyannal akivel nem kéne jogos a lázadás?
hisz sms.t küldhetek akárkinek nem?
meg van problémám én dolgom kivel ebzsélem meg ha épp olyna hogy nem a társamra tartozik? -
Bencus88
nagyúr
nem hiszem el mindjárt szét robbanok.10 órakor írtam neki egy üzenetet azóta nem kerestem, de ő sem.Itt van 5 óra egy rohadt üzenetet nem képes írni vagy megcsörgetni.Mindjárt megírom, hogy felejtsük el egymást aztán ennyi
-
sagvary
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #40786 üzenetére
Kellene
ez a kérdés!
-
sagvary
aktív tag
Nem, de akármilyen okból, nem akar a gázra lépni. Vagy van valakije máshol, vagy nem érzi elérkezettnek "a mai bűnös világban" a kapcsolatotok gyorsítását, amely biztosan hamar sex-be is átmenne (jókislány)
. Ettől tart, vagy ha van valakije még, akivel rendesen kavar, ám az lassan ki fog fújni, akkorra már fel akarja építeni a 2. vonalat (nem jókislány)
.
-
Lirion
addikt
válasz
Stalker-2572 #40763 üzenetére
Milyen körökben gondolod, hogy mozgok?
-
Lirion
addikt
válasz
sagvary #40778 üzenetére
A kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag és a jóra való restség.
Komolyabban: őszinteség, bizalom, tisztelet a legfontosabbak, utána jöhet még olyan, mint humor, intelligencia, figyelmesség, kedvesség. Ha csak 7-t lehet.
Viszont más tulajdonságokra van szükség egy nő és egy férfi esetében is. Egy férfi például legyen határozott, döntésképes, gyengéd, legyen önbizalma, legyenek céljai, amiken dolgozik.
-
R0b
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #40786 üzenetére
Igazatok van. Nem akarok komplett bohócot csinálni magamból.
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
Az mennyire valószerű, ha egy főiskolás lánnyal kis túlzással, nehezebb találkozót egyeztetnem, mint egy vezérigazgatóval? Nem tudom eldönteni, hogy most kismillió fontosabb dolog van az életében és hagyjam az egészet, vagy folytassam ezt a "kéthetente sikerül összehozni egy találkát" játékot. A lánnyal egyébként jól elvagyunk amikor nagy nehezen sikerül fixálni egy összejövetelt. Tudom, hogy kevés az info, de a probléma lényege azt hiszem érthető. Szerintetek mit kellene csinálnom?
-
sagvary
aktív tag
Tum diu discendum est, quam divu vivas.
-
sagvary
aktív tag
Ha már többek között ez is felmerült:
az érték, amely a partnernek is fontos.
Átgondoltátok már, hogy mely tulajdonságok a fontosak, a parnerhez kötő képességűek a hosszú távú kapcsolatokban.
A sex nagyon alap, de mik azok amelyek ezen kívül a legjobban bejönnek?
A legtöbb itt felmerült probléma jó jellemvonásokkal, adottságokkal, módszerrel, (azaz jó érték mellett), ritkábban merül fel, vagy ha igen, sikeresebben rendezhető. Ezek egy része fejleszthető.
Gondolok itt, pld.: szellemesség, rugalmasság, az új dolgok iránt érdeklődés, macsós viselkedés, engedékenység, tolarancia, konszenzus képesség, kompromisszum képesség, olaszos hősszerelmes stilus, romantikusság, figyelmesség, megbízhatóság, a foglalkozás társadalmi elfogadottsága, a jövedelemszerző képesség, vagyon, kedvesség, határozottság, jó kifejező képesség, külső megjelenés, kor + -, művészek hóbosossága, gyerekszeretet, háziasság, okosság, inteligencia, sármosság, a nem teljesen kiismerhetőség, stb
Melyek a legfontosabbak, mi az ami sok stabilitást hoz? Max 7 tulajdonság mi lenne?
-
Bencus88
nagyúr
Gyerekek tudom szánalmas vagyok, de......
Ráírok egy csajra:Hello szia közvélemény kutatást tartok bla bla
:
-Veled volt már olyan, hogy akit nagyon szerettél hirtelen megváltoztak az érzések és nem voltál benne biztos?
-igen
-És mi váltotta ezt ki benned?
-Megbántott
-És amikor ezt érezted milyen voltál vele?
-Bunkó!!Nem foglalkoztam vele
-És végül megváltoztak az érzéseid és kibékültetek?
-IgenTisztára mint a mi esetünk már csak az utolsó párbeszéd szava kéne, hogy igen
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40774 üzenetére
azt imádja amikor itt volt is megtörtént
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40772 üzenetére
Az a baj nem iszik alkoholt
Na majd lehet pótlom helyette is
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40770 üzenetére
Remélem amúgy attól tartok, hogy meggondolja magát a héten és mondja ne menjek.De látom a féltékenységeiből meg ahogy viselkedik, hogy még meg akarja menteni ezt a dolgot és szeret csak azok a hülye érzések.Elmegyek hozzá mintha minden oké lenne laza leszek vidám.Nem fogok nyomulni, de azért kedves leszek és felhívom a figyelmet arra, hogy szeretem és ezt közlöm is vele, de persze nem egész nap.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40768 üzenetére
Bizony innentől jön a bizonyítás
-
Bencus88
nagyúr
válasz
#56474624 #40766 üzenetére
Az a helyzet, hogy ha tanulunk mindig megkér, hogy segítek e abban ebben.Elég butus szegény szóval mindig elmagyarázok neki dolgokat.És szokta mondani milyen okos vagyok, meg neki nem fog az érettségi sikerülni és hogy segítek e.Most úgy néz ki, hogy kialakulóban van egy cég ahol dolgozni fogok és talán ezzel megfogom.Majd ha felhív mondom, hogy dogozok az ügyön.De ezzel nincs gond, mert nem ez a baj csupán csak rosszul estek neki ezek a dolgok és besokalt.
-
törölt tag
válasz
Bencus88 #40759 üzenetére
Ez tényleg szánalmas hozzáállás így.
A nőnek valahol kell az gyakorlatilag minden esetben, hogy mutass fel valami értéket (most nem anyagira gondolok). Nem mondom, hogy zseninek kell lenned, mert jó esetben mondjuk minden milliomodik ember az (és ebből mennyi zseni egészséges, nem félőrült?), de legyenek céljaid, legyen elfoglaltságod, legyél "keresett, fontos ember". Legyen saját véleményed, értékrended, stb.
Ha túlságosan ragaszkodó vagy, az is valahol azt mutatja, hogy nem vagy egészséges.
Nem csodálkoznék, ha az történt volna, hogy a lánynak utóbbi időben "sikerek" hatására növekedett az önbizalma, és most már valahol kevésnek tart téged magához. Csak lehet fél lépni. -
sagvary
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #40760 üzenetére
Akkor lehet, hogy a csajban érik az elhatározás, hogy a helyzetet morálisan vagy rövidebben "m" nélkül oldja meg.
Biztos tudja, hogy mindkettővel megnyugtatóan rendezheti.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40757 üzenetére
Lehet
Amúgy az én barátnőm is táncos -
sagvary
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #40754 üzenetére
Ha ez a legutóbbi bombázó barátnőd volt, akkor úgy látszik sexuálisan lényegesen érettebb volt, mint szellemiekben.
-
pat86
tag
válasz
sagvary #40741 üzenetére
Nem tudom, nálunk ilyen még nem volt
Részemről az irántam való érdeklődés, ami fontos ilyen "kereslek" esetekben. A nyálas ömlengés tűnhet győzködésnek is akár magunk irányába akár a másik felé. Nem tudom a fiatalabbacskáknál hogy megy
, de személy szerint többre tartom a személyes meghitt pillanatokat, az olyan cselekedeteket, tetteket amiből tudom és érzem hogy fontos vagyok a másiknak.
Azt szoktam mondani 100x többet ér az az egyszer vagy kétszer kimondott szeretlek, ami mögött van is valami, mint az a naponta elcsépelt szó amit csak mondanak de a viselkedés mást mutat. Például hogy érthető is legyen: egyik haver virág ajándék kedves szavak mindennel élt mondhatni látszólag szerette a lányt és a kedvében járt mégis többször több nővel csalta (semmibe vette) éveken át számomra ennek nincs értelme. Viszont az aki nem ugrál körbe és összvissz talán kétszer ha mondta h szeret, de nem csalt meg, nem alázott meg, nem bánt velem tisztességtelenül és még folytathatnám jelenti a szó igazi tartalmát.
Persze gondolni kell a másikra és keresni kell a másikat, de semmit se szabad túlzásba vinni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
sagvary #40748 üzenetére
Most annyira berágott rám, hogy a régi szép emlékek sem hatják meg
Jó lenne ha kicsit elmélkedne és jaj de jó volt meg ez az és na adok ennek a gyereknek még 1 esélyt lássuk mit tud.Vagy lehet ezt már rég kigondolta magába csak kiélvezi a szitut
Lirion: Jól van rendben
-
Lirion
addikt
válasz
Bencus88 #40745 üzenetére
Nem lehet igazán tanácsokat adni, nem csak azért, mert a lányt nem ismerjük, de azért se, mert téged sem ismerünk. Lehet, hogy a mi tanácsainkra csinálsz vmit, ami amúgy teljesen távol áll tőled és ezzel lerombolod a kapcsolatot, az is lehet, hogy nem..
Annyi tuti csak, hogy a napi sms meg felhívom párszor dolog nagyon béna és gáz, az ilyesmit csak az súlyosan önbizalomhiányos csajok értékelik, a normális lányokat ez inkább zavarja. Ne keresd minden nap, elég, ha néha csak akkor írsz sms-t, ha már ő is írt, néha kezdeményezzen ő és keressen ő is téged, így sokkal értékesebbnek lát majd, hisz ő is energiát fektet a kapcsolatba (és nem csak magát az ágyra
). Felhívni elég 2-3 naponta, szóval két hétvége között 2 hívás bőven elég.
-
sagvary
aktív tag
Vallom, hogy a tartósnak szánt kapcsolatnak mindig érdemes az alapját megteremteni.
Legyen hosszabb, vagy rövidebb "udvarlási" szakasz. Ha ez van, akkor belevihető néhány közös butaság, romantikus helyzet, csak kettejük által megélt program, vagyis emlékek. Ezekre a gyökerekre mindenki időnként spontán vissza szokott gondolni.
Egy konfliktus esetén a negativ érzéseket ezek mindig csökkentik, segíthetnek újra a régi kerékvágásba visszajutni. Valami, ami a sex-en kívül is összetart, hiszen ha nem csak azért jöttetek össze, akkor erre valaminek emlékeztetni kell. -
sagvary
aktív tag
válasz
Bencus88 #40745 üzenetére
Ha ismerném a lányt akkor jobban lehetne tanácsot is adni. Ezzel itt mindannyian így vagyunk úgy gondolom.
Én felhívnám, de a dumám nem a pitizős érzelgős lenne, hanem érdekessé tenném magam. Új ötleteimből, céljaimról pár gondolatot dobnék be, másoktól hallott őt is érdeklő témákat indítanék, és persze közben egy-két kedves megjegyzést vele kapcsolatban is megtennék, csak módjával.
Talán így oldhatnám a kapcsolatban benne levő görcsöt, ami nem visz sehova. -
-
Bencus88
nagyúr
válasz
sagvary #40740 üzenetére
Én is ettől félek, hogy nem elég felnőttes és ha nem írok neki akkor meg az lesz a baj.És most képes vagyok minden faszságot művelni, hogy vissza szerezzem.Máskor mindig én adok tanácsot a csajoknak pasiknak, de amikor én kerülök ebbe a szituba sajnos elvesztem a fejem.Hihetetlen annyira ráparázok dolgokra.De azt se akarom, hogy azt gondolja, hogy nem érdeklem és nem keresem és miközben én leszarom talál valakit aki foglalkozik vele vagy nem is tudom.De igazatok van nincs több sms!!
-
sagvary
aktív tag
válasz
Bencus88 #40715 üzenetére
A kapcsolatból hagyd ki az értéktelen eszközöket. A kapcsolat személyes dolog, úgy is érdemes benne résztvenni, különben nem elég felnőttes. Csak azokat a megoldásokat alkalmazd, amiben azonnali a reakció lehetősége. Látod, vagy legalább hallod a partnered.
Az sms persze lehet hogy éppen egy-egy esetben elmegy, de ha felhívod akkor te is és ő is jobban kitudjátok magatokat fejezni, vállalva az őszinteséget. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40720 üzenetére
Én nem nagyon járhatok facebook-ra, mivel rosszalkodtam
Azóta csak felügyelet mellett nézhetem:d
Ba cy lus:Írtam már, hogy 18 múlt.Ja nem fogok annyira teperni abból is csak leszűri, hogy ez azért van mert most nyomulok.Inkább mintha semmi sem történt volna.
-
sagvary
aktív tag
Ha a kapcsolat már sérült, vagy el van cseszve, akkor egyik módszerrel se biztos, hogy lesz folytatása. Időt kellene hagyniuk egymásnak. Erről állapodjanak meg. Térjenek vissza arra a viselkedésre ami összehozta őket. Ez vagy a sex, vagy még az azt megelőző korszak, ha volt ilyen. Az sms nem személyes dolog, óvodás játék.
-
-
orbano
félisten
válasz
qantum #40733 üzenetére
igazából mindig kenyérre ken. de most is ő hergelt fel, ha láttad volna mennyire kiakadt ezen a két pupákon
még most is mondja nekem, sérti az igazságérzetét biztos, hogy hogy lehet nőkkel ilyen hülyén bánni. mondjuk neki is volt része ilyenben dögivel, biztos azért érzékeny a balfaszságra
-
cszn
őstag
válasz
Az egyszerűbb lépés a fészbuk regisztráció törlése. A nehezebb a bizalom kiépítése, de az idő, türelem, odaadás, alázat, szeretet, szerencse meg még ki tudja mi...
-
orbano
félisten
válasz
Hogy lehet kezelni? Ha nem érsz vele szépszóval, kiadod szépen az útját, aztán had gondolkozzon!
Váááá de agresszív vagyok ma reggel. Szeretem ezt a topikot
-
orbano
félisten
válasz
Te nem érezteted vele, hogy szereted, hanem megölöd a kapcsolatotokat. Ez nem jófejség, ez merő szánalom. Főleg a hülye smsezés. Mi af asznak SMSben tudatni az érzelmeidet? Mi vagy, valami 14 éves tini p*csa? Tudasd vele randin, vagy telefonon, ha már felmelegedett a hangulat. De bazzeg napközben SMSben mint valami időjárás jelentés? Csajban is ritkán látni ilyen szerencsétlenságet. Váááááá. És még meg is maragyarázod magadnak, hogy ezzel megmented a kapcsolatot.... öcsém ebből tanulópénz lesz...
irgumburgum.
-
orbano
félisten
válasz
Lirion #40714 üzenetére
Nőm végigolvasta ennek a két szerenétlennek a hozzászólásait, és teljesen ki van akadva, a fejét fogja és uramatyámozik
képzelheted a "nőik" hogy kilehetnek
MiNiM: ne nyaggasd az érzelmeiddel a csajt, örülj neki, hogy dughatod.
Ripper03: te meg *rva gyorsan kezdj el Lirionra hallgatni, ha akarsz még valamit attól a csajtól hosszútávon. Szánalmas amit művelsz, már ne is haragudj.
Na, örülök, hogy végre pörög a topik, lehet jönni észt osztani
-
MiNiM
tag
válasz
facebook az nálunk is örök téma
tegnap azon felhúzta magát, hogy kiírtam, hogy "szexi voltam ma szoknyába suliba, és holnap rózsaszín szoknyát húzok."(kopaszavató
) és hogy nem érdekli, hogy más lányok olyanokat mondanak, hogy jól néztem ki, meg hogy jópofizok.. töröltem is az állapotot a fenébe. bár ha látnád a tiltólistám mennyi csajt letiltottam miatta
-
R
senior tag
válasz
te kije vagy a csajnak?
-
Goose-T
veterán
A párom most éjszaka dolgozik, én meg fürdés közben költöttem neki egy nótát. Elővettem az akusztikus gitáromat, beüzemeltem a mikrofont, felénekeltem és feljátszottam a dalt a gépemre, Sound Forge-dzsal megturbóztam egy kicsit (kompresszor, EQ, delay, sztereósítás), aztán elküldtem neki e-mailben. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzá, most van a másfeledik évfordulónk.
-
törölt tag
válasz
#56474624 #40721 üzenetére
Látszik este van, most látom, hogy 18 éves múlt.
Határeset igazából, évekig tartó szerelmeket láttam épp ebben az időszakban kimúlni, változó kor. Van rá esély persze, hogy a bunkóságod volt kiábrándító, és most majd "visszaszeret", de én nagy összegben nem mernék fogadni erre. -
törölt tag
válasz
Bencus88 #40708 üzenetére
Hát szerintem se tegyél többet, mint amennyit egy normál kapcsolatban, ne teperj nagyon. Ha utóbbi kell, hogy újra szerelmes legyen beléd igazán, akkor szerintem már nincs minden rendben. Azért azt sem lett volna mellékes leírnod, hogy hány éves a lány. Mert ha 16-17, akkor azért bőven benne van a pakliban, hogy fél évig halálosan szeret, aztán meg nem, akár függetlenül attól is, hogy viselkedtél vele időnként.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40717 üzenetére
most eszembe jutott valami amit mondott.
Mondta, hogy most itt van minden oké, de ha elmegy megint szar lesz.
Szóval szeret velem lenni és hiányzok neki csak most ezt nagyon magába zárta ezt hogy ilyen voltam és nehezen bocsájt meg.Na majd hétvégén... -
Stalker-2572
veterán
válasz
Szerintem csináld azt amit őszintének érzel és ő is annak fogja. Nem kell elvárásokat támasztani h "azért írok így, hogy ő ezt írja"
lehet tök másként fogja értelmezni... Légy türelmes és próbáld meg feltételek nélkül szeretni. Ha erre megenyhül egy idő után, akkor édemes vele foglalkozni, ha nem akkor kuka
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Lirion #40714 üzenetére
Kiváncsi lennék mit kezdenél a volt nőmmel
(nő ....
nő látszatot keltő kislány)
Ad hoc merényletet tervez ellened, el akar tenni láb alól, ha találkozol vele ököllel üt és ecseteli, hogy kínozna megSZERINTED???!?
azt hittem egy darabig, hogy ezen lehet változtatni, de kutyából nem lesz szalonna
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Lirion #40714 üzenetére
pont az ölte meg a kapcsolatot a bunkós korszakom.Kicsit mindenképp változtatnom kell.Csupán kedves vagyok vele és éreztetem vele, hogy mellette állok és számíthat rám bármibe.Naponta kap egy sms-t azt sem viszem túlzásba.Msn-en meg szerintem aztért nem írja arra vissza hogy én is szeretlek, mert eléggé benne van még ebben és nem tudja mit akar.De van benne igazság nem fogom egész nap hívni sem keresni írok egyet aztán ha felhív beszélek vele, de nem fogom körbe ugrálni.Érezze, hogy szeretem és mintha mi sem történt volna.
-
Lirion
addikt
válasz
Bencus88 #40706 üzenetére
Szerintem nem kéne nagyon változtatnod. Viselkedj úgy, ahogy a bunkós időszak előtt és ne kezdj el most lemenni pincsikutyába és naponta tájékoztatni, hogy mennyire odavagy érte. Ezzel villámsebesen meg lehet ölni a szerelmét. Sőt, szerintem már el is kezdte nyírni, máskülönben nem azt válaszolná a szerelmes sms-ekre, hogy "köszönöm" és az msn-es várakoztatás is erre enged következtetni. Én a helyedben megvonnám tőle a figyelmet hétköznapokra, 2-3 naponta dobnék egy sms-t illetve válaszolnék, ha ő keres, persze azt sem rögtön, hanem esetleg pár órával az ő sms-e után.
(#40705) Stalker-2572
Az én bnőm nem az. Vagy csak annyira jól kezelem, hogy fel se tűnik, ha hisztizik. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40712 üzenetére
A gyerekességét sosem fogom kikezelni belőle.Ő ilyen hercegnő rózsaszínben úszik az egész világ mindent megkapok típus.De tesz is érte nem mondom egész nap iskolába van edzésekre jár és nagyon fáradt szegény.18 éves múlt.Elgondolkoztam már kéne kerítenem egy idősebb érett nőt 25 év körül talán jobban járnék vele.Amúgy én 23 leszek
MiNiM
öszönöm én is neked, hogy rendbe jöjjenek a dolgok!
-
MiNiM
tag
válasz
Stalker-2572 #40705 üzenetére
csak msn-en balhézunk, személyesen nem. gondolkodtam már, hogy kihúzom a netet, de nem csak msnezek, így kell
és megéri, mert nélküle még jobban szenvednék.
Ripper03: szorítok!
-
Bencus88
nagyúr
Na elment elköszönt véglis írta, hogy jó éjt szép álmokat és hogy szeret.Most direkt nem írtam csak annyit, hogy én is téged szép álmokat szia
Remélem nem ezzel üldözöm el, hogy azt várja, hogy most nyomuljak és mintha nem érdekelném
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40704 üzenetére
Ha csak a sexen múlna már rég megbékélt volna velem.Most hétvégén is volt nem is egy és nagyon jó volt.De sajnos nem ezen múlik.Meg is kérdeztem közbe, hogy szeretsz meg ilyenek mondta na most akkor dugunk vagy beszélgetünk
Türelmes leszek bármennyire is nehéz.
MiNiM:Velem is csinálja írok valamit nem ír rá semmit majd 15 perc múlva, hogy itt vagyok.Most legalább egyből válaszol.Nagyon remélem hogy a hétvége jól alakul csak abban bízok már.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Bencus88 #40680 üzenetére
Mintha magamat látnám
azzal a kivétellel, hogy a Te csajod normálisabbnak tűnik, nem akar baltával legyilkolni mint az enyém (szó szerint ezt mondta
) ill. jó h meg tudtátok beszélni a dolgokat. Szerintem próbálj egyensúlyt teremteni, ne az legyen, hogy ő szerencsétlen kis ártatlan állatka, akit állandóan istápolni kell, mert ki fogja használni. Szeresd, de szeressen ő is
Egyelőre légy türelmes. Én elsütöttem azt a szöveget, hogy "nekem ennyi idő kellett, hogy megérjen a dolog érzelmileg" és úgy gondoltam, hogy ezt majd értékelni fogja
de tévedtem. Inkább ott dől el sztem a dolog, hogy ő mennyire élvez Téged az ágyban. Ha normális a természeted, akkor a többi már mellékes
-
MiNiM
tag
válasz
Bencus88 #40702 üzenetére
tudom tudom. múltkor olyan naplózottat olvastam, ami összejövetelünk előtt volt egy nappal. aznap egész nap együtt, és csak csókolgattuk egymást. volt sírás, rívás. én engem azzal húz fel, előbb is írom neki, hogy "nélküled halálra vagyok ítélve." erre ő 10 perccel: "dehogyis"... ennél csak az jobb, amikor regényt írok, 10 percre rá odadob egy szmájlit.. néha megkérdezném szívem szerint, hogy 10percig a billentyűket kereste?? de aztán később megbánnám, ha kiosztanám, így is bánom, hogy elszúrtam.
-
Bencus88
nagyúr
Ne hánytorgasd a múltat.Én nekem is eszembe jutnak a szép idők és baromira elszomorodok.Most se írt már fél órája, de iszonyatosan türtőztetem magam.Legszívesebben beolvasnék, hogy hagyjuk a pi... De kell nekem még húzom most hosszú hétvégét leszünk együtt remélem megváltozik majd sok minden.Hihetetlen nemrég még msn folyamatosan villogott megállás nélkül most meg fél óránként ír valamit vagy én...
Aktív témák
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest