-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Crus
őstag
válasz Bencus88 #1407 üzenetére
Ezeket még azért dobd mellé, erősen ajánlott:
- Mario Rabbids
- Captain Toad Treasure Tracker
- New Super Mario U Deluxe
- Hyrule Warriors - ha tetszik majd a Zelda, 1x simán érdemes lenyomni
- Astral Chain
- Xenoblade mindegyik is...
- Paper Mariók
- Bayonetták
- Fire Emblemek
- PikminekAsszonnyal/nak: Just Dance, Ring Fit, Fitness Boxing
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
Crus
őstag
válasz Bencus88 #1418 üzenetére
A Botw semmilyen közös ligában nincs a Fenyx-szel. Előbbi egy elit szint, egy etalon, utóbbi meg pár játék szolgai koppintása, rettenetesen sok repetitív elemmel és 1 bites humorral. Mentségére legyen mondva, hogy volt benne pár jópofa puzzle platform rész, de úgy kb. ennyi.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
-
Szabi®
addikt
válasz Bencus88 #1411 üzenetére
Én ilyen 200/230 óra alatt raktam le a Totk-ot, de akkor még számtalan dolog vissza volt, Korok Seedek, Addison segítős küldik, Korok Puzzle-ok ,Koltin 100 bullfrog küldije, tonnányi rejtett chest/barlang Tehát nem tudtam maxolni ennyi idő alatt, és akkor még a lenti rész nem volt 100%-ig felderítve, csomó értékes páncélt meg sem találtam . . . Hát ilyen ez a Totk.
-
Farkassacred
őstag
válasz Bencus88 #1411 üzenetére
Zelda óta rájöttem, hogy nem számít milyen hosszú egy játék. Legalábbis ott nem ahol minden sarokban új dolgok várnak. Nem lehet megunni/betelni vele. Várom én is a Switch kettőt, ha lesz ha nem lesz remake egy Botw újrajátszásra ismét benevezek.
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
-
morfondőr
addikt
válasz Bencus88 #300 üzenetére
Már most rányomnék a "Kosárba" gombra, de sajnos ezek még nagyon találgatások! Még lehet a Nintendo-nál sem döntötték el pontosan mi lesz az ára. Az is csiripelik, hogy a hónapban vagy október elején be lesz jelentve az új gép. Bár akkor kéne csökkenteni a mostaniak árát, hogy azért legalább néhányan vegyenek belőle az ünnepekre.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Xbox 360 Játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest