- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Synology NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Milyen routert?
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
válasz
Bencus88 #2677 üzenetére
Hát ja az a kérdés, hogy lesz-e még ilyen és third partyk is akarnak-e esetleg ilyet. Én beszereztem egy marék Switch 1 játékot amire nem gondolom, hogy lesz bármilyen frissítés, meg két Nintendos is beesett mert jóbarátom szállítja a többit
Persze pont a Jamboree az egyik, de abban nem látom, hogy az update bármit is hozzáadna ami hiányzik. Pár nagyobb címet mint mondjuk Persona 5 el tudok képzelni egy Switch 2 kollekcióban, de ki tudja. -
playmore
tag
válasz
Bencus88 #2670 üzenetére
Ahogy mondod lesznek fizikai "Switch 2 Edition" játékok. A két Zelda kijön Switch 2re külön (teljes áron) az összes patchel és a jobb grafikával kártyán első nap. Kirby is meg a Jamboree amiket kiemeltek. Ha akarod updatelheted a Switch 1es változatot is, de akkor ugye kell tárhely és nem lesz natív teljesen offline a kártya.
-
adalbert1
veterán
válasz
Bencus88 #2524 üzenetére
Amúgy az olvasás sem olcsó hobbi, ha valaki sokat olvas, és újonnan veszi a könyveket, egy új megjelenés simán 6-7k már (oké, lehet könyvtárból kivenni, használtan venni, várni 1+ évet valami nagyobb akcióra).
Kirándulásnál is, ha valaki elkezd technikai cuccokat vásárolni, akkor a világ minden pénzét el lehet költeni
De pl. ha valaki sportkártyákat gyűjt, arra is
LEGO-ra szintén.Szóval egyetértek veled, szerintem egy 50+ órás story alapú játékért, vagy egy olyan multis címért, amivel akár évekig játszik az ember, nem sok a 80 euró.
Egy közepes, vagy rossz játékért viszont az, igaz arra a 10-20 eurót is sajnálom -
playmore
tag
válasz
Bencus88 #2559 üzenetére
Számoljuk csak össze a WiiU remastereket a Switchen... meg most a 80 eurós Zelda updateket... Nem bántásból mondom: tudom, hogy itt fanokkal beszélek, tehát az általános hozzáállás sokkal pozitívabb, de a játékok túlárazása annyira feltűnő, hogy emellett nehezen elképzelhető, hogy elmegy a közönség nagy része. Az a gond, hogy azzal érvelni, hogy minden drágább csak addig hangzik jól amíg fogy is a gép. Mert ha földbe áll mint a WiiU mert a közönség amelyik simán megette volna a 70EURt már nem veszi be a 80at akkor lehet rá akármilyen Mario, mint ahogy a WiiUra is volt Breath of the Wild, csak hiába.
-
F-ECT$
titán
válasz
Bencus88 #2546 üzenetére
A konzol ára sem annyira baráti már. Nem egy Ps5 pro szint az tény, de semmi sem indokolja hogy miért nem az S1 jelenlegi árán jön ki az S2. Valahogy mindenki elfelejti hogy generációkon át kb ugyanannyi volt a konzol ára, most meg mindenki simán benyeli a $100 emelést.
-
-
playmore
tag
válasz
Bencus88 #2546 üzenetére
A Doom $70 lesz azaz 25900 Xboxon és PSen is. Ne keverjük azzal, hogy mindenféle extra kiadások meg millió DLC lesz hozzá. $70 az alapár a AAA játékoknak a másik két gépen és tényleg csak a GTA úszhatná meg a többet. A Nintendo nagyon jó cuccokat rak le és biztos, hogy a Mario Kart és a Donkey is isteni lesz, de van az a pont ahol a Nintendo is egyértelműen túlárazott. Amikor az árazáson rágódtam természetesen nem csak itthonra gondoltam, itt eleve a Nintendo még a döglődő Xbox alatt is van, mert annyira drága. Ez viszont már külföldön is megüti az ingerküszöböt és gyakorlatilag a Switch 1 felzabálhatja a Switch 2 eladásait. Hacsak a Nintendo eleve nem úgy tervezte, hogy a két gépet párhuzamosan futtatja és a Switch 2őt egyfajta Proként tartva akkor nem tudom mit gondolnak.
Nagyon remélem amit talán előbb is mondtam, hogy ez csak first party only árazás, azt még le tudnám nyelni és nagyon ajánlom, hogy más ne árazza a fizikait külön, főleg ha szinte biztos, hogy nagy cuccok nem lesznek mind a kártyán. Persze tudom, hogy lehet nézelődni meg innen onnan olcsóbban rendelni külföldről is, de a magas alapárat nem lehet csak úgy megugrani szerintem.@Szabi® A Nintendo magához áraz és ez a gond. Ha úgy érzik ők beletettek annyit a Mario Kartba mint a Sony a Last of Usba MAGUKHOZ képest akkor oda is árazzák akkor is ha akár csak egy "ezer éves" Forza Horizon 5 technikailag valahol fényévekkel előbb van. Tényleg nagyon sajnálnám ha ezen kinyírnák a Switch 2őt hosszú távon. Főleg mert én is akarok pénzt beletenni éés magamat sajnálom a legjobban természetesen
-
playmore
tag
válasz
Bencus88 #2524 üzenetére
Szerintem nagyon leegyszerűsíted a dolgokat. Először is a digitális szórakozás térnyerése közvetve iszonyatosan felvitte az életszínvonalat, főleg a csóró országokban mint nálunk. Egyre olcsóbb, erősebb gépeket kapsz amin a tartalom általánosan elérhető szinte mindenkinek. Korlátlan netet kapsz fillérekért tartalom meg van szinte minden árkategóriában hozzá. Ebbe kezdtek az utóbbi időben agresszívan belenyúlni a cégek és most a Nintendó nemcsak duplán, de triplán emelte a tétet. És ezzel az a gond, hogy átlépik azt a vonalat amit a tömegek zsebből ki tudnak fizetni.
A legtöbb usernek a PS5Pro létezése egyszerűen nem releváns semmilyen szinten ezért nem is lehet érvelés alapja. Lehet azt mondani, hogy minden drágább lett, de amikor az úgy-ahogy elfogadott tíz dolcsis emelés helyett ráhúznak harmincat úgy hogy generációkkal nagyobb és szebb játékok mennek $60 alatt az minimum elgondolkoztatja az átlag vevőt, de leginkább elriasztja. És a gép ára gyakorlatilag nem is nagy gond, számítottak erre sokan, egyszer elviselhető. Nem is értem miért gond ez, persze nyilván össze lehet rá kaparni, egyszeri kiadás. De a játékokon emelni ennyit és a fizikain még többet az nagyon nagyon nem mindegy a felhasználóbázis 99%nak. Ez simán WiiUt is csinálhat a gépből (ne legyen igazam), mert mindenki aki nem hardcore fan az minimum habozni fog ezek után.
Végezetül (bocs, hogy ilyen hosszú) itt térnék vissza arra amivel kezdtem: a digitális szórakozás olcsóságáról. A társadalmat eltolták abba az irányba hogy annak akinek kevés van a digitális világ lett a szórakozás fő forrása. Nem jár harmincezerért étterembe, de meg tud venni 5-10 esetleg néha 20 ezres játékokat vagy van valami előfizetése játékra/filmre vagy ingyenes cuccokat tol a vásárlások között stb. Úgy is érezheti magát mint a király hiszen eléri szinte ugyanazt mint a pénzesebbek. Neki most ez 30+ ezres játékár belengetés, a fizikai megfojtása egyenesen tragédia. Nekem több pénzem és időm van mint az átlagnak játékokra és még én is kicsit nehezen nyeltem le, hogy olyan Switch 1es játékok amiket máshol pár ezresért vesztegetnek azok itt 10-20 ezer forintért mennek. Akkor most még erre akarnak emelni vagy 30%ot és ki tudja mennyire megnehezíteni használt piacot?? Nagyon veszélyes játékot űz a videojáték ipar és a Nintendo élére állt a legdurvább áremelésnek emberemlékezet óta... -
válasz
Bencus88 #2524 üzenetére
Abszolút igazad van, minden drágább, de azért én is kicsit szomorkodok - a francnak van kedve az eddigi 60€ helyett 80/90-et fizetni, úgy hogy PS-ékél most lett divat a csak 70€-s ár.
Valszeg ez a hatalmas szomorkodás holnapra a legtöbbünknél elmúlik, de addig is kiörjöngjük magunkat. -
kicsako
őstag
válasz
Bencus88 #2245 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=1uGRs-ispRU
VR stb "influencereket" kerülöm. Inkább alkotok saját véleményt mint másét tegyem magamévá
-
Crus
őstag
válasz
Bencus88 #1407 üzenetére
Ezeket még azért dobd mellé, erősen ajánlott:
- Mario Rabbids
- Captain Toad Treasure Tracker
- New Super Mario U Deluxe
- Hyrule Warriors - ha tetszik majd a Zelda, 1x simán érdemes lenyomni
- Astral Chain
- Xenoblade mindegyik is...
- Paper Mariók
- Bayonetták
- Fire Emblemek
- PikminekAsszonnyal/nak: Just Dance, Ring Fit, Fitness Boxing
-
Crus
őstag
válasz
Bencus88 #1418 üzenetére
A Botw semmilyen közös ligában nincs a Fenyx-szel. Előbbi egy elit szint, egy etalon, utóbbi meg pár játék szolgai koppintása, rettenetesen sok repetitív elemmel és 1 bites humorral. Mentségére legyen mondva, hogy volt benne pár jópofa puzzle platform rész, de úgy kb. ennyi.
-
Szabi®
addikt
válasz
Bencus88 #1411 üzenetére
Én ilyen 200/230 óra alatt raktam le a Totk-ot, de akkor még számtalan dolog vissza volt, Korok Seedek, Addison segítős küldik, Korok Puzzle-ok ,Koltin 100 bullfrog küldije, tonnányi rejtett chest/barlang Tehát nem tudtam maxolni ennyi idő alatt, és akkor még a lenti rész nem volt 100%-ig felderítve, csomó értékes páncélt meg sem találtam . . . Hát ilyen ez a Totk.
-
-
morfondőr
addikt
válasz
Bencus88 #300 üzenetére
Már most rányomnék a "Kosárba" gombra, de sajnos ezek még nagyon találgatások! Még lehet a Nintendo-nál sem döntötték el pontosan mi lesz az ára. Az is csiripelik, hogy a hónapban vagy október elején be lesz jelentve az új gép. Bár akkor kéne csökkenteni a mostaniak árát, hogy azért legalább néhányan vegyenek belőle az ünnepekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest