-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #1432 üzenetére
Pár rövid videót nyilván néztem, de tudtam hogy egyszer majd végig szeretném vinni így próbáltam kerülni a spoilert. Jaj de messze van ez még
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Opel topik
- Apple notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Escape from Tarkov
- PR-Telecom
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest