-
IT café
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
válasz
hadam98 #3669 üzenetére
A játékok árával van a legtöbb probléma illetve nézhetjük bárhogy de a Nintendo hozzáállásával főleg ami az Eshop-ot és akciókat érinti.
Jelenlegi árak: Cyberpunk 2077 Steam: 60 EUR Lowest price: 24 EUR
RDR2 Steam: 60 EUR Lowest price: 15 EUR (jelenleg is ennyi)
Elden Ring Steam: 60 EUR Lowest price: 36 EUR
Hogwarts Legacy Steam: 60 EUR Lowest price: 15 EUREzek az akciók az év során Steam-en olyan 3214 alkalommal elérhetőek. Nintendon mi lesz? Mi szokott lenni? Ehhez képest nagyjából semmi, legjobb esetben is 60 EUR lesz Switch 2-n és majd arról le lesz évente 2x árazva 45 EUR-ra. Ha pedig követik a saját trendjüket amit még persze nem tudhatunk, akkor 70-80 EUR lesz nyitáskor és akcióban 60 EUR. Nekem ez a problémám. Értem hogy a védelem felhozza majd, hogy de handheld és azt meg kell fizetni, de akkor Steam Deck-en, Rog Ally-n miért nem kell? Ráadásul egy Steam store-t böngészni 1000000x kényelmesebb és átláthatóbb és sokkal kevésbé fusztrálóbb mint egy eShop-ot ami akad, nincs rendes szűrés, tele van szeméttel és vérzik minden oldalról.
De még egyszer leírom, fasza lesz a Switch 2 könyörgöm senki ne vegye alázásnak amit írok, én is fogok venni egyet csak nem nyitáskor és sajnos én is együtt fogok élni ezekkel a hiányosságokkal, mert csak itt tudok játszani Xenoblade Chronicles-el, Zeldával, Marioval meg azzal a tömérdek fain játékkal amit kiadnak. De igenis ennyi pénzért elvárnám, hogy szoftveresen és sales-ek terén is fejlődjenek és ne használják ki pofátlanul, hogy máshol nincs játékuk ezért az alamizsna is elég a népnek, mert nekik úgy olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest