Új hozzászólás Aktív témák

• Scarletiel

senior tag

válasz hadam98 #3669 üzenetére

A játékok árával van a legtöbb probléma illetve nézhetjük bárhogy de a Nintendo hozzáállásával főleg ami az Eshop-ot és akciókat érinti.
    Jelenlegi árak: Cyberpunk 2077 Steam: 60 EUR Lowest price: 24 EUR
    RDR2 Steam: 60 EUR Lowest price: 15 EUR (jelenleg is ennyi)
    Elden Ring Steam: 60 EUR Lowest price: 36 EUR
    Hogwarts Legacy Steam: 60 EUR Lowest price: 15 EUR

Ezek az akciók az év során Steam-en olyan 3214 alkalommal elérhetőek. Nintendon mi lesz? Mi szokott lenni? Ehhez képest nagyjából semmi, legjobb esetben is 60 EUR lesz Switch 2-n és majd arról le lesz évente 2x árazva 45 EUR-ra. Ha pedig követik a saját trendjüket amit még persze nem tudhatunk, akkor 70-80 EUR lesz nyitáskor és akcióban 60 EUR. Nekem ez a problémám. Értem hogy a védelem felhozza majd, hogy de handheld és azt meg kell fizetni, de akkor Steam Deck-en, Rog Ally-n miért nem kell? Ráadásul egy Steam store-t böngészni 1000000x kényelmesebb és átláthatóbb és sokkal kevésbé fusztrálóbb mint egy eShop-ot ami akad, nincs rendes szűrés, tele van szeméttel és vérzik minden oldalról.
    De még egyszer leírom, fasza lesz a Switch 2 könyörgöm senki ne vegye alázásnak amit írok, én is fogok venni egyet csak nem nyitáskor és sajnos én is együtt fogok élni ezekkel a hiányosságokkal, mert csak itt tudok játszani Xenoblade Chronicles-el, Zeldával, Marioval meg azzal a tömérdek fain játékkal amit kiadnak. De igenis ennyi pénzért elvárnám, hogy szoftveresen és sales-ek terén is fejlődjenek és ne használják ki pofátlanul, hogy máshol nincs játékuk ezért az alamizsna is elég a népnek, mert nekik úgy olcsóbb.

Új hozzászólás Aktív témák