Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgreImre
senior tag
Köszönjük szépen a játékot!
Részben aktívként sikerült az utolsó helyet megcsípnem"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
rlazol
veterán
-
ggeleven
őstag
Köszönjük szépen a munkát neked is és a bold tippeket adóknak is!
Gratulálok mindenkinek, de a dobogósoknak különösen.Nekem bizakodásra ad okot a holtversenyben legtöbb pontos nulladik hét, hibátlan kör, a 2. legjobb PO kör és a legtöbb SB pont. Csak-csak nem vagyok vak és jövőre van esélyem jobb szereplésre. Most éppen hogy meglett a wildcard kör (SB előtt 12. voltam).
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
*Mukeey*
addikt
Nagyon szépen köszi az egész éves munkádat!
A nyertesnek és a dobogósoknak nagy gratula
Az afc-s tippem azért volt, mert a kettő közül nem tudtam dönteni és ugy voltam vele, hogy ha már egyik bejön akkor az pont a játékban. Szerencsére a sb-győztest eltaláltam már a szezon elött
Egyre jobb, aktívabb a topik, sztem amúgy viszonylag kevesen tudnak róla, ez lehet a mérsékeltebb érdeklődés oka. Itthon sztem nagyon megy most az NFL, ez köszönhető a színvonalas közvetítéseknek és a sporttv-nek.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Zanik
addikt
El se hiszem hogy nyertem!!!
Titkon reménykedtem, hogy a 0. heti tippjeim még hoznak elég pontot, de őszinte leszek, nem emlékeztem már rá pontosan miket is tippeltem (kivéve a Chiefst, abban nagyon is biztos voltam).Szeretném megköszöni Zéé-nek az egész éves munkáját. Nélküle nem jöhetett volna létre ez a jó kis játék. Gratulálok Troland-nak, F-ECT$-nek és Vacsek-nak is. Végig fej-fej mellett küzdöttünk (kivéve mikor Vacsek csalt ), és hát tulajdonképpen holtverseny lett a vége.
Nagyon élveztem a játékot, bár néha a bold-ok kiválasztása azért némi fejvakarást okozott.
Most kicsi pihi, aztán nyit az FA piac. Közben lehet listázni a need-eket, bújni a prospect-ekről írt elemzéseket. Jön majd a draft, OTA, TC, és máris nyakunkon a PreSeason.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
A Zéé
Topikgazda
megszületett a végeredmény! [link]
PH! NFL tippjáték 2019 végeredmény:
1. helyezett: Zanik
2. helyezett: troland26
3. helyezett: F-ECT$Gratulálok a helyezetteknek, és köszönöm a részvételt mindenkinek!
Zanik, és troland26 is a 0. héten volt különösen pontos, jól olvasták az üveggömböt. troland26 a korábban már említett, egy nem "hivatalosan" megérkezett tippsor miatt lett 2. helyezett.
Komoly, hogy a Pats csoportgyőzelmét mennyire fixre vettük, és hogy a Friscora mennyire nem számított senki sem
Jót mosolyogtam *Mukeey* tippjén,aki a Pats-et tippelte AFC bajnoknak, majd a Chiefst a SB győztesének. Bár ez utóbbi bejött
Balesz1899 pedig nem tudom hogy csítelt, hogy 7/8 a találata a div győztesek közt.
Átlagosan 30 körüli válasz érkezett minden héten, és a tippelők legtöbbje egész évben aktív volt, ami szerintem tök jó dolog. Már csak a beszélgetésekben kellene mindenkinek még egy kicsit aktívabbnak lenneA nyeremények elosztását egyelőre nem tudom még, mivel rlazol-al még nem sikerült egyeztetni, de hamarosan felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel.
Just a simple Lineman...
-
Balesz1899
aktív tag
válasz f4lcon #20384 üzenetére
A Bowl.hu-ra szokott írogatni
Amúgy messze ő a kedvenc szakkommentátorom a mostani garnitúrából Höri mellett. Gyula katasztrófa, Márk néha túl száraz és álmosító, Maka nekem túlontúl az amerikai közvetítések tükörfordítása (a "mozgatja a láncokat" mondásától egyenesen falnak megyek), Sanyi meg az utóbbi időben inkább elvicceskedi a közvetítéseket.
Amúgy igen, Zolin érződik, hogy nem csak nézi, de érti is a játékot (bár most pl szépen belezavarodtak egy időkéréses történetbe), véletlenül gondolom senki nem lesz elemző a PFF-nél[ Szerkesztve ]
-
addikt
én csak annyit szeretnék hozzátenni a meccshez, hogy mivel ritkán nézek magyar kommentárral mérkőzést (nem nagyon vagyok oda a hazai közvetítés színvonaláért) őszintén meglepődtem, hogy milyen jó volt a meccs alatt a páros, szóval le a kalappal a Buday Zoltán előtt, ritka jó color commentator volt, látszik, hogy érti a focit (sokkal jobban, mint én, nyilván) már majdnem Romo-i magaslatokba csaptunk, csak az maradt el, hogy megjósolja a következő játékot párszor tetszik, hogy meg tud különböztetni egy play action játékot egy read option-től, hogy azonnal átlátja a kulcs blokkokat, hogy szakértelmével érdemben tudott hozzátenni a meccs élményhez. nyilván nem olvassa ezt itt, de valahol ki akartam írni magamból
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
törölt tag
Amúgy szégyelje magát *Gabonaféle Attila még ő is elment aludni 20-10-es állás mellett. Pedig ő valahol még játékos is volt ha jól emlékszem
-
hobizoli
nagyúr
-
Veron
addikt
Pilis meg nem a Pilisben. :) ettől függetlenül nagy ökör ez a Trump, de ez nem újdonság.
Még mindig nehéz elhinni, 10 éve várok erre a győzelemre. Egész nap jó a kedvem.
Mondjuk biztosan nem Patnek adtam volna az MVP címet, igy egy kicsit hiteltelen, de hát ő a QB.Go Chiefs, ne essen szét a csapat jövőre!
Olasz VB győzelem és Chiefs SB megvolt, még egy Juve BL-t akarok látni! :)
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
hobizoli
nagyúr
van Kansas-ban is Kansas City
a folyo valasztja kette a varost es az is egyben a ket szomszedos allam hatara isde a csapat stadionja a Missouri allambeli reszen van a varosnak, ezert szamitodik oda
itthon sem tudja sok ember, hogy a Zala nevu telepules Somogy megyeben van
több drón kell ;P
-
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz ggeleven #20372 üzenetére
Köszi, beszédes kép. Még azt kellene tudni, hogy hány (kulcs)embernek jár le a szerződése, legyen szó játékosról vagy edzőről, és abból már lehetne következtetni, hogy mennyit fog erősödni / gyengülni a csapat.
Az mondjuk biztos, hogy a Reid - Mahomes páros ad egy kis discountot a gyűrűre vágyók között.Dive ever, work never.
-
ggeleven
őstag
válasz F-ECT$ #20371 üzenetére
Ők sem állnak a legjobban, főleg, hogy jön a nagy fizu Mahomes-nak, de most annyira bennünk van az SB íz, hogy könnyebb lehet tovább vinni ezt a csapatot. Esetleg még az is simán lehet, hogy FA is igazolhat hozzájuk áron alul, mert továbbra is contender csapat. Vegasban ők a legesélyesebbek a következő SB-re is (mondjuk ilyenkor ki merne mást mondani, nem?).
Az interjúkban nagyon ment a brotherhood-ozás/family-zés (mondjuk annyi adrenalinnal mindenki szerelmesek az SB győztesek).[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Az SF meg ne bánkódjon, csak meccs szituban nem Shannahanre bízzák a time managementet, meg a play callt a negyedik negyedben, és meglesz jövőre a gyűrű.
Kivéve ha beüt a vesztes SB utáni gyönge szereplés.KC egyébként mennyire marad egyben, van esély a duplázásra?
Dive ever, work never.
-
ggeleven
őstag
Na már csak egy dolog hiányzik a szezonzáráshoz. Ki nyeri a PH kupát?!
Jajj, de jókat fogunk röhögni a szezon előtti tippeken...Amúgy csak-csak összejött 100+ hsz.
-
törölt tag
Nagyon jó csapat az SF remélem nem esnek szét a nyáron.Shannahan meg szedje össze magát, tanuljon a hibáiból és meg lesz nekik is a gyűrű
-
MODERÁTOR
Nagyon ritka hogy az MVP-t oda adják nem QB-nak, erre már rájöhettünk (ami faszság).
Lásd ugye a tavalyi, Edelman MVP cím - mint szabályt erősítő kivétel. Idén szimplán egyértelmű volt Williams.Továbbá az is kiderült, hogy valódi nyomás alatt, Jimmy G nem biztos hogy comeback player. Mahomes meg az. Viszont Mahomes kifejezetten gyengén muzsikált, rosszul passzolt. Igen, a fal nem védte meg - de Ő sem jó ütemben lépett fel, ha fellépett egyáltalán a zsebben, etc.
De nem omlott össze, hanem ment tovább.
Örülök, hogy a rozmár végre nyert egy gyűrűt, annyira kellett már neki, mint egy falat kenyér. Az SF meg ne bánkódjon, csak meccs szituban nem Shannahanre bízzák a time managementet, meg a play callt a negyedik negyedben, és meglesz jövőre a gyűrű.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
bagyulajuve
addikt
de gyenge volt a 4. negyedben ez a Frisco, grat a Chiefs-nek, auz hiszem tovább kell várnom, de ez a 25 év kezd sok lenni
erős ez a csapat, de Garappolo, hát ez neki úgy érzem nagy falat
Resistencia eterna
-
A Zéé
Topikgazda
A harmadik negyed közepétől ilyen félig alvó állapotban néztem a meccset, annyira semmilyen volt. A vége viszont érdekes lett. Amennyire emlékszem így félálomból a történtekre, a coaching döntötte el a meccset.
Viszont az MVP-vel nagyon nem értek egyet. Nem Mahomes volt most sztem a legjobb a pályán, Williams játéka fontosabb volt.Just a simple Lineman...
-
Ispy
veterán
Hah, bealudtam a halftime shown, de jó volt visszaolvasni a meccs alakulását itt:
- á, Mahomes kevés még ehhez, tanulnia kell
- ez már eldölt SF
- jaj mivanitt
- nyert a KC"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
rlazol
veterán
Jó meccs volt, bár számomra izgalmas nem volt. Örülök a Chiefs győzelmének, ugyan a SFra tippeltem. Nagyon örülök Riednek, és ahogy mások is mondták, Shanahan másodszor cseszi el ugyanúgy csak épp a másik irányba. Most túl konzervatív, amikor nem szabadott volna annak lennie. Sherman-t sajnálom.
crey:Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
Na, kíváncsi vagyok, miért sietnek annyira a műsoridővel. Nem értem.
Mint ahogy azt sem, hogy mi a francért Mahomes-t kellett MVP-nek választani. Mocsok szar volt, talán 5-10 percet, ha játszott elfogadható szinten. De hát irányító, ráadásul hype-olt. Ez van.
Szerk.: Tempó magazin ismétlés. Csodás. Az év legfontosabb sporteseménye, és a legfontosabb közvetítésük, és simán lekeverik. Nagyon nem vágják ezt a témát.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
F-ECT$
titán
válasz callmeakos #20355 üzenetére
Meglepően visszafogott. Pedig élőben látni a kedvenc csapatot így eléggé menő.
Dive ever, work never.
-
callmeakos
veterán
Nem látom a Sport TV-s közvetítést, de Ricsi egy tízes skálán mennyire van kI?
All→M8
-
F-ECT$
titán
-
törölt tag
Köszönöm fiúk és köszönöm fórumtársak
-
callmeakos
veterán
Nem a szívem csücske a Chiefs (naaagyon nem), de megérdemlik na.
Ez a 49ers még nagyon fiatal, és ha azt nézzük hogy tavaly még az NFC végén kullogtak, most meg a SB-ig meneteltek, akkor még számolni kell velük a következő években, ha életben tudják tartani ezt a csapatot, és tanulnak a hibákból.All→M8
-
Zanik
addikt
Shanahan a Falcons bukta után megcsinálja megint. Így lefagyni 1 negyedre, ráadásul az utolsóra.
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
Mondod ezt te aki a komplett szezonra eltűnt
Jól van. Szép volt a Chiefs győzelem, megérdemelt volt.
Megjegyzem hogy Shannahant senki nem tájékoztatta hogy az első félidőben is volt idő kérése - nem csak a terdelések alatt...
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
hobizoli
nagyúr
LOL
több drón kell ;P
-
Batawanga
tag
Kicsit összeomlott az SF a végére, de jó meccs volt. A nap nyertese a Tide mosópor.
-
-
nagyúr
Akkor a 130 ezer dolláros tétes faszi nyert...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
callmeakos
veterán
Pontosan ezért írtam hogy pont nem a Chiefst kell leírni amíg nincs vége. Nekem úgy tűnik a 49ers összezuhant.
All→M8
-
darvinya
titán
Hát ez nagyon szép volt KC-tól.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #20310 üzenetére
Ugyeugye...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
LyonnaisFan1
őstag
Meg egy chiefs td.
21-0-as negyed te jo egAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
hobizoli
nagyúr
ennyi...KCC
több drón kell ;P
-
törölt tag
Huuuuuh a vérnyomásom az egekben
Na itt a vége hurrá éljen a KC
Na így lenne ötösöm a lottón[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
A Kansas a menny kapujaban
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
törölt tag
válasz LyonnaisFan1 #20333 üzenetére
Az tuti , totál vitatott TD volt.
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Errol napokig fognak vitatkozni.
Izgalmas two minute van hatra.
A cisconak td kell, vagy lefott a kave.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Zanik
addikt
válasz LyonnaisFan1 #20328 üzenetére
Necces volt. Ilyenkor az számít mi volt az eredeti ítélet. Amúgy szerintem pont elcsípte a labda csúcsa.
-
nagyúr
No akkor SF drive a győzelemért... lássuk mit tudnak.
-
hobizoli
nagyúr
lefujaskor kell vezetni
több drón kell ;P
-
ggeleven
őstag
válasz LyonnaisFan1 #20328 üzenetére
Na végre izgalom van!
-
LyonnaisFan1
őstag
Megadtak, de velemenyes
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
callmeakos
veterán
Azt nem értem most hogy a 49ers hogy hagyhatja ennyire kontrollátlanul Hillt
All→M8
-
törölt tag
Rengeteg idő van még hátra az a baj
-
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #20324 üzenetére
Kizárt... lol.
-
LyonnaisFan1
őstag
Na vajon ramennek a td-ra, vagy mezonygollal egal es hosszabitas
-
Zanik
addikt
Szerintem későn ébredt a Chiefs. De ne legyen igazam.
-
törölt tag
Na most kell a védelem.
-
LyonnaisFan1
őstag
... Es elohuzta
Egyenlithet akar a chiefs.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Zanik
addikt
Az optimista, küzdő Mahomes győzelemre tudta volna vezetni ezt a Chiefst, de ma nem ez a Mahomes jött ki a meccsre. Kár érte.
Újra bebizonyosodott az örökérvényű igazság: a védelmek nyeri a bajnokságot.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
ggeleven
őstag
válasz LyonnaisFan1 #20317 üzenetére
Így legyen, mert kellene izgalom a végére.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz F-ECT$ #20314 üzenetére
Tobb, mint 25 perce nem tudnak elmozdulni a 10 pontos pontszamtol.
Mahonesnak elo kell huznia a nyulat a cillinderbol.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
törölt tag
Kell egy TD meg egy Interseption az SF részéről majd megint egy TD és nyert is a KC
-
F-ECT$
titán
válasz LyonnaisFan1 #20310 üzenetére
Még van egy negyed azért.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
nagyúr
-
Zanik
addikt
Hát, szerintem nullázom a fordulót!
-
vond
MODERÁTOR
Mahomes nincs még készen erre. Hibát hibára halmoz.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
LyonnaisFan1
őstag
A sf gyakorlatilag megnyerte.
Labdaszerzes. Innentol mar csak ok ronthatjak el.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
ggeleven
őstag
Na akkor ez most eldőlni látszik...
-
.LnB
titán
Na jól van megvagy. Már épp akartam írni, hogy el vagy tűnve mint a new englandi dinasztia.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
Szeretném ha a Rozmar kapna végre egy gyűrűt. Meglatjuk mi lesz.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
törölt tag
Na akkor, innen szép nyerni
Vond remélem nem vetted komolyan[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Shakira & J. Lo's FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show
indulhat a recskaparti
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Batawanga
tag
Mekkora interception. Amúgy mi az a Bud Light a reklámban? Ásványvíz?
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest