- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Windows 11
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Google Chrome
- Trump meglépte: készül a stratégiai bitcoin-tartalék
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Padavan firmware
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
311yard, 4 TD, BB lehozta
jövő7en irány a Bengalshoz. az sem lesz egy laza kör
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
mamám! mekkora volt ez a Walker - Moss visszapassz!
31-7
-
mahatma
aktív tag
Nálunk elúszni látszik a meccs, Schaub 2. INT-je megpecsételi a sorsunkat, a védelem is elég vérszegény, a támadójátékunk meg nulla
-
Road Runner
csendes tag
hat ilyemn izgalmas meccset nem lattam ami ennyire golszegeny volt
-
Road Runner
csendes tag
10 semmi
-
anulu
félisten
Bardy 3. TD-je
naggggyon szép drive volt!
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
jó volt ez a halftime report
kellemes mennyiségű kick és punt return TD volt így az 1. félidőben
a Lions - Eagles meccs pedíg szimplán durva
kár, h a progi nem tud picture-in-picture-t -
Road Runner
csendes tag
cadillec, cadilec
-
Road Runner
csendes tag
sovany FG-vel ementunk, de meg lehet eso lehet sar
-
Csapi007
veterán
Nagyon benézte ezt most a buf (
), megijedtek vagy mi?
-
anulu
félisten
5 percen belűl 2 challenget elbukni...
-
mahatma
aktív tag
A Philly meg szép csöndben agyonzúzza Kitnáékat...egy petákot nem tettem volna erre.
-
tiv83us
veterán
válasz
Road Runner #77 üzenetére
Fucken zebra...
-
mahatma
aktív tag
Jackson jól fárasztja a védelmeteket. Bulger előbb-utóbb elkapja a fonalat a passzaival. De nagyon egál meccs szaga van a dolognak, nüanszok fognak döntetni. A punterek viszont nagyon jók mindkét oldalon.
nagyon gusztustalan mezben játszik az Eagles...retro ide-vagy oda
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Road Runner #71 üzenetére
Te ordibalsz a szomszedbol, hogy ''YEEEEEESSSS!!!'' ??
-
anulu
félisten
nem vagyok a Pats védelmével kibékülve. 7-3 a Billsnek :S
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
válasz
Road Runner #69 üzenetére
hát, gyönyörű volt ez a kickoff return TD
TB meccset adja a Fox, nálam most ez megy.
rövid lett az FG, majdnem meg is indult belőle a Rams
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Vezet a New England.
-
mahatma
aktív tag
válasz
Road Runner #66 üzenetére
nyugi, múltkor sem jött be...ezek csak megérzések
-
mahatma
aktív tag
válasz
Road Runner #64 üzenetére
STL @TB
SD @GB
MIA @NYJ
ARI @BAL
IND @HOU de jó lenne
DET @PHI
MIN @KC
BUF @NE
SF @PIT
CLE @OAK
CIN @SEA
JAC @DEN
NYG @WAS
CAR @ATL
DAL @CHI
MNF
TEN @NO
némely tippem azért csak a vágyakozásomból született. de hátha... -
Road Runner
csendes tag
hat, holnap nagyon meg kell vernunk a Rams-t, mert jovo heten az osi ellenseg Carolina jon, vagyis megyunk mi, /ez meg akar nyerheto is/ de aztan megyunk a Coltshoz ami az almoskonyvek szerint nem lesz sikeres meccs
jo lenne 2 gyozelemmel kijonni a 3 meccsbol es akkor sinen vagyunk
GO BUCS! -
vontod
tag
Húúú a Romo gyerek milyen TD paszt adott estében.
Mondjuk azért a Delfinek defense elég gyéren helyezte nyomás alá.
Jut eszembe... Játszik valaki az NFL.com-on Fantasy Game-t? -
Sianis
addikt
Jepp jepp. Egyik itthoni torrent oldalunkon végre megjelentek az NFL mecsek. Jepp jepp.
Sianis -
anulu
félisten
kicsit félve néztem meg most reggel az nfl.com-ot, hogy mi lett a Chargers ellen a vége, és nagyon örültem, mikor megláttam, h tulképp simán nyertünk
-
Road Runner
csendes tag
ahogy igertem agyonvagtuk a szenteket
nagyon jok vagyunk
most meg a patriots alaz elegge
valami 31-7 rigth now
de meg lesz tobbis -
mahatma
aktív tag
tavaly vertük őket odahaza, remélem idén is sikerül...51 pontot kapott a Bengals védelme, Palmer 5 TD-t dob és kikapnak, hihetetlen.
NE idén brutál erős, a Bills simán meg lesz otthon.
Egyébként majdnem elbénáztuk a végét, Smith hogy fordult ki 6 ember gyűrűjébőla puntok viszont nagyon jók voltak, 2 is az 1 yardoson landolt. Jó volt a futás elleni védelmünk (66 yard), de a passz ellen még lehetne jobb is, főleg ha jön P.Manning.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
kicsit szétesett, ja. bár az előbb volt egy 2nd 1-nél egy gyönyörű 50 yardos passza, csak a WR nem tudta elkapni, a 2 keze között ment el a labda.
nemtom, h a köv meccs melyik legyen.a KC @ CHI és a NYJ @ BAL is nagyon jónak ígérkezik. bár talán az utóbbin lesz több pont. ami még vicces lesz várhatóan az NFL Network elemzése szerint, az a Vikings @ Lions. a Sport1 által közvetített Cowboys @ Dolphins annyira nem hat meg.
jelenleg a Bills ég, de csúnyán. a Delfineknek ki kéne kapniuk, a Jets-et az 1. körben fültövön csapdostuk, úgyhogy ott mindegy mi lesz.
tűkön ülök a hajnali meccs miatt!
Delhomme eladta. ha ezt be tudná vinni TD-re a Texans, akkor már csak elveszthetik onnan.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
ez is CBS
SoPCast 16316. amúgy [link], itt megtalálod az összes meccs linkjét. van olyan, ami sajnos offline, de én innen lőttem be ezt, és nagyon nem bántam meg!
omfg! punt return -> fumble -> TD Houston! challenge, de szvsz érvényes. ha igen, akkor 14-0-ról 14-30!!
megadták! kegyetlen!
extra point is jó. 14-31
ja. amúgy ha szaggat, pakolj fel egy CfosSpeed-et. ha kell, elküldöm. () jelentősen tudja javítani a képminőséget azzal, h optimalizálja a fel és letöltést
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
nagyon nagy csatában vagyunk a Párducokkal....Smith és Johnson elkapó showja eddig a meccs (2-2 TD mindkettő). Sajnos csak a statokat tudom nézni, mert elégg laggol a net.
#43 - Schaubbal jók leszünk, Green bontja a futásokkal a védelmet, Andre Johnson pedig nagy formában van!! felragyog a csillag Texas egén!!remélem hozzuk ezt a meccset, mert baromi nehéz a sorsolásunk szerintem
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
na, ki melyik meccset nézi? nekem szerintem ez a ma esti program:
19:00: Houston @ Carolina
22:30: Kansas City @ Chicago
01:15: San Diego @ New England
az utolsó nagyon nagy meccsnek ígérkezik!!! go go Pats! -
mahatma
aktív tag
válasz
Road Runner #38 üzenetére
háááát, a Szentek egy kiábrándító vereség után, hazai pályán....szoros lesz, de ezt nem hozzátok idegenben
-
mahatma
aktív tag
az első forduló kimaradt, de hátha izgat még valakit a tippelgetés is
IND @ TEN
GB @ NYG
CIN @ CLE
HOU @ CAR - idén ütni fogunkRemélem Delhomme kikerül a kezdőből
NO @ TB
BUF @ PIT
ATL @ JAC
SF @ STL
MIN @ DET
SEA @ ARI
DAL @ MIA
KC @ CHI
NYJ @ BAL
OAK @ DEN
SD @ NE
MNF
WAS @ PHI
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
Road Runner #35 üzenetére
Megvan!
[link]
Tudtam, hogy van vmi kapcsolat a Denverrel... Csak azt nem tudtam, hogy elment onnan.
-
Road Runner
csendes tag
Palmer azt hiszem az atlantaban volt, vagy a coltsnal
Plummer az mas fejezet
hat ezt mondom tok, szabalyos TD volt, ezt az itteni riporterek is megallapitottak, sot inkabb a vedo volt szabalytalan
hat ilyen is van
nem en is kevertem valakivel, asszem mindig a cinciben jatszott, mar ahogy most gyorsan utananeztem
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
A Bengals-nál lévő Carson Palmer régen nem a Denverben volt? Vagy ő egy másik Palmer vagy Plummer vagy vmi ilyesmi ...
Szerk.: Azt a TD-t sztem elvették a Ravens-től, de nagyon(!) jó meccs volt!
[Szerkesztve] -
-
Vandit.
addikt
Szomorú hír
[link]
-
anulu
félisten
sikerult Fox Sports 2-n megneznem a Pats @ Jets meccset. Moss ugy tunik jol beepult a csapatba, es stabil WR lehet Brady mellett.
nagyon kivancsi vagyok, h vasarnap mit tudunk osszehozni a SD ellen otthon -
Fáraó
őstag
válasz
Road Runner #29 üzenetére
Uhh... Te fennmaradtál? Vagy külhönból nézted?
Vasárnap este bealudtam, de tegnap este végignéztem a Chargers vs. Bears. A macik jogosak kaptak ki, Grossman nem volt túl jó. Néha olyan király passzokat adott hogy csak lestem, máskor meg csak elbaltázta a dolgokat. A védelem a helyén maradt.
A Chargers és Rivers előtt meg le a kalappal: mind a defense, mind az offense szépen játszott. Thomlinson -ha jól írtam- pedig nagyon villogott, nagyrészt sikerült semlegesíteni, de hát ugye egy TD passz meg egy futott TD az nem rossz.
Éljen az NFL szezon!
A Rams meg jusson be a PO-ba. -
Road Runner
csendes tag
ez a baltimore vs cin meccs
de most nagyon megszopatta a biro a baltirmort 2 perccl a vege elott tuti td volt
az lemradt az elejerol hogy egesz jo
[Szerkesztve] -
today05
csendes tag
válasz
Brett apó #22 üzenetére
Packers meccset énis nagyon ritkán találok, persze a jaguars meccset megtaláltam, de valahogy inkább kiváncsi lettem volna arra, hogy hogy verik meg a seattle-t, vagy NO-t, mint a vereség. remélem a mai meccsuket el tudom valahogy csípni.
hirtelen csak az országos tvkozvetítések listáját találtam:
http://www.msnbc.msn.com/id/20055913/
valamennyit remélem ez is segít. de ha korulnézel a packers.com on tuti találsz valamit
[Szerkesztve] -
Brett apó
tag
Packers meccset nézném,de nem találom seholse,már végignéztem a tévéújságot is az espn-n. Tudja valaki melyik csatorna adja??
-
today05
csendes tag
Én épp a Philly Eagles - Pittsburgh Steelers preseason meccset nézem, igaz nem élőben, de majdnem tv minőségben
16 meccs lentvan az előszezonból
uh most kiélem magam. egyébként meg myp2p.eu hoz egy alternatíva [link] http://streamednfl.blogspot.com/
-
rocket
nagyúr
Sport1 szeptember 9. 22:00 Amerikaifutball NFL, 1. játékhét, San Diego-Chicago (élő)
-
Road Runner
csendes tag
-na nehogy azt hidd, hogy minden erben eskudtszek van
- ha van, akkor dontenek, hogy az illeto bunos-e, vagy nem
-ha dontottek/bnos nem bunos/ az iteletet a biro hozza meg ami lehet barmi, sokkal szelesebb spectrumban mint az europai /magyar/ joggyakorlatban
- a magyar jogban ugyan a biro donti el, hgy elfogadja -e es mennyiben az ugyesz vadintivanyta, de ha elfogadja, akkor kotve van, mondjuk 2-t-ol 5 evig stb., amerikaban mondhatja a biro, hogy bunos, de probara, vagy bunos es 20 ev
termeszetesen mondjuk gyilkosokat nem egednek probara, hanem 345 ev, de ez mas kerdes
es lassan indul az igazi foci -
Kanczy
veterán
kiváncsi vagyok,mit tud idén alkotni a steelers...nem fűzök hozzájuk túl nagy reményeket,de azért hajrá Pitts!!!
-
Csiresz
csendes tag
-
törölt tag
üdv urak
mikor indul a bajnokság?
a sport tv közvetíti?
go steelers
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz
Road Runner #6 üzenetére
Amerikaban is divat a promi bonus amikor hires emberekre a targyalason mas torvenyek vonatkoznak es felmentik oket pedig meg a hozzanemeroktnek is egyertelmuek a bizonyitekok.
Ha ugy lesz ebbol ami szinte mar biztos, tuti megfogja olcson uszni mint ahogy az ilyen embereknek 99%-ban kijar a promi bonus, a maradek 1% meg Paris Hilton fele itelet aminek a tortenetevel megkeres egy jo nagy adag penzt. -
F-ECT$
titán
válasz
Road Runner #6 üzenetére
Hát pont a magyar jogban múlik minden a bírón. Amerikában az esküdtszék hozza meg az ítéletet...
-
mahatma
aktív tag
válasz
Road Runner #6 üzenetére
nem mintha sokat számítana a világnak, meg úgy egyébként, de nálam egy életre leírta magát ez az ember....
-
mahatma
aktív tag
na, most néztem a videót frissen, bevallott mindent, így állítólag megúszhatja 10-12 hónap börtönnel, augusztus 27-én tárgyalás ill. meghallgatás, döntés később.
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
én a kutyák elé dobnám az ilyen embert, teljesen mindegy hogy hívják...ha bebizonyosodik a vád, akkor meg is érdemli, sőt. Teljesen érthetetlen hogy mi visz rá egy embert ilyenekre
Jól játszottunk az Arizona ellenidén ütni fog a Texans
-
rlazol
veterán
túl sok pénz, azt hitte, neki mindent szabad.
csak a falconst sajnálom, a 2-es szám QB [link] nem tűnik nagy durranásnak... -
bagyulajuve
addikt
vazz, ez nagyon kemény. Mi szüksége volt rá
-
Batman
őstag
Az előző topic betlet , itt van a folytatás.
NFL és amerikai futball topic - Archívum I. - [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Milyen autót vegyek?
- Hivatalosan is tagadta a GeForce RTX 5090 visszahívását az MSI
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- További aktív témák...