- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
Topikgazda
a bowl.hu azt mondja, hogy az lesz közvetítve.
(#7310) spammer
MNF meccs lesz, szal azt IS adja a sport tvJust a simple Lineman...
-
pohár
félisten
most lett vége az ismétlése a Saints meccsnek, hát ezt kár volt megnéznem...
a Colts meccset viszont mutogatni kéne mindenkinek, aki még nem látott NFL meccset
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
anulu
félisten
AFC
Indianapolis Colts - New England Patriots
San Diego Chargers - Denver BroncosNFC:
New Orleans Saints - Seattle Seahawks
San Fransisco 49ers - Carolina Panthers"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
pohár
félisten
AFC:
San Diego Chargers - Denver BroncosNFC:
San Fransisco 49ers - Carolina Panthersmost hátha többet találok el
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
anulu
félisten
valahogy PO-ban annyira nem rajongok értük...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
varsam
őstag
Akkor én is megteszem a téteket:
AFC:
San Diego Chargers - Denver Broncos
NFC:
San Fransisco 49ers - Carolina PanthersAztán két főcsoport döntő:
Patriots - Broncos
és
Seahawks - Panthersés akkor legyen egy SB tipp is:
Patriots - Seahawks
Itt nagyon félnék a Seahawks-tól.Sajnálom hogy kiesett a Packers, nem gondoltam volna hogy kikapnak otthon, ilyen időben. Utolsó percig rágtam a körmöm, nagyon nagy meccs volt ez is.
-
anulu
félisten
-
.LnB
titán
Mióta nincs ESPN America-m rég nem láttam. És sajnos ritkán kerülnek fel az újabbak a youtube-ra. (vagy én nem találtam meg őket)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
miért van az, h az amcsik képesek olyan reklámokat csinálni, ami tényleg érdekes, az európaiak meg képtelenek erre?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
törölt tag
Mindenesetre köszönöm a válaszodat. Nem baj az, ha többen írjátok ugyanazt, mert akkor tuti megjegyzem a fene jó memóriámmal.
A Zéé: Nem számít, ha szurkolok egy csapatnak, akkor akkor is fogok, ha nem túl jó. Tegnap megkedveltem a SH-ot, aztán majd szurkolok nekik.
De elég elképesztő számomra - legalábbis az európai foci és azon belül is, az angol foci után -, hogy milyen stadionok vannak és telt házak is ráadásul. Tegnap-ma is csak lestem, hogy mennyien vannak. Most már csak keresnem kell egy oldalt, ahol nyomon tudom követni az eseményeket és hogy mikor lesznek a meccsek.
F-ECT$: Aha, végül is, így a jó. Nem feltétlen az a jó - sőt.. -, ha egy csapat nyeri meg sorozatban - pl. - 5-7x.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Transformers és Captain America trailer már van
a reklámoknak is volt pár éve egy YT-os gyűjtőhelye, délelőtt már össze lesz szedve egy csokorba mind szerintemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
szarkasztalasztis, klasszikus rész.
imádtam.
de azért itt volt volt 1-2 ütközés.**
eldőlt.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
A Zéé
Topikgazda
Tuti, hogy top2 pick lesz. Bár én nem vagyok biztos benne, hogy a Texans húzza be, mert nincs komoly DE needjük. Viszont ha BPA megy a húzásuk, akkor tuti ő lesz az.
Viszont utána elég sokminden előfordulhat.
A Ramsnek annyira nem kell az 1/2, szóval ha esetleg a Clowney mégse 1/1 lesz, akkor sztem találnak valakit, aki felmegy érte oda, ha Clowney az 1/1 és nincs cserepartner, akkor OT vagy WR pick jönne oda a Greg Robinson/Jake Matthews/Sammy Watkins trióból, ha én lennék a GM.
A Jaguars, ha benn marad, akkor Watkinst viszi, ha nem akkor vmelyik OT-t, kb mindegyikre szükség van ott.
A Browns a maradékot a top 4 névből (valószínű vmelyik OT)
Utána a Raiders szintén OT-t húz szerintem.
A Falcons vagy DE/LB (talán Khalil Mack), vagy Ebron (TE).
Tampába célpont kell Glennonnak, szóval oda WR.Arizonába meg vagy Pryor (S), vagy egy DE jöjjön, bár a Def playerekbe annyira nem vagyok otthon, a labdának az az oldala valahogy sose ment nekem.
Szóval én idén is OT hajszát várok egy kis elkapó kísérettel. QB az elején biztos nem fog kimenni, én legalábbis nem adnék egyikükért sem olyan magas cetlit. Talán a Titans húz egyet, meg a Browns a Coltstól kapott pickkel, más nem hiszem. A Jaguarst sokáig úgy gondoltam, hogy QB-t húznak, de ha Blackmont tényleg eltiltják a teljes szezonra, a Raidershez odakerült a Schaub, a Brownsnál meg van még később is lehetőségük választani valakit.
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
Topikgazda
én nem maradtam ébren, pedig elég mozgalmas draftnak tűnik így elolvasva az összefoglalót. Voltak mozgolódások, tradek, meglepő pickek
1.nap bowl.hu-n, nfl.com-on.
Pár megérzésem bejött, 1-2 vel viszont eléggé mellé lőttem A Jaguars irányító húzása kicsit meglep, második körre vártam csak tőlük is. Összességében van pár pick, ami kicsit reach szagú, pl a Cards pick is kicsit olyan, de legalább hiányposztra jött. Az idő meg majd eldönti, hogy megérte-e.Just a simple Lineman...
-
.LnB
titán
Ja igen, akkor néztem én a Philly - Detroit meccset. Abban a fordulóban volt a nagy havazás.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Kell néznem már valami NFL-t. Mert igaz nézem a foci VB-t de folyton az jár a fejembe, hogy milyen unalmas egy sport, és de jó lenne inkább NFL-t nézni.
Mellesleg pont most kezdtem el gyűjteni GamePass-ra, mert lassan aktuális lesz már.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Három éve folyamatosan fizetem. Egyszer kipróbálod és onnantól nem tudsz elszakadni tőle. Nekem is nagy gondot jelent azért. De ez az egy dolog amit ha nehezen is de megengedek magamnak
-
Carvus
senior tag
nem kellett hozzá 5 perc, 125mp alatt volt ha jól emléxem..
(#8057) .LnB: hátöööö, nem egyszerű évek voltak ezek, főleg a tavalyi QB trió miatt....de most majd szerintem jók leszünk Zimer-el, kiv leszek Hídvízt be merjük-e dobni egyből a mélyvízbe, de sztem sanszos, h Cassel-time lesz pár hétig!
ja Nálatok se túl rózsás a helyzet..divi#2208
-
.LnB
titán
Nem mondod?! Azt hittem ez már itt lerágott csont max 1-2 ember nem tudja mi ez. És pont te?!
Imádom, annyira el van találva[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Konteó topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest