Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rdanii13

tag

Sziasztok! Az elmúlt napokban elkezdett furán működni a gépem. Pittyegett, hogy Jack csatlakozó kihúzva, bedugva, kihúzva de csak bekapcsolas után párszor, Mozilla feltűnően sokszor lefagyott (valami Shockwawe leállt szöveggel), amikor Steamből indítottam a Cs:GO-t fekete kep volt (csak az egeret láttam), újra indítottam utána ugyanez de 15-20mp után elindult. Na ma ugyanez volt, viszont apu ideakart ülni(farmozni :D ) és amikor jöttem be mondta hogy nem reagál semmire a gép, újra inditottam es a betöltő képnél megállt és csak töltött.. Megint újraindítottam (hogy csinalok ccleaner tisztitast, töredezettség mentesítést) de megint csak töltött, oké várok.. Egyszercsak fekete kép, 2-3perc megjelenik az egér, 2-3perc megjelenik a tálca és a háttér( hiányosan), nem sorolnám igazából tovább a lényeg hogy bekapcsolt de olyan lassu, hogy ilyen mégegy a világon nincsen. A legelső számítógép gyorsabb. Mivel sajna még nincs birtokomban semmilyen windows, újra rakni nem tudtam. Kérdésem az lenne, hogy ha nem Windows hiba, akkor melyik hardver lehet a hibás? (Vinyó 1 hete még 100/100 volt)
    Asrock z68 pro3 gen3
    Intel Pentium g860 3ghz
    Gigabyte hd7750 1gb ddr5
    Kingmax 4gb 1333mhz.
    Utólag annyi hogy 1-2havonta portalanítom, melegedéssel sosem volt gond.

Új hozzászólás Aktív témák