Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
A gépem nem indul. Vagyis nem megfelelően.
Benyomom a gombot, felpörög minden. Van kép, elkezd tölteni. Majd egyszer csak monitoron megjelenik, hogy alvómód. Onnantól semmi. Ventilátorok pörögnek, ledek világítanak, de nem tudom még csak újraindítani, kikapcsolni sem. Csak akkor ha áramtalanítom, vagy a tápot kapcsolom le. Változó, hogy meddig jut el betöltésnél. Legtovább a Win 7 jelszóig jutott, de általában az Achi driveres képnél jön elő ez. (MSI 770 C-45)
Ha áramtalanítom, majd újra visszakapcsolom, akkor maximum közeli fordulaton elkezdenek pörögni a ventilátorok, de ekkor már képet nem ad, leállítani gombbal itt sem tudom.Amikor megnyomom a bekapcsolást egyet pittyen. (Beep code szerint ez a sikeres boot.) Ha VGA nélkül indítom, akkor aszerint pittyeg, egy hosszú két rövid.
Kicsit égett szag is érezhető a szobában bekapcsolás után. Nem túl erős. Húgom használta a gépet tegnap, azt mondta egy kicsit otthagyta a gépet, aztán "alvó módba" állt a gép, nem tudott vele mit csinálni.
Alaplapra vagy tápra gyanakszom. Bár egyértelmű jelet nem ad egyik sem, hogy valami baj lenne vele. Legalább is számomra.
Próbáltam egy rammal, ram nélkül, hdd nélkül, VGA nélkül. USB3 kártyát kiszedtem. A hiba nem oldódott meg.
Mi tévő legyek? Várom a tanácsokat, ötleteket. Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest