Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• leikomessi

aktív tag

Sziasztok!

A gépem nem indul. Vagyis nem megfelelően.
    Benyomom a gombot, felpörög minden. Van kép, elkezd tölteni. Majd egyszer csak monitoron megjelenik, hogy alvómód. Onnantól semmi. Ventilátorok pörögnek, ledek világítanak, de nem tudom még csak újraindítani, kikapcsolni sem. Csak akkor ha áramtalanítom, vagy a tápot kapcsolom le. Változó, hogy meddig jut el betöltésnél. Legtovább a Win 7 jelszóig jutott, de általában az Achi driveres képnél jön elő ez. (MSI 770 C-45)
    Ha áramtalanítom, majd újra visszakapcsolom, akkor maximum közeli fordulaton elkezdenek pörögni a ventilátorok, de ekkor már képet nem ad, leállítani gombbal itt sem tudom.

Amikor megnyomom a bekapcsolást egyet pittyen. (Beep code szerint ez a sikeres boot.) Ha VGA nélkül indítom, akkor aszerint pittyeg, egy hosszú két rövid.

Kicsit égett szag is érezhető a szobában bekapcsolás után. Nem túl erős. Húgom használta a gépet tegnap, azt mondta egy kicsit otthagyta a gépet, aztán "alvó módba" állt a gép, nem tudott vele mit csinálni.

Alaplapra vagy tápra gyanakszom. Bár egyértelmű jelet nem ad egyik sem, hogy valami baj lenne vele. Legalább is számomra.

Próbáltam egy rammal, ram nélkül, hdd nélkül, VGA nélkül. USB3 kártyát kiszedtem. A hiba nem oldódott meg.

Mi tévő legyek? Várom a tanácsokat, ötleteket. Előre is köszönöm a választ!

Új hozzászólás Aktív témák