Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Na srácok, szerintem nem lenne rossz ötlet feléleszteni a magyar NFS World communityt, főleg hogy kb 2 éve megy a játék.
Csak mert az angol community, hát, nem a legszimpatikusabb, Apex Discordra utalok legfőképpen, én úgy tavaly szeptemberben csináltam egy Discord szervert erre a célra, reméltem hogy pár prominensebb személy jön, hát ez nem történt meg, legtöbben felléptek, meg se mukkantak, és le léptek, így nem tudom hogy lehet társaságot építeni.
Szóval, itt egy link, aki akar lépjen fe(sg.hu nfs world topikban kinnt van a szerver kezdetek óta, nem történt sok minden):
https://discord.gg/23YhKMY
GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
Új hozzászólás Aktív témák
- 1.tulajdonostól (ICentre számlás), Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- FiFine M9 wireless mikrofon
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest