Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
-
Chosen
addikt
válasz _stick_ #4098 üzenetére
Még nagyobb sebességvesztés falnál? Ott hagynám abba a játékot, az biztos. Így is utolsó helyre esek vissza sokszor a falnak szorító rammerek miatt. Inkább ghost car-os versenyek kellenének, contact nélkül a valódi versenyzésről szólna, a hülye sebződés helyett ami a rammereket nem fogja vissza, csak nekem kell folyamatosan fizetni a javításokat.
-
_stick_
őstag
válasz 1NST1G8R #4096 üzenetére
Azt vettem észre, hogy leginkább akkor tud a falra kenni, ha előrébb van, mint én, illetve, ha nagy sebességgel ront nekem. A taktikám, hogy felveszem a sebességét, és egy nagyobb kanyarban, mikor ő is az ideális ívre figyel, tőle távol előzök. Persze ez csak leírva egyszerű.
Amúgy sztem kicsit lehetne nehezíteni a játékon, a korábbi NFS (UG1-2, MW) multikhoz képest könnyűnek találom a az irányíthatóságot. Ütközésekkel, és főleg a falnak csapódásokkal komolyabb sebesség vesztés is járhatna. Most Wanteddel sokat multiztam, persze csakis BMW-vel, ott annak volt esélye az első helyre, aki tudta az ideális íveket, és sehol sem csapódott a falnak és persze a kisujjában volt a pálya.[ Szerkesztve ]
-
1NST1G8R
senior tag
A rammolok ellen nincs mit tenni, meg kell tanulni (el)banni veluk. Ha mellem er barki is (mert ugye nem tudod hogy rad rantja-e a kormanyt vagy sem) es latom hogy egy kicsit is kozelit felem egybol elkezdem en is rahuzni a kormanyt, igy nem tud leszoritani. Masik megoldas ha tavolabbrol akar hirtelen rad rontani (ami a jellemzobb, es foleg cheaterek csinaljak) tolj neki egy nitrot es ha sikerul elhuznod a falat rammolja le, ha sikerul egy ilyen jokat szoktam derulni.
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz _stick_ #4093 üzenetére
Később még rosszabb lesz. Elég kavés az aki fair-ül versenyez. Kis gyakorlással és szerencsével azért kezelhetőek. Tegnap pont la akart szorítani az alagíútban egy csávó, de pechére mikor én is rárántottam a kormányt beakadt egy beton oszlopba. Csávó ott marad én meg 200-al tovaszáguldottam. De sajna van, hogy én szívom meg.
Szilva jó, a következő érdemi lépés majd az RX7 vagy a Lotus Elise lesz.
#nincsbennetarcsi
-
geentleeman
csendes tag
Csao,az mi ha a gyémántvadászatnál a kártyán nekem nem viláskulcs meg nem a sima kártya hanem kédőjel ban?elöreisköszi
-
_stick_
őstag
Igen, jó ötlet volt ezt a lehetőséget betenni, mert akinek csak 1-2 órája van napi szinten versenyezni és nem akar pénzt költeni a játékra, mint én, annak is lehetősége van a felzárkózásra. Remélem még sokáig lehet gyűjtögetni.
Más, megvettem a sylvia-t a boltba vehető tuningot rátettem, fürgébb mint a mazda, de 9-es szintű pályáktól olyan szinten nyomják a falra tolást, hogy utolsó helyről max a 3.-ig tudok felzárkózni, hiába megyek szinte tökéletesen a pályán. -
Qru
MODERÁTOR
válasz callmeakos #4087 üzenetére
Elkezdtem gyüjteni én is, egész korrekt cuccokat dobál...
#nincsbennetarcsi
-
V.Dave
senior tag
válasz callmeakos #4087 üzenetére
nekem is ez a bajom, pont akkor ütött be a krach amikor az utolsó párat szedtem volna össze
Most 500boostért lehet újraéleszteni, de ha arra még várni kell hogy boostom legyen akkkor is engedi?Xiaomi mi 8 6/128
-
1NST1G8R
senior tag
válasz callmeakos #4089 üzenetére
Azert van nemi ujdonsag, matol 2 napig minden verseny es pursuit elerheto lesz, ha minimum level 2-es vagy. Cikk ITT. Ja es a race now (az NFS gomb kozepen) nem fog mukodni ezido alatt... Kivancsi vagyok mennyire dobja fel majd ez a kis akcio a versenyek latogatottsagat, mert van egy olyan sejtesem hogy azert talaltak ki mert a versenypalyak 80%-an csak elvetve lehet ellenfelet talalni...
[ Szerkesztve ]
-
gyuszito
senior tag
Hoppácska! 90Mb-os frissítés O.o Vajon mi lett más?
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
csab991
senior tag
válasz szakalistvan #4084 üzenetére
Nekem 38-as streakem szakadt meg, rá 4 napra kijött ez az új TH verzió, hát kicsit mérges voltam.
-
odébbb
tag
válasz gyuszito #4080 üzenetére
Én ugyan igy jártam , csak nekem szilvám van és level 19 vagyok . Most jön a gond , van 340 kess , és mit vegyek , ha egyszer a köcsög tt-re várok ( türelmetlenül).
Nincs más marad a szilva ( más autóm nincs ) Reménykedek , és olvasgatok , hátha eldől bennem valahol , hogy mitis akarok ( autó) terén .[ Szerkesztve ]
odébbb
-
gyuszito
senior tag
Egyet kell értsek előttem szólókhoz! Valóban kell egy Battle Machine! Körülbelül 2 hete hajtok egyet én is! Isten gép, és 300k-ért röhögve megéri! Az utána következő dolgok már neccesebbek, és inkább benned kell eldőljön. Megvettem a BM et, és nagyon tetszik, de van pár nagyon fajin tuned alkatrészem, amit bele pattinthatnék egy Lotusba, ami úgy már jóval keményebb lenne, mint a BM, viszont akkor nem lenne meg a kess később a BMW-re. Ki lehet hagyni a Lotust, szerintem, mert elég jól tapadok utánuk, de azért vegyük figyelembe, hogy kis okosítás után a Lotus elporolja az RX-7-et.
Tehát ha veszel Lotus-t (a jövőben) akkor semmiképpen ne rakj új alkatrészeket a BM-be hanem alapon nyomd végig vele azt az utat, amíg összeugrik a kess és a szint a Lotusra, és amit közben nyersz az mehet is bele a kis Elise-be Az alap RX-7-től viszont meg kell válni.(megtettem...fájt )Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
_stick_
őstag
Hali!
Nektek nem akadozik a belépésnél? -
MBazsee
tag
válasz szakalistvan #4075 üzenetére
Milyen nicken vagy fenn? Eddig nem is tudtam, hogy Te is játszol ezzel.
-
Chosen
addikt
RX7 be megéri sok pénzt fektetni? Következő kocsinak 959-et akarok, de nem tudom ki lehet-e húzni vele addig. lvl 21 vagyok 200k-m van most.
-
tutuhawer
őstag
-
1NST1G8R
senior tag
válasz sicklife #4068 üzenetére
Ez sajnos egy eleg szubjektiv kerdes (mondhatnam azt is hogy hulye kerdes ), nyilvan ha jobb (avagy nem IGC-s) kocsikat es gyorsabb fejlodest akarsz, esetleg optikai tuningolni szeretned a verdakat akkor igen, egyeb esetben nem igazan. Ha meg csak most kezdted izlelgesd kicsit, vegyel silviat vagy 240sx-et, nezd meg milyen ingyen nyomulni, ha nem leszel elegedett, vagy tobbre vagysz akkor johet a boost. En eddig 2 smst es starter pakkot lottem el es nem bantam meg, sot karacsony kornyeken valszeg veszek meg egy startert mert biztos lesznek nagy akciok es mindent meg lehet majd venni kevesebb boostert.
Mas: asszem ujra megy az NFS-S , legalabbis nehany palya befrissult, aki nezi meg tudna erositeni hogy tenyleg muxik-e mar rendesen?
-
SylarHUN
senior tag
válasz tutuhawer #4062 üzenetére
Örülök neki, hogy végre valaki azt mondja az SLR-re, hogy jó.
Sajnos nekem nem jött be.
Mondjuk én a Gleam félével rendelkezem és lehet, hogy az alapból félre van tuningolva.
Mentem én is vele egy pár menetet és a következőre jutottam.
Gyorsulás: jó
Végsebesség: jó
Kanyarodás: rossz (Nálam nagyon későn reagál a kormány mozdulatra, lehetetlen korrigálni a hibát, nem lehet vele kitérni a hirtelen ott termő trafikot. Ugratásnál annyira hátradől, hogy amikor a földre ér, akkor össze vissza pattog lehetetlen megfogni).PSN: Xbox:
-
csab991
senior tag
A 959-el már jóideje nyomatom, de még mindig tud meglepetést okozni, emelkedőknél nagyon kell figyelni, mert könnyen kicsúszik az ember, ha leérkezéskor egy kicsit is belekormányoz, de volt olyan is, hogy 270-nél keresztbe állt az autó, de nem veszített sebbességéből így hozzásegített egy jó időhöz. Nálam a 959 a csúcs, persze nagyon elfogult vagyok a Porschékkal dehát ez van.
-
sicklife
csendes tag
Sziasztok!
A minap kipróbáltam az ingyenes részt, de nem nagyon győzött meg hogy fizessek érte.
Gondoltam megkérdezem, hogy szerintetek megéri e?
Köszi, a választ.
További szép napot!"Akkor most vegyél egy ilyet vagy vedd meg ezt" :D
-
callmeakos
veterán
válasz tutuhawer #4066 üzenetére
Na most tévedsz (Hahahaha )
Lövésem sincs még mindig melyiket vegyem.
959: Lehet hogy jó, de nekem nem különösebben tetszik. És nem akarok egy olyan autó kormányát tekergetni amit nem nagyon komázok...M3: Kedvenc, de csak az E92 után. Viszont sajna ismerem magam és képes vagyok elkölteni a rávalót mielőtt meglenne. Hiába, sok az az 1.200.000$
SLR: Abszolút favorit, viszont itt hatványozottan igaz hogy sokba kerül. Viszont ha használható (értem ezt az alatt, hogy nem olyan mint a Ford GT) akkor inkább az SLR, de a türelem mint olyan, nálam sajna csak nyomokban létezik
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #4065 üzenetére
Azt mondod, rágódsz rajta, pedig nem is. Tudatalatt már meg is vetted, amelyiket akarod, csak elhiteted magaddal, hogy gondolkodsz rajta. Jujjjjj, de sok autót vettem meg így... aztán igazoltam magamnak, hogy de jó húzás volt, igen. A mercedes előtt megvettem ugyebár az audi r8-at, aztán nissan GT-r, dodge vipera, porsche 959. Mindig mondtam, hogy végre , egy jó vétel
Csak az R8 maradt meg, a porsche kifejezetten szar vétel volt, sose szerettem a porschékat. A dodge vipert is csak nagy spoilerrel szeretném, de az boostos volt, így el kellett adni. A mercedesre viszont Megvenném a fasza külsőt (kb ilyen GT-s külső), ha tele lennék lóvéval[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az időfutamban vagy a privátban kikapsz a porschétól, ami OK is. A versenyben viszont van versenystratégia, azaz védekezés, powerupok - utóbbi nagyon sokat segít, naná. Ezekkel együtt ütősképes a merci. Ha az ellenfél is jól nyomja, akkor jól nyomja, kész ,ezüst kártya. De ne adjuk könnyen a bőrünket, ha jön egy mustan rtr-x, akkor se. Nyomjuk tövig, mert van, aki boost ide vagy oda, összeszarja magát nyomás alatt, én ezért is nyomom végig a GÁZT GÁZT GÁZT GÁZT
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #4061 üzenetére
ha van már bmw-m, akkor megéri. Ha volt már 959-em, megéri. Ha a vipert is eladtam, megéri. Ha akarom, megéri. Ha valaki CSAK a teljesítményt akarja, akkor a porsche 959 az optimális szerintem. Az kb lotus elise csak nagyban. Az jobb időt megy, mint ez, de mondom, egy dolog a single player időfutam, egy másik pedig a verseny. Ez egy kurvára versenyképes autó.
szerk: a bmw 1.2, ez meg 1,5, az nem 500 000 többlet Nem csak az érettségin blokkolsz le..[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz gyuszito #4060 üzenetére
meggondolandó vagy nem, nem annak szánom, hogy bárki is ez alapján vegyen vagy ne vegyen. Ez arra jó, hogy kb lehet tudni, mire számíts, ha megveszed, vagy tudd, hogy az ellenfél mit tudhat. Soha nem vettem autót elemzések miatt. Semmilyen játékfejlesztő nem mondhatja meg, mit szeretek vagy mit nem. Ha bírod a Mercedest/McLarent, akkor úgyis megveszed, és jól teszed, mert remek gép. Csak jó drága... Vért okádtam a köcsög, aljas team escape-ben, mert a pályák üresek voltak, waterfront roadra meg mission streetre pedig kevesek voltak az autóim. Most már bátran mosolyoghatok bármelyik pályán a lobbiban, mint a műfogsorrögzítő-reklámokban Jó ez a vas, de T3, és a fene tudja, hogyan talál ellenfelet egyes pályákon... Holnap megnézem. Ha talál, biztosan rányom az ellen, mert nagyon negatív a kocsi reputációja, lásd SylarHun. Az tény, hogy lófasz elise és barátai után nehéz megszokni bárkinek is. Nekem nagyon bejön, mert az audi S5-höz hasonló, csak 2X olyan nagy a tempó, amihez kell egy kis tapasztalati pont azért...
-
tutuhawer
őstag
A mercedest megvettem ma, és ezek a tapasztalataim:
A gyorsulása tényleg jó a, gyenge kis semmi tuningommal is 200 fölé perfekt startol, ami a 959-et le fogja gyorsulni, az M3 mellett pedig ott leszek. A többiek lerajtolnak, gondolom, de nem itt dőlnek el a versenyek. A kanyarban trükkösnek se mondanám, mert szerintem nagyon precízen lehet vezetni a gépet. Pontosan lehet érezni, mikor fogy a tapadás, minimális fékkel vagy gázelvétellel simán befordítható, aztán lehet gyorsulni. Ha akarom, csúszik, ha akarom, tapad. A végsebessége is nagyon rendben van, el is lehet érni, 300 fölött OK a menet. Azonnal reagált a mozdulatra ilyen tempóban is, nem panaszkodom. A tuningom hiányos, egy velocicom improved gumim van, és egy kestrel tuned váltóm, a többi még szinte semmi utcai sem. Nagy lehetőség van a gépben így. Az ugratásnál az én gépem kicsit hanyatt esik, de az apróbb dobbantókon néha el se ugrat a gép, igaz, én néha el is fékezem ezeket, pont emiatt. Időfutamban szerintem nem a legjobb, de a verseny és az időfutam 2 külön dolog. Versenyképes gép ez, igaz, van az a pálya, van az az ellenfél és autó...NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
noblem1983
senior tag
válasz gyuszito #4056 üzenetére
Én most vagyok 24-es szinten de még kellene vagy 300 k az R34-hez.Nem értem minek adnak rep-et jutalomként.Kell a túrónak mikor csak 50 szint van és azt se nehéz elérni, nem úgy mint más játékban ahol évekig tart a 101-es szint elérése(Level-R).
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
odébbb
tag
Szép Jó Estét !!!!
Csalókat utálom én is , de attól függetlenül , nem áll meg az élet ...Amúgy egyesek nem birják ki , hogy ne csaljanak , ez röhej ( FŐLEG ha bevalja.)....mindegy
Más : Nagyon tetszik a Honda videjó , kirázott a hideg , de nagyon ott van a SZEREN ...
énis Szenna akarok lenni , de csak Suhamérként tudok versenyezni .odébbb
-
gyuszito
senior tag
Nem lesz meg 25-re a pénz a Lotusra =(
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
_stick_
őstag
Kösz a linket.
Amúgy a rendőri üldözéses feladatoknak van valami értelme?
Úgy értem, hogy ott komolyabb pénzt, vagy reput kapok? -
csiliboy
csendes tag
válasz _stick_ #4048 üzenetére
A Sylviával igen sokáig lehet versenyezni (persze kell egy ki szerencse, hogy jó alkatrészeket nyerj, de azért jönnek azok )
A lejeb linkelt csalós képen is a Sylviával mentem, és volt az ellenfelek között BMW Z4es, T1-es Skyline 2000gt, meg még Sylviák asszem
http://csiliboy.deviantart.com/
-
-
csiliboy
csendes tag
Szóval nem tudom, hogy kell jelenteni, csak kimaradt a "nem" szócska
-
csiliboy
csendes tag
Én szerintem csak a Nissan Sylvia jöhet szóba
Simán elveri(persze egy minimális tuningal) a Zack-es Scirocco-t.Más:
Ezt kellene jelenteni, de tudom hogy kell, és már kiléptema versenybőlhttp://csiliboy.deviantart.com/
-
_stick_
őstag
Hali!
10. szintű vagyok, van egy ingyen elérhető fullos mazdám.
10-es szintű versenyeken már nagy számban vannak gyorsabb autóval rendelkező playerek. Szeretnék autót cserélni, tier 2-re még messze nincs pénzem, olyan 70ezer $-om lehet. Milyen autót érdemes venni? Gondolkozok az egyik old-timeren nem jut eszembe a neve, valamilyen GT, de már alapfelszereltséggel is gyorsabb, mint a mazdám. Vagy van még a VW tuningolt változata 80k-ért. Mit gondoltok? -
csiliboy
csendes tag
Üdv!
Ez a mai jutalom:
-
Kleypek
csendes tag
válasz callmeakos #4037 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
callmeakos
veterán
válasz Kleypek #4036 üzenetére
Szevasz.
A T3-as szekcióból a legjobb választás a BMW M3 GTR illetve a Porsche 959. A BMW 1.200.000$, a 959 pedig 1.000.000$Boost-ot tudsz SMS-ben, átutalásos módszerrel vagy Starter Pack megvásárlásával tudsz szerezni. A legjobb választás a Starter Pack, mert az tartalmaz 8000 boostot, 3 kocsi illetve ha frissen regisztráltál akkor pénz illetve rep erősítőt is kaphatsz.
A Starter Packot például itt tudod megvenni. Ha neten rendeled akkor kerül annyiba, minden más esetben annyi amennyi nagyjából máshol is azaz 4000 forint.A napi Treasure Hunt azt pontosan nem tudom meddig tart a számláló. A nyeremény pedig autóalkatrész illetve valamilyen powerup. Ezt általában napi felváltásban adja (Egyik nap, alkatrész, másik nap pedig powerup) Minél több a napi sorozatod, annál értékesebb nyereményt ad.
Nagyjából ennyi.
All→M8
-
Kleypek
csendes tag
Sziasztok!
T3-as kocsik közül melyiket éri meg megvenni $-ért?
Boost pénzt hogy tudok venni? SMS-ben lehet venni boostot?
És még annyi, hogy meddig fog tartani ez, hogy a napi kincsvadászat végén ad valami nyereményt is?
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet a worldben új autót venni?Vagy csak akkor lehet, ha utalok? Van vagy 40k $, de nem tudom hogy kell megvenni a gépeket...
Köszi! -
sunny84
senior tag
aki nem tiszteli a mazda 3 at így jár
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
-
tutuhawer
őstag
válasz feri1014 #4002 üzenetére
Leírtam pár fórumban, hogy OK leszel a továbiakban, nem fog zaklatni szerintem a maygar közösség. Csak Üdv Barack szólt be egy kicsit, de ő majd biztosan bocsánatot, kér. Ugye, barack?
-
SylarHUN
senior tag
Ezt mindenkinek látni és hallani kell!
Ilyen kocsit szívesen vennék a játékban. Honda NSX K3000
Ayrton Senna beszél a film alatt, fantasztikus. Hihetetlen atmoszférikus a zene és az egész film.
Honda NSX K3000PSN: Xbox:
-
vv5204
senior tag
válasz sunny84 #4014 üzenetére
+1
Én is így szoktam csinálni. Kipróbálom az új verdákat, de nem multiba.
Ebbe nem lehet belekötni.Az azért undorító, hogy az EA nem foglalkozik a csalókkal, ugyanis egyre
több van, főleg az európia szerveren. Egy darabig lehet mondogatni, hogy
nem érdekelnek a csalók, az ő dolguk, de ezen a darabon már túl vagyunk,
most már egyenesen a hányinger kerülget.
Bezsebelik a sok boost befizetésből a lóvét, aztán jó esetbe max annyit
áldoznak rá, hogy a szerverek ne dögöljenek le mindig, plusz egy
hangyányi bug javítás. Végeredményben egy köcsög, kapzsi, tróger
banda. Az új Run is mekkora csalódás.
Így már nem élvezet játszani sajnos... -
GTC376
csendes tag
Magyarázza már el nekem valaki, legyen szíves, hogy mi öröm van abban, hogy csalva megnyerünk egy játékot?
Hogy az autónk irányíthatatlan sebességgel megy és felkenődünk a falra?
Hogy tönkre tesszük más szórakozását?From here to eternity
-
sunny84
senior tag
annyit beleköhögök a témába mind a két felet megértem ( aki anti cheates + azt akinek töke tele van a csalókkal ) .. A kitagadás pedig megmosolyogtató valóban ,, de viszont vegyük figyelembe azt is hogy nem olyanról beszélünk aki állandóan nyomja a speedhacket meg egyéb fos hacket , ő csak 1 szaros trainert próbált ki.. mint az sg-ről kurv@ sokan , éppen ezt vitattam meg múltkor ott sok arccal priviben ( de mondjuk 1 kamu maillal próbálták , + az új dögöket előhozták 1 körre hogy milyen is lett )
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
feri1014
senior tag
válasz barack1997 #4012 üzenetére
Hack? Ez azért túlzás.
Én meg csak olyan stílusban válaszoltam neki, ahogy ő írt. Nem értem mi a problémád.
A kitagadás pedig megmosolyogtató, majd, ha valaki kulturáltan megkér, hogy ne írjak ide, mert nem akarja látni egy utolsó csaló hsz-eit, akkor nem fogok írni. Nem kell ez a gyerekes fenyegetőzés, mint írtam vállalom, hogy csaltam. -
feri1014
senior tag
válasz csiliboy #4010 üzenetére
Én is megszoktam, de amikor hemzsegnek a versenyeken és még én vagyok a barom, hogy, ha kulturált formában megkérem a többi nem csalót, hogy menjen a report. Ráadásul nem is a csalók küldenek el az anyámban, hanem azok akik nem csalnak, mert mit sírok én, hogy nem vagyok képes nyerni stb, azért az érdekes. Főleg, hogy nem is egyszer előfordult. Az, hogy meg mi a jó a csalásban? Ne tőlem kérdezd, nem jöttem rá. Talán az, hogy nyernek a csalók egy rakás ready és +1 kör power up-ot.
-
csiliboy
csendes tag
Én nem játszom olyan rég óta, de már én is megszoktam a csalókat.Csalnak, ez van!
Ha játszani akarok ezzel a játékkal akkor el KELL fogadnom...
-
feri1014
senior tag
válasz csiliboy #4007 üzenetére
Nagyon vicces vagy.
Ja meguntam a sok csalót és kipróbáltam mit lehet abban élvezni, hogy 700-900km/h-val beszáguldok a célba. Mondhatom nagyon nagy élmény... Az, hogy vki ezt megörökítette, hát ez van, ez a játék, mióta játszok messze nem a fair play-ről szól. El tudom képzelni, hogy az EA emberei megnézik a sok csalóról készült képet és lefordulnak a székről a röhögéstől, hogy vannak akik képesek ezzel foglalkozni.
Az EA meg magasról tesz a csalókra, ezt nyugodtan elhiheted. Több, mint egy hónapos az a trainer amit összekapartam. Azóta meg kijött pár patch amiben simán kiiktathatták volna ezt, ha csak ideiglenesen is, mert mindig csinálnak újat. Az meg külön vicces, hogy egy egyszerű trainer elég ahhoz, hogy csalni lehessen egy MMO-ban.De minek is magyarázok neked bármit, Mr. Becsület?
[ Szerkesztve ]
-
V.Dave
senior tag
Tegnap ezt nyertem:
MA pedig ezt:
Xiaomi mi 8 6/128
-
csiliboy
csendes tag
Szóval aki megunja, hogy mások csalnak, az csalhat maga is?Érdekes gondolat menet.
Akkor lehet, hogy szegény orosz (és ezek után már a csak a jó ég tudja ki nem) barátaink is csak megunták, hogy mások csalnak.Én meg szidom őket mint a bokrot, pedig csak el vannak keseredve...Szörnyű vagyok
Ezt meg ma kaptam:
http://noob.hu/2011/11/27/day26.jpg
[ Szerkesztve ]
-
feri1014
senior tag
Persze én is vertem már meg jó pár csalót, de többségében a csaláshoz minimális ész is társult. Innentől már nem lehet túl sok mindent csinálni. Mostanában összeszedem a gyémántokat és Alt+F4. Ha eszembe jut, hogy tolni kéne pár versenyt, tuti összefutok 1-2 csalóval...Esetleg elveretem magam pár 50-es szinten lévő emberkével akik murciélagot vagy épp porsche-t hajtanak miközben én egy Lotust vagy egy TT-t a lvl37-es szintemmel. Sok értelme van...A csalót és a lambókat is a rajtnál látom először és utoljára.
Ha még szinte egy agyhalott illetővel is akadok össze, hiába érem utol, esetleg előzöm meg a kanyargós részeken, egy kisebb egyenes szakaszon már ismét állva hagy.
[ Szerkesztve ]
-
V.Dave
senior tag
válasz feri1014 #4004 üzenetére
én már megszoktam a sok csalót, mintha a játék részét képeznék és mellesleg nem lehetetlen legyőzni őket...
A legtöbb azt csinálja pl waterfronton hogy berak vmi szar iránythatóságú autót és a sebességet 1 gombbal fokozza nagyon hirtelen és ezáltal elkezd faltól falig menni majd kicsúszik... Innen már csak annyi a dolgod h elkerüld vele az ütközéstXiaomi mi 8 6/128
-
feri1014
senior tag
Költöttem rá. Kb 6000 Ft-ot. Igazából kíváncsian várom, hogy kapom-e a bant. Különösebben nem érdekel, ha nem fogok tudni belépni. Meguntam, a rengeteg csalòt. Ezért is pròbáltam ki... Vicc, hogy milyen egyszerű csalni ebben a jàtékban. Sokkal tovàbb tartott megtalálni azt a mezei trainert, mint megnézni mi, micsoda.
-
feri1014
senior tag
válasz tutuhawer #3996 üzenetére
Elborult az agyam. Ennyi. Azon a napon kb 15-17futamon csalôval futottam össze. Plusz még párszor, ha írtam, hogy csalò, engem küldtek el melegebb éghajlatra. Na ekkor döntöttem ùgy, hogy kipròbálom mit is tud a trainer. Nagyjábòl 4-5 futamon használtam. Ez van. Vállalom amit tettem, lehet kövezni stb.
-
odébbb
tag
KAOSAMIGO !!!
Köszönöm a lehetőséget , és örülök , hogy jót is tudtunk dumálni ..
Nagyon SZépen Köszönöm , az estét , nemtudtam elköszönni ....
Jó éjszakát !!!!!!odébbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple notebookok
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek