Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz nmate91 #9899 üzenetére
Igaz ,mondjuk annal az esetnel valojaban nem volt jatekban a labda.
Masreszt inkabb felsotestre ment nem alulra mint egy torpedo 2 kezzel ami sokkal veszelyesebb volt.
Ez 2kezeskamikazebolinstaflop ez kesz rohej, ezt sztem meg gyakorolja is ugyanugy mint mikor eltalalja egy mesterlovesz.Brutalis ,hogy mennyire nem vigyaznak a jatekosokra.
-
sp8787
addikt
A vegen azert az undorito/aljas/veszelyes play-ert miert nem nyomtak Flagrant-et?
-
borges7
aktív tag
kikapott a Suns, kihalt a fórum
-
saen
veterán
Néhány hír:
-Kawhi térdét megműtötték, szóval esély se volt, hogy visszajöjjön
-Simmons csere terén megkezdte a tárgyalásokat a Sixers. Első körben a Kings, Cavaliers, Wolves, Pacers és a Raptors akik érdeklődtek, de biztos lesz még más. Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a vége.
-Suns szétszedése megindult, a Pelicans edzője lesz Willie Green. Ő jelenleg a vezető segédedző a Sunsnál és felelős a védelemért.
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #9883 üzenetére
Giannisnak majdnem minden meccsen van egy ilyen labda nélküli berohanása, amikor felborít egy védőt és/vagy bele is könyököl az arcába. Ezeket én sem értem, hogy miért a védőre fújják?
Jeff Van Gundy meg arról beszélt ma, hogy Budenholzert egy "outstanding coach".
Szerinte minden rájátszásnak megvan a pofozózsákja és most éppen Budenholzert találták meg. -
saen
veterán
válasz nmate91 #9881 üzenetére
Végignéztem.
Első fordulópont lehetett volna a meccsen ez: [link] Első negyed felénél volt kb, Giannisnak volt már egy faultja, nem teljesen értem, hogy ezt pl hogy fújták be Crowderre, de megtörtént. Ha támadóhibát adnak ami szerintem a korrekt fújás lett volna, akkor itt már ült volna Giannis.
A 30-9 futás meg arról szólt, hogy Aytonra is mindent fújtak és nem tudott játszani a személyi hibák miatt. Ayton nélkül a védelmünk szétesik, nincs ember a Giannis-Lopez párosra most, hogy Saric már nincs. Vagy Kaminsky, vagy small-ball van, egyik sem hatékony.
Monty sem véletlenül nyilatkozta le, hogy nem tudja megmondani a játékosainak, hogy hogyan védekezennek akkor amikor nekikfutnak, nem tudja mi az amire még nem fújnak faultot.
Persze ettől függetlenül lehetett volna sokkal jobban is játszani, pl Booker és Bridges gyenge volt nagyon. Aytonnak lehetett volna még nagy meccse, mert nagyon élt, csakhát ülnie kellett...
Ettől függetlenül nem lehet minden meccset megnyerni, köv meccsre kell koncentrálni. Az előny még mindig a Sunsnál van és ha egyet el tudnak hozni Milwaukee-ból akkor az már jó szerintem.
-
nmate91
tag
Nem jött be, bár Fosternek ehhez sok köze nem volt. Suns pihen egyet, kövit elhozzák, otthon meg ünneplés.
Giannis félelmetes, de egyedül nem fog nyerni. Middleton midrange gyakorlatilag nincs, Brigdes elfojtja. Holiday meg (mait leszamitva) be van oltva dobások ellen - már olyan tekintetben, hogy ha jól megy neki sem etetik labdával. Ma elég volt ez persze.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Scott Foster lesz a bíró éjszakai meccsen, ez azt fogja jelenteni, hogy a Bucks 6 játékossal lesz a pályán Giannis simán 20+ büntetőt fog dobni... Sok Suns-os meg fault problémákkal a padon lesz.
-
borges7
aktív tag
Nyilván a következő meccs sorsdöntő lesz, ha a Bucks nyerni tud, még bármi lehet. De nem igazán látom, hogy miben tudnának annyit javulni, persze a triplázásban, de azt egész playoffban szarul dobják. Middleton és/vagy Holidaytől kéne egy nagy meccs, és lehet még az is kevés.
-
saen
veterán
Ez viszont fájt, play random [link]
-
saen
veterán
válasz nmate91 #9871 üzenetére
Érdekes meccs volt. Először is totál megváltoztatták a védekezést a Bucksnál, lezárták a palánk alatti területet, iszonyat energiával védekeztek az első negyedben, meg is lepődtem. Persze ez nem volt tartható egész meccsen, kicsit úgy éreztem, hogy elfáradt benne a Bucks... Aztán ahogy csökkent az intenzitás, úgy jött vissza a Suns támadójátéka. Persze nagyon kellett a jó hármasdobás, sokszor nem volt más opció.
Néhány megjegyzés:
-Ayton nem volt ma jó, de Bridges fellépett és így nem volt gond, ahogy elvették Ayton/Book/CP3 elöl a teret, úgy lett fontos a Bridges/Crowder páros, fel is léptek amikor kellett
-Torrey Craig lesérült, fogy a csapat, úgy vitték le a pályáról, szerintem neki is ennyi volt a szezon, ez nagyon nem jó trend, két meccs, minusz két játékos...
-Giannis nagyot játszott, de nekem mégis sérültebbnek tűnt, mint előző meccsen, többször nyúlt a térdéhez, meglátjuk mennyire bírja majd a hátralévő meccseket
-Bucks edző szerintem most nem volt annyira rossz, mint a hírneve kialakult az utóbbi időben... rengeteget variált már a két meccs alatt, szerencsére nem nagyon működikA történelem alapján valóban a Suns a nagy esélyes innen, de azért volt már aki innen is veszített, szóval még nincs vége. Milwaukee-ban nehéz lesz nagyon, ott is teltházas stadion várható, iszonyat hangulattal.
-
nmate91
tag
Innen nem jött vissza sok csapat, meg kell legyen.
Giannis amúgy ma brutálisan játszott, de nincs segítsége. Suns közben 20/40 triplából és ennyi, köszönik szépen.
-
saen
veterán
Saric ACL szakadás
-
.LnB
titán
válasz perempe #9862 üzenetére
Köszi. Egy telefonos appban néztem a műsort, de nem írták még reggel. Most már nézem, köszi a segítséget. (már az app is jelzi, gondolom frissült időközben)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saen
veterán
válasz nmate91 #9865 üzenetére
Suns nagyon jó volt eddig a rájátszásban abban, hogy büntették a gyengén védekezőket. Ha ezt tudják folytatni akkor tényleg nincs sok esélye a Bucksnak. Ettől függetlenül Giannist ha maxon pörög senki se tudja megfogni, Middleton is tud annyira belejönni, hogy tök mindegy ki védekezik rajta, bevágja. Szóval én még nem írnám le a Buckst, túl korai lenne.
-
nmate91
tag
Meglátjuk mi lesz, én tartom a Suns in 5-ot. Ha Giannis valami csoda folytán jobban érzi magát, akkor max 6 meccs. Egyszerűen Bud borzalmas edző, amikor meg Lopezt akarod lecserélni elgondolkozol, hogy kit rakj be a helyére a padról, akiről szintén fix pontokat dobál a Suns.
-
saen
veterán
válasz nmate91 #9863 üzenetére
Játszottak rá többet, mint 11 rádobás, csak elvesztette a labdát. Sokszor nagyon jól jött a segítség védelemben és meglepte Giannist. Amit nem csinált most az az ISO, az jóval kevesebb volt, mint szokta csinálni. Viszont olyan blockot is tolt Bridgesen, hogy csak néztem, azt nem tudja megcsinálni ha komoly a sérülés. Persze mentálisan lehet nem 100% még, de sokkal jobb formában van, mint várni lehetett.
-
perempe
veterán
Sport1 14:30, ill. este 10 után a másikon, de ajánlom a camrip csatornát.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
.LnB
titán
Mennyire gáz már, hogy a Sport tv nem ismétli ma az első meccset...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saen
veterán
válasz nmate91 #9859 üzenetére
Láttad a meccset? Giannis egyeltalán nem nézett ki betegnek, lehet a 20 pont 35 perc alatt kevés, de szerintem remekül védekeztek rajta, nagyon sokszor elvették a labdát vagy csak szimplán nem kaphatott lapdát.
Sérülésekhez még annyit, hogy CP3-at is folyamatosan foltozgatták, próbálták titokban csinálni, eltakarva, de azért volt, hogy elkapta a kamera. Ő sem 100%-os most ez biztos. Emellett Saric lesérült, még nincs hír, hogy mennyire komoly, de simán kihagyhat meccseket, nem nézett ki jól.
Támadásban meg a CP3/Book páros nagyon szépen szétszedte Lopezt, le is kellett vinniük. Ráadásul rendszeresen tolták Aytonnak is a labdát amikor kicsit jobban próbálták védekezni őket, ő pedig nem sokat hibázott.
45%-ban dobta a hármast a Bucks, Suns meg vagy 10%-kal rosszabbul és mégis simán kikaptak.
Eddig Suns szurkolóknak kiválóan alakult a döntő, de nagyon messze még a vége, lesz Giannisnak is 40+ pontos meccse, meg Jrue sem lesz mindig ennyire csendes. Lopezre meg kiváncsi leszek, hogy mennyit tud játszani. -
nmate91
tag
Nehéz bármit is írni erre a döntőre. Giannis egyértelműen nem egészséges. De én személy szerintem örülök, hogy ennyi balszerencse után CP3-nek összejöhet az a gyűrű végre, ma is remekül játszott.
-
.LnB
titán
válasz borges7 #9856 üzenetére
Biztos mondta. Meghallgathatod te is. De ez eléggé "fura", hogy a Bucks alkalmazottja, és ennyire félreinformált. Oké, hogy nem ez a dolga, na de akkor is..
-
saen
veterán
válasz attiati #9854 üzenetére
Nézd, a Suns erről nem tehet és voltak náluk is bőven sérülések. Egyébként szerintem támadásban jobb a Bucks Giannis nélkül, a védekezés ahol nagyon fog nekik hiányozni.
Giannis közben meg nagyon vissza akar jönni, már azt mondják, hogy meccs előtt döntenek. Személy szerint nagyon meglepődnék ha éjjel most játszana, de még akármi is lehet.
-
attiati
veterán
-
.LnB
titán
Alley-Oop #188-ban mondja Kornél, hogy Giannis nem lesz a 5-6. meccsig. WoW.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ennek a büntető dobásnak tudja valaki a sztoriját? [link]
Shaqtin' A Fool vidóba láttam, röhögtem nagyon, na meg pislogtam, hogy wtf?!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perempe
veterán
Még nem láttam a teljes meccset, de láttam, hogy Booker mellett Middleton is tud a rosszabbik kezével floatert dobni (2:04 - 3rd 9:29).
-
perempe
veterán
Utánaolvastam a hírnek, megtaláltam.
Kb. egy órával a meccs kezdete előtt kezdtem el gondolkodni, hogy valószínűleg megnyeri a Bucks a 6. meccset idegenben, csak nem mertem fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Torrey Craig már bajnok, bármi történjék is
Lehet tippeket tenni a döntőre, alapszakaszban mindkét meccset a Suns nyerte, kombinálva a két eredmény kettő darab totál ponttal és egy hosszabbítással. Személy szerint nagy küzdelmet várok, szerintem szoros lesz ez is.
-
perempe
veterán
Nekem Giannis sérülése kellett, hogy tetsszen a Bucks. Nincs fun factor, de van kosárlabda.
Lehetett számítani rá, hogy Portis és Lopez többet fog vállalni, utóbbi a hagyományos centerekre jellemző játékot mutatott (régebbi énjét idézte?), jól is játszották meg.* Brahms: 4. szimfónia *
-
saen
veterán
Kawhi még mindig egy top játékos a ligában amikor játszik, mindig lesz egy csomó csapat akinek kell.
Ettől függetlenül ő már 2x-es bajnok, megnyert mindent, én nem érzem azt, hogy elhagyná LA-t, miután az volt a célja, hogy otthon játszon. Minek költözne el? Most se voltak messze a bajnoki címtől, én nem hinném, hogy Luka elég vonzerő. Emelett a Mavs szerintem tévuton jár, a régi bajnokcsapatuk most az edzői stáb, szerintem nem fog működni. -
.LnB
titán
Ezen a Kawhi-on gondolkodtam tegnap a meccs közben, amikor ott ült a padon. Hogy, basszus komolyan vehető ő még mint tényező, egy csapatban?
Mármint a skillje, megkérdőjelezhetetlen. Szerintem mint személyiség sincs vele gond. De bakker, egy ketyegő bomba szegény. Megéri kockáztatni vele a csapatoknak? Ha megnézzük, idén is óvták mint egy hímes tojást, és mégis beütött a baj. Szerintem óriási lutri szegény.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saen
veterán
Néhány random info:
Suns döntő meccseire közel 700 USD a legolcsóbb jegy
Mavs nagyon rá fog menni Kawhi-ra, meg akarják szerezni, kiváncsi leszek...
Beverley-t állítólag el fogják tiltani a köv szezon elejére a lökés miatt, de hivatalos még nem jött róla.
-
.LnB
titán
Szerintem sem automata. Ez a Bucks...olyan mint valami részeges karatemester. Nem szép amit csinálnak, sokszor szerintem ők se tudják, hogy mit csinálnak. De néha összejön nekik, és akkor eredményesek.
Annyival szebb a szemnek ahogy a Suns játszik, remélem tényleg bajnokok lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Gyakorlatilag bajnok a Suns innentől. Nem látom, hogy visszajönne Giannis vagy akár Young, de ha visszajönnek is toronymagas esélyesek.
Elég szürreális szezon ez, remélem az NBA észbe kap valahogy és eszközölnek változásokat, mert látszik, hogy nem lehet tartani ennyire szoros tervet...
-
saen
veterán
Azért örült CP3 annyira, mert ekkor már tudta, hogy nyertek. Ahogy ők fogalmaztak, megtörték a Clipperst és így jött ki Beverley-n. Egyébként én eddig nem utáltam a fickót, mostmár igen.
Közben a Bucks is nyert Giannis nélkül, egy győzelemre vannak a döntőtől. Szerintem innen a Hawks már nem tud visszajönni, főleg mivel nem lesz Trae.
-
.LnB
titán
Köszi.
Na igen, szerintem CP3-at annyira nem izgatta. Nagyon kiröhögte Beverley-t ott, rögtön.
Bev-en meg ez a bocsánatkérés már mit sem segít. Baromi nagy gyökér a pali.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
aktív tag
Pat Bev kért bocsánatot Chris Paul-tól, mert lökött rajta egyet hátulról: [link]
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
perempe
veterán
Mit mondott Bevnek Paul a 4. negyedben?
-
borges7
aktív tag
Mikor rögtön a meccs után interjúvolták Pault, pár mondat után mondta, hogy bocs, de most a csapatommal szeretnék lenni, annyira eluralkodtak rajta az érzelmei. Nekem ő sose volt igazán szimpatikus, legjobb esetben közömbös, de most eléggé bele tudtam magam élni, mit érezhet 16 éves pályafutással a háta mögött. (és így már nekünk(Nuggets) sem akkora blama, hogy a későbbi döntős/győztestől kaptunk ki).
Bucks-Hawks elég fura, de érdekes lesz így, Giannist nem szabad visszaengedni játszani semmi pénzért(ahogy Durant-et sem szabadott volna két éve )
-
saen
veterán
A Sun rajongók most teljes vigyorral a szájukon alszanak éjszaka
Ez az év félelmetesen jó eddig, iszonyat kontraszt a korábbi 10 évhez képest. Persze ha már idáig eljutott a csapat akkor innen már egyértelműen a bajnoki cím csak az elfogadható, így van azért az emberben némi félsz a lehetséges csalódás miatt. Ettől függetlenül annak is nagyon örülök, hogy egyik "szupercsapat" sem lesz idén bajnok.
-
.LnB
titán
Nekem Trae nem szimpi. Nincs különös magyarázatom erre, csak egyszerűen nem az.
Ellenben CP3 megérdemelné már végre.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
aktív tag
Én egy Hawks-al is kiegyeznék, bár Trae sérülése nem tudom mennyire komoly, hogy fogja bírni a továbbiakban.
Bár én semleges rajongónak számítok, összességében szeretem az NBA-t, de el sem tudom képzelni mit érezhetnek most a Suns rajongók.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
.LnB
titán
Remélem a Suns lesz a bajnok!
(csak ennyit szerettem volna írni, sziasztok )
-
perempe
veterán
válasz borges7 #9814 üzenetére
A sérülés után összeesett a Bucks, az ellenfél bátrabban próbálkozott floaterekkel is. Pont Capela dobta be az év dobását. Okongwu (3/3) is tetszett, ballal is dobott, nem vállalt lehetetlent. Williams ésszel játszott (csak 9 FGA).
-
borges7
aktív tag
Ami érdekes, hogy úgy tartották 88 ponton a Bucks-t, hogy eddig 113-nál egyszer sem kaptak kevesebbet, ráadásul a Young helyén játszó Williams se a védekezéséről híres persze ebben nyilván szerepe volt Giannis kiesésének is, bár addig is dominált a Hawks.
Ennyit számít, hogy Bogi ma először dobott jól a sorozatban.
-
szebe
addikt
Giannis térde se nézett ki jól, meg Trae se játszott.
Egyre “rosszabb” ez az idény"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
nmate91
tag
Na, Giannis is off a párharcra kb. tényleg érik a Hawks - Suns
-
nmate91
tag
Meh, pont ilyenkor jon PG-nak is jo meccse...
-
saen
veterán
Közben Trae játéka kérdéses a köv meccsen, volt MRI és valami sérülése van.
Ugyanígy ma estére Zubacnak is van valami baja, de ő játszani fog ennek ellenére. Kawhi továbbra sem játszik.
-
saen
veterán
válasz attiati #9800 üzenetére
Kell egy rakás 3&D játékos + egy jó center. Cserepadra még kell egy második irányító. Kb ennyi a mostani top felállás.
Suns sikere is abban rejlik, hogy mindenki jó dobó. Nem lehet senkiről csalni védelemben, Chris meg is jegyezte már, hogy ilyen csapatban még nem játszott ahol nem kellett keresni az embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Politika
- Háztartási gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Total Commander
- Ukrajnai háború
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Robotporszívók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest