Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Knicks megcsípte a Clipperst idegenben! Már vártam, hogy tudnak-e valamit virítani egy nyugati élcsapat ellen is, mert a héten sima zakót kaptak a Nuggets, és a Sunstól is, hát tessék.
Doncicot meg kiállították ezért az ütésért: [link]
-
sp8787
addikt
Remelem ez az "anyone but Jokic" narrativa nem fog ervenyesulni.
-
perempe
veterán
-
.LnB
titán
Kiesnek Play-in-re, és egy GSW, MEM simán kiüti őket. Ha meg maradnak 6.-ok, akkor a LAC 4-0-lal hazaküldi őket. Hiába playoff tapasztalat, meg talán vagy Lebron vagy AD ott lesz, nem érezni bennük az erőt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz borges7 #9191 üzenetére
Kijelenthető szerintem, hogy nem lesz címvédés. De ha play-in-be csúsznak, szerintem onnan se jönnek vissza.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perempe
veterán
válasz borges7 #9191 üzenetére
inkább a Portland. ha nyernek ma, akkor "pontazonosság" estén is továbbjutnak. nem tudom, hogy mennyire kell az ellenfeleknek a győzelem, pihentetnek-e a szezon végén...
Lakers:
@Portland
Phoenix
New York
Houston
@Indiana
@New OrleansPortland:
Lakers
San Antonio
Houston
@Utah
@Phoenix
Denver[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
borges7
aktív tag
válasz perempe #9190 üzenetére
Most olvasom, hogy Davis a 2. félidőben kiszállt valami hátsérülés miatt...lassan nem az a kérdés a Lakersnél, hogy milyen állapotban, hanem hogy egyáltalán tud-e játszani James, meg Davis a playoff elejétől. Tavalyi szezon utóhatása(szerintem)lásd még Miami, a két döntős csapat), hiba volt decemberben újrakezdeni az újat, ráadásul sűrűbb menetrenddel+ a playin miatt azt a pár csapatot leszámítva nincs tét nélküli meccs az utolsó 2 hétben sem. Ami még jó is lenne, ha (nagyjából) teljes kerettel, egészségesen vágnának neki a csapatok.
Itt vannak a hátralévő meccsek erősség szerint: [link]
-
saen
veterán
Cavs-Suns meccsen a hosszabbítás vicces lett. A Suns felhúzta magát azon, hogy tovább kell játszani, toltak egy 20-4-et a hosszabbításban úgy, hogy az utolsó percre már kiürítették a cserepadot 15-0-val indult az extra idő. Ráadásul volt Cam Johnson zsákolás is amit még egy darabig mutogatni fognak, egy összefoglalót szerintem érdemes megnézni.
Redditen volt Anthony Davis AMA, széttrollkodták a userek
-
.LnB
titán
Marvel's Arena of Heroes | Warriors vs. Pelicans
Tök vagány, és a teljes grafika, ilyenre volt megcsinálva: [kép] [kép]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perempe
veterán
válasz borges7 #9180 üzenetére
Doncicnak is volt most 20 gólpasszos meccse, de inkább szerencséje lehetett, töredéke volt látványos. Westbrook jóval izgalmasabb az összefoglaló alapján, blokkolt is, a csapata is megindul, ha van rá lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Warriors viszont nyert, Curry újabb +40 pontos(41) meccsével, Green pedig egy "szolid" 10, 13, 15, 3, 2-t hozott össze.
-
borges7
aktív tag
Westbrook utóbbi két hete egyre inkább wtf-kategória, ma 14 pont(5/8, és nem dobott rá triplát!), 21 pattanó!!!(4 támadó), és 24!!!!! gólpassz, na meg a W, elképesztő.
Sajnos a Lakerst nem sikerült megvernünk, nagyon kemény, fizikális meccs volt, de nagyobb baj, hogy Dozier megsérült a végén, remélem nem komoly :S (most olvasom, hogy "right hip tightness")
Nem sokkal a vége előtt, 4 pontos hátránynál volt egy botrányos fújás, Campazzo ellen támadót ítéltek, épp abban a pillanatban, mikor Porter bevágott egy triplát. -
perempe
veterán
-
.LnB
titán
válasz perempe #9176 üzenetére
Portland remélem, hogy odaér a 6. helyre.
Egyébként mindenki esélyesnek tartja még így is a Lakers-t. De szerintem idén nem fognak odaérni. Én egy Nets - Clippers döntőt vizionálok valamiért. Bár én nem értek hozzá.
-
saen
veterán
Bucks-Nets kezdődik egy negyed óra múlva, jó meccsnek ígérkezik, játszanak a nagyágyúk (Giannis, Kyrie, Durant).
-
attiati
veterán
Jabbar dobástechnikája és hatékonysága egyszeri és megismételhetetlen?
Vagy egész egyszerűen nem működne a 21. századi NBA-ben? -
perempe
veterán
Tatum 60 pontját mindenki látta?
Két hét múlva vége az alapszakasznak.
-
perempe
veterán
ugye csak vicc Varejao visszatérése?
-
saen
veterán
Elvileg Lebron játszik ma este.
-
.LnB
titán
Csípem ezt a Morant-et. [link] Vagány kis csóka, remélem sikeres karrierje lesz.
-
borges7
aktív tag
válasz perempe #9161 üzenetére
Ez pont élőben láttam aznap, de akkor sem voltam biztos benne, mi történt, most visszanézve se Nekem úgy tűnik, Holmes a gyűrűre dobta a labdát, Curry meg csak leszedte a pattanót, nem is ért a kezéhez. Mindenesetre Holmes sem reklamált, ha fault lett volna, biztos vagyok benne, hogy erősen vitatta volna a no-callt.
-
perempe
veterán
Szeretem Curryt, de a végén az a blokk...
-
saen
veterán
Ki fogja megállítani ezt a Nets ha egészségesek lesznek?
-
perempe
veterán
válasz attiati #9157 üzenetére
Nem követem, hogy mit csinál.
Ezekre a játékosokra nem úgy fognak emlékezni, mint polgárjogi harcosokra, távol kéne magukat tartani a politika mindkét oldaltól. Ha vki belenézett pl. a TNT közvetítéseibe és reklámjaiba, akkor sejti, hogy miről beszélek. (Én a rájátszáskor belenéztem párszor.) Lehetne a jelige az, hogy we dunk, we shoot jumpers, etc.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Lebron megint belenézett egy BLM ügybe. Nehéz ezt innen megítélni. Jobb lenne már játszani látni.
-
saen
veterán
-
nmate91
tag
Knicks 9W sorban. Randle minden kétséget kizáróan MIP.
A munkamoralt mutatja ennél a csapatnál, hogy győzelem után is mentek még vissza dobálni.
-
attiati
veterán
Mennyire reális, hogy nyugaton elindul egy tudatos tabella helyezkedés, hogy a csapatok elkerüljék a Lakerst?
LA ott fog tanyázni a 4-5. helyen bajnokesélyesként.
Alapszakaszt végigszívja a Lakers, aztán jó eséllyel a rájátszásra már teljes erővel érkeznek.Aki el tudja kerülni a Lakerst az első rájátszás körben, az legkorábban a csoportdöntőben futhat össze velük. Megérné emiatt lecsúszni a tabellán a 4. 5. helyről a 6. helyre tudatosan? Akár a pályaelőnyt is feladva? Nyilván a legjobb lenne a 3. helyre felkapaszkodás.
-
saen
veterán
válasz borges7 #9142 üzenetére
76ers sajnos úgy néz ki pihentetni fogja a fél csapatot, mert készülnek a Bucks ellen... Nagyon kiváncsi lennék pedig egy Ayton vs Embiid-re, de nem biztos, hogy összejön...
Szerk: Simmons, Curry, Harris és Embiid játéka mind kérdéses. Ha egyik se játszik akkor unalmas lesz, ha mindenki akkor jó.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Lesz pár fasza meccs hajnalban: Suns-76ers rangadó, Nuggets-Blazers is jó derbi lehet, valamint lesz még Clippers-Grizzlies, és Wizards-Warriors! szinte mind jó formában lévő csapatok(kivéve a Portlandet talán)
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #9140 üzenetére
Csak tipp, de szerintem a technikait nem vonnák vissza akkor sem, ha sikeres a challenge.
Emlékszem az esetre egyébként, jogosan kapott T-t, az ilyen heves, és látványos reklamálásért mindig azt adnak. Finomabban is lehet jelezni, ha nem tetszik az ítélet. Például Draymond Green-nél mindig attól félek, hogy kap egyet, annyira hevesen szokott reklamálni -
attiati
veterán
Sosem láttam még challenget kérni technikai fault után. Miért nem akkor kérik ki az edzők?
Boston - Denver meccsen Tatum-ot megcsapkodták, jogosan reklamált. Kapott egy technikait.
Ha challenge lett volna, akkor fault az ellenfélre és technikai visszavonva? Ez így dupla haszon. Vagy a technikait akkor sem lehetne már visszavonni?
-
nmate91
tag
Ja, brutál jó meccs volt.
Egyébként Jokic is Curry, ha nem hagyott volna ki meccseket azt mondanám beszállhat az MVP racebe, így sajnos nem igazán. De ha ugyanannyi meccse lenne, mint Jokernek, elég 50-50 lenne a téma.
Hardent viszont nem értem hogyan hozhatják szóba, 15 meccsel kevesebb van neki, mint Jokicnak... -
saen
veterán
válasz nmate91 #9137 üzenetére
Curry tényleg az
Meg is nyerte múlt héten a nyugaton a hét játékosa címet ami nem meglepő. Aminek viszont külön örültem, hogy Deandre Ayton is nevezve volt, persze simán nyert Curry, de annak örültem, hogy elismerték DA játékát is, mert egyre jobban formában van.
Szerk: Bucks-Suns meccs egész izgalmasra sikerült éjjel, ha valaki szereti az ilyesmit ajánlom megnézni
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Steph egészen elmebeteg
-
borges7
aktív tag
válasz nmate91 #9131 üzenetére
Erről beszélek már egy hete újabb iskolapéldája a "nem faultolunk 3 pontos előny, 5 mp-nél, inkább kikapunk" Persze itt talán az is elég lett volna, ha Lonzo ottmarad a sarokban, bár ha az irányítód ilyen hülye, akkor legalább az edzőnek legyen esze...itt a jelenet: [link] ja és állítólag meccs után ezt nyilatkozta Stan Van Gundy: “Today, with 7.8 seconds left, high school guys would’ve done what they’re supposed to do.”
Bam meg elkérte a labdát egálnál, elküldte Dragicot, és beverte a győztes tempót [link]
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Lonzo 3-as vezetésnél, 5 másodperc vissza és bemegy védeni a ziccert, sarokban szabadon hagyja a dobót
-
borges7
aktív tag
Celtics-Warriors nagy meccs volt, Curry és Tatum is 40 fölött szórt, sajnos a végére Curry eléggé egyedül maradt támadásban, kihagytunk pár ziccert, meg két büntetőt, ez elég is volt a Bostonnak.
Grizzlies meg elég simán legyőzte a Bucks-t, pedig már Antetokounmpo is játszott.
-
perempe
veterán
válasz nmate91 #9125 üzenetére
A holnapi meccset kötelező élőben nézni, bár kicsit féltem őket, hogy pont kikapnak.
Utoljára 7 éve volt hasonló győzelmi szériájuk, akkor 8 meccset nyertek zsinórban.ma:
Lakers-Jazz 22:30 Sport2holnap:
Knicks-Pelicans 19:00 Sport2
Heat-Nets 21:30 Sport2* Brahms: 4. szimfónia *
-
nmate91
tag
Knicks
Végre jó irány van náluk, koncepcióépítés, nem random kiégett sztárok pénzzel tömése. Remélem PO-ban már lehetnek rendesen szurkolók, rég volt playoff meccs az MSG-ben
-
perempe
veterán
Megnézem az FS1 műsorát: a meghívott újságíró mondta, hogy már Portlandban is ez volt a baja. Most nem volt rossz, de nem nézem, mert állandóan ugyanazok a témák (Lakers, KD és LeBron, utóbbi kettőről akkor is sokat beszélnek, ha nem játszanak).
A Lakers-Celtics meccsen egész érdekes volt a garbage time.
-
saen
veterán
Közben Mitchell-t is úgy segítették le a pályáról, meglátjuk ez is mennyire súlyos...
-
.LnB
titán
válasz perempe #9120 üzenetére
Jézus! Azért nem ugyan az a kettő. EKG gondolom kimutatta a ritmus zavart. COVID miatt meg nem vonult vissza senki...
-
perempe
veterán
Én is olvastam, de nekem nagyon gyanús. Ha átmegy vki a koronavírus topikba, akkor ott az egyik első tünet, amire figyelmeztetett SBO-s orvos, az a magasabb pulzus.
-
jkrisztian
aktív tag
Ha jól rémlik, ő már fiatalon is kiült egy szezont szívprobléma miatt, de lehet rosszul emlékszem. Még a Brandon Roy féle időkben talán. Én imádtam a játékát a srácnak, fiatalon, amikor még sebessége is volt...Ah..sajnálom nagyon. Remélem nem lesz további gond a szívével.
-
saen
veterán
Ez most mi? Ennyire gáz a Nets?
Szerk: közben jött hozzá magyarázat is, valami szívproblémája van. Így érthető, de mindenképp meglepő.
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
-
nmate91
tag
Luka már a triplavonalon túlról floaterezik nyerő kosarat
-
saen
veterán
válasz jkrisztian #9110 üzenetére
A kezdőnkek jól kell pörögni, csak úgy van esély a rájátszásban. Nagy kérdés, hogy Booker pl mit fog hozni, de ezt nem tudjuk amíg nem látjuk.
-
saen
veterán
válasz perempe #9108 üzenetére
Ha szerencsés ellenfelet kapnak akkor még megnyerhetik az első kört, de max ennyi a Denver így. Persze lehet szerencséjük és az ellenfélnél is lehet majd komoly sérülés, akkor mehetnek tovább.
De az a durva, hogy köv szezonban se nagyon lesz Murray... Rájátszásra visszajöhet vagy nem sokkal előtte... -
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
Hihetetlen, hogy a Suns úgy nyert hússzal, hogy Booker 4/16, CP3 5 pont, Crowder 5 pont, Bridges 0 pont a kezdőből! Marha jól védekeztek, a cserék meg hozták a pontokat, nagyon kiegyensúlyozott csapat lett.
Portland-Boston vége izgalmas volt, Tatum döntött egy triplával.
-
saen
veterán
Jamal Murray lesérült, még nem tudni mennyire súlyos, de nem néz ki jól...
-
perempe
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest