Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz borges7 #15021 üzenetére
Doncic most hozta vissza az OKC ellen dobott kevés pontot.
Már az elején asszem 7/7-el állt.Thompson egójának nagyon kellett ez a meccs. Remélem most már áttört nála a gát, mert eddig nem túl jó a formája.
Lehet benne még frusztráció is a GSW-vel szemben.
[link]
utána: [link][ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Lakers-Mini meccsen egyik csapat sem érte el a 100 pontot.
Na nem a fantasztikus védekezés miatt.
Inkább Benny Hill show volt. -
attiati
veterán
Állítólag elég jól megpottyant az NBA nézettsége.
Az a mondás, hogy amcsi elnökválasztás miatt is.Ez azért nem volt csúnya.
Soha nem láttam még így, hogy haszna is lett volna ennek a mozdulatnak. -
attiati
veterán
válasz borges7 #14941 üzenetére
Úgy érted, hogy csak a játékosok között is?
Mondjuk akkoriban más világ volt. (Forma1-ben is)
Nincs píszi, nincs leszabályozva egy csomó minden, kevesebb a következmény. Nem a píszí alapján ítélnek meg a rajongók. Egyszerűen az erősebb nyer.Egy ilyen közegben lubickol egy egoista Jordan és egy öntörvényű Rodman.
Az elnyomható szorgalmas karakterek (mint Kerr és Pippen) vágynak az irányításra és az elnyomó karakterek élnek ezzel. Ez sok helyen kiad egy kerek egészet.
Az más kérdés, hogy semelyik félnek nem tesz jót.Ránézek a könyvre.
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14933 üzenetére
Na mit művelt?
Talán uborkapakolást tett fel és szépítő alvást tolt?
Jó, persze semmi értelme ennek a goat-ozásnak.James meglepően szimpatikus eddig. De szerintem egy része már inkább marketing show bullshit.
Azon gondolkodom, hogy minek nézem az ilyen kőgazdag emberek kicsavart hálivúdi életét? Nincs sportértéke ennek a sorozatnak.
Sadonis jóarc, asszonya egy tipikus kitartott "focistafeleségnek" tűnik
Butler egy őrült, de eddig is tudtuk Talán ő hozza a leghitelesebben a szerepét.Na meg Tatum is. Elég kemény élete lehetett. Felesége hol van?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Nézem a Starting 5-ot.
Tatum luxuskocsival megy a meccsre. Hátsó ülésen kijelzők. Saját sofőrje van.
Edwards-nak a rokona pakol össze.Jordan marad a goat
Csúcstechnika és tudomány nélkül. -
attiati
veterán
Wembanyama 3asát beírták amcsikhoz
Mondjuk délután én is úgy kerestem googliban a meccs időpontját, hogy:
NBA olimpia döntő[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Pici ego harc van itt az elején.
-
attiati
veterán
van ilyen szabály, hogy ha nem a dobó játékost faultolják dobás közben, akkor jár a pont és még labdát is kap a támadó csapat?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Hívhatták volna a 3. meccsre is.
Szerintem az nba elveszített egy jó sorozatot azzal a 3. meccsel (rossz fújás és rossz Dallas mentalitás miatt).
Doncic fején egész 4. meccsen látszott, hogy mennyire bánja az elpuskázott lehetőséget. 20 pontos vezetésnél állt a büntetőnél és csóválta a fejét.
Gondolta magában, hogy "baszki, de hisz' ez a Boston verhető"Hiába mondják, hogy a nagy bajnokoknak előbb meg kell tanulni elbukni és abból felállni (még ha igaz is).
Valójában ez itt most egy "once ín a lifetime" lehetőség volt a Dallas kezében.
Nagyon sajnálom, hogy nem ilyen mentalitással mentek ki a pályára az elejétől fogva.Főleg így Porzingis nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Nem értem, hogy az alley oop működött _minden_ csapat ellen.
Bostonnal szemben egyáltalán nem. Ez elemi kérdés.
Hogyan tudták elvenni? Kidd nem reagál jól?Ha annyira jó a Boston, akkor hogyan produkáltak 20 pontos leolvadást a végén?
Onnan több bírói tévedés is volt, Boston javára.Szörnyű volt ez a 3. összecsapás.
Persze a Boston egyértelműen jobb.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Alig volt alley-oop, könnyű kosár, labdalopás-gyorsindítás.
Nem működtek Irving betörései, mert kapott a nyakába 2-3 jó védőt. Ő nem ehhez van szokva.
Boston hozta magát a hármasról.Ennyire rossz meccset nem fog ki a Dallas még egyszer.
Nem is tudtam, hogy lehet nézni online tv csomagban a sport 1, 2-t.
Ráadásul az egyik szolgáltató ingyenes 7+14 napos időszakot kínál, így tök ingyen elő lehet "fizetni" a sporttv-re[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
elvileg az nba legtöbbet nézett short videója lett
[link]Mármint a normál sebességű videó, de ez hangulatosabb.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14615 üzenetére
Egy ennyire fiatal csapat fáradt?
Akik lelépték a Denvert?Pont a Dallas ellen fáradtak, ahol Doncic sérült és gyenge pont a védekezésben?
Plusz több sérült is volt több meccsen.Jó, lehet kihajtották magukat az alapszakaszban (feleslegesen) és a Denver is sokat kivett belőlük. Passz.
Nagyon nagy meglepetés ez a 4-1.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz vallas #14612 üzenetére
Nem tudom mi történt a Wolfes-al...
Legjobb védő csapat nem kap 100 pontot 3 negyed alatt.
Edwards eltűnt ebben a sorozatban.Lehet, hogy a Denverrel kicsináltál egymást?
Van valami stat, hogy 4:3 utáni körben elég nagy százalékban kikap a továbbjutó.Dallas szépen behúzta a farvizen evezve. De teljesen megérdemelten.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Teljesen szimpatikusan viselkedik mostanában Irving.
Országos cimbik lettek Doncic-al. A tehetsége nem megkérdőjelezhető. Ki is egészítik egymást.Nekem a Boston lagymatag hozzáállása nem tetszett a múltban.
Érdekes kérdés a szimpátia.
Például annyira jó, hogy Green megmozdulásait nem kell elviselni a PO-ban. Vagy hogy nagyjából sportszerűen megy a Dallas-Wolfes párharc is. -
attiati
veterán
Dallas egy kipróbált, csapágyasra járatott, jó hangulatú csapat.
Boston mellett szól a rutin és a jobb egyéni képességek.
De a győzelem kapujában megremegnek.Ha felépül Lively, Kleber és Doncicot összedrótozzák, akkor szoros döntőre számítok és remélem, hogy a csapatszellem győz.
Hogyan dől el a hazai pálya sorsa?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14582 üzenetére
Gobert ahogy integet védekezés közben !
Mintha varázsolni akarna"Can't guard me, motherfucker."
Gondolom a meccs eleji ütés miatt is pipa volt. Bár így is erős.[So he can't effing guard you?
Huh? Sorry? Who said that? ]
I was speaking Slovenian[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Egyébként miért vérzik Dondic térde állandóan?
Milyen egy sérülés az?
Egy seb már rég meggyógyult volna hetek alatt -
attiati
veterán
válasz nmate91 #14570 üzenetére
Spoilerbe teszem az egészet. Tényleg izgalmas meccs volt. Már az elején éreztem, hogy van keresnivalónk, hogyha a 3 pontos statunk 2/18 és mégis meccsben vagyunk. Mi lenne itt, hogyha Kleber is játszott volna. Elvileg ebben a sorozatban visszajön. Gobert nagyon jó párosítás Gaffordnak. Néha ugyanannyira nem érzik a ritmust a pályán Így legalább egál. Például Zubica ellen rettentően szenvedett. Nagyon jó volt a védekezésünk is ! Nagyon tetszik ez a párharc. Úgy tűnik a Wolfsnak semmit sem jelent a hazai pálya. Nagyon fura, hogy a Dallas rosszabb matchup Wolfsnak, mint Denver. [ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #14564 üzenetére
Hát a másik oldal sem volt túl fényes.
Félidőig Gobertre nem lehetett számítani támadásban. Edwards meg valami 2 ponton állt. Míg Murray 20-on. Towns hozta a támadásokat úgy, hogy közben védekezett Jokicon.
Ez a meccs is lefutottnak tűnt -16nál.
Aztán valahogy visszajöttek. Pedig néztem a meccset, de nem tudom hogyan.Edwards szájáról le lehetett olvasni a 3. negyed végén.
"I feel pain in my arm"Pont akkor és csak annyi időre váltott rá a kamera a kispadon
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz hajsza #14562 üzenetére
Az egyik legjobb PO meccs volt. Nem kaptak hazai fújást egyáltalán, ment is a fight a bíróval.
Dallasnak jó nagy mákja volt a végén.
-1nél Doncic cipeli a labdát. Nem tud dobóhelyzetet kialakítani.
Így 4mp-el a vége előtt odatolja a labdát a sarokba a szorult helyzetben levő PJW-nek, hogy engedje el ő.Igazságosan ezt egy 7. meccsen kellett volna eldönteni (bármennyire is a Dallasnak szurkolok).
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
na akkor újra
Denver vagy Mini?Nem merek a Denver ellen fogadni.
Vajon elindulnának ott nagy változások, ha még a nyugati konferenciadöntőbe se jutnak be?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14546 üzenetére
Hatalmas
Mekkora mémek vannak már a neten, amikor Jordan zsákolásaihoz hasonlítjákDallas közben simán győzött.
Doncic-ot kicserélték fejben. Semmi túlvállalás. Jó dobóforma.
"I get down my teams in the last couple of games"Ja és semmi (zéró) reklamálás !
"Ahova irányítod a fókuszodat, oda megy az energiád."Ki lesz a bajnok idén?
Denver/Boston?[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14544 üzenetére
Nagyon elpuskázta a két otthoni meccset a Mini.
Vagyis Jokic megrázta magát.
3-0 vagy 3-1ről máshogy nézett volna ki
Az első meccsen mutatott Mini védekezés már csodaszámba ment, aztán most jön a bajnok rutinja.1 perccel a vége előtt -15nél megint fent volt mindkét csapat.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14539 üzenetére
Valahogy idén kezdett megszűnni az a Doncic probléma, hogy cipeli a labdát.
Mivel Irving is beilleszkedett és egész jó igazolásaik voltak. Így kiegyensúlyozottabb a csapat.Szerintem az OKC ellen sem a tipikus Doncic gond jelentkezik.
Hanem a sérülése vagy a kondija.
Így védekezésben simán átmennek rajta és több terhet kap a csapat (most a 4. meccs pont kivétel volt ebben).Támadásban meg egyszerűen kihagy hármasokat, közelieket. Most a végjátékban büntetőt is hibázott.
Támadásban belassul tőle az egész csapat. Vagy még rosszabb, hogy 4-en támadnak és Doncic teljesen kimarad.Doncic vs. OKC
1. meccs: 19pont, 6/19, ebből 3pt 1/8
2. meccs: 29pont, 11/21, ebből 3pt 5/8
3. meccs: 22pont, 7/17, ebből 3pt 1/4
4. meccs: 18 pont, 6/20, ebből 3pt 2/9Washingtonnak minden meccsen jobb számai voltak.
Padra ültetném Doncicot mindenki érdekében.
Tegnap egy nyert meccset adtak el. Pedig ez az OKC egyáltalán nem olyan jó.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz attiati #14509 üzenetére
Ez volt az.
Ennyire nem látták értelmét az utolsó 20 másodpercnek? -
attiati
veterán
Doncic nem bírja fizikálisan. Meccs elején elfogy.
Ahhoz már későn vagyunk a szezonban, hogy kondit építsen.De nélküle nem fog menni egy egész párharc.
#14513 borges7
Irving a második félidőben durván feltámad.
Még az utolsó percben is robbanó a dinamikája.Szerintem fontos faktor lehet az étrendje, hogy ennyire bírja.
-
attiati
veterán
Minire nem hatott a magaslati levegő.
Rendesen elkapták a Denvert.
20mp-el a vége előtt -7nél már nem is támadtak Jokicék. Lementek a pályáról. Ilyet is ritkán látni.Bírók nem voltak a helyzet magaslatán.
Ez technikai.
Ez nem az?#14507borges7
Nagyon fog hiányozni. (Nem volt sportszerű az a védő mozdulat).Mondjuk szerintem nem ezen fog múlni.
5 vagy 6 meccs alatt lehozza OKC.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14500 üzenetére
Irving is nagyon szerethető lett.
Dereck Lively is jól érzi a ritmust a feladott labdáknál.Kleber volt az igazi hős és visszatérő. Nagyon kellett már egy stabil hármasozó.
Szerintem nincs komoly esélyük a végjátékra, mert nagy hullámokra képesek.
Egy friss és fiatal OKC nagy falat lesz.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
NBA elkezdte tolni az Edwards videókat youtube-on
nagy derbi lesz a Mini-Denver
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #14493 üzenetére
Összehozták a PO egyik legjobb meccsét.
Néztem volna még ezt a párharcot.Lakers azzal bukta el, hogy nem maradt időkérésük a végére (utolsó 3 percre!), mert annyi pihentető időkérés kellett menet közben.
3,6 másodperc -2nél, 0 timeout.
Pedig ez egy sima helyzet lett volna. -
attiati
veterán
válasz borges7 #14488 üzenetére
Igaz!
[ez volt az]
+ az elején ez is
Igazából a Dallas támadójátéka akadozott az elején. A végére pedig kifáradtak.Valami lehet Doncic térdével:
"It's hurting, obviously, but that shouldn't be an excuse," Doncic said when asked about his knee.Nem túl jó hír, ha már 25 évesen fájni kezd.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14484 üzenetére
Nem tudták levédeni a hármasokat.
George 6/8 triplát vágott az elején. 70+ százalékkal dobáltak kintről.
Doncic 0/6-al kezdett.
Westbrook-ot hagyták hármast dobni.Ezen poénkodtak a közvetítésben, hogy a Sport Tv történetében még soha nem adtak olyan NBA meccset, hogy a közvetítés kezdetén már eldőlt a meccs
(ugyanis késtek 10-20 percet)Nagyon megnézném mindkét csapatot a következő körben, hogy más csapat ellen mit produkálnak. 5 éve 1 kivételével mindig találkozott ez a két csapat a PO-ban, ha bejutottak.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14482 üzenetére
Ezért káromkodtam éjjel csak nem akartam spoilerezni.
Három hullámban jöttek fel -31ről.
Negyediket már nem bírták.
Washington-on ment el a legvége.
De Irvingnek is volt 7-8 eladott labdája.
Doncic meg állítólag sérült, azért nem muzsikál jól.
Megérdemelték volna a győzelmet.
Viszont a 4. meccsen nagyon nagy volt az arcuk és most visszanyalt a fagyi.Kawhi nélkül hazai pályán nem tudtak győzni... nehéz lesz.
-
attiati
veterán
Ez gyakori, hogy sport 1-en nem kezdik el időben az élő közvetítést?
(Mert épp az élő snooker csúszik).
[ Szerkesztve ]
-
-
attiati
veterán
Tegyük hozzá a Suns mentségére, hogy ez a Mini nagyon jó. Ha nem a Denver érkezne a másik oldalon, akkor nyugati döntőben lennének.
Mavs-Clippers: paprika ON
Lejtett a pálya a Mavs felé, nagyon sok faultot befújtak.
Westbrooknak eldurrant az agya.
Doncic sokat sétálgatott, ez így kevés lesz komoly eredményhez.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Nem a denveri magaslati levegő volt itt a gond
Nincs stabil 3. ember a Lakersben (tavaly Reaves volt az).
Fiatalabb és frissebb a Denver.Az elején elment a Lakers, gyors letámadásokkal. Már eleve gyanús volt, hogy lábon akarják megverni a fiatalabb Denvert?
Amikor ez kifújt, elfogyott a tudomány támadásban. Maradt a védekezés, hogy ne legyen nagy verés.3 pontos kegyetlen volt mindkét oldalon
5/27 vs. 5/28
Nem is tudom mikor láttam ilyet.
Russel 0/6. -
attiati
veterán
Nagyon kíváncsi leszek az első hazai Suns meccsre, hogy min tudnak változtatni.
Szerintem sokkal jobban akarja a Mini a győzelmet. El tudok képzelni egy sima 4-0, 4-1 eredményt.Dallas nagy sokára megérkezett fejben a play off-ba a második félidőben.
Ziccereket hagytak ki, rövideket dobáltak, nem volt önbizalom.
Küzdelmes meccs volt, sok védekezéssel és hibával. -
attiati
veterán
válasz nmate91 #14452 üzenetére
Nem örültem neki, hogy James ennyire tisztán ottmaradt a hármasra a végén.... kénytelen volt elvállalni. Szerintem esze ágában nem volt hármasért menni.
Amúgy már a meccs elején lehetett látni, hogy baj lesz.
Russel 5/5 hármasról és így voltak döntetlen körül.
Lehet, hogy tényleg elfáradnak a denveri magaslati levegőtől.Amúgy Russel nagyot játszott, kijár neki a dicséret, hogy összekapta magát.
Reaves meg csalódás a tavalyi teljesítmény után.This
Nagyon hiányoznak a 90-es évek, amikor is egy ilyen után lehetett mutogatni, odaállni, hogy itt bizony be nem húzod öcsi[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Első meccs képe alapján nem látszik, hogy a Minnesotának baja lenne Suns ellen.
Lepattanóban és festék pontokban domináltak.A rájátszások történetében egyébként is az első találkozásuk.
Szerintem most nagyon éhes a Mini.Denver-Lakers:
Ez egy jó párosítás lesz. Meccs nagy része szoros volt.
3asokon ment el Lakers esélye, főleg Russel kísérletei miatt.
6/0... meccs végére is csak 9/1.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Nem sok játékos van, akihez ragaszkodnának szerintem:
Curry
Wiggins
Looney
Podziemski
(Kumingát nem csípi Kerr)Curry 37 lesz jövőre. Szerintem érzi, hogy nem lesz bajnok többé.
Lóvé van bőven, megpróbálhatnak összevásárolni egy csapatot Curry köré.
Esetleg cserét kér a Lakersbe.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Miami / Butler idén is tolta a load managementet?
Kicsit elszámolták magukat ezzel a 76ers elleni PI meccsel.Dallas-Clippers amúgy nagyon jónak ígérkezik. Két nagyon mély csapat. Mindkettő megtalálja a mumusát az első körben.
-
attiati
veterán
Szabad látványosan pihentetni?
Nyugaton Dallas és Clippers kivételével mindenki mozdítható. Gondolom Dallas pihentetne OKC ellen és ezzel királycsinálók lesznek. OKC győzelem esetén 4-ből 3 kimenetelben 1. helyen végeznek. Az 1 maradék kimenetel pedig esélytelen (Mini nyer + Denver veszít Memphis ellen)
Itt a Suns-Mini lesz nézős.
PI helyek is érdekesek. Leginkább a felső két sor valószínű.
LAL-NOP meccsnek van nagyobb tétje. -
attiati
veterán
jah kösz, nem is értettem, hogy 136M a cap, de a luxury tax miért csak 165M körül kezdődik
GSW egészen brutális. 40M-el vannak luxury tax határ felett és emiatt 176M adót fizetnek.
Ha így nézzük, akkor nagyon nem szimpatikus, amit csinálnak.381M-ből gazdálkodnak.
Míg a legtöbb csapat 165M alatt marad.
Ez több, mint 2x-es büdzsé!
Chris Paul 30M-et biztosan nem ér.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Valóban cap alatt vannak. (ez egy tök jó oldal)
Doncic hosszabbítás után tuti átlépik.
Az oké, hogy az éves fizu számít bele, de így is rekord összeg lesz.Mondjuk a Bucks kb hasonlóan egészségtelen struktúrával működik most, mint ahova a Dallas fog eljuni.
Giannis + Lillard a fizukeret 50%-át teszi zsebre. -
attiati
veterán
válasz borges7 #14400 üzenetére
Mindenhogy Dallast tippelek, bár elfogult vagyok
Kyrie is egyre jobb, csapat is egyben van.Doncicot valszeg meg fogják kínálni egy 5 éves supermax szerződéssel 2025 nyarán, az 31 éves koráig tartana. Így 1 vagy 2 évnyi lóvéval többet tudnak neki adni, mint bárki más.
[link]Nem tudom mennyire számítanak bele a salary cap-be a rookie hosszabbításos többlet fizuk.
Ha beleszámít, akkor Doncic elszív minden lóvét és nehezen lesz bajnok.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz hajsza #14398 üzenetére
Gafford csak 15 percet játszott?
A houstoni srácnak álmatlan éjszakája lehetett a 2 kihagyott büntető miatt
Houston rendesen odatette magát, de minek? 4-el voltak lemaradva a play-in helytől.A GSW-Dallas is szoros volt minap.
Lassan borítékolható a Clippers-Dallas párosítás.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz hajsza #14394 üzenetére
Ez tényleg durva, főleg a 8:00 körüli táblázat.
Mondjuk a Giannis-Reaves hasonlat nem volt jó.
Előbbi gyakran vert helyzeteket teremt 1-1ben és fault-tal együtt is behúzná, így nem nyúlnak hozzá.
Addig Reaves mozgása sokszor esetlen és ütemtelen.Amúgy a GSW -680 körüli büntetőkísérlete is durva és ezzel tökutolsók.
-
attiati
veterán
Nyugaton megint őrület van.
2 meccsen belülre ért 5 csapat.Valszeg ezeken a meccseken dől el a nyugati PI hely. Nézős lesz:
04.08. Suns- Pels
04.12. Kings-Pels
04.13. Kings-Suns
04.14. Lakers-PelsPlusz nézős a Dallas-GSW (04.06.) és Lakers-GSW (04.10.)
Lakers nagyon durvát hajrázik.
Utolsó 10 meccs mérlege: 8 győzelem, 2 vereség[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14389 üzenetére
Közben a Pels mégiscsak elindult lefelé.
Suns még be is jöhet a 6. helyre.Clippers-Mavs párosításnak nagyon örülnék az első körben.
Nyugati 6. helyezett nagyon kemény falatot kap, bárki is lesz a 3. helyen (Nuggets, Wolves). Talán az OKC lenne a legjobb a PO tapasztalatlanság miatt.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14379 üzenetére
Olyan ritkán van, hogy 11 meccs van hátra és épp most kezd leolvadni egy csapat annyira, hogy 2 meccses előnyt lead. Ha a Clippers éppen leolvadós szakaszban van már most, akkor az tök jogos felvetés. Nagyon örülnék, ha PI helyre csúsznának.
Így maradna PO hely Mavsnek és Kingsnek is.
-
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14370 üzenetére
Igen, múltkor említettem a Suns menetrendjét.
Ezért fognak hátracsúszni.
Dallas pedig feljönni a könnyű párosítás miatt.Azt nem hiszem, hogy Pelicans és Clippers lecsúszna.
Így nagyon izgalmas Play-in várható.Mondjuk elnézve... a Suns saját kezében van a döntés a 2x Pels és 2x Clippers miatt.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Edwards eurostep nem volt csúnya
Klasszikus lett a meccs vége.
7-el ment a Denver és jött a hármas, fault, hármas.... sorminta.
A végére feljött a Mini és az utolsó támadásban Edwards elengedte a labdát kintről... -
attiati
veterán
Lakers-Gsw meccs végén kb 20 perc alatt pörgettek le 15 másodpercnyi játékidőt
Ha jól értettem, akkor gsw dupla challenget kért két egymás utáni jelenetre. Nem is értem.
Utána pedig nem tudták elindítani a támadóórát.
Vagy 10x elkezdett támadni a Lakers és mindannyiszor lefújták a játékvezetők. James már a földhöz csapkodta a labdátVégül a hangosbemondót használták és 5 másodpercenként bemondták a hátralevő támadóidőt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest