Hirdetés
- Windows 11
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- DIGI internet
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
válasz sp8787 #13919 üzenetére
Ez mekkora nettó hülyeség, már bocsánat.
Én pl. pont leszarom hogyan játszik Houston amikor lehet playoffba sem jutnak be majd, ha mégis akkor meg majd ott megnézem. Ha élvezi valaki az összefoglalókat, miért ne nézhetné azokat?
Te persze nyugodtan nézzél Houston meccseket, ha élvezed, tök jó!
-
marinea2
addikt
válasz sp8787 #13722 üzenetére
Persze Holiday egyik legjobb wing vedo de ha visszagondoltok 3 honappal ezelottre, Butler ugy jatszott vele mint egy ovodassal. A tamadas es a pontszerzes meg hanyszor megallt a Bucksnal foleg a PO-ban. Lillard erre jo megoldas lehet. Ekkora kaliberu csapattars meg ugysem volt Giannis mellett. Kivancsi vagyok mit mutatnak majd
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
saen
veterán
válasz sp8787 #13721 üzenetére
Mind a négy játékos max átlagos. Nurkic már nem a régi a sérülése óta, nem fog sokat játszani, a többiek se hoznak semmi extrát. Egyetlen olyan játékos se jött vissza akit mondjuk egy top 7-8 rotációban jól tudnánk használni és erőssége lenne a csapatnak.
Ráadásul Sunsnak most ki kell raknia két játékost. Egyik valszeg Ish Wainright lesz, a másik passz. Remélem legalább cserélnek még valakit draft pickért és nem csak kiteszik a keretből...
Suns szurkoló maradok, de ez nem az én csapatom. Abszolút nem hiszek abban amit csinálnak, persze lesznek a szezon alatt jó időszakok amikor mindenkit tönkre vernek, aztán majd jön a rájátszás és vele együtt a sérülések is aztán elfogy a csapat. Valaki poénkodott vele, hogy ez az All-Injury team, hát kb egyet értek vele...
-
-
szebe
addikt
válasz sp8787 #13630 üzenetére
Az biztos, de a srác épphogy megérkezett a kontinensre. Alapvetően szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, de még felesleges lehúzni róla a keresztvizet.
A szezonkezdetig rengeteg ideje lesz foglalkozni vele a Spurs stábjának. Szüksége is van rá.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
.LnB
titán
válasz sp8787 #13605 üzenetére
"akkor lattam amikor megjelent ugyhogy nem biztos"
Szerinted azóta belefordult a kamerába arccal?!
Egyébként nem látni az arcát sose a filmben.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
attiati
veterán
válasz sp8787 #13473 üzenetére
Igen igen, így értem, hogy nincs embere (méretben).
Hacsak nem talál ki valamit Spo a következő meccsre, akkor 0-2ről indul majd a lényeg Miamiban. Addigra visszajön Herro, átmennek tengerszintre és a Miami lábon kihord egy fáradtságot júni 8-ig.
Nagyon komoly elemzésre lesz szükség Miami részéről, mert a Denver játéka készen van és nyerő stratégia.
-
borges7
aktív tag
válasz sp8787 #13181 üzenetére
"Nem annyira bonyolult. A meccset nem lattam de ami viszont lejott"
Ha nem láttad, honnan tudod mi történt? pff@nmate91: Kit érdekel mi volt 10 éve? Te láttad EZT a meccset? Melton egymásután 2 tök üres, majd egy valamennyire védett triplát hagyott ki(ez még a negyed elején volt), Maxey később szintén teljesen tisztákat(egyik homály volt), míg Tatum dobott Embiid-ről, dobott hátra ugrósat, azaz sokkal nehezebbeket. És a végén már Embiid is kihagyta azokat a középtávoliakat, amik előtte még bementek neki.
Ja és a Celtics is összesen egy mezőnykosarat dobott a festékből az utolsó 6-7 percben,
ha jól emlékszem, egy nagyon nehéz Smart floatert Harris fölött, betörésből. -
.LnB
titán
válasz sp8787 #12391 üzenetére
Szerintem az ő karrierje így lesz szép. Persze keserédes, de 100x jobban becsülöm ezért őt, mint mondjuk Durant-et, Harden-t, Kyrie-t, Lebron-t és a sok gyűrű hajhászt.
Giannis-nak kijött a lépés kis piacon, kis csapattal. Dame-nek nem. Ez van. Látszólag ezt ő el is fogadta. Aztán majd az idő eldönti, hogy tényleg elfogadta e..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
borges7
aktív tag
válasz sp8787 #11759 üzenetére
Mi van???? Ingram nélkül sztem még jobbak is, mert többet van 1. Zion-nál a labda, 2. McCollum-nál. Sose tartottam sokra amúgy.
A Suns-ból két kezdő hiányzik, közte az egyetlen emberük(Ayton), akit Zion nem tud terrorizálni a festékben, plusz az első számú csereirányító.
-
borges7
aktív tag
válasz sp8787 #11755 üzenetére
Jó vicc...de szólj, ha komolyan gondoltad
Suns: C Deandre Ayton (left ankle) missed a second straight game. ... F Cam Johnson (right meniscus tear), G Cameron Payne (right foot strain)
-
saen
veterán
-
-
attiati
veterán
válasz sp8787 #11668 üzenetére
Az eb-n valóban vékonyabbnak tűnt. Lehet, hogy csak a barnulás miatt + nyáron könnyebb izzadni, zsírt égetni. Bár Dallas sem az északi sarkvidéken van
Ennyi edzés mellett nem tudom hogy lehet valakin túlsúly, ráadásul ilyen fiatalon?Hol van a dietetikus?
Turmixokkal megnövelik a fehérjebevitel arányát.
Heti 1-2 súlyzós edzéssel automatikusan jön az izom, az meg éjjel is égeti a kalóriát alvás közben. Ha van izom, akkor benyomhat naponta 1-2 tábla csokit simán.[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
válasz sp8787 #11436 üzenetére
Rengeted mindenről lehet beszélni, pl. Maxey 44 pontjával nyertek Embiid nélkül, Donovan Mitchell és Caris LeVert 2*41 pontjáról, ami rendkívül ritka, miért szabadult meg a Spurs Primo-tól, az újonc Mathurin 32 pontjáról a Nets ellen, amivel nyertek, stb.
Közben utánanéztem; nem foglalkozom vele, hogy mit reklámoz Kyrie.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
szebe
addikt
válasz sp8787 #11320 üzenetére
Én valami fejesnek a nőjére tippelnék.
Hangsúlyozzák hogy consensual, tehát nem erőszak, innentől jön be az a képbe, hogy olyas valakivel volt együtt, akivel "nem kellett volna"."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
saen
veterán
-
attiati
veterán
-
.LnB
titán
válasz sp8787 #11186 üzenetére
Én ezért bírom Lillard-ot. Nagyon ritka már a csapathűség a sportokban. FŐLEG az NBA-ben. Bajnok nem lesz, oké. De legalább amikor visszavonul, nem úgy fognak rá emlékezni, mint ezekre a rinyapicsákra, akik folyamatosan cserét kérnek, meg megbeszélik, hogy közösen hova szerződjenek.
Hát, Dame olyan felfogású mint Curry. De utóbbinak "kicsit" nagyobb szerencséje van a csapatával.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nmate91
tag
válasz sp8787 #11167 üzenetére
Gobert trade beárazott mindent, ez olyan, mint egy gazdasági válság, aki előtte lépett, az járt jól.
Én Simmonsszal próbálkoznék valami point forward poszton. Scorer van bőven a csapatban, padról is lehet úgy játszani, hogy jó dobók jöjjenek be, elbírná ez a csapat, csak mentálisan kellene a srácot rendberakni.Más: Chet jól mozgott, ha szép lassan pakolják rá az izmot és hozzá tud szokni a szervezete, pár év múlva bőven top10 lehet a ligában a srác.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz sp8787 #11116 üzenetére
Jó, de a Boston, Miami, Memphis minek tradelne érte?! Én nem látom, hogy ez a három csapat meg merné ennyire bontani a mostani keretét. A Memphis biztos nem.
Hülyeség ezt írni, de ezekből a csapatokból nem egy Durant hiányzik.A Suns, Ayton miatt kézenfekvőbb.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest