- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz Hosssszu #34004 üzenetére
Nekem Hipernet Home van. Ez egy zártkörű tarifa, nem elérhető már új előfizetőknek. Nem szűnt meg, viszont nem forgalmazzák. Amúgy mikor forgalmazták, akkor sem lehetett mindenhol szerződést kötni rá, csak pár vidéki telenor üzletben. Budapesten például egyáltalán nem. Én Budaörsön vettem.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
MODERÁTOR
-
Def26
félisten
válasz Hosssszu #35894 üzenetére
Nah, hát röviden a lényeg. Telenor szerint hiába megy nálunk ezerrel a 4G, ezt juliska a központban nem tudhatja, mert egy régebbi lefedettség térképről dolgoznak. Mivel a hipernet home lakhelyhez kötött (amely lefedettség térképen 3G szolgáltatás szerepel) ezért a mobilnetemen csak a 3G hálózat engedélyezett, ami az én érdekem, mert ezen a hálózaton tudnak maximális szolgáltatást nyújtani (van amúgy benne logika).
Nos így jártam, de ne búsuljak, mert év végéig 95% -ra nő a 4G lefedettség és akkor felkerülünk mi is hivatalosan a térképre.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Prien
addikt
válasz Hosssszu #35895 üzenetére
Ez a szolgáltatások menüben volt, fura, hogy pont 2 év múlva jár le, miközben díjmentes.
Szerződés nem lehet, mert alá nem írtam semmit.
Esetleg Viktor0610? Mi ez a havidíjkedvezmény díjmentesen 2 évig? Mi alapján van a mértéke meghatározva? Érdekes...A kevés is több a semminél.
-
MODERÁTOR
válasz Hosssszu #37024 üzenetére
Minden előfizetés-fajtánál kiírja.
Most próbáltam ki három különböző számmal.Egyébként nem írták rosszul. Van korlátlan adatszolgáltatásod a csomagban? Nincs? Akkor azt a nemlétező valamit használhatod korlátlanul.
(Az lehet, hogy te konkrétan lefényképezted a kijelzőt, nem a készülékkel lőtted a képernyőmentést? )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Hosssszu #44941 üzenetére
Regisztrálnod kell a MyTV-re, majd a telefonszámmal és a mytv-s jelszóval kell regisztrálj a HBO GO oldalán. Fontos, hogy a Szolgáltatónál a Telenor MyTV-t válaszd.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
wetomi
aktív tag
válasz Hosssszu #47089 üzenetére
Igen, tényleg a Telenorhoz tartozik. NMHH hordozottsági állapot
Igen, "központi szám". -
PistiSan
addikt
válasz Hosssszu #47404 üzenetére
Pár éve használtuk ezt a csomagot, 4 vagy 5 ember lehet max a csoportban ha jól tudom.
Amikor mi használtuk akkor ez volt a felállás: Minimum 1 előfizetésnek kellett lennie, a többi lehetett sima feltöltő kártyás is, természetesen volt havi díja a szolgáltatásnak, a feltöltő kártyánál 1000ft volt havonta, de volt valami kisebb csomag is, amiben kevesebb perc volt a kimenőnek, viszont hívni ugyan úgy tudták a többiek ingyen.
Szerettük, de megváltoztak a telefon használati szokásaink, nem telefonálunk annyit hogy megérje a dolog. -
zseko
veterán
válasz Hosssszu #47906 üzenetére
Megnéztem nálam milyen:
Név
Telenor WAPAPN
onlineMCC
216MNC
01APN típusa
default,suplAPN protokollja
IPv4Hozzáférésipont-név roamingprotokollja
IPv4A többi nincs kitöltve.
Úgy látom szinte ugyanaz. Nekem a hálózatról küldték le a beállításokat, és azt kellett elmentenem a telefonon.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
darvinya
titán
válasz Hosssszu #47910 üzenetére
Kérdés az, hogy be van készüléken kapcsolva az adatforgalom.
Azért kérdem, mert Screenshot-odon látszik, hogy nincs bekapcsolva, azaz térerő ikon mellett(nem MIUI-n felett) nem jelenik meg Adathálózat típusa.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
asdf_
veterán
válasz Hosssszu #48523 üzenetére
E komfort:
- az elektronikus szamladat
- idoben
- elektronikus uton (kiveve az ujsagosok, ott lehet kp-val is) teljesitedAmennyiben ezen feltetelek egyike nem teljesul, abban a honapban megnyered az 1000 ft buntit, ha mindig idoben es megfelelo modon fizetsz, akkor nincs miert aggodni.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz Hosssszu #50768 üzenetére
A wifi kapcsolathoz hány mbitet mutatott amikor ilyen lassú volt?
Mert azt is zavarhatta ám valami... Érdemes ilyenkor usb kábellel megosztani a netet és kipróbálni úgy is.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz Hosssszu #50772 üzenetére
"nem eshetett le 11Mbps-re a kapcsolat"
Óó annál még bőven lassabb is lehet, illetve nem csak másik wifi zavarhat be, főleg vonaton.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Putyin90
senior tag
válasz Hosssszu #51147 üzenetére
Én is épületen belül vagyok, már 80-90 Mbps megvan, felfelé 20-30 Mbps között. Nem mint ha lassú lenne, csak most vadul tesztelgetem hol mennyit bír.
Eddig PC-n nem próbáltam, de ha USB-n meg lehet osztani PC-re, akkor kipróbálnám. Otthon ilyen 100-110 Mbps körül van, a feltöltés 60 Mbps felett, ami bőségesen jobb, mint a vezetékes net. Ha lenne valami legális megoldás a PC-s megosztásra, akkor lehet megtartom ezt és lemondom a vezetékest. A telenorban nem akartam erre rákérdezné, mert még a végén rosszra gondol az ügyintéző. -
Somatom
veterán
válasz Hosssszu #51369 üzenetére
Pont olyan egysíkú, mint pl. amikor doszt sebességteszt screenshotok vannak linkelgetve. Lehet, hogy téged nem érint a roaming, de, mint látod, többeknek meglehetősen pénztárcába vágó a probléma.
Dr.Bubo77:
Nem hiszem, hogy annyira sírnának miatta. Az ok érthető, és mivel a hívás és SMS működne, ezért a telójukon keresztül azonnal aktiválhatnák az adatroaming szolgáltatást.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest