-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz Gubu0101 #21748 üzenetére
De én meglévő ügyfél vagyok, a párom S3 asát tavaly vettük, nekem meg az s4 előtt egy Galaxy W volt.... Ilyen esetben nem kérnek kauciót Sőt nem is vehettem volna meg hivatalosan még, mert csak Decemberben járt volna le a W-re a 2 év(19 hónap) De gondolom azért adták meg mert ennek több a havidíja mint a Djuice számlás 20. 2900ft havidíja, igaz az is mindig 4-5k volt nekem
-
MODERÁTOR
válasz Gubu0101 #56864 üzenetére
Boltonként eltérő a nyitvatartás.
A plázások nyilván nyitva lesznek, a kisebb, utcafronti boltok nem biztos.Annyi plusz gondolat, ha az adott bolt egyébként szombaton nyitva szokott tartani, akkor valószínű, nyitva lesz pénteken és szombaton is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
tomp
félisten
válasz Gubu0101 #63817 üzenetére
A független romban látható a VoLTE kapcsoló? Ha nem akkor nem is fog megjelenni mivel a szoftver úgy tudja, hogy nincsen a telenornál VoLTE így azt elrejti.
Fb-on megkérdeztem a telenort, hogy mi a helyzet a VoLTE-vel. Válaszuk alapján simán kérheti bárki a VoLTE tiltás levételét aki előfizetéses. Nem kell hozzá telenoros telefon. Az csak az automatikus levételhez kell. Már hívtam a 1220-at de 15perc alatt sem jutottam ügyintézőhöz. Úgy érzem nehéz ügy lesz ez ma...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Gubu0101 #69528 üzenetére
Voltam nyaralni görögben, horvátban, olaszban, nem volt 100 perc. Ingyenes volt kintről, korlátlanul magyar számot hívni. Ha az utóbbi 4 hónap több mint 50%ában többet használod kint, akkor kell fizetned.
Pont ez a lényege az eltörölt roaming díjaknak eun belúl, hogy ugyan annyiért tudj telefonálni, mint itthon.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Landsmann
addikt
válasz Gubu0101 #74560 üzenetére
Nekem kb 2 hete van bekapcsolva a VoLTE, de nem volt kimaradt hívás. Én is tudok hívni rendben. Xiaomi Redmi 6. Honlapon nincs a kompatibilis készülékek között. De a belső listán lehet. Mobilnet is megy rendesen, nincs lassulás a VoLTE bekapcsolása óta sem. Korábban írta valaki, hogy ilyet tapasztalt.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MadMancs
veterán
válasz Gubu0101 #74577 üzenetére
iPhone esetében nem olyan egyszerű a függetlenítés. Szerintem sima GSM bolt nem.tudka megcsinálni. Elvileg csak szolgáltatóknak van jogosultsága apple el kommunikálni. Itt ugye nincs kód hanem majd iTunes által lesz egy frissítés.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
asdf_
veterán
válasz Gubu0101 #74809 üzenetére
Szamlás ciklusodat nézd meg, az ninc szinkronban az előfizetéseddel, ergo ha mondjuk 26-án indul a számlázási ciklusod, 28-án lejár az előfizud és 30-án váltasz kártyásra, akkor 4 napra bezsebelik tőled a havidíjat, mert nincs törthavi számlázás (hacsak nem tötént változás ezügyben, nem rémlik). Vissza lehet könyörgni amúgy, kérdés akarsz-e vele foglalkozni, meg tényleg visszaadják-e. Emiatt úgy célszerű, hogy számlazárási határidő előtt 1-2-3 nappal előtt váltasz, így akkor csak annyi megy a levesbe.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
simpley
őstag
válasz Gubu0101 #77766 üzenetére
Érdemes várni szerintem, már javában zajlik az átmárkázási folyamat és új csomagok is várhatók hamarosan.
Nem tudom mennyire fontos, de egy pár napja/hete valamelyik fórumozó töltött fel egy screenshoutot miszerint 8.-tól érvényesek a laa.hu domain titkosítási protokolljai.signed by simpley.
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Gubu0101 #79385 üzenetére
Nyugi én január 1-től nem tudom használni az OTP kártyámat új online tranzakciókra. Csak azokkal megy amelyekkel előtte is volt aktív havi tranzakció. Pl Netflix, Google, Tidal.
Semmi másra nem megy. Egyéb online tranzakcióra a Transferwise-t használom mert érdekes módon azzal tökéletes. Telenor számlát pedig ATM-en fizetem GPay-el.
Hazai bankoknak nem nagyon megy az az új fícsör amely a fintech cégeknél default...Az imént fizettem ki a számlát ATM-en. Nem volt probléma.
-
4Grider
nagyúr
válasz Gubu0101 #79389 üzenetére
A Telenornál azért nem, mert az ID-nél még a Barion kezében van a folyamat. A bankod valószínűleg nem tud a Barion felé-felől megfelelően kommunikálni. Az Erste ezt megoldotta úgy, hogy natúr letiltotta feléjük az erős ügyfélhitelesítést. Nesze neked EU-s szabályok...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
burgatshow
veterán
válasz Gubu0101 #81753 üzenetére
Pletykák szerint a másik topicban a Vodafone-nál lehet már jövőhéten elindítják, csak jön már a Telenor is akkor lassan. Már önmagában gáz az egész, nem hogy ha még év végéig elhúzzák (már ha jön idén egyáltalán és tudom, hogy azt mondták, de elhinni csak akkor fogom ha már működni is fog).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok