- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz
Viktor0610 #113218 üzenetére
Szia Viktor!
Ha már ez a téma, akkor kérdeznék egyet én is.
Én már 10+ éve Telenor/Yettel előfizetéses ügyfél vagyok. Hol több, hol csak egy előfizuval. (Természetesen folyamatosan, jelenleg egy hívószámmal ami a kezdetektől fogva megvan.)
Létezik így valami "általános kedvezmény"?
Alapvetően tudom hogy azok az idők már tíz éve elmúltak hogy óriási kedvezményt kapjon az ember, de gondoltam egy kérdést azért megér, ha már felmerült a téma.Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest