Hirdetés
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Depression #80088 üzenetére
Sajnálom.
A régi személyi igazolvány sokszor gond, ez igaz.Xiaomi 13T
-
Depression
veterán
válasz Depression #80054 üzenetére
Folytatódik a kálváriánk.
Szombaton visszahívott a hölgy, újabb adategyeztetés, rendelés, meg minden. Vasárnap aktiválták is a drágább csomagot.
Ma jött a futár, de a telefont nem tudtuk átvenni, mert a csomagot a régi személyigazolvány számmal küldték. Azonnal hívta a párom a telenort, de lerázták, mert személyigazolványt covid időszakban is csak személyesen lehet átiratni újra. Bementünk személyesen átiratni a az igazolványt, újra hívtuk a központot, majd ismét egy kedves hölgy, amikor elmeséltük, hogy nem tudtuk a csomagot átvenni, kérte a csomagazonosítót. Szerencsére a párom felírta, hisz semmilyen üzenetben ezt nem küldték el, csak a megrendeléskor elmondták.
Szóval megadtuk a csomagazonosítót, és tájékoztatott a hölgy, bő 10 perces zenélés után arról, hogy kiszállítás alatt van. (WTF? )
Szóval ismét elmeséltem kedvesen, hogy nem csoda, hisz ma nem tudtuk átvenni.
Az eredmény végül az lett, hogy várju k türelemmel, míg visszaérkezik hozzájuk a csomag, és majd azután felhívják a páromat, hogy akkor mit szeretne.
A bolt, ahova bevittük a személyigazolványt, meg elmondta, hogy ezt 10%-os kedvezményt, amit a hölgy mondott, valójában csak 1 évre kapjuk, de ezt ők is meg tudták volna adni, és 15 ilyen készülékük van raktáron. De mivel ők azt látják, hogy 2023-ig hűségünk van, így ők semmit sem tehetnek.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
MODERÁTOR
válasz Depression #80054 üzenetére
Online nem lehet kisebb csomagra váltani, azt hiszem.
Örülök, hogy alakul a dolog.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Depression #80052 üzenetére
Most nincs előttem, hogy lehet ügyintézőt kapcsolni, de az is megoldás lehet, hogy a 1220-on átváltatod azonnal a tarifát (miután eljutottál rgy ügyintézőhöz), majd utána -már az új tarifához- meg tudod venni a telót.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Depression #80050 üzenetére
Kérj visszahívást, emlékeim szerint a netes vásárlás közben lehet kérni.
Xiaomi 13T
-
DonMaster
addikt
válasz Depression #67139 üzenetére
a70 topicban kerestem , nem találtam ezért kérdeztem ott, a50ben nem néztem , de köszönöm.
de gondoltam 1 kör alalt egy telenor-os emberkétöl kérdezve egyben meg kapom a választLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
tomp
félisten
válasz Depression #66995 üzenetére
Hibás a fallback azaz a leváltás.
Kérj SIM cserét. Ha továbbra ia megvan a hiba akkor jelentsd be. A panaszra fog érkezni egy "minden rendben, nincs hálózati hiba, a telefonnal van gond" sablon reagálás de vidd tovább mivel ez hálózati hiba!
Sajnos nálad előfizetői szinten bugos.
Ha tudod akkor inkább üzletben jelentsd a hibát. Ha leráznának akkor jelezd a kötbér igényt. -
tomp
félisten
válasz Depression #66946 üzenetére
Próbáltad csak 3G módban? Először ki kell zárni a 4G->3G/2G leváltási hibát.
-
Somatom
veterán
válasz Depression #66815 üzenetére
Mi áll a számlán? Az, hogy "SIM kártya méretre vágás 500Ft"?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
Nem tudom, milyen elküldésről beszélt a kolléga/kolléganő, de nincs ilyen.
Tizenöt éve telenorozom, de sosem volt ilyen.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
sfdrakex
nagyúr
Ez szerintem hülyeség, miért küldenék a kártyát bárhova?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
tomp
félisten
válasz Depression #66542 üzenetére
Tavasztól megjelenő telefonoknál már alap lesz a VoLTE tudás telenor oldalról is. Az egy dolog, hogy az oldalt nem frissíti a telenor...
-
tomp
félisten
válasz Depression #66538 üzenetére
A VoLTE kicsit más mint a viber vagy a messenger.
Utóbbiak a sima neten mennek több tíz ms-os pingeken. De ha leáll a mobilnet akkor a messenger ésa viber is leáll.
Vagy ha van egy sima B20-as cella ami sz***rá van terhelve a VoLTE gond nélkül fog menni. VoLTE teljesen elszeparálva megy a felhasználói net mellett fixen lefoglalt sávszéllel garantált alacsony ping mellett priorizálva. VoLTE hívásnál a hálózat lefoglal neked egy 128kbps-es sávot. Ezért is megy a VoLTE kikapcsolt net mellett vagy akár net hozzáférés nélkül is. Ha fullra van hajtva a cella és lassú a net a VoLTE akkor is stabilan fog menni mert a VoLTE-nek külön apn van külön megy ami mindig elsőbbséget élvez. Azaz a netből fog a hálózat elvenni erőforrást. Miközben a neten 17-20ms-ot mérsz a VoLTE-nek lehet kb 3-5ms.
Messenger, Viber egy app. VoLTE-t viszont a telefon modeme kezeli. Egy rakás utasítást tudnia kell a hálózatnak+modemnek, hogy a hívás teljes mértékben létrejöjjön. Ezért is van a VoLTE-nek ultra alacsony válaszideje.
Van egy szabvány ami egy kicsit tág mozgás kört tesz lehetővé a szolgáltatóknak de itthon mind a 4 szolgáltató az alap konfigurciót használja. Csak a Telenornál van egy kiegészítő paraméter a rövid hívószám bug miatt.
A paramétereket az összes SoC gyártónak el kell küldeni és tesztelnie kell. Ha az egyik paraméter működik Qualcomm telefonokon még nem jelenti azt, hogy az Exynos telefonon is menni fog. iPhone-ról már nem is beszélve... Ők nem ismerik a szabványt...
5G: 5G-n is megy a VoLTE. Igen a VoLTE. Mivel a jelenlegi 5G nem önálló hálózat lesz hanem kiegészítő. Ugyan úgy működik mint 4G-n ha több frekit összevon a telefon. pl B3+B20.
Na itt a 2. frekvencia az 5G-s frekvencia. -
válasz Depression #66536 üzenetére
Azért ilyen gány a VoLTE, mert eredetileg nem volt az LTE szabvány része, 4G-n csak internetet terveztek, aztán utólag találták ki, hogy milyen jó lenne már, ha ott menne a beszélgetés is, és akkor nem kell visszaváltani 2G/3G-re.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MODERÁTOR
válasz Depression #66239 üzenetére
Leginkább a részletvásárlás miatt választják az emberek. Csak olyan konstrukcióban adtam el eddig.
Nyilván csak úgy van értelme megvenni, ha az előfizetés is kell. Csak a tv miatt nem éri meg az 5-7,6 ezer plusz havi díj.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Depression #66239 üzenetére
Nem mellé vállalod az előfizut, nyilván akkor van értelme, ha egyébként is szükséged van ilyen előfizura. Jobb előfizuval 80 ezer, és nulla kamattal van.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Depression #66237 üzenetére
Router + 50es tv 80-110 ből nem rossz ajánlat.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Depression #66138 üzenetére
45k-ból válogatni lehet a használt iPhone SE-k között, valószínűleg jobban jársz azzal, mint egy low end Androiddal.
-
Hosssszu
őstag
válasz Depression #66039 üzenetére
Nekem tegnap nem működött (csak forgott, forgott a végtelenségig), ma viszont működik rendben.
Pedig nem is frissült és ki sem volt kapcsolva a telefon. -
bob011
aktív tag
-
Cyberbeni
addikt
válasz Depression #66004 üzenetére
Én úgy válaszoltam, hogy ha muszáj váltani, akkor oké, de ha nem, akkor szeretnék maradni és áttett. Mondjuk nekem bőven elég a 100GB is, csak azért volt korlátlan, mert kb 5GB-nyi netet lehetett máshol ugyanennyiért kapni. Így legalább nem kell azon aggódnom, hogy számlaforduló előtt egy héttel eszembe jusson, hogy telefonáljak egy percet, mert azt csak neten keresztül szoktam és átraknak valami net only csomagba és már csak havi 8k-ért lehet rendes előfizetésem.
-
tomp
félisten
válasz Depression #66004 üzenetére
sűrgősen döntsek, és ezt csak nála lehet
...persze mert kell neki a plusz pénz...legalább ne így mondaná...
Engem érdekes módon azóta nem hívnak fel, hogy elmondtam nekik miért nem írok alá velük soha többé hűséget.
Lehet beírták a profilomba megjegyzésnek, hogy ne próbálkozzon senki különben NMHH? XD -
nyisziati
veterán
válasz Depression #65730 üzenetére
Elvileg van értelme. Pár éve az LG G3 is így volt, most meg a Honor 10. Meg nekem az A9. Az is kiváló telefon.
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
válasz Depression #65727 üzenetére
Akkor érdemes lenne visszahívást kérned a választott teló adatlapján. Az ügyintéző lehetséges ki tudja választani azt amelyiket te szeretnéd. Egy próbát megér szerintem.
signed by simpley.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Depression #65727 üzenetére
Menj be üzletbe, ha nincs hűség lehet lefelé váltani. Tuti nincs hűség? Nem hoztatok ki rá telót?
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
válasz Depression #65717 üzenetére
A sima Blue csomagok értékesítése megszűnt, már csak Blue+-ra tudsz váltani ha telót veszel.
signed by simpley.
-
MODERÁTOR
válasz Depression #60056 üzenetére
Én a heti lottó számokra volnék kíváncsi.
Azt a kötelező csomagváltás mizériát eléggé megérezte a cég, szóval nem kell jósnak lenni hozzá, hogy tudhassuk, nem valószínű, hogy ismét eljátszanák.
Xiaomi 13T
-
veterán
válasz Depression #60056 üzenetére
Szerintem most elég zavaros idők járnak a cég háza táján, marad a varázsgömb.
VoLTE kérdésre ugyanez igaz. Amúgy konkrétan röhejes, hogy ők menőztek vele először még 2016-ban, eltelik lassan 2 év, és semmi. Telekom meg jót röhög rajtuk, és tulajdonképpen én is. Amilyen gyorsan halad a technológia aktiválása a mindenfélefajta készülékeken, náluk lassan realitás lesz a 3G lekapcsolása.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
punisher1
aktív tag
válasz Depression #59999 üzenetére
Akkor gondolom te nem hello datás vagy,na ez az ettől a térerő dologtól tartok,hogy megint így járunk hiába Bp akkor is gond van vele.
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
8
senior tag
válasz Depression #59995 üzenetére
Nekem 2mbit volt egy ideig, semmihez sem kevés, csak éppen amikor kéne akkor lassú + bármit töltesz le brutál gyorsan merül a telefon akksija mert sokkal hosszabb folyamatos adatkapcsolatot tart fenn ahelyett hogy 50-80-100Mbittel egy perc alatt letöltené. Vagy ha nyaralás alatt mondjuk indítottam egy fotó-videó backupot, akkor sokszor reggelig sem végzett. Ráadásul 3G-n megy, és azért a 4G sokkal jobb reakcióidővel rendelkezik.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
punisher1
aktív tag
válasz Depression #59997 üzenetére
Értem,neked mennyi szokott lenni a sebesség átlagba?Térerővel nem szokott gond lenni?Régebben volt feltöltős telenor kártyánk de azzal volt pl bementünk itt a 4kerbe az idősek otthonába vagy az ipari parkba térerő az el is szállt.Akkor lettek lecserélve.
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
punisher1
aktív tag
válasz Depression #59995 üzenetére
Ami gondom csak van sokszor lassan töltődnek be a lapok,ami még gond szokott lenni a upc 31-es és rengetegszer előfordul hogy hívok valakit nem veszi fel mert azt hiszik valami külföldi szám és átverés.Ilyenkor irok egy smst hogy xy vagyok és azért 31-es mert upc mobil ilyenkor visszahivnak pont tegnap is volt egy esetem.Hivtam egy embert munkával kapcsolatban nem vette fel vagy 3x is hivtam utána irtam egy smst az előbb leirt szöveggel 1 perc múlva már hivott is.Nejemnek is volt hasonló eset rengetegen nem tudják,hogy egyáltalán van upc mobil.
-
törölt tag
válasz Depression #59759 üzenetére
Azért az eredményt is leírhattad volna.
Nekem a upc próbálkozott ilyennel, amikor lemondtam, és állítólag eljöttek az eszközért...
Én meg megmondtam, h hazudnak, és végül nyertem is, mert nem hagytam magam. Pedig nem volt tanúm se, mert egyedül voltam otthon. De nehogy má...Jut eszembe
Amikor pár éve otthagytma a telenort, nekem is volt elvileg vmi tartozás, max 2000, vártam, h írnak, de nem jelentkeztek. Szal elvileg lehet, h nekem is írtak most a régi címre?
Na, oda aztán írhatnak[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Depression #59759 üzenetére
Arra azért figyeljetek hogy az intrum justitia nem végrehajtó, nem illetik meg a bírósági végrehajtókat megillető jogok. Ugyanúgy egy magáncég mint aminek a tartozásait megvették.
-
törölt tag
válasz Depression #58951 üzenetére
Azért irígylem, akinek ennyi felesleges pénze van kidobni, h előfizetés akar venni tök fölöslegesen,,,
Egyrészt nem biztos, h végleg elveszett, mint azt már írták. Ráadásul, ha időben, még te is megcsinálhatod neki az adategyeztetést időben, mint sokan mások az idős szülőknek.
Egyébként pedig bmikor lehet adategyeztetni, egész évben, szal ez a január csak kamu kifogás.
Másrészt, ami ugyan kérdéses, de érdemes utánakérdezni, h az egyenleget vissza lehet igényelni a megszűnő kártyáknál, lehet, h ezeknél is.
Feltöltőst pedig simán tud venni bmikor, ha annyira kell neki magyar szám, de nem tud adategyeztetést megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
Ksix
tag
Semmiképpen sem szeretnék bántó lenni, de ha az évenként egyszeri adategyeztetést, amit telefonon/neten is meg lehet tenni (és lehetett már januárban is, valamint a határideje előtt fél évvel bármikor), azt nem sikerült megoldania, akkor vajon a szüneteltetés miatti Telenor üzlet felkeresés, az előfizetési, szüneteltetési díjak időben történő fizetése, a felfüggesztés feloldásának ügyintézése, az biztos, hogy jobban fog neki menni? Szerintem mind árban, mind ügyintézés mennyiségében sokkal rosszabb választás az. És még az sem biztos, hogy a feltöltős száma elveszett, ha már ki is kapcsolták az adategyeztetés elmaradása miatt, egy ideig még visszaszerezhető annak pótlásával, attól függően, hogy mikor volt utoljára feltöltve.
-
gabor9991
őstag
Abban az esetben, ha tényleg csak nyaralni és karácsonyozni jön haza, akkor szerintem nem jó ötlet az előfizetés.
6 hónapnál hosszabb időre nem lehet szüneteltetni, de ez idő alatt is fizetni kell egy adott díjat[kép] és a szüneteltetési folyamat elindítása is pénzért cserébe kérhető a Telenornál...
6 hónap után pedig visszakapcsolják a szolgáltatást, ha kéri az ember, ha nem.
Szóval, ha tényleg csak az év egy töredékét tölti itthon ahogy írtad, nyaralás és karácsonyozás okán, akkor anyagi szempontból nem a legjobb választás egy havidíjas csomag. -
MODERÁTOR
-
liszkai_davi
csendes tag
válasz Depression #55801 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi!
De ha csak ennyi a hátránya a Hipernet Home-okkal szemben, akkor ennyit nekem bőven megér. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Depression #55298 üzenetére
Szerintem nem megfelelő a regisztráció szintje.
Kellene nektek ügyfélszintű jelszó (tudtommal csak személyesen hozható létre), majd újra hozzáadjátok a számot a fiókhoz, azután már jó kellene legyen.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Depression #55290 üzenetére
Egyelőre csak feltöltőkártyásoknál találkoztam az appban a Mobilnet fül alatt egy X-szel a megújuló adatjegy mellett.
A MyTelenor oldalán itt tudod lemondani.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Depression #55287 üzenetére
MyTelenor fiókban, üzletben, de azt hiszem, a MyTelenor appban is le tudod mondani, a Mobilnet fül alatt.
Xiaomi 13T
-
jociolaszi
tag
válasz Depression #55286 üzenetére
Akkor még nem voltak blue csomagok
-
válasz Depression #55283 üzenetére
Jó kérdés. Nekem mindegyik előfizetésemen van még hűség, így mindnél megvan a tarifahűség tétel.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz Depression #55280 üzenetére
my.telenor.hu / szolgáltatások / Tarifahűség...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
gerisz23
őstag
válasz Depression #54995 üzenetére
Én érdeklődtem náluk,kaptam is ajánlatot tőlük de nem estem hanyatt tőle...
Ügyintéző elmondta hogy naradhatok smarttarifa 2-be de akkor nincs új teló,igaz hűség sincs.A történet pikantériája hogy mást mondott telefonba mint ami ajánlatba jött mailbe.Tudom nem vagyok jó ügyfél havi 4000Ftos forgalommalAsus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
gerisz23
őstag
válasz Depression #54990 üzenetére
Ügyintéző volt j telefonba:"nagyon jó kedvezményes csomagba van".
Már 3x akartak áttenni másikba,mondtam hogy akkor átmegyek más szolgáltatóhoz olyankor általában adtak telót kedvezményesen.
Az igazság az hogy a hűségprogramjuk kb egyenlő a 0-val.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
plömplöm
őstag
válasz Depression #9145 üzenetére
nekem konkrétan most éppen több mint 80 telefont ajánl fel a bónusz részleg. a hiba az Ön készülékében lehet.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Prien
addikt
válasz Depression #9143 üzenetére
Ezeket a bónuszos leveleket nem kell komolyan venni, nekem is olyat ajánlottak fel benne, amire nincs szükségem.
A kevés is több a semminél.
-
club1
veterán
válasz Depression #5646 üzenetére
Valahol 350-400 MB környékén tiltották le a barátomét. Lassítást addig nem vett észre.
-
Enjoy
addikt
válasz Depression #4181 üzenetére
Köszi a segítséget.
Sajnos erre rá kellett volna jönnöm már 1-2hónapja...
De gondoltam megkérdezem, hátha pannon-nak is van vmi hasolnó ajánlata, de akkor nincs.
Vodafone multimédia 5000-e tűnik eddig befutónak.► més que un club ◄
-
Konflikt
addikt
válasz Depression #4177 üzenetére
ez egyszeruen szanalmas.
arrol nem is beszelve ha eltekintek teljesen ettol a csomagtol, nezzuk csak a jelenleg elerheto netcsomagokat:-20 MB - 480 Ft - nagyon keves.
-100 MB - 2090 Ft - az ara jo, de a forgalom keves. ezert kene az 1 GB.
-5 GB - 6240 Ft - miez a szakadek, 100 MB utan 50x nagyobb csomagot kell kinalni?? ez egy vicc. aranyokban amugy nemrossz az ara, csak havonta ennyit nem koltenek mobilnetre. (mastema, de foleg akkor, mikor digilan 30/20 van 3500 Ft-ert..)
-10 GB - 12490 Ft - sok.vagy van a napijegy, aznap ejfelig 10 MB, 200 Ft. szanalom.
az egesz egy szanalom. az uf aszonta h cserelgessek SIM-et. aham.Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
törölt tag
válasz Depression #4177 üzenetére
Ez egy régóta húzódó ügy, a pannon korlátoltsága ezügyben továbbra is határtalan. Vagy egyszerűen továbbra is az üzleti piacra fókuszálnak, a lakossági meg le van ejtve mint már x éve (erre az elméletre azért több jel is mutat, bár attól még egyszer valamikor kihozhatnak egy értelmes tarifastruktot a 43-as feltöltőkártyák és társaik helyett)
-
flash-
veterán
válasz Depression #3922 üzenetére
Jólvan ez igaz.
Én már 4 éve ugyanazt a kártyát használom,eddig nem kellett ezen agyalnom
csak most találtam itthon egyet,vmi ősrégigondoltam megnézem van e rajta pénz,na mind1...Még egy kérdés.
A mostani sim kártyák chip mintázata eltér a 4 évvel ezelőttitől.
Ha kicseréltetném újra a 4 éves sim kártyám,előfordulhat hogy a telefonom később merül le?
(valahol ezt hallottam legalábbis) -
tildy
nagyúr
válasz Depression #3837 üzenetére
No igen.
Mondom nekem csak az a nonszensz, hogy többet fizetek 4 megára, mint ugyanazon szolgáltató másik "normál" ügyfele ennek a 250-szeresére!"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
INMOTEP
őstag
válasz Depression #3825 üzenetére
persze a nevemen van , majd meglátom mikor lesz rá időm és bemegyek
-
INMOTEP
őstag
válasz Depression #3823 üzenetére
én már nem is tudom mit csináljak mert nem találom a szerződést és azon van egy ügyféljelszó így telefonon meg azt kérik mert nem engedi be öket a gép hogy megnézzék , most vagy megkeresek a szerződést vagy hagyom a pi,,, ba már bocs csak nagyon idegesít most 1500 kellet feltöltenem a vodás kártyám
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3801 üzenetére
Nem kell belépési díj ha számhordozol. Első havi előfizudíjat kell csak kifizetni.
De mivel az első hónap általában törthónap, ezért a köv. számlád emiat kevesebb lesz.
Sim kártyáért nem kell fizetned!!!!
Én is hordoztam már vissza számot a pannonhoz, és csak az első havi előfizudíjat kellett befizetni.
Ha később akarsz készüléket venni mellé, előfizetéses áron , megtehető , csak hűséget írsz alá.Egyébként nincs hűség.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
MODERÁTOR
Nincs belépési díj, pontosabban nem így hívja a szolgáltató.
A feltöltőkártyás alapcsomag ára 2600 Ft (1300 Ft lebeszélhető) vagy 3900 Ft (2500 Ft lebeszélhető).
Előfizetés vásárlásakor semmilyen plusz-költség nincs.Xiaomi 13T
-
embe
nagyúr
A belépési díj mennyi? Igaz nem publikus csomagot vennék, így majd utána nézek, mert lehet egyedi ár az is.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3798 üzenetére
Igazad van.
Jahm válaszolt a pannon a netes tarifa ügyben, nekem is az 5 és 10 Gb-osat írták, de azt is írták hogy javaslatomat elküldik a háttércsoportnak.
Reméljük idővel csak lesz valami...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3796 üzenetére
Én is 26 fölött vagyok, azért elég sok családban van 26 év alatti, és megoldható a dolog.
Én 90%ban Pannonost hívok, ezért nekem jobb opció volt a sima complete"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3789 üzenetére
már miért lenne kedvezőbb a percdíj? A completenél A 18 Ftos hálón belüli szerintem azért elég ütős, még ha kifelé 36 is van...
Nekem djuice free generationom vna msot 1300Ftos havidíj, lebeszélhető, 14 Ft az sms, mms, családi csomaggal nyomja jelenleg a család ingyen , utána djuice folks lesz (300 ftért 3 djuiceos 3Ft/perc áron hívok majd) .[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3762 üzenetére
Ment az ügyfélszolgálatnak levél részemről is ezügyben.
Talán ha több levelet kapnak, elgondolkodnak kicsit."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Szerintem ennyiért(500Ft) már 100 megás netet kéne adni. Ez egy operaminire/emailre elég lenne.A napijegy nekem nem éri meg, mer tén szívem szerint naponta használnám a telefont email-letöltésre, opera minire.
1990 Ftért meg drága a 100 megás csomag, főleg úgy, hogy annyiért 1 gigásat is ad a pannon (iagz azt nem szolgáltatásként...)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
MODERÁTOR
válasz Depression #3756 üzenetére
Bakker, én még mindig nem értem Bár nem is vagyok jóban a számokkal.
Én is sokat gondolkoztam ezeken az adatcsomagokon. Gondoltam kellene valami, ha éppen meghótta magát a vezetékes net. Idáig nagyon kevés alkalommal volt, de mindig PONT akkor kellett volna a net, amikor elment. Majdnem előfizettem akkor egy ilyen mobil szélessávos dologra. Aztán mégsem, mert az esetek 99%-ban működik minden. Az 1%-ra meg nem tervezünk ugye.
Sokat filóztam mostanában, kellene egy második, mellékes telefonszám, amit bekapcsolva hagyhatok akkor is, ha nem akarom az ügyfeleim hívását fogadni (akik nem mindig érik fel ésszel, hogy reggel 6:15-kor, illetve esta 20:30-kor meló ügyben annyira már nem illik telefonálni). Na ennek legyen valami normális percdíja, lebeszélhetősége, legyen benne sms (a cégesben számonként 4200-ért egy sincs), meg legyen benne, vagy hozzá vásárolhatóan adatforgalom. Ez utóbbi nagyon fontos volt. Na ilyen üzleti csomag nincs a pannonnál sajnos.
-
Landsmann
addikt
Az adatforgalom elég lenne, de nem 500 Ft-ért. Ezen is régen túlhaladott a kor. A 3 megát ingyen kellene adni, nem ötszáz Forintért.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
SpeedR
őstag
Nekem nagyon megfelel a napiegy. Ritkán van szükségem mobil netre, de ha szükség van rá, akkor általában összejön 5-10 mega. A 2k-s csomag teljesen felesleges lenne, mert azt nem használnám ki. Havonta kb. 5 napon van rá szükségem.
-
Boha
aktív tag
válasz Depression #3691 üzenetére
faternak tavaly felajánlottak 1 olyat hogy 1 évig kap havi 30 percet ingyen hálózatot belül, ő elfogadta s mikor ment volna kb fél éve telót venni aszonták nem lehet mert igénybe vette a szolgáltatás
ő meg csak nézett rendesen, de csak annyit mondta neki hogy már csak vagy 4hónapot kell várni.....
szóval sztem nem lehet mind 2, de azért kérdezd +
én csak ennyit tok róla legalábbisOBORZIL
-
polonic
félisten
válasz Depression #3559 üzenetére
Továbblépegethetsz nyugodtan. Nem fog elindulni a megrendelés, majd meglátod miért.
-
Depression
veterán
válasz Depression #3558 üzenetére
A bónusz programot már megtaláltam, de nem merek tovább lépegetni, mert nem tudom, hogy lesz-e részletfizetési választás, vagy egyszer csak megrendeltnek tekinti.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Kobe
veterán
válasz Depression #3355 üzenetére
jelen esetben még ez sem megoldás. Beszélni még nem volt alkalmam vele, mert soha nem szó bele és csak egyszer vette fel mikor visszahívtam, a maradék lassan félszáz telefonhívás esetében csak 1et csörrent a telefon és ki is nyomta az illető. Így ha akarnám sem tudnék vele szót váltani. Visszahíváskor szisztematikusan kinyomja a telefont, vagy foglaltat jelez, mindezt rejtett vonalas számú hívásnál is.Követező esetben már csak egy smst vagyok hajlandó küldeni neki, hogy feljelentés lesz a vége. A szám amúgy teljesen ismeretlen számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz Depression #3332 üzenetére
Egyszerre nem megy a Start is és a Napijegy is.
Más.
A zsebes wapozásról volt szó, az meg nem megy lezárt billentyűvel.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
okib4100
aktív tag
válasz Depression #3332 üzenetére
Amikor én használtam napijegyet, akkor leginkább olyasmire kellett, ami on-demand jelleggel jön elő, pl. valahol Bp-en térkép kellene, de nincs nálam, akkor go to GMaps, rákeres, megnéz (ha műholdképet nem kapcsolod be, akkor 10 mb több mint elég erre az akcióra) Ugyanígy ha egy címet vagy telszámot kell megnézni neten, vagy menetrendet, etc.
Erre bőven jó a napijegy.
A "zsebbe netezés" meg számomra nem probléma, mert minden mobilt auto billzárral használok. Az auto billzárat meg már nehezebb zsebben kioldaniA sony ericssonok közül egyébként a függetleneknél is van olyan modell ahol fix wapgomb van, vagy ez csak a függő készülékek "kiváltsága"? Mint mondtam, a független w910-en nincs ilyen gomb, a pannonos w200-on viszont a jobb gomb valóban "WAP" nevet visel (más kérdés,h azon a telefonon soha nem aktiváltam semmiféle adatot, és a hozzá tartozó simből is kigyomláltam minden ilyesmit, tehát max egy "connection failed" üzenetbe futhatok bele, ha túl sokáig nyomvatartom)
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
ottoyes
senior tag
-
OrangeBud
tag
válasz Depression #3322 üzenetére
Valaki tudna segítni? pannonnál kéne nekem egy SOKKAL olcsobb díjcsomag:S tipp?
-
MODERÁTOR
válasz Depression #3225 üzenetére
Így van. Sőt, megeshet, hogy ezzel még a telefonbeszélgetéseiden is spórolsz.
Xiaomi 13T
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz Depression #3046 üzenetére
Szokott ilyennel kedveskedni a Pannon.
A # 3045-ös hozzászólásban lévő linket, már kijavították.
Aki lemaradt volna róla, csak annyi volt, hogy a Nokia 3120c képéhez a régi 3120-ast rakták be.Szerintem egy ilyen szolgáltatónál már gáz egy kicsit.(ég és föld a két telefon és még csak nem is hasonlítanak egymásra)"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest