-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Nézem a hívásrészletezést és azt látom, hogy néha van pár kb-os adatforgalom, miközben folyamatos wifi hálózaton lóg a telefon. Mik lehetnek ezek a mobilnethez való kaparászások?
-
adika4444
addikt
válasz
HUmenetke #65897 üzenetére
Mindenhol megy, ahol a Telenornak van 3G vagy 4G térereje. Volt valami olyan, hogy régen 2G-n nem működött, a mostani állapotot nem tudom.
Egyébként gyakorlatilag egy sima adatkártya, csak van egy jólhangzó neve. Címhez régen volt kötve, de most már tényleg csak a jobb eladhatóság érdekében nevezik így.
Illetve van rajta publikus IP, APN-nek a net használható rajta (telefonon alapból online-ra áll be), nem lehet hívást indítani, és azthiszem fogadni sem rajta, SMS passz.
Ja és iPad-en nem tudom megy-e a hotspotolás, nekem net APN-nel egy i5C-n kb egy éve nem működött, ezt valaki leírhatná, most hogy van.
Illetve ha az iPad már megvan, ajánlom figyelmedbe a flottás topikot, ahol jobb árakon akár korlátlan csomag is elérhető.
-
HUmenetke
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem, gondolkozom a hipernet home m csomagon egy ipad air társaságában, de nem teljesen értem, hogy mi a különbség egy home csomag és egy sima "mobilnet" között. Érdemi infót sehol sem találok. Tudna valaki segíteni?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Viktor0610 #65889 üzenetére
Ilyet még nem b....m. Ezt írták facen is. Ilyen tényleg van 2019-ben?! Most oda hogy az anyám kínjába csatoljak egy csoportos emailt...?!
És ha ott ír valaki, akkor hol válaszolnak? Csak emailben nem? És akkor már ott van a cím is.... Ezért gondoltam, hogy valakinek hátha megvan.
-
-
Bibby
addikt
Volt 30-án ingyen 200 mega net kártyásoknak. Na ezt tegnap visszavették. Szerintem sehol nem írták hogy egy napig lesz csak elérhető...
-
Lackooo84
nagyúr
Srácok valaki tudna adni egy Telenor üfsz. email elérhetőséget? Egy csoportos emailt küldenék, és őket is beszúrnám köszi!
-
válasz
magellaner #65884 üzenetére
Az Apple TV az Apple-höz híven Apple-termékekkel működik együtt.
Én droidos készülék mellé droidos boxot vennék/vettem. -
magellaner
tag
Mytvhez melyik lenne a legjobb megoldas appletv box vagy xiaomi mi s box? Telenornal kotok uj szerzodes 18ert kapok modemet meg appletv t. Vagy veszek kulon 25 ert miboxot? Androidos telefonom van es samsung tv m.
Mi az ami hatranya az appletvnek? Tukrozni tudok androidrol youtubot pl? -
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan feltöltőkártyás csomag amelyben a mobilnet nincs havi feltöltéshez kötve?
-
válasz
mista_cool #65876 üzenetére
Gondolom, nem régi a szám, és nem azonnali frissítésű a lista, amiből dolgozik az NMHH.
-
mista_cool
csendes tag
Sziasztok!
Lekérdeztem egy 20-as számot a http://szamhordozottsag.nmhh.hu/ oldalon. Ez jelent meg:
Ez hogy lehet? (Mármint hogy nincs szolgáltatóhoz rendelve)
A számhoz jelenleg egy már aktivált Telenor SIM tartozik. -
4Grider
nagyúr
válasz
bajusz15 #65871 üzenetére
Valóban, elég jó árat tettek mellé a Telenornál. Valahol 85e Ft körül kezdődnek a Samsung Magyarország által forgalomba hozott készülékek.
A havi 0 Ft-os kártyás csomagról akkor váltasz másra, amikor csak akarsz. De erre a kártyára nem tudod ráhordozni a Vodás telefonszámodat, maximum egy új prepaid kártyára. És ugye a telefonba olyan Telenor kártyát teszel amilyet akarsz. Vodást viszont csak függetlenítés után. -
4Grider
nagyúr
válasz
feketedini #65872 üzenetére
Nem, mert a stream ugyanonnan fog jönni bármilyen dns-t is választasz ki.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Viktor0610 #65865 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
-
feketedini
tag
Telenor hipernetnél pl a mytv nem számít bele az adatforgalomba. Ha a dns beállításokat megváltoztatom pl a google dns-re (8.8.8.8.) akkor már beleszámíthat szerintetek?
-
bajusz15
senior tag
válasz
Cyberbeni #65857 üzenetére
Galaxy A40 van kinézve, ami kétséges boltoknál is 70k körül van, Telenor szintén 70k-ért adja, míg a másik két szolgáltató kártyás árát inkább le se írom. 2 év hűségért meg mind a három szolgáltatónál szinte semmit nem kapok, hacsak nem fizetek ilyen 10k+ okat havonta. A kártyás Telenor opciója lenne nekem a legjobb, kevés beszéd, de 3gb net ami nekem elég. Vagy ha valaki tud valami tuti megoldást olyan szerkezetre, ahol beszélhetek 50-100 percet havonta, nem kell semelyik hálózat irányába végtelen perc ingyen, de legyen legalább 3-5gb net akkor ne tartsa vissza. A Telenor 3800Ft-os csomagját találtam a legjobbnak, főleg úgy, hogy a hivatalos A40 ár helyett csak 70k-t kéne fizetnem.
-
azbest
félisten
válasz
Somatom #65838 üzenetére
xiaominál előhozható lte menüpont androidban a tárcsázóval *#*#86583#*#* kóddal. Ez ki/be kapcsolja a szolgáltatói volte képesség ellenőrzését. Ha kikapcsolja, akkor mindenképp megjelenik a menüpont.
A beállítások - hálózat és internet - mobilhálózat részen a speciálisnál lehet
Ha a menüpontban ezt off-ra állítod, az nem segít a 3g módra kényszerítés nélkül?
Azt hiszem ez a videó mindent elmagyaráz [link]
-
-
castiels
addikt
Mytv otthon működik smart tv-n?
-
castiels
addikt
válasz
magellaner #65854 üzenetére
de biztos van valahol a neten smart tv app is.
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok!
Telenornál a függetlenítés hogyan megy? -
Cyberbeni
addikt
válasz
bajusz15 #65856 üzenetére
Lehet, de nem sok értelme van:
Ha telefon kell, akkor kb 100% az esélye, hogy van olyan megbízható bolt, ahol olcsóbb, mint Telenornál 0 Ft-os csomag mellé.
Ha szolgáltatót akarsz váltani, akkor azt érdemes számhordozással, mivel neked semmibe nem kerül, 1 hétig lesz egy ideiglenes számod, amíg a szolgáltatók elintézik egymás között és utána ugyanazt a számot használhatod, mint ami előtte volt.
Ha meg új számot szeretnél, akkor szerintem nem kell mellé telefont is venni, tehát megint jobban jársz, ha máshol veszel telefont.
-
bajusz15
senior tag
válasz
Viktor0610 #65835 üzenetére
Köszi.
Az elejét viszont lehet rosszul írtam le. Azt szerettem volna kérdezni, hogy most megveszem a kiszemelt telefont 0Ft-os Telenor csomagban, Vodánál lejár a szerződésem augusztusban, majd Telenornál rakom át magam a 3800Ft-os csomagba, és onnantól az lennék, mert nem szeretnék fizetni Telenor 3800Ft-ot augusztusig, ha addig még fizetem a Vodás előfizut. Szóval csak fentebb szeretnék lépni a Telenornál augusztustól (vagyis gondolom szeptembertől ) a kártyás csomagokon belül. Ezt akkor nem lehet? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
magellaner #65844 üzenetére
Böngészőben nem próbáltad?
-
castiels
addikt
válasz
magellaner #65840 üzenetére
Valahogy nem lehet megtalálni neten az appot aztán rátenni pendriv-ra be a tv-be és telepíteni?
-
tylerddd
veterán
válasz
Viktor0610 #65846 üzenetére
Átraktam az iPhone 6s-be, az értelmezhetőbben mutatja a hálózatokat a bal felső sarokban. 4G csutkán van, 3G viszont 2 vonal, 2G csak 1 vonal, aztán el is ment a térerő, nincs szolgáltatást ír. Átraktam repülőbe, majd vissza és utána a 4G is visszaállt. Az iPhone-ról tudtam indítani most hívást, eközben 3G-t írt a szolgáltatásnál.
-
4Grider
nagyúr
válasz
konzolcowboy #65847 üzenetére
Csak a flottáé.
-
konzolcowboy
csendes tag
válasz
radio100jozs #65836 üzenetére
Az Audinak a Vodafone a szolgáltatója.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
magellaner #65842 üzenetére
Telefonról tükrözés?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
magellaner #65840 üzenetére
LGn nem találtam.
-
magellaner
tag
Sziasztok. Másnak se elérhető a Mytv app smart tv re. Ujratelepitettem volna aztan nem talalom az alkalmazasokba. Koszonom
-
trec12
addikt
"Vagy 5G vagy a Telenor megveszi a Digit és a közös hálózatot tesztelik.
"
Azt gondolom semmiféle fúzió nem lesz itt még ha vicc is volt.
Szerződést hosszabbított a Telenor az OTT-One-nalSzerintem a Telenor (is) az 5G-re fókuszál.
-
Somatom
veterán
Eszközfüggő. 4G only -n érthető, hogy nem megy a hívás, hacsak az nem VOLTE. De, írtam korábban, hogy a Xiaomi Mi A2 Lite nálam 4G preferred beállításnál sem váltott lejjebb hívásnál, üzenetnél. Ha azt akartam, hogy elérhető legyek, akkor 2G/3G -re kellett kényszerítenem azt a slotot.
-
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Vodás előfizum van augusztusi lejárattal. Ha most vásárolnék Telenor kártyás készüléket a 0ft-os opcióval, akkor meg lehet azt oldani, hogy ha lejár a Vodás szerződés akkor szeptembertől a 3800Ft/hó opciós csomagba átrakjam magam és onnantól telenoros legyek?
2. kérdés: ha valamilyen módon csoda történne és a Vodánál kapnék mégis egy jó ajánlatot, akkor ha most megveszem a 0Ft-os kártyás opcióval a telefont, akkor ezt a Telenoros simkártyát ugye nem tölteném fel, akkor a szám megszűnne pár hónap múlva és ennyi igaz? Nincs bünti, amiért megvettem, de nem töltöm fel, nem használom a számot?
Előre is köszi! -
tylerddd
veterán
@ tomp & 4Grider Elnézést, lehet pongyolán fogalmaztam. 4G internet hasít, de hívást nem tudok indítani. Egy Xiaomi és egy iPhone 6s készülékkel is próbáltam. Rányomok a hívásra és csak "néznek ki a telók a fejükből", ki se cseng, semmi, aztán megunom és kinyomom. A telefonok beállításait nem babráltam, korábban működött a kártyával mindkettő úgy, hogy semmit nem állítgattam, csak beraktam és kész.
-
Prien
addikt
Sziasztok! Ha a telefonom a cella készenlétben opcióra 32% fogyasztást ír, érdemes lehet SIM kártyát cseréltetni? Sosem vagyok messze egyik toronytól sem...
-
Diák66
őstag
Tesztelési célú mobil hálózati kódok (teszt MNC)
A Hatóság kijelölte a 98-as teszt MNC-t a Telenor Magyarország Zrt. részére az alábbiak szerint:
MCC+MNC: 216-98
Ügyiratszám: AG/10203-2/2019.
Használat kezdete: 2019. április 17.
Használat vége: 2019. október 15.
Terület: Győr-Moson-Sopron megyeMit tesztel a Telenor? Valaki tudja, hogy a megyén belül hol?
-
tylerddd
veterán
Hello! HDS csomagom van, 4G hasít, de telefonálni nem tudok. Ilyenkor mi van, mit lehet csinálni?!
-
-
tomp
félisten
válasz
nyisziati #65814 üzenetére
Aktív az előfizetéseden a VoLTE?
A telefonon?
4G+ VoLTE mellett: 78,2/12,9Mbps ping 17ms
Kikapcsolt VoLTE: 81/12,2Mbps ping 16ms
A jelerősség -98dBm azaz emiatt ennyi a feltöltés.
7. kerület a Thököly/Dózsa Gy. út kereszteződésénél. Földszinti lakásban.3G: 5,24/1,16Mbps ping 23ms
Jelerősség -99dBm -
nyisziati
veterán
válasz
4Grider #65815 üzenetére
Nevetséges. Bő 10 éve (!!!) a SonyEricsson V630i-n mértem kb. ilyen értékeket. Sima 3G-n (3Mbit le, 1 fel).
Azóta 2 jelentős technológiai váltás történt, de a kapacitás bővítése valahogy hiányzik.
És ha hozzáveszem, hogy Budatétényben még a hálózati terhelés sem valami iszonyatos... -
tomp
félisten
válasz
radio100jozs #65807 üzenetére
ohhh köszi!
Annyiféle freki pályázat van most, hogy már belezavarodtam.4Grider
igen!__
4G-nél a B20 mellé egy 5MHz-es blokk méretű 700-at berakni magasabb(256QAM/64QAM) modulációval akár 146/37Mbps is elérhető. Most a B20 az alap modulációval max 75/25Mbps-et tud.Kevés helyen mérek ennyit
Elég érdekes helyeken lehet mérni 50-nél magasabb feltöltést. Azt gondolná az ember, hogy a nagy központoknál/tereknél de nem... -
-
trec12
addikt
Négy sávban fog idén új, széles sávú frekvenciahasználati lehetőségeket értékesíteni az NMHH
"Az április 10-én közzétett pályázati felhívásra április 30-án várják a jelentkezéseket. Az ajánlatok alaki érvényességét május közepéig állapítják meg. Az esetleges hiánypótlások után a részvételi nyilvántartásba vettek köre várhatóan június elején lesz nyilvános. A tartalmi érvényességi vizsgálattal az értékelési szakaszt az NMHH legkésőbb nyár végére lezárja, de ennél korábbi eredmény is elképzelhető."
-
tomp
félisten
A Digi azt a hangyaf@&nyi blokkot is ketté szedte így ha elindulnak ezzel és rászabadul pár tíz ügyfél 1 cellára máris beáll az egész. Az a blokk méret max VoLTE-re lesz alkalmas.
Amúgy a freki szétbontás nem idegen a telenornál sem. A legjobb példa az 1800MHz! 4G+2G
Május 2-án hozza nyilvánosságra az NMHH a freki pályázat szereplőit. Ez azt is jelenti, hogy már végleges eredményt is mondanak vagy a licitverseny majd csak most fog indulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest