-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jociolaszi #48799 üzenetére
Most próbáltam ki egy telefonon (Redmi 4 Prime) és egy TV boxon (MI Box 3).
Ment mindkettőn.Próbáld ki egy másik készülékben, ha teheted, vagy keress fel egy Telenor üzletet, esetleg hívd a 1220-at.
-
jociolaszi
tag
Sziasztok nem tudjátok miért nem megy a my tv telenor? P8 lite telefonom van és inditáskor csak a kezdőképernyőig jut és kilép! Újra telepítettem mégse megy! Már egy hete nem tudom használni!
-
feriapó
csendes tag
Sziasztok, Telenor feltoltos sim aktivalasanal kuldenek ki postan kodot?
-
Syl
nagyúr
válasz
Bferibörs #48795 üzenetére
Alapból kihangosítva megy a beszélgetés, elvégre nincs rajta "fül hangszóró".
Vagy headsettel - úgy sokkal kulturáltabbutca friendly.
Az elmúlt kb 10 évben elég sokat romlott a látásom, így 10" alatt mobil nem kell. A laptopot is egy 32"-es tévére kötve használomszerk.
Két nap alatt beletekertem 7 gigát és nagyon prímán viseli! -
Bferibörs
addikt
-
Syl
nagyúr
válasz
karl_fischer #48792 üzenetére
Úgy oldom meg, hogy a tablettemmel (ócska Alcatel) lehet telefonálni
-
-
Hoorus
őstag
4G nincs lehalva nálatok? Reggel óta csak 3G kapcsolatom van. Békés megye, ''Békés'' település.
-
taki01
őstag
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610 #48782 üzenetére
De attól még az tény, hogy nálam is előbb-utóbb 'leépül' a kapcsolat ahogy megosztom. Én is a Hello Data-t használom. Múlt héten hosszabb utat autóztam (~780km), odafelé a Sygic-et használtam navigációra az S4-el, visszafelé a Google Maps-et, és az S8-ról osztottam meg a netet az S4-nek, hogy menjen a Maps. 3x kellett újraindítanom a telefont (az S8-at), mert egy idő után már nem töltött be egy weboldalt sem, meg úgy egyáltalán semmi nem ment ami netet használ (időnként megálltunk, és rá akartam nézni a fórumra). Mivel addigra már közel 60GB-ot forgalmaztam le Youtube, Google Photos biztonsági mentés, Deezer és egyéb dolgokkal (a Speedtest is 5GB forgalmat csinált a sok teszteléssel
), valamint egyszer volt egy masszív 3.5GB-os letöltésem ami stabilan 18MB/s-al jött végig, és sosem futottam bele ilyenbe.
A Hello Data előtt is osztottam már meg netet, mert mamámnál tableten netezek és a telefon adja a netet, és sosem volt ilyen, így azt gondolom, hogy valami mégiscsak a szolgáltató részéről van probléma. -
-
Sziasztok!
Előfizettem Hello Data Startra, de rettentően szakadozó internetkapcsolatot produkál, ha a telefonomat hotspot állapotba rakom. Közben telefonon villámgyors, sőt, a számítógépről bármit pingelve is szép eredmények jönnek ki.
Az a kérdésem, hogy lehet, hogy a hotspot funkció korlátozva van? -
bigdigit
addikt
válasz
radio100jozs #48775 üzenetére
Megnéztem és 2db sms van mindkettő telenortól jött. Számla értesítő és értesítés a befizetésről....kimenő nincs. Viszont volt egy olyan hívásom (fogdoki)amire nem elérhetőt kaptam. Ezek szerint ha olyan számot hívok ami épp ki van kapcsolva azért kapok 1 perc büntit?
-
bigdigit
addikt
Az vajon miért lehet megjelent a mytelenor alkalmazásban 35ft forgalom mikor helo datás vagyok és eddig 2 hívás 18perc történt?
-
wetomi
aktív tag
válasz
Somatom #48769 üzenetére
Annyit érdemes kiderítened, hogy egyszerűsített elérésű elektronikus számlázást állítottak be (amikor e-mailben/SMS-ben a számla letöltéséhez szükséges linket küldik), vagy MyTelenor belépéssel találod meg a számládat (amikor csak értesítés megy, de a webes felületen töltheted le a számlát?
Gondolom a számla végösszege alapján úgyis látod majd ha valami gond van, de ha meg akarod nézni a számládat, akkor nem mindegy, mert ha MyTelenor belépéses az e-számlád, akkor regisztrálnod kell.
szerk:
Ahogy (#48771) Fifi is írja, attól, hogy egyszerűsített elérésű az e-számlád, azzal párhuzamosan a MyTelenoron még letöltheted a pdf-et. -
Fifi
őstag
-
-
Somatom
veterán
Van egy új, flottás adatkártyám. 9. -én van a flotta fordulója. Az előbb kaptam egy e-mail -t a Telenortól, hogy visszaigazolják az elektronikus számla izét. Van ezzel nekem valami dolgom, vagy kapom e-mail -ben a számlát, és utalom? Vagy kell vmi külön Telenoros regisztrációt csinálnom?
-
aujjobba
addikt
válasz
ricsi0307 #48766 üzenetére
A feleségem is így járt, egy évekkel ezelőtt lemondott előfizetés kapcsán elfelejtették kiküldeni a záró számlát, vagy elkallódott, kb. 1500 Ft-ról volt szó.
Emiatt nem tudott új előfizetést kötni nemrég, de aztán kinyomozták mi volt a gond, befizettük a pénzt és rendeződött minden. -
Melack
veterán
válasz
ricsi0307 #48766 üzenetére
Ne feltétlen gondolj arra, hogy sáros vagy. Elképzelhető, hogy valamilyen belső rendszer akasztotta meg a folyamatot olyan dolog miatt, amit az automatizmus állapított meg. Lehet a kartyádat találta fraud veszélyesnek. Írj nekik, küldj egy személyi/lakcímkártya másolatot, és meglátod mi lesz.
-
ricsi0307
senior tag
Üdv. Tegnap megrendeltem neten a Hello Data Start csomagot, minden rendben ment, levonták a pénzt jött róla email is. Erre ma kaptam egy ilyen sms-t a telenortól: "Tisztelt Megrendelönk! Kiszàllitàsi igényét nem tudjuk teljesiteni. A szerzödéskötés feltételeiröl érdeklödjön iràsban a visszaeles-megelozes@telenor.hu cimen." Ezen nem kicsit lepődtem, meg semmiféle tartozásom nincs sehova, sőt telenoros simem kb 4-5 éve nem is volt. Szerintetek mi a faranc nem tetszik nekik?
-
aprokaroka87
nagyúr
Van valamilyen sms kód a hangposta szolgáltatás lemondására?
-
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #48760 üzenetére
Ennek amugy mi ertelme, hogy a cegnek a legolcsobb, az ugyfelnek pedig leggyorsabb, legegyszerubb tarifavaltasi modszer nem elerheto?
-
-
bozont
veterán
A MyTelenorban már nem lehet csomagot váltani? Pedig ez egy elég jó és kényelmes szolgáltatás volt.
Ügyfélszolgálaton keresztül meg valami ügyfélkód kellene, ami vagy nincs vagy ha van is, már nem emlékszem rá. Most mehet be valamelyik boltba. -
adam1400
tag
válasz
tsteve #48755 üzenetére
2000-es évek elején az SMS is ment minuszba kb 200 Ft-ig engedte,aztán következő feltöltéskor levonták.
Vodánál épp ezért volt az hogy 128 Ft alatt nem engedte az SMS-t.
A másik hogy anno még a 1220 fizetős volt 20 Ft/p és volt hogy akkor is engedte a rendszer amikor 0 Ft volt rajta.
-
válasz
aprokaroka87 #48756 üzenetére
Bankkártyával Telonor oldala, netbankok.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Szlovákibol hogyan lehet feltöltőkártyás egyenlegre feltöltetni? -
tsteve
senior tag
válasz
4Grider #48754 üzenetére
sőt... mytv-t is használtam hónapokon át én negatív prepaid egyenleggel így... a prepaid kártya el is tűnt időközben, a kutya nem töltötte, pedig sok-sok hónapnyi mytv forgalom ment róla a 0 ft egyenleg után is... azóta sem tudom hogy ezt a bug-ot javitotta-e azóta a Telenor, mindenesetre rajtam nem keresték az eltévézett sok-sok ezer Ft-ot az azóta eltelt kb. másfél év alatt...
-
chungee
addikt
Napot!
Felöltőkártyás vagyok. Indokatlanul fogy az egyenlegem. Onnan vettem észre hogy a mobilnetezős sim karimra (secondary) töltöttem fel pont annyit hogy tudjak netezni. Mert azon mást nem is csinálok. Aktiválnám be a következő ciklust erre visszapofázik hogy nincs elegendő egyenleg
Rácsekkolok az elsődleges simkarimra ott -64ft WTF!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest