- Milyen NAS-t vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Synology NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HGTimber
tag
Üdv!
Van egy D7000-es vázam. Ma vásároltam egy teljesen új Yongnuo YN 35mm f/2 Nikon obit. Az obin van AF/MF kapcsoló, melyet AF állásba kapcsoltam, ill. a vázon is AF módon van a fókuszmód kapcsoló. Felcsavartam az obit (ami a Nikon 18-105-höz, az 50 1,8-hoz és az 55-300-hoz képest igencsak szorosan, de felment), de sajnos a váz azt hiszi, hogy egy manuális obit csavartam fel, mert az autofókusz egyáltalán nem megy, ill. a keresőben is csak az elektronikus távolságmérő jelenik meg autofókusz esetén is. Átkapcsolva az obit MF módba tudok kézzel élességet állítani, bár az elektronikus távolságmérő egyáltalán nem azt mutatja, hogy merre kell tekerni az fókuszt. Manuális módban a rekeszt tudom állítani, a rekesz beugrasztás (mélységélesség ellenőrzés) működik, de az a fránya AF egyáltalán nem. Van valakinek tapasztalata egy ilyen Yongnuo 35-ös obival? Ugye kell lennie AF-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest