- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Netflix
- Asustor NAS
- Windows 10
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, amit valahogy nem értek. A D7000 előtt egy 350D-t nyúztam 9 évig. 1x kellett szenzort tisztítanom, de az is saját hülyeség volt, mert fatelepen cseréltem obit egy körfűrész mellett...
Képzelhetitek...
A D7000-ről kb 1x se volt levéve az obi, persze kivéve, amikor rátettem az objektívet a vázra, és egyik pillanatról a másikra egy porszem került a CCD-re és nem értem, hogy lehet ez...
És most jön az übergigacsillámláma kérdés: hogy kerül a CCD-re por, ha nincs cserélgetve az obi...
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Medence topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest