- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Adobe Photoshop
- Milyen program, ami...?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Windows 10
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz bitpork #2796 üzenetére
azt akarja nekünk mondani, hogy az illetékfizetési kötelezettség akkor keletkezett, amikor a haszonélvezeti jog, tehát még életében, csak bizonyos társadalompolitikai célok miatt az állam meg a nav hagyta, hogy 5 évig ne fizesd be, hogyha teljesül a feltétel, akkor végleg elengedhesse.
első körben én is úgy gondoltam, hogy az illetékfizetési kötelezettség akkor keletkezik, amikor lejár a felmentés teljesítésére a határidő, de úgy látszik, a nav másképp gondolja.
a befizetésével az a gondom, hogy aki örökölte, annak nem volt lehetősége tevőlegesen fellépni a témában semmilyen irányban sem, tehát teljesen az akaratán kívül keletkezett hátraléka. azt meg az én jogérzékem nem veszi jó néven.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!