Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
válasz Tobika1 #3099 üzenetére
Nem engem kellene kitiltani innét hanem az országból a használhatatlan hibás tabokat aminek nincs hivatalos terméktámogatása! Hányadik rom verziót és hányszor cseréltél romot ebből mennyi volt a hivatalos oldalrol myaudio.hu letőltött rom? Öszintén? Nexud 7 hónapokkal ezelőtt eladtam, jelenleg ezt használom : Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB ami valóban hibátlan és van terméktámogatás és 62.000ft volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tobika1
senior tag
válasz Loituma69 #3097 üzenetére
Ne is mert megint kitiltanak innen egy hónapra!
A héten volt a kezemben egy nexus 7 hát az egy vicc, kicsi kijelző, vastag, nincs sd , hdmi. Gratulálok hogy ilyet vettél!
Elárulom neked hogy az új gyári rommal nincs sípolás és sd dobálás! minden nap használom a tabit, netezek, filmet nézek, játszok (nfs Most wanted) Meg vagyok vele elégedve! Tudom h neked ez fáj de ez az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
-
Gemil
tag
Sziasztok!
Vettem egy 32 GB-s kártyát, amit elöször ntfs-re, majd exfatra is megpróbáltam átformázni. Mindkét esetben sérültnek mutatta a kártyát. Finless Rom-ot használok. Találkozott más is ilyen jelenséggel? Ráadásul formázás után a képtelen voltam a tableten keresztül formázni, át kellett tenni egy olvasóba.
Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
zseko
veterán
Ebben sajna nem tudok segíteni Egyébként szerintem sem ér meg 10e-et a gyári, én jobban örültem volna ha inkább a tabletet adják olcsóbban egy tízessel.
Az hogy végre nem sípol az egy megváltás, az hogy még mindig qrvára merül az nem. Eléggé macerás mindig ki-be kapcsolgatni, legtöbbször nem tudom előre hogy most csak 5 percre teszem-e le vagy épp 5 órára.
HR24.hu
-
erikö3
tag
válasz gyurkesz72 #3081 üzenetére
két dolgot tehetsz,van megpróbálod kideríteni az email címet/jelszót,próbálgatni lehet,főleg a gyerek vajon mit adott meg (ha jól tudom csak is gmailes lehet,és az ahhoz kapcsolódó jelszó kell),a másik megoldás újra rakni a romot,kikapcsolt gép,hangerő le+bekapcsológomb lenyomása közben rádugni a gépre és az éppen aktuális programmal újra telepíteni,ez azonban a gépen lévő minden adatot tényleg letörli
-
Gemil
tag
válasz gyurkesz72 #3081 üzenetére
Hacsak nem tudod lekérni a jelszót gmail-ből akkor nem tudod feloldani. Akkor csak a gyári beállítások visszaállításával tudsz belépni.
Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
ung.mario
tag
Tegnap reggel elkezdte drága tabletem, hogy nem nagyon akar tölteni. Végül feltöltött. Este felraktam töltőre, reggel lehúztam 10 perc játék után töltőt kért.(Nem néztem lehúzáskor az akksit.) Töltő rendben adja a feszt, nincs megtörve. Tabletben a csati rendben ellenőriztem. Romot nem cseréltem a közelmúltban. Valakinek ötlet?
Úgy mellékesen észrevettem egy elkószált cindarabot, az egyik ragasztólapra ragadva. Nyáron egy kis terhelés és képpel lefelé leteszem olyan zárlatot csinál, hogy mehet a szervízbe
[ Szerkesztve ]
-
gyurkesz72
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek 1016 dc-nél bekapcsolásnál nem enged belépni ,mert kéri az email címet,jelszót amire sajnos a gyerek nem emlékszik mit mentet el.
Van e esetleg reset lehetőség?
Ha van reset törölni fog mindent (fotó,játékok,stb)?köszönöm.
-
csababarca
őstag
Valaki a rootolás menetéről írna? mit hogyan mivel?
köszi előre isiPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
erikö3
tag
valaki próbált már beüzemi 3g modemet?az enyém valahogy nem üzemel,már villogni se villog->szerintem nem kap tápfeszt a géptől
-
csababarca
őstag
válasz csababarca #3074 üzenetére
Közben már megoldottam,hogy .apk fájl letöltöttem,rátettem és manuálisan telepítettem,de egy játéknál egyszerűen nem megy,pedig előtte ment. play meg kompatibilitási hibát ír.
Froggy Jump vagy mi a neve. érdekes, többinél is kiírta ezt a komp. hibát,de ott utána telepítettem,és ment.iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
-
Tobika1
senior tag
válasz csababarca #3072 üzenetére
rootolni kell hozzá a tabot.
-
Tobika1
senior tag
válasz csababarca #3065 üzenetére
a build.prop ot át kell írni mondjuk valamelyik samsung táblagép típusára és akkor minden menni fog a vondroidon találsz róla dolgokat. Hamarosan lesz főzött rom, azzal nem lesz ilyen gond.
-
erikö3
tag
válasz csababarca #3069 üzenetére
milyen programmal próbálkozol?
-
csababarca
őstag
de nekem nem engedi...plusz ettől még ugyan úgy fent áll a kompatibilitási probléma.
iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
erikö3
tag
válasz csababarca #3067 üzenetére
én így voltam a google chrommal meg a shazammal,ha azt írja hogy telepítve van akkor rámész hogy lecseréled és akkor újra telepíti és műkôdni fog
-
csababarca
őstag
Jah igen,néhánynál ez megoldás,de mások el sem indulnak.
MEg egy csomónál azt írja ki,hogy már telepítve van,holott nincsen.Így kalap sz@r az egész,használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
erikö3
tag
válasz csababarca #3065 üzenetére
passz,ezt én is észrevettem,ilyenkor azt csináltam hogy netről leszedtem az apk fájlt és úgy feltelepítettem
-
csababarca
őstag
Jó értem,csak a mai világban azért nem nagy kunszt töltőre dugni a dolgokat.
Más: rátettem ezt a visture-s rom-t, jó is, megy rendesen,viszont a play áruházban csomó alkalmazásra azt írja ki,hogy nem kompatibilis,ezért nem lehet letölteni. Olyan alkalmazásokra,amik eddig futottak rajta.
Ez mitől lehet?iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
zseko
veterán
válasz csababarca #3052 üzenetére
Nem a használat közbeni merülés a gond, az normális, a 7-8 óra nagyon is jó, hanem a készenléti. Volt egy Galaxy Spica telefonom, normál napi használattal minden éjszaka töltőn volt. Miután lecseréltem, poénból és kíváncsiságból feltöltöttem, repcsi módba tettem és leraktam a szekrényre. 26 nap múlva kért újra enni. És abban nem 7000-es aksi volt. Mert a telefont mi meríti? Folyamatos 3G, wifi, szinkronizáció, állandó online jelenlét. Ezekre tableten nagy százalékban semmi szükség nincs ha készenlétben van. Ehhez képest ez a másfél-két nap egy vicc, pláne használat nélkül. Nézz meg más tableteket meddig bírják készenlétben.
HR24.hu
-
csababarca
őstag
Sikerült közben.
Persze alkalmazásokat újra kell töltögetni lefelé.iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
http://media.myaudioworld.com/28/28187/34239.pdf
Ezzel próbálnám frissíteni,de hiába. a drivert hiába dugom be az usb-t,nem telepíti. Nyomom a - gombot, megjelenik egy androit robot, fekve, hasán egy piros felkiáltójellel.
aztán ennyi.
driver mappában van 3 fájl, de egyikre se csinál semmit.megoldás?
-
ung.mario
tag
Készenléttel van a bajunk. Xperia tablet S 3g-s napokig áll és nem szívja le így az akksit.
-
Gemil
tag
A telefon folyamatosan kapcsolatot tart a toronnyal, egyéb szolgáltatások futnak rajta, ott inkább a gsm modul szívja az akksit. Itt ez nem áll fenn.
-
csababarca
őstag
Amúgy ezen a merülés témán nem tudom mit vagytok kiakadva, a mi gyári rommal szerelt gépünk tök jól bírja. nem tudom mit vártok tőle, gondoljatok bele,hogy egy androidos kis telefon is alig bír ki 1-másfél napot,ha használva van.
akkor ez a nagy, energiaigényes gép,miért bírna ki annyit?Nekünk éjszaka fel van téve töltőre, reggel levesszük,net-játék,fb...aztán délután-estefelé megy le 20 % körülre. ez meg bőven jó egy táblagéptől.
-
-
Tobika1
senior tag
Újabb rom [link]. Elvileg ezt lehet tölteni kikapcsolt állapotban.
-
Tobika1
senior tag
Az akku nekem ugyanúgy merül mint a többi rommal... este bekapcsolva hagytam, előtte lelőttem minden futó progit h ne legyen ébren és nem is volt és mégis kb 2%\órát merült...
[ Szerkesztve ]
-
Tobika1
senior tag
válasz csababarca #3040 üzenetére
fejből nem tudom, de azt hiszem h magyar nyelven van fent playen és elég evidens a használata annyi hogy mivel te nem akarod rootolni azért csak az alkalmazásokat tudod lementeni, az adatokat nem.
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Van nálam kölcsönbe egy eladásra szánt MyAudio 1008B tablet. Nem egy csúcs termék, de megfelelne itthoni használatra, csak az a problémám vele, hogy elég érzéketlen a kijelzője. Megoldaná e ezt egy ROM csere?
Modellszám H12, 4.0.4-es Android fut rajta 3.0.8-as kernellel.
Itt találtam hozzá ROM-ot:
https://docs.google.com/folder/d/0BxPNCdTcXSr9Y0dRdkpVVnN6azQ/edit?pli=1A kérdésem még emellett az, hogy hogyan kell frissíteni?
-
Tobika1
senior tag
válasz csababarca #3037 üzenetére
Ez is gyári különböző márkanevekkel árulják ezt a tabot, ez a Visture rom a másik meg a yuandao rom. Meg oda is van írva hogy official rom.
Nincs.
-
csababarca
őstag
-
Tobika1
senior tag
válasz csababarca #3035 üzenetére
igen. vagy csinálhatsz Titanium backup-al mentést róluk.
-
Tobika1
senior tag
válasz csababarca #3033 üzenetére
-
Tobika1
senior tag
válasz csababarca #3031 üzenetére
Rosszul értelmezted :-) van egy másik gyári rom is ami nem vesz le a tárból és alapból van rajta play.
-
csababarca
őstag
szóval ha jól érzelmezem az elmúlt nap történéseit, vagy egy rom,ami elvileg jó, de mégse, mert ahhoz hogy használható legyen,rootolni kell, mert amúgy hiányoznak belőle a google dolgai, plusz a ram-ot is leveszi. ahha.
akkor ezt még kihagyom inkább. várok,hátha lesz majd olyan,amihez utólag sem kell szakinak lenni,hogy használható legyen. (én nem fogok belemászni programokkal a belsejébe,mert nem értek hozzá.)iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
XDModesty
aktív tag
-
XDModesty
aktív tag
Hát nekem semmi változás nincs aksiban... 5és fél óra alatt 11%ot merült...
-
:AMF:
senior tag
válasz Tobika1 #3017 üzenetére
tegnap este 17%-on kezdtem el frissíteni (nem ajánlom senkinek!), úgyhogy nyávogott már a töltőért rendesen mire végeztem minden program telepítésével. aztán rádugtam és ma itthon pihent, szóval nem tudtam méricskélni a készenlétet. (de a beállítások\akksi pont szerint egyszer sem volt ébren, amíg töltőn lógott.)
-
:AMF:
senior tag
ugyanúgy bekapcsol, ha töltőre dugod. de ha nyomva tartod a power gombot és lelövöd, akkor úgy is marad, közben pedig tölti. de mivel már nincs 5 percenként ébredezés, így bekapcsolt állapotban is gyorsabban feltöltődik az akksi, mint korábban.
#2995 Tobika: az nem visture, hanem a bbs.
-
Tobika1
senior tag
Jó ez a g sensor kalibráció, csak nálam nem csinál semmit...
-
erikö3
tag
Az :AMF: által adott rom nekem eddig jól működik,este egyszer sem kapcsolt be a képernyő és nem is volt ébren,10 óra alatt 7%-ot merült,viszont reggel amikor bekapcsoltam ilyen pattogó hangot adott ki a hangszóró (ilyet a gyári rom is kiadott nekem),más is tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Igazi monstrum lesz az új generációs Xeon
- PayPal
- Socket AM5-ös alaplapok négyesfogata futott be az MSI csapatából
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Gitáros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11" 256GB ! M2 chip ! Space Gray ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest