Új hozzászólás Aktív témák
-
b.daniel
senior tag
Igazából ha látják,akkor be kell ismerniük,hogy igazunk van.Nem feltétlenül a Myaudio hibája,hogy ilyen a tab,sőt még a szoftveres támogatásra is azt mondom,hogy ha ők nem kapnak Kínából romot hozzá akkor ez van..de sajnos szerintem mindannyian ugy vettük a tabot,hogy nem tudtunk azokról a hibákról amik nagyon kényelmetlenek a mindennapok során...merülés,sd dobálás,sípoló hangszóró,torrent használhatatlansága,és ugyebár a toltőcsatlakozo.Ezek mind olyan hibák,amiket meg kell javitaniuk gari keretében,és ha nem tudják ezt megtenni,akár önhibájukon kívül,de nem..akkor vissza kell adniuk a pénzünket,mert hibás a termék.
én(mi) örülné(n)k neki a legjobban,ha minden flottul menne,ugy ahogy arra számítottunk,de sajnos nem...:/ -
Guszty81
tag
Én a mai szép délelőttön adtam le javításra a tabot (bár reményeim szerint pénz lesz belőle), de a tatabányai szervízponton is mondták, hogy kb. annyi myaudio terméket visznek vissza, amennyit eladnak, hasonló hibákkal, mint amiket én soroltam (sípol, merül, sd-t dobál, töltő csati). És ez nem csak a tabra vonatkozik!!! (telefon, mp3 lejátszó... stb.)
Én szerintem galaxy tab 2 10.1 (P5110)-re cserélem, ismerős 7 colos galaxy tab-ja volt nálam 1 hétig, tényleg ég és föld a kettő! Árban is, tudásban is nagyon hasonló (picit gyengébb proci, de van GPS), minimális ráfizetésem lesz... már csak vissza kell kapni a pénzem, és remélni, hogy addig nem fogy el a készlet, mivel hamarosan jön a Galaxy tab 3!
-
pacman789
aktív tag
szerintem jogilag ilyet nem csinálhatnak... te megvettél egy terméket ami nem jó, akkor nem kötelezhetnek arra, hogy levásárold... olyanra mi nem is kell neked.
Szerintem csak le akartak rázni, nekem már többször MM-be is visszaadták a pénzem, ilyenkor szerintem elég bedobni, hogy akkor vegyetek fel egy jegyzőkönyvet, hogy nem adják vissza a pénzt és felhívni a fogy védelmet, hidd el rögtön visszaadják a pénzed...[ Szerkesztve ]
-
tcsan
csendes tag
okés köszi,de azért ha ide téved valaki aki tud megoldást erre akkor írjon ide vagy egy privibe
szóval a memóriakártyás frissítés nem jó mert meghalt a bios vagy valami hasonló... de ha rádugom gépre akkor a gép észleli a tabot tehát ilyen flashtoolos hasonló kikapcsolt állapotú frissítés kellene amit gépről el tudok végezniMindennek ára van! Néha valaminek túl nagy :S :)
-
ung.mario
tag
Igen, többször is. A töltőcsatlakozód nem érintkezik rendesen. Fogyasztásmérőre kapcsolva láthatod, hogy 0-1-1.5-3-4w-ot vesz fel váltakozva. Bizonyos állásban 10-11w ez a normális töltésnél mérhető(kb 30% alatt. Ahogy nő a töltöttség csökken az áramfelvétel.) A test érintkezők elfáradnak. Javítják és ugyanazt a gagyit rakják bele.
-
doczyus
csendes tag
A programok beállításait nem menti,csak magát az alkalmazást archiválja, így ha uninstallálod az alkalmazást vagy rom csere után nem kell a Play-ről újra letöltened, hanem vissza tudod telepíteni sd-ről.
Ennek a programnak is van fizetős, pro változata, az lehet, hogy rootolt kütyün a beállításokat is lementi. Ezt még nem próbáltam.
-
doczyus
csendes tag
Szia! A problémát én is inkább rom függőnek mondanám. Nekem egy ZTE, vodafone-os modemem van. A géppel kiadott, gyári ICS rommal működott, viszont már a szintén gyári JB rommal, sem pedig a jelenlegi nem vondroidos főzött JB-vel sem hajlandó együttműködni.
Szerencsére idáig csak kétszer kellett volna modemhez fordulnom internetért, akkor úgy oldottam meg, hogy a telefonom wifijét állítottam t hotspot üzemmódba. -
doczyus
csendes tag
Szia!
Közben meglett a probléma forrása:
Az USB csatlakozónak kétféle üzemmódja van: hoszt és kliens.
Hoszt üzemben a csatlakozón feszültség van, ami a csatlakoztatott eszköz működtetéséhez kell.
Kliens üzemben nincs feszültség a csatlakozón, mivel a működéshez szükséges áramot a másik eszköz adja, ami ilyenkor értelemszerűen hoszt üzemmódban van.Kliens usb-seszköz pl. a pendrive, a billentyűzet, az egér, külső HDD, stb.
Hoszt eszköz pl. a számítógép, a tablet, vagy az usb csatlakozós autórádió.Ha a kütyü usb-je tudja a hoszt üzemmódot, akkor tudja a kliens üzemmódot is. Visszafelé ez nem mindig igaz, pl egy pendrive-nak sincs áramforrása, amivel hosztként tudna a csatlakozóra áramot küldeni.
Az USB csatlakozó üzemmódját - már ha lehet váltogatni - szoftveresen vezérlik a kütyük, a rácsatlakoztatott eszköz függvényében. Olyan eszközöknél, mint pl a tablet vagy telefon, az usb üzemmódjait szoftveresen akár le is lehet tiltani.
A Bluepanther tabon, mivel nincs külön töltő csatlakozója, hanem az USB-n kersztül veszi fel a tápot, magát az USB-t lekorlátozták, hogy csak kliens módban tudjon üzemelni, így alapból nincs feszültség a csatlakozón. Ezt valahogy rootolt Androidon, szoftveresen lehet orvosolni. Ilyenkor manuálisan kell kapcsolgatni az USB üzemmódjai között.
A billentyűzetnek egyébként nem kell sok, kb. 70mA. Egyetlen megoldása lenne: Y kábel. Egyik oldalról a töltő, másik oldalról a billentyűzet legyen, és a kettő egyszerre csatlakozzon a tabhoz.
Google volt a barátom, nem én találtam fel :-) Ha a guruk úgy találják, hogy valamit rosszul értelmeztem az adatgyűjtésem során, és ezért hülyeséget írtam le, nyugodtan javítsanak ki.
-
:AMF:
senior tag
itt a link az egész pakkhoz.
21-es kernel, a fájl neve is ez volt: kernel21_fix.img -
mandras81
senior tag
Azért kérdeztem, mert én azzal szívtam sokáig, hogy addig nyomtam a le+power-t, amíg megjelent a kis robot, és azért nem tudtam utána telepíteni a driver-t. Mihelyst csak rövid ideig ment a le+power, és tök sötét képernyő "jött be", egyből ment minden, mint a karikacsapás.
[ Szerkesztve ]
-
ung.mario
tag
Minden sarkon kb 1.5cm-re utána elosztva ha jól emlékszem még 2. Oldalanként 3 vagy 4 összesen. Az alján vagy a tetején kezd meg középen. Én a csatlakozós oldalt hagytam utoljára, nehogy megsérüljön valami. Tabletra merőlegesen toltam be a fém és a műanyag közé egy bankkártyát. Óvatosan, ésszel és nem lesz gond. Valamikor még szétszedem átforrasztom a mikrofont, és mókolok még az antennával, de nem tudom mikor. Lesznek képek is.
-
b.daniel
senior tag
Igen, láttam azt a hsz - t. De érdekes ez a rom mert most meg pl ahogy belapcsoltam a tabot, alapból a SwiftKey billentyűzetet dobja fel ha írok xd Egyébként nekem is úgy tűnik h a finles a legjobb, de már annyit flashelgettem most pár nap alatt, h azt mtam magamban h elég, és maradt a vondroid. Bár az a bug amikor alvó mód után néha nem érzékel a kép elég idegesítő...
-
ung.mario
tag
Flash tartalon Fineless 1.8 alatt megy a gyári böngészőben. Dolphin esetén nem ment, úgyhogy felraktam Play-ről egy bizonyos Flash Player installert és az feltette. Így minden megy.
b.daniel(#2544) Kompatibilitás ugyanaz mint a gyári rommal. Szerintem minden ami a tableteken használható.
-
-
Hobbbyt
őstag
Nem tudom.. senkitől se hallottam, hogy nem.
(#2479) hdman Nálam teljesen megoldotta az SD dobálást az, hogy a wifi-t úgy állítottam be, hogy sose lépjen le a hálózatról. És ahogy néztem az akkunál, egy pillanatra se ment alvóba.. de a merülésen nem vettem észre, hogy jobben pörgött volna.. szóval
Ha valaki megcsinálta a javított kernerű Vondroid JB-t az feltehetné torrentre
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
törölt tag
Ez nem igaz, csak azért nem írtam, mert nekem nem ilyen kütyüm van. Mikor megjött a Win7 és látván, hogy UFO, mondám, mi az istennek ez? És letöltém az új XP -t. XP4EVER, annak, aki érti . Persze csak ha nagyon muszály egy ilyen batár. Minden másra Puppy linux ( XP Puppy 528 ), vagy Android. Ha ez a Rockchip driver megegyezik az Androidos mini PC -k rockchip driverével, akkor x86 XP SP3 -ra nekem símán felment.
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
-
Hobbbyt
őstag
Próbálkozni lehet, de ne lepődj meg ha őrjítően belassul. (persze lehet, hogy nálad valami "hiba" következményeképp nem fog jelentkezni )
Mert csak letöltés alatt jelentkezik ez a hiba.. szóval ha nem jön be, akkor letörlöd.. és szia.
[ Szerkesztve ]
-
Gemil
tag
Még valami, nem tudjátok, hogy miért nem tudok letölteni .történt fájlokat? Mindig azt írja ki hogy sikertelen a leteltét. Atorrent klienst használnék és látja is, hogy hozzá tartozik, de nem engedi letölteni...
Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
tomi5244
őstag
-
törölt tag
4.2 -re írják a többfelhasználós bejelentkezést. De ez már a 4.1-ben is lehetséges. A funkció benne van, csak nincs a kirakatban. Azt nem tudom, hogy amit te szeretnél, arra alkalmas -e. Utánanézel, vagy linkeljek neked? Vagy esetleg webes felületen bejelentkezni?
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
De már abban az esetben se dobja le az SD-t..
Másik dolog pedig az, hogy nyúlkoma ellene van minden rootnak, főzöttromnak stb..
Viszont root nélkül az Android csak a FAT32 -őt kezeli.. aminél pedig csak 4GB a maximális file méret.. és mindenki tudja, hogy egy BD25-ös film bőven átlépi ezt a határt.. Szóval csak dumál a levegőbe. Nem más mint egy tinédzser aki kiszabadult a netre.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A kettő nagyon más. PC -n az az alapértelmezett futtatási környezet. Androidon a kliens van optimalizálva. A konkrét eset pedig szerintem (ahogy már ott is írtam ). az API level eltérésből adódik. Ez kb olyan, mint amikor egy program külön van XP -re és Win7 -re. Valamiért letöltéskor rosszul lett beazonosítva a verziód. Telepíted, de persze az istennek sem akar elindulni. A rendszered jó és a programod is. Csak nem passzolnak össze. Az igazi baj, hogy ez az ősszes olyan programra vonatkozik, ami a másik API szinten nem tud futni.
-
Hobbbyt
őstag
Eddig is főzött rommal használtuk itt a legtöbben.
Viszont még nem sikerült felraknom az új romot.. mert s2-re is most jött ki, és egyelőre azt nyúzom.
Nagy előny a gariztatás.. ugynis a MyAudionál ez simán megy.. lassan, de simán.
Azért ha egy tabon nem megy a youtube az epicfail..
Ilyen téren a 1016 hibátlan. Soha semmi nem köpte ki a rendszert, stabilan megy.. minden.Aki felrakta, írhatna pár sort vélemény gyanánt..
-
Hobbbyt
őstag
Csak a JB alatt sípol. ICS alatt nem.
Én lassan 1 hónapja használom ICS-vel, semmi hátrányom nincs még belőle..
Ha jól tudom, az USB max 1000-1500mA/h sebességgel tud tölteni.. ami egy akkora aksi esetében 7,2 - 4,8 óra lenne.. Szóval nem, nem tölt USB-ről. A gyári töltőjének is 3,5-4 óra kell.
-
leone510es2
csendes tag
Az Overmaxnak nyitottam új topicot, oda fogom irkálni a tapasztalatokat, ugyanis ma hozza nekem a futár este 6 körül. Csinálok videót is róla, hogy látványosabb legyen
Remélem annak nem lesznek komoly hibái, ha mégis, akkor kiderítemJa és a "hülye azért nem vagyok" áruházban most van 0 %-os THM-el elég sok minden, köztük tablet is. (ma jött a reklámújság)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 5.gen Cellular / 32GB / Space Grey (018)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11" 256GB ! M2 chip ! Space Gray ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest