Új hozzászólás Aktív témák
-
XDModesty
aktív tag
muhaha, mindenkit memopadra csábítunk megváltás a myaudio után, tényleg mindenkinek ajánlott
[ Szerkesztve ]
-
XDModesty
aktív tag
válasz Tobika1 #3553 üzenetére
75ezer forintot költöttél egy tabra, és kompromisszumokat kell kötnöd, mert nem működik rendesen. A hivatalos rommal használhatatlan a sípolás és az sd dobálás miatt, márpedig nem mindenki szereti cserélgetni a romot mivel attól elvileg ugrik a garancia. Nem futtathatsz torrentet, mert nem bírja a tab, ez mi a mai világban? 75ezer forintért... Ki-be kell kapcsolgatni, hogy ne merüljön le, amikor ebben az árkategóriában HETEKET bírnak a tabok készenlétben. Szóval ezért a visszacserélési roham, 75ezer az sok pénz egy nem tökéletesen működő gépezetért.
+ a töltőcsati az emberek 90%nak szar, illetve a wifi kurva gyenge mert a fém hátlap leárnyékolja...
[ Szerkesztve ]
-
XDModesty
aktív tag
Srácok, aki teheti, az küldje vissza a tabot és kérje vissza a pénzét. Hihetetlen mi a különbség egy márkás tab és a myaudio között. Én egy huszast rádobva vettem egy asus memopad 10-est, és kompromisszum nélkül, tökéletesen villámgyorsan repeszt a tablet. Egyszerűen összehasonlíthatatlan, nincs folyamat vmi miatt leáll, belassult böngészés, gyenge wifi és ezernyi más kompromisszum. Tényleg mindenkinek ajánlom, hogy szabaduljon meg tőle.
-
-
XDModesty
aktív tag
Én is a webshopban vettem, bevittem a bpesti arénába, ott átveszik, és leküldik Miskolcra. Ott ülnek rajta, szart se csinálnak vele, aztán rajtad áll mi lesz. Mivel javítani nem tudják, nincs már 1016, fel fogják ajánlani a levásárlást, megmondod h kösz neked más nem kell, fizessék inkább vissza. Nagy valószínűséggel vissza fogják. Habár még nem vettem új tabot (de már kinéztem az utódját), nagyon örülök h nem kell többet szenvednem vele.
[ Szerkesztve ]
-
XDModesty
aktív tag
Na, megérkezett a pénzem, myaudio bácsi visszafizette. Ennyi volt a pályafutásom, jöhet egy minőségi tablet.
-
XDModesty
aktív tag
Tok fura, most nem otthon vagyok es az itteni routerrel tokeletes a qr wifije... mi ez hogy valamelyikkel megy valamelyikkel meg nem?
-
XDModesty
aktív tag
válasz Guszty81 #3458 üzenetére
Jónak tűnik eléggé, habár nem olcsó ez a 73as ár érte? Edigitalban 89ért láttam... Kicsit furi.
Most beszéltem a szervizzel, holnap leadom az arénában a tabot, és 30 napon belül visszautalják a pénzt. Nekem ennyi volt a myaudio, eddig bírtam. Mentségükre legyen mondva, korrekten állnak a dologhoz mert folyamatosan cserélgették, és itt is rögtön mondta hogy megoldható a pénzvisszafizetés. Alapból nem az ő hibájuk, szarok a kínai tabok amiket kapnak, ennyi a téma...
-
XDModesty
aktív tag
Tud valaki 80-90ezres árkategórián belül rendes tabletet? 8-9-10 coll méretben.
-
XDModesty
aktív tag
na srácok: senki ne cserélgessen 916QR-re, mert ez szarabb mint a többi. Nem működik rendesen a wifije. Ma cserélték ki egy újra, de ez is ugyanolyan szar mint az előző. Szerdán mostmár pénzt visszakérni megyek.
-
XDModesty
aktív tag
-
XDModesty
aktív tag
4:3-as képarány, retina kijelzőnek mondják a felbontás miatt egyébként, a régebbi ipad-ban is ilyen volt.
Széltében ugye kisebb, magasságban meg nagyobb. Szerintem sokkal kényelmesebb fogásra, és eddig nem találtam olyan cuccot ami ne futna el rajta valamilyen felbontási mizéria miatt.
Ha terhelem (ergo keményen játszok) akkor viszont csúnyán fel tud melegedni, a 1016 is ezt csinálta vagy már nem emlékszem rá? Illetve az akkus kérdés fennáll, nállatok kemény használat mellett mennyit bír?
Elküldtem privben az érdeklődöknek a képeket.
-
XDModesty
aktív tag
Nah, QR tapasztalatok: Készenléti merülés szinte nincs, 6 óra alatt egy darab százalékot nem merült készenlétiben... Cserébe viszont amint elkezdem használni merül mintha húznák, szerintem jóval gyengébb az aksija mint a 1016nak. 4ésfél óra filmmel játékkal nettel csontig merítettem 100ról, a 1016 ilyenkor 6-7 órát legalább bírt nem? Vagy rosszul emlékszem?
Torrentnél ez is belassul habár talán nem ugyanannyira mint a 1016, de ez se teljesen oké. Sebességével nincs baj, de nem észlelek különbséget a 2 tab között. Talán ez valamivel élesebb, szebb. Hát nagyjából ennyi, van valakinek bármi kérdése róla?
A 1016 tokom tuti senkinek nem kell?
-
XDModesty
aktív tag
Na megkaptam a QR-t, első benyomások alapján nem sokban különbözik a 1016tól, majd ha kicsit több időm lesz rá leírom milyen. Viszont a billentyűzetes tokom nem jó hozzá sajnos, ezt alaposan megszívtam. Nem akar valaki venni egyet? 7ezerért vettem 3 hete, 5ért odaadom, de én nem tudok mit kezdeni így vele, vennem kell a 9,7eshez. Ha kell külön kép szivesen küldök.
szerk: tökéletesen működik, rögtön felismeri a tab, kényelmes vele gépelni, szóval nagyon fasza, tuti veszek a mostanihoz is
[ Szerkesztve ]
-
XDModesty
aktív tag
No hát én elbúcsúztam a 1016dcc-mtől, mivel kifutott termék ezt már nem cserélik ugyanilyenre, 916QR-t kapok helyette napokon belül. Kicsit félek tőle, főleg mert csak 6000es aksi van benne, és hogy a felbontás nem megy e a teljesítmény kárára. Hát majd meglátjuk... Valakinek esetleg valami tapasztalata róla?
Plusz ugye az is gáz h a 1016ra folyamatosan jöttek a javított romok, erre meg kitudja megtalálom e az eredeti tabot. -
XDModesty
aktív tag
Kinek mennyit ültek egyébként Miskolcon a szervizben a tabletjén? 1 hét alatt azért számíthatok valamire?
-
XDModesty
aktív tag
Még az sd-t is dobálja. Igazán jó ez a hivatalos...
-
XDModesty
aktív tag
Visszaraktam a hivatalos JB bétát, baszod ez még a sípolós verzsön.
-
XDModesty
aktív tag
Valaki be tudná linkelni a legfrissebb myaudios romot? A héten bemegyek hozzájuk érdeklődni...
-
XDModesty
aktív tag
Vett már valaki fóliát a tabhoz ami pont jó volt rá? Plz, én nem találok rendeset, segítsetek.
Vettem billentyűzetes tokot, sztem nagyon fasza, ha működne rendesen a torrent akkor laptopra alig lenne szükségem.
-
XDModesty
aktív tag
Ti most melyiket használjátok?
-
XDModesty
aktív tag
Semmi új szaftos rom mostanában?
-
XDModesty
aktív tag
Akkor szerintetek nem éri meg cseréltetni? Igazából nekem a torrentezés az ami eléggé fontos lenne, + akkor már nem ártana ha a készenléti idő jobb lenne mint itt. Csak fene tudja h ott jók e ezek... Meg hátha itt is javítva lesz egyszer...
A lényeg, hogy felbontásban melyik a jobb? Számít ez a szélesvásznú cucc bármit?
-
XDModesty
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a 916dcc - rol? Fel lett nekem ajánlva hogy cserélnék a tabomat egy uj 916 dccre ha akarom, de nem tudom megeri e.
-
XDModesty
aktív tag
-
XDModesty
aktív tag
Hát nekem semmi változás nincs aksiban... 5és fél óra alatt 11%ot merült...
-
XDModesty
aktív tag
Tobika, neked van felrakva a gépedre bármilyen más driver, akár a tabhoz, akár vmi google-es szar, stb?
-
XDModesty
aktív tag
válasz Tobika1 #2957 üzenetére
Be van kapcsolva igen. És ez se oldotta meg, még mindig felkiáltójeles. Agyfaszt kapok, miért csak nálam szar?
A kábell tuti jó, mert a gép felismeri. Másolni is tudok ha usb háttértárba rakom. Meg így is látja h van. Csak nem jó neki az illesztőprogram, ezért nem tudom buzerálni pl a rootolóval.
[ Szerkesztve ]
-
XDModesty
aktív tag
Nekem ez a root szar azt írja h nem találja a cuccot... Hibás a driverje, de felismeri n101ként, viszont a rockusb driverrel nem engedi frissíteni az illesztőprogit. ötlet?
-
XDModesty
aktív tag
Letöltöttem, ne válaszoljatok.
Hibát észlel és leáll. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
XDModesty
aktív tag
Fukk, nekem is eltűnt a play. Hogy kell rávarázsolni?
-
XDModesty
aktív tag
Olvasgatom a fórumot, de túl rég voltam aktív, hogy most tudjam mi a helyzet. Láttam van új rom, valaki be tudna avatni? 4.1es? És a szokásos hibákkal mi a helyzet?
-
XDModesty
aktív tag
Micsoda, van ehető romunk? Tapaszalatokat akarok SD dobálás, gyors készenléti merülés, haldokló tab torrentezés mellett?
-
XDModesty
aktív tag
Tekintve hogy az sd dobálás bootloader ? probléma, nem hinném hogy egy főzött romban ez javítva lesz. Engem a készenléti merülés zavar igazán, ha az nem lenne (meg az hogy nem lehet torrentezni, talán ez idegesít a legjobban) akkor tökéletes lenne. SD-t én nem nagyon használok, elég a 16 giga.
-
XDModesty
aktív tag
Azért kértem, hogy valaki próbálja plz ki.
-
XDModesty
aktív tag
Megtenné valaki nekem, hogy kipróbálja a tabon a torrentet? Én bármilyen klienst rakok fel és elkezdek tölteni vele, belassul az egész rendszer és kb használhatatlan lesz a tab amíg újra nem indítom.
-
XDModesty
aktív tag
válasz tomi5244 #1931 üzenetére
Azért a nexus10et hasonlítani ehhez a myaudiohoz kicsit pofátlanság.
"A 263,9 x 177,6 x 8,9 milliméteres és 603 grammos Google Nexus 10 bruttó ára Európában a memória méretétől függően 399, illetve 499 euró lesz."
Szóval laza duplája a kicsikénknek... Még mindig myaudiot vennék.
Hobbyt: Az én első tabom is ilyen töltőgondos volt, 1 hét! alatt kaptam egy vadi újat pedig 3 hét után vittem szervizbe, és azzal már semmi gond nincsen.
-
XDModesty
aktív tag
+5
-
XDModesty
aktív tag
Na mivan, miért haltunk ki ennyire?
Hányan vagyunk még versenyben?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Mini 6 64GB Cellular/Hibátlan/2025.nov. 18.Apple Gar./Akku 98%/p4004
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest