Új hozzászólás Aktív témák
-
ung.mario
tag
válasz mandras81 #3248 üzenetére
Ugyanezzel a hibával hívtam fel őket. Azt mondták, hogy postán küldjem el Miskolcra. Cetlire írjam rá a hibát és a címemet. Javítják és küldik vissza. Állítólag így a leggyorsabb.
Nem éltem vele saját hatáskörben javítottamTöltőt fogyasztásmérőbe dugtam és figyeltem, hogy tölt vagy sem. Amikor meguntam fogtam egy csavarhúzót és barbár módom "megigazítottam" a pozitív érintkezőt. (Fülhallgató csati felé hajtottam egy kicsit.)
A fülhallgató felől és az usb felől van 1-1 rugalmas negatív érintkező. Szétszedtem méregettem, de nem kontakthibás a csati. A töltőre tippelek, de lusta voltam másikat venni. Most tölt minden állásban, de már nem használom töltés közben.[ Szerkesztve ]
-
Cannahuana
csendes tag
válasz mandras81 #3248 üzenetére
A töltő nekem is kontakthibás, de már abban sem vagyok biztos, nem elösször fordul elő, hogy egész éjjel töltöm kikapcsolt állapotban és mikor bekapcsolom totál üresnek mutatja kikapcsol és mikor töltőre dugom ismét mire betölt már fullra töltött aksit mutat! Csinál érdekes dolgokat, de a csatlakozó is szar az tuti mert kicsit megmozditom már nem is tölt így töltés közben szinte lehetetlen használni
Ha megakarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről!
-
:AMF:
senior tag
-
:AMF:
senior tag
válasz mandras81 #2908 üzenetére
nos, nem működik az új gyári kernel a régebbi romok alatt, újabb (1.18) bootloader van benne. ezért más cselhez folyamodtam.
a fent linkelt BBS Rom rom\image mappájából a kernelt belemásoltam a jó öreg Finless 1.8 Rom mappájába és frissítettem. működik, nincs sd dobálás, nincs gyors merülés, a felület a korábban megszokott, egyből van play, stb. eddig szuper.
(mivel csak egy szimpla másolásról van szó, ezért nem töltetném fel sehova. bárki meg tudja csinálni.)az alvó mód szerintem tuti működik, mert érezhetően lassabban ébred fel, mint korábban.
#2910: ennyi türelmem és szabadidőm nincs, hogy mindezt végig csináljam.
#2914: nagyobb összegben mernék fogadni, hogy nem fogsz ilyen tabot venni... -
doczyus
csendes tag
válasz mandras81 #2840 üzenetére
OK.
1. tabletet kikapcsolom
2. hangerő - gomb nyomva tartásával újraindítom - ekkor belép a frissítéshez szükséges üzemmódba.
3. USB kábellel összekapcsolom a PC-t a tablettel - ekkor elindul a PC-n az eszközillesztő szoftver keresése.
Hosszas gondolkodás után dob egy hibaüzenetet: " Az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt. N90 Nem található illesztőprogram."Mivel még korábban leöltöttem a RKBAtch tool nevű programot, amihez hozzá volt csomagolva a Rock USB driver többféle Windows verzióhoz, így manuálisan megpróbáltam rávezetni az Windowsomat a helyes útra:
Ehhez megnyitottam a vezérlőpulton az eszközkezelőt. Ott az egyéb eszközöknél felkiáltójellel vigyorog az N90 bejegyzés. Megnyitottam a tulajdonságait, és ott kiválasztottam az illesztőprogram frissítése lehetőséget, azon belül pedig az "Illesztőprogramok keresése a számítógépen" lehetőséget. A tallózásban elnavigáltam arra a helyre, ahová kicsomagoltam a zip fájlt. Bejelöltem, hogy az almappáiban is keresgéljen. Ettől függetlenül nem fogadta el a drivert.
Korábban XP alatt nem volt semmi gond, azzal még az első akku kalibráció hibás ICS romot sajt magam tudtam cserélni. Ősszel javították a laptopomat, és cserélték az oprendszerét is 32 bites Win7-re. Azóta nem volt időm rom cserélgetéssel foglalkozni, így csak most találkoztam ezzel a hibával. -
Gemil
tag
válasz mandras81 #2837 üzenetére
Nem sokminden, de nem nagyon találkoztam azokkal a hibákkal, amiket a fórumon emlegetnek a Tuen félénél. Csak az akksival van gondom, de az minden romnál megvan. Nem használok sd kártyát, hdmi-t még nem teszteltem, de minden usb-s eszközömet megette amit rádugtam.
Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- N-One NPad X1 - 11" kijelző (2K) - Helio G99 - 8 Mag CPU - 8+8GB RAM - 128GB ROM - 4G LTE
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest