Új hozzászólás Aktív témák
-
Gemil
tag
Először talán a kínai megfelelőjét keresném meg, aztán megnézném, hogy egyáltalán foglalkozik-e ezzel a készülékkel... Egyáltalán nem biztos, hogy valaki csinál rá custom rom-ot.
Ennek a készüléknek a romja nem jó a tiedhez![ Szerkesztve ]
Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Gemil
tag
ne feledjétek, ezeket a hsz-eket ők is látják...
Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Gemil
tag
válasz pacman789 #3526 üzenetére
Lehet, de igazából mindegy. Ha mondjuk megrendeltem volna egy webstoreból ezt a tabletet, akkor kb 5-el lett volna kevesebb. Itt meg kézbe kaptam. Alapesetben csak röhögni járok oda az árakon, de akkor még kézenfekvő volt ott venni, mivel ugyanannyiért megkaptam mint bárhol máshol.
De örülök, ha mások tanulnak a példámból, próbáljátok meg.
Egyébként megérte váltani, még így is hogy ráfizettem 30-at, tényleg megéri az árát. Mindenhol van wifi, minden megy hiba nélkül. Rögtön a bekapcsolás után frissített 4.2-re. Minden téren jobban teljesít. Én javasolnám annak aki váltana vagy váltania kell. Előbb utóbb szinte mindenki fog, hacsak nem mókolja meg a töltőt és lehet, hogy jobb még garidőn belül visszavinni.
-
Gemil
tag
Sziasztok!Ma írtak a mm-bòl,hogy elkészült a tablet, mehetek érte. Odamentem,erre kôzlik, hogy nem javítható, vásároljuk le. PEdig csak a töltőcsati volt rossz... Szóval helyette vettem 100èrt egy asus memo pad-ot. SAjnos kilépek a 1016-osok klubbjàból,bár lehet,hogy inkább örülni kellene.
-
Gemil
tag
válasz ung.mario #3491 üzenetére
Ebben az a jó, hogy emiatt küldtem el a szervízbe, azért ők az akksit kicserélték. Nem mintha nem írattam volna rá a papírra, hogy töltőcsatlakozó hibás. Mintha falnak bészélnék...
-
Gemil
tag
Tegnap teljesen lemerült ez a s**r, most meg nem tudom bekapcsolni. De abszolút be se villan a kijelző. Valakinek van valami tippje?
-
Gemil
tag
válasz Zöld izé... #3315 üzenetére
Nem, az nem egy SD kártya.
-
Gemil
tag
válasz ung.mario #3255 üzenetére
Ok, de melyik program tudná használni?
Konkrétan véletlenül a kezembe akadt egy genius kamera amit rá is akasztottam, de nem láttam sok értelmét, nem hiszem, hogy driver nélkül menni fog...Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Gemil
tag
válasz Tobika1 #3222 üzenetére
Többször mondtam... Nem jól csinálják. Sztem nem nagyon nyulkál ő bele, csak összerakosgatja innen-onnan. Nem hiszem el, hogy a tesztcsapatban nem volt, olyan akinek a visszajelzett hibákból 1 sem áll fenn. A srácnak még egy SD kártyája sincs, akkor mégis hogyan tudná hitelesen azt mondani, hogy minden ok a rommal???
-
Gemil
tag
Sziasztok!
Vettem egy 32 GB-s kártyát, amit elöször ntfs-re, majd exfatra is megpróbáltam átformázni. Mindkét esetben sérültnek mutatta a kártyát. Finless Rom-ot használok. Találkozott más is ilyen jelenséggel? Ráadásul formázás után a képtelen voltam a tableten keresztül formázni, át kellett tenni egy olvasóba.
-
Gemil
tag
válasz gyurkesz72 #3081 üzenetére
Hacsak nem tudod lekérni a jelszót gmail-ből akkor nem tudod feloldani. Akkor csak a gyári beállítások visszaállításával tudsz belépni.
-
Gemil
tag
válasz csababarca #3052 üzenetére
A telefon folyamatosan kapcsolatot tart a toronnyal, egyéb szolgáltatások futnak rajta, ott inkább a gsm modul szívja az akksit. Itt ez nem áll fenn.
-
Gemil
tag
Egy kicsit ostoba kérdés talán, de ha át akarok nyergelni az új romra és lementem Titaniummal a progikat meg a hozzá kapcsolódó fájlokat akkor az új romra mekkora sikerrel tudom őket visszavarázsolni?
Lehet backupot csinálni a romról, amit cwm-be visszatolok ha nem tetszik?Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
-
Gemil
tag
válasz mandras81 #2837 üzenetére
Nem sokminden, de nem nagyon találkoztam azokkal a hibákkal, amiket a fórumon emlegetnek a Tuen félénél. Csak az akksival van gondom, de az minden romnál megvan. Nem használok sd kártyát, hdmi-t még nem teszteltem, de minden usb-s eszközömet megette amit rádugtam.
-
Gemil
tag
A helyedben kipróbálnám a Finless 1.8-at. le van írva abban is, hogy mit hogyan szóról szóra, de írtam itt az egyik kollégának egy magyar leírást hozzá, ha kell elküldöm... Ha mindenképp a Tuen-est szeretnéd akkor nem tudok segíteni.
-
Gemil
tag
Nem normális, ha nem tölt be, tedd újra vagy tegyél fel másikat (mindent úgy csináltál, ahogy írták?). Az alkalmazást fel kell másolni a tabletre, majd elindítani a fájlkezelővel és telepíteni. Kell kérni kódot a Myaudio support-tól.
-
Gemil
tag
válasz laszlohu #2824 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez mindenkinél megoldotta a dolgot. Engem talán nem is ez bosszant leginkább, hanem, hogy túl gyorsan merül. Az írta a srác, hogy 9 óra alatt 87%-ra merült készenlétben, sztem azért még az is sok.
-
Gemil
tag
Valakinek megvan a Networktv nevű program? Nem küldené el nekem?
Egyáltalán milyen műsorok nézhetők vele?[ Szerkesztve ]
-
Gemil
tag
válasz Djmarko #2757 üzenetére
Ha nem weben akarod megrendelni, akkor Média marktban vagy extreme digitalnál tudod megvannak. Egyéb esetben Google a barátod. De akár a MA honlapján is meg tudod rendelni.
-
Gemil
tag
válasz andras_koczi #2747 üzenetére
Van egy olyan gomb, hogy szerkesztés, nem kell újra elküldeni, csak mert hozzátettél 2 számot...
-
Gemil
tag
válasz ung.mario #2715 üzenetére
Én Unified Remote-ot használok, abban minden van:
-Youtube
-Video
-Bill
-Egér
-sokminden, és az ingyenes része szinte mindent támogat.
Az egyetlen gond vele, hogy képet viszont nem visz át.
Én Teamviewert is használok, de azt inkább távoli asztalhoz...Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Gemil
tag
válasz Leslee66 #2701 üzenetére
Egy factory resetet kellene csinálni, ezzel sajnos minden adat elvész. A gond csak az, hogy nem tudom, hogy annak a készüléknek van-e recovery menüje. Azt tudom, hogy telefonon úgy működik ennek a zárnak a feloldása, hogy lehet kérni SMS-ben feloldókódot, ha elfelejted a jelszót, mert gondolom elfelejtette. Azt kellene kideríteni először, hogy biztosan jó-e a jelszó, ha nem jó, valahogy megváltoztatni, ha jó akkor elvileg a bekapcsoló gomb és hangerő gomb kombinációival lehet előhívni.
-
Gemil
tag
válasz b.daniel #2697 üzenetére
Ezért írtam, hogy szerintem még mindig a Finless rom a legjobb, szvsz még mindig abban van a legkevesebb bug. Nem azért, hogy fikázzam Tuen-t dehát még egy sd kártyája sincs, hiába kértem, hogy legyenek nightly-k, nem akar folyamatos fejlesztést, csak kidobja, miután a teszterek megnézték. Hiába teszteli 3 gyerek egy hétig, mikor 40-50 ember akarja majd használni. Egy csomó bugról írnak.
-
Gemil
tag
válasz Moralespg #2678 üzenetére
Nekem is állandóan ezt csinálja, de én először a Facebook-al léptem be, valószínűleg az kavar be nálam. Regisztráltam is de mindig ezt írja ki nekem is. Viszont én Tapatalk-ot használok, ott meg jól működik.
-
Gemil
tag
válasz XDModesty #2663 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy még mindig a finless 1.8 romot(4.1) érdemes feltenni , ebben már javítható a sípolás. Nem rég fel lett téve javítva. Találtak elvileg megoldást az sd dobálásra is, de még nem lett konfirmálva, hogy működik-e... Van még a vondroid rom ami 4.1, amit én amiatt vetek el, mert a srácnak aki fejleszti még sd kártyája sincs ennél fogva ő nem is foglalkozik az sd dobálással... Illetve nincs rajta talk, meg még ki tudja milyen hibák vannak.
Én gyárit, telefonon launcher ex-ettől, erre még csak azért nem tettem fel mert teljesen meg vagyok elégedve vele. Amúgy az apex launcher-t ajánlják nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Gemil
tag
válasz Tobika1 #2647 üzenetére
Igen, arról már kérdeztem is itt, de senki nem válaszolt. Kipróbálnám, de nincs még sd-kártyám. Neked nincs kedved kipróbálni? [link]
Boldog karácsonyt mindenkinek!Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Gemil
tag
Valaki próbálta már ezt a megoldást a kártyadobálós problémára?
-
Gemil
tag
válasz csababarca #2572 üzenetére
A gyári sem csak úgy frissíti. Szvsz ugyanolyan nehéz lehet feltenni a gyárit, mint a főzött romot, csak abban nincs annyi hiba.
-
Gemil
tag
válasz Amoonre1717 #2568 üzenetére
Én a dealextreme-ről rendeltem egy ilyet: Link
Még nem jött meg, de jónak tűnik és nem drága...Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Gemil
tag
válasz b.daniel #2544 üzenetére
Olyanról nem tudok, ami nem lenne kompatibilis. Ha jól emlékszem a flash tartalmak nem mennek elvileg 4.1 alatt, de ha dolphin-t használsz elvileg kiküszöbölhető, némi turkálást igényel. Nekem a több felhasználó miatt kellett nagyon a 4.1, illetve nekem most nem merül olyan gyorsan...
Project butterről nem tudok nyilatkozni, de én csináltam még egy felhasználót Finless Rom alatt:
-Root jog kell
-telepítani kell a Terminal Emulatort
-Megnyitod, beírod ezeket:
SU
CREATE-USER felhasználónévA kikapcsoló gombbal tudsz felhasználónevet váltani
[ Szerkesztve ]
-
Gemil
tag
válasz Gyulus1990 #2539 üzenetére
Érdemes főzött romot tenni rá, mert kijavít pár hibát, de ha összetöröd és nem tudsz visszamenni gyári roma, akkor lehet hogy gond, nem tudom, hogy foglalkoznak-e vele a szervizben.
[ Szerkesztve ]
-
Gemil
tag
válasz Fairplays #2534 üzenetére
Elviselhetetlen, kicsit zavaró számomra a gyenge Wifi, de együtt tudok vele élni. Most pakoltam tele játékokkal, szinte mindent visz szépen. Nincs még sd kártyám, de szerintem akkor sem lesz vele gond.
-
Gemil
tag
Bocsánat a sok hibáért, de a SwiftKey állandóan kijavít...
-
Gemil
tag
Már kétszer csinálta azt, hogy a Wifi jele szürke váltott és nem volt net, csak azután, hogy ki még bekapcsoltam a wifit. Valami 5let?
Valaki csinált már több profilt a táján? Nekem sikerült, de valamiért nem változik meg a háttérkép ha megváltoztatom a második profilban. Gondolom nem teljesen ugyanaz, mint a Windows-ban...[ Szerkesztve ]
-
Gemil
tag
Sziasztok!
Most tettem fel a finless romot és amikor törölte a Nándor, akkor nekem nem 16ezer körüli számot írt ki, hanem a felét. Ilyennel találkozott már valaki?
Amúgy nagyon jó, a robot bootolásnál tényleg gagyi de nem kell sokat bámulni. Wifi ugyanolyan gyenge, csak azt sajnálom, hogy le kellett formázni a memóriát. Az akkumulátor úgy tűnik jobban bírja. Valaki tudna nekem küldeni egy networktv apk-t, meg egy kulcsot?Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Gemil
tag
Sziasztok!
Van már valami tapasztalat a 2 új rommal?
-Finless 1.8
-yuandoa forrásbólérdekelne,hogy melyik jobb, holnap le szeretném cserélni.
-
Gemil
tag
válasz Hobbbyt #2482 üzenetére
Úgy tűnik rosszul figyeltem, mert nekem még az első gyári ROM van és ezzel 4-5 órát bír használat mellett maximum. Mintha úgy olvastam volna, hogy 8-9 órát is elketyeg nálatok, az újabb ROMokkal.
-
Gemil
tag
Milyen memóriakártyát vegyek? Kingston vagy Samsung megy jobban? 32GB class 10-re gondoltam, de nem tudom melyik gyártótól...
Nekem is jó lenne egy kis wifi javítás, elég gyenge a vevője. Vondroidban jobb?Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Gemil
tag
Még valami, nem tudjátok, hogy miért nem tudok letölteni .történt fájlokat? Mindig azt írja ki hogy sikertelen a leteltét. Atorrent klienst használnék és látja is, hogy hozzá tartozik, de nem engedi letölteni...
-
Gemil
tag
válasz tomi5244 #2427 üzenetére
Persze, csak ott, ahol megadom a profilokat a beállításokban, mindig felülírja az utolsó megadott facebook fiókot, tehát csak egyet lehet megadni. Na mindegy, ez csak az én kis gondom. Vibert nem tudsz esetleg, ami szinkronizálja a telós névjegyeimet?
-
Gemil
tag
Sziasztok!
abban reménykedem, hogy valaki tudna nekem segíteni. Együtt használjuk ezt a tabletet a barátnőmmel és az a probléma, hogy csak egyikőnk tudja megadni az @mail címét, facebook profilját stb... Nincs erre valami jó megoldás amivel kényelmesen mindkettőnk tudná használni az összes profilt?Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Gemil
tag
Sziasztok! Én is megvettem ezt a készüléket,van valakinek kompatibilis Viber-e hozzá? Illetve ha valaki tudna küldeni egy tv kódot,azt is megköszönném. Előre is köszi.
-
-
Gemil
tag
Megkérdeztem a fejlesztőt, hogy mi a helyzet ezzel az SD dobálással. Azt írta, neki nincs sd kártyája, ez valami vicc...
-
Gemil
tag
válasz Hobbbyt #2350 üzenetére
Kicsit azért ez kukacoskodás, nyílván nem túl bizalomgerjesztő, hogy nem a megy, de azért engem annyira nem zavar, ha böngészőben kell használni. Amúgy is a gépemen is úgy van, hogy alapból indul a youtube a böngészőben, megy róla a zene, a többi lapon meg dolgozom.
-
Gemil
tag
Valószínűsítem, hogy mindkét gyártó azon fog dolgozni, hogy karácsony előtt meglegyen oldva az összes probléma, máskülönben senki nem venné meg a cuccokat, aki egy kicsit is utánanéz. Megmondom őszintén ha teljesen szubjektíven nézem, akkor még mindig inkább az Overmax tűnik egyelőre jobbnak, viszont még alig 1-2 embernek van tapasztalata. Mégis valamiért inkább 1016-ot vennék most, talán azért mert meg tudtam nézni működés közben, nameg ha nem is sokkal, de támogatom ezt a kis magyar céget. Ha bejön ez a főzött rom akkor sztem megveszem a 1016-ot. Valakinek van már hasznavehető tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Mini 6 64GB Cellular/Hibátlan/2025.nov. 18.Apple Gar./Akku 98%/p4004
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest